Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να μου πεις τι κάνεις με λεπτομέρειες μπας και πιάσει. Είμαι διατεθιμένη να τα δοκιμάσω όλα. Ναι, θηλάζουμε ακόμα και αντικαταστήσαμε το γεύμα των 11 το πρωί με φρουτόκρεμα εδώ και 4 μέρες. Καλώς σας βρήκα!

Kοινά βήματα έχουμε Σοφάκι!!!Και μένα ξεκίνησε την φρουτόκρεμα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

1099834hix95m99ef.gif

καλως μας ήρθες και επίσημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ίδια ηλικία έχουν τα μωρά μας ακριβώς!

κανείς δε λέει τα ίδια ακριβώς

χτες η παιδίατρος μου που της είπα ότι βάζω ρυζάλευρο στο γάλα μου πε καμιά φορά οι μαμάδες ξέρουν και κάνουν τα καλύτερα κόλπα για τα μωράκια τους!

υπομονή θα περάσει κοριτσάκι μου και στολέω εγώ η αρχιξενύχτω με το μεγάλο μου 3 χρόνια τώρα!

φεύγω φεύγω!!!! ταξί θα πάρω πάλι αχχχχχ

φιλάκια και τα λέμε το μεσημέρι!!!

Σου λέω τη περίληψη γιατί ψιλοβιάζομαι, κ άλλη ώρα τα λέμε πιο αναλυτικά.

Βέβαια δε ξέρω αν είναι σωστό αλλά εμένα κ το μωρό το δέχτηκε αμέσως κ οκ. Αλλά ξαναλέω δε θηλαζα όταν το κάναμε όλο αυτό οπότε δε ξέρω αν έχει να κάνει και με αυτό.

Από τις 7 το απόγευμα και μετά χαλαρό παιχνίδι τραγουδάκια κλπ. Κατά τις 8 το βράδυ μπανάκι, μασαζάκι, μετά στο δωμάτιό της με χαμηλό φως τάισμα με μουσικούλα από το παιχνίδι της κούνιας να παιζει. Λίγο αγκαλίτσα (5 λεπτά) και μετά στη κούνια της. Αν γκρινιάξει, λίγο χάιδεμα (όχι σηκωμα με τίποτα!), λίγο μουσικούλα ακόμα. Αντε και πιπίλα στην ανάγκη.Εμένα πάντα κοιμάται έτσι, μεχρι τις 9 το βράδυ έχει ξεραθεί.

Οταν ξυπνήσει το βράδυ, αν όλη μέρα έχει φάει λίγο, τάισμα γάλα μεσα στο δωμάτιό της χωρίς άναμμα άλλο φως, χωρίς κουβέντες, απλά δηλαδή φαί και ξανά κουνια. Αν γκρινιάξει τα ίδια με πριν. Εμένα ξανακοιμόταν εντέλει μόνη της.

Και τα 2 ξυπνήματα εγιναν 1, και τώρα πια κανένα.

Οταν μέσα στη μέρα είχε φάει καλά, δε της έδινα γάλα, μόνο χαμομήλι, έπινε 5 γουλιές κ κοιμόταν.

Ε μετά από 2-3 φορές χαμομήλι δε ξαναξύπνησε ποτέ.

Φεύγωωωωωωωωωωωωωω

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Kοινά βήματα έχουμε Σοφάκι!!!Και μένα ξεκίνησε την φρουτόκρεμα!!!

Δεν ξέρεις πόσο με καθησυχάζεις γιατί με πήρε η άλλη τηλέφωνο και με άγχωσε. Άσε που κοιτούσα και το βιβλιάριο υγείας της και έγραφε μεν ότι μπορεί να τρώει φρούτα αλλά έλεγε ότι η πρώτη τροφή είναι ρυζάλευρο και να πω την αλήθεια το έπαθα ένα ταράκουλο. Εμένα μου είπε πρώτα μήλο μετά από 2-3 μέρες +αχλάδι και μετά από άλλες 2-3 μέρες +μπανάνα. Από τον άλλο μήνα οι υπόλοιπες κρέμες που θα αντικαταστήσουν το απογευματινό. Τι να πει κανείς! Ο κάθε παιδίατρος έχει τα δικά του...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

1099834hix95m99ef.gif

καλως μας ήρθες και επίσημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ίδια ηλικία έχουν τα μωρά μας ακριβώς!

κανείς δε λέει τα ίδια ακριβώς

χτες η παιδίατρος μου που της είπα ότι βάζω ρυζάλευρο στο γάλα μου πε καμιά φορά οι μαμάδες ξέρουν και κάνουν τα καλύτερα κόλπα για τα μωράκια τους!

υπομονή θα περάσει κοριτσάκι μου και στολέω εγώ η αρχιξενύχτω με το μεγάλο μου 3 χρόνια τώρα!

φεύγω φεύγω!!!! ταξί θα πάρω πάλι αχχχχχ

φιλάκια και τα λέμε το μεσημέρι!!!

Σ' ευχαριστώ πολύ! Καλώς σας βρήκα!

Να σου ζήσει κι εσένα! Εγώ δεν μπορώ να βάλω ρυζάλευρο στο γάλα γιατί την θηλάζω ακόμα αλλά όταν έρθει η ώρα να φάει κρέμα ρυζάλευρο σκέφτομαι να βάλω μητρικό γάλα για να το αραιώσω που το έχει συνηθίσει!

Υπομόνή, ναι, τι άλλο να κάνω;;;

Τρέχα και σε περιμένουμε πίσω! Για δουλειά ή βόλτα άραγε;;;

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Δεν ξέρεις πόσο με καθησυχάζεις γιατί με πήρε η άλλη τηλέφωνο και με άγχωσε. Άσε που κοιτούσα και το βιβλιάριο υγείας της και έγραφε μεν ότι μπορεί να τρώει φρούτα αλλά έλεγε ότι η πρώτη τροφή είναι ρυζάλευρο και να πω την αλήθεια το έπαθα ένα ταράκουλο. Εμένα μου είπε πρώτα μήλο μετά από 2-3 μέρες +αχλάδι και μετά από άλλες 2-3 μέρες +μπανάνα. Από τον άλλο μήνα οι υπόλοιπες κρέμες που θα αντικαταστήσουν το απογευματινό. Τι να πει κανείς! Ο κάθε παιδίατρος έχει τα δικά του...

Ναι βρε ο κάθε παιδίατρος λέει και άλλα!!!Εμείς ξεκινήσαμε με μπανάνα+αχλάδι για το πρωί και 1 εβδομάδα πριν κλείσουμε τον 6ο ξεκινάμε κρέμα βανίλια ,τον άλλο μήνα ξεκινάμε σούπες!!!Να μήν αγχώνεσαι και εδώ είμαι σίγουρη πως θα βρείς πολλές πληροφορίες που σε συνδιάσμο με τον παιδίατρο και την εμπειρία που έχεις αποκτήσει μέχρι τώρα (το κάθε μωράκι είναι διαφορετικό) κρατάς αυτά που θέλεις!!!Όσο για την παιδίατρός σου ,δεν της έχεις εμπιστοσύνη???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

KALIMERA!!

simera den 8a prolabw na pw k polla exw polu douleia.

akouw sinantisi k stenaxwriemai pou den 8a eimai ekei.

eleu8eria mou mia xara ta les twra, ase ta bilbia k tous giatrous kai des ti sou leei to paidi kai to enstiko sou. egw pou tous akouga eida ti epa8a. telika pistevw pws mono emeis kseroume ti mporei na exei to paidi mas kai ti ton enoxlei giati emeis to zoume.

popo blepw pou psaxneste toso me tis kremes k tis zaxares kai apo ti mia aistanomai tipseis giati egw dinw ligo "oti nanai" sta paidia mou. pistevw pws an trwne apola alla me metro den 8a pa8oun tipota. episis pistevw pws an den ma8oun k me ligi saboura twra pou einai mikroi meta 8a exoun aibestito stomaxi otan 8a megalwsoun. kai nai afinw to paidi mou na lerwnete gia na parei antiswmata. eimai palabi to kserw alla sas diabazw kai prospa8w na mazeutw ligo k gw.

allo twra

ex8es eimoun na skasw apo ta nevra mou. me pire tilefwno ekeini i fili mou pou exei tin mikri stin idia ilikia me tin dikia mou. gnwrizontas ti exw perasei me tin mikri me rwtaei

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Ναι βρε ο κάθε παιδίατρος λέει και άλλα!!!Εμείς ξεκινήσαμε με μπανάνα+αχλάδι για το πρωί και 1 εβδομάδα πριν κλείσουμε τον 6ο ξεκινάμε κρέμα βανίλια ,τον άλλο μήνα ξεκινάμε σούπες!!!Να μήν αγχώνεσαι και εδώ είμαι σίγουρη πως θα βρείς πολλές πληροφορίες που σε συνδιάσμο με τον παιδίατρο και την εμπειρία που έχεις αποκτήσει μέχρι τώρα (το κάθε μωράκι είναι διαφορετικό) κρατάς αυτά που θέλεις!!!Όσο για την παιδίατρός σου ,δεν της έχεις εμπιστοσύνη???

Είναι άντρας ο παιδίατρος. Του έχω εμπιστοσύνη αλλά με άγχωσε η χαζή η γνωστή μου! Έχεις δίκιο...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Την πήρε ο ύπνος την μικρή. Την έβαλα στην κούνια της και πάω να την πέσω μια ώρα και θα σηκωθώ να της φτιάξω την κρέμα της μετά (μήλο+αχλάδι) για τις 11.30. Κουτουλάω γιατί κοιμήθηκε αργά χτες όπως είπαμε...

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Εμένα ξύπνησε στις 6:30 και τον θήλασα όσο έχω η δόλια και τον πήρα κρεβάτι μου γιατί είχε ξυπνήσει για τα καλά ο κύριος...κουνιόταν πολύ, κουβέντιαζε....ξάπλωσαμε μαζί, έκλεισα τα μάτια μου, έκανα την κοιμισμένη κι αυτός ο πονηρός με κοίταζε και ψιλοχάζευε, ψιλοκουβέντιαζε ώσπου τον πήρε ο ύπνος! 9:50 ξυπνήσαμε εντέλει!!!

Μια χαρά αν φανταστείτε ότι χθες όλη μέρα έπινε 100-120 γρ γάλα. Στο βραδινό τον θήλασα κι ήπιε μόνο 100γρ ξένο (πάντα πίνει 180) ζήτημα να έχω κανένα 20άρι στο βυζί??? Σύνολο 120. Οπότε ήμουν σίγουρη ότι θα ξυπνήσει νωρίς αλλά τελικά και το 6:30 δε με χάλασε...ούτε η συνέχεια με χάλασε!

Το μεσημέρι έχουμε παιδίατρο και θα ρωτήσω και για το ρυζάλευρο στο γάλα1 Αν μου δώσει το οκ και σταματήσει να ξυπνάει το βράδυ?????? Ξαναγκαστρώνομαι!!!!!!!! :lol: (που λέει ο λόγος, έτσι??) :lol:

Eπίσης...έγραψα σε ένα θέμα στο πάρεντς... έτυχε μια να γράψει πριν από μένα κάτι που σχολίαζα αρνητικά....παρεξηγήθηκε γιατί νόμισε ότι σχολίαζα τα γραφόμενά της κι ακολούθησε κι άλλη.... εξηγήθηκα...ξαναεξηγήθηκα, αλλά η μία ειδικά επιμένει να μην καταλαβαίνει!!! Μπίλιες θα γίνουμε να μου το θυμηθείτε!!!

Σοφία καλώς μας ξανάρθες!!! Συναδέλφισσα σιγά-σιγά θαρρώ στρώνουν τα μωράκια μας! Πού θα πάει θα έρθει εκείνη η μαγική νύχτα που δε θα ξαναξυπνήσουν και μετά η άλλη ονειρική νύχτα και μετά η άλλη...κλπ κλπ...

Έλεγα να κοιμηθώ καμιά ώρα τώρα που κοιμήθηκε αλλά τελικά άλλαξα γνώμη και έφτιαξα καφεδάκι και διαβάζω το φόρουμ. Σε λίγο θα πάω να φτιάξω την κρεμούλα της να την ξυπνήσω 11.30 να την ταίσω. Βγάλαμε τα πρώτα μας δοντάκια (δύο μεσαία κάτω), μπορεί και γι' αυτό να δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδυ και να στριφογυρνάει. Βέβαια είναι μέχρι να κοιμηθεί, μετά κοιμάται βαριά. Χτες βράδυ την κοίμησα στο πορτ μπεμπέ δίπλα μου γιατί μάλλον της πέσανε πολλά τα προηγούμενα βράδια και δόντια και προσπάθεια να την κοιμίσω στην κούνια της και κρέμα για πρώτη φορά...και γι' αυτό με βασάνιζε και βασανιζόταν κι αυτή η καημενούλα!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...