Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

εμενα το κυριως μου θεμα δεν ηταν τοσο η ζαχαρη αν και ολοι λενε οτι τα παιδια δεν την χρειαζονται...αλλα ολα τα προσθετα και οι αηδιες που δεν ξερουμε τι ειναι το καθενα απο αυτα...τι να πω...φοβαμαι κι εγω...θα της δωσω το βιολογικο κι αν δεν την αρεσει θα δω...βλεποντας και κανοντας...δεν ημουνα και χτες μανα...θα τα δοκιμασω παντως και τα βιολογικα...ελπιζω αφου δεν εχει παθει τιποτα μεχρι τωρα με το γαλα μου μονο να μην παθει και στο μελλον το μπουμπουκι μου...αλλα αυτο το εμεινε φυτο βρε ελευθερια μου μου φαινεται χοντρο...τι να πω...

Καλημέρα σε όλες!!!!

Μαράκι έχεις δίκιο, από βιολογικά θα ξεκινήσω και εγώ (αν και δεν τα εμπιστεύομαι απόλυτα, είναι βιολογικά??). Ο ίδιος μου είπε ό,τι όλες αυτές οι εταιρίες ΝΟΥΝΟΥ, ΝΕΣΤΛΕ,ΝΟΥΤΡΙΤΣΙΑ κτλ είναι ελεγμένες από το κράτος (ποιο κράτος αλήθεια?) αλλά τελοσπάντων κάτι πρέπει να εμπιστευτούμε, δεν μπορεί πάντα και μόνο να πίνει μητρικό γάλα.

Πάντως ό,τι η ζάχαρη είναι απαραίτητη για τον οργανισμό δεν είναι κάτι καινούργιο, σε τι ποσότητα και με τι προυποθέσεις δεν ξέρουμε. Τελοσπάντων καθεμιά πρέπει να εμπιστευτεί ή τον γιατρό της ή το ένστικτό της!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι εννοείται το επόμενο θα ναι πάρτυ μασκέ!!!!!!!!!!!!!!!!

τέλεια!

τι θα την ντύσεις έχεις σκεφτεί;

εγώ έχω κι ένα πρόβλημα πρέπει να αποκλείσω ό,τι έχω ντύσει το μητσάκι για να μην έχω ίδιες φωτος!

Annoula kalimera,

Tora to ida to minima sou.

Den ksero akomi tin tha tin ntiso.skeftome fraoulitsa i kounelaki alla ama den bgo na psoniso den ksero an yparxei kamia oraia stoli.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Kαλημέρα κορίτσια!!!

Ακούω πάρτυ και πολύ μου αρέσει!!!!

Εγώ την στολή την έπλυνα ,την σιδέρωσα(εντάξει η γιαγιά το έκανε)και την έχω έτοιμη για έξοδο!!!

Κορίτσια ο μπεμπάκος στο γεύμα των 10 τρώει πιά μόνο φρουτάκια και του αρέσει πάρα πολύ μέχρι που όταν βλέπει το κουταλάκι του ανοίγει το στοματάκι!!!Πολύ πλάκα!!!Μία βδομάδα πριν κλείσει τον 6ο περίπου ξεκινάμε και την κρέμα βανίλια τη Γιώτης που μας είπε ο γιατρός!Το ρυζάλευρο εγώ δεν θα του το δώσω ΄και ελπίζω κάποια στιγμή να τους κόψει μόνος του τους βραδινούς θηλασμού και για να πώ την αλήθεια θέλω λίγο ακόμα να το ζήσω όλο αυτό(ξέρω είμαι τρελή)!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

μια γρήγορη καλημέρα σε όλες!!!!!!!!!!!!

Αντριανούλι σίγουρα θα βρεις κάτι ωραίο, τέτοια φατσούλα της πάνε πολλά!

Σοφία καλημέρα όποτε χρειαστείς τη γνώμη μας θα χαρούμε πολύ να βοηθήσουμε!!!

είναι 4ων το κοριτσάκι σου; τρώει καλά; είναι γενικά δύσκολη στον ύπνο ή μόνο το βράδυ; αχχχχ μη νομίζεις το θέμα ύπνου είναι ζήτημα άλυτο για τις περισσότερες μαμάδες...κουράγιο!!! και να τα λέμε.

και παρεπιπτόντως είχαμε μια δεύτερη καλή νύχτα όπως η προχθεσινή!!!!!!!!!!!!!

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μάλλον πιάνει το πρόγραμμα βραδυνό γάλα με ρυζάλευρο, θα ναι όπως αυτό που λένε έφαγε ένα αρνί στη καθισιά του και τον έπιασε λήθαργος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

πάω για μάθημα έφυγα και άργησα κιόλας!!!

ναρκωτικό μου χετε γίνει ε!

Ελευθερία,πως επεσες τοσο εξω για τον παιδιατρο σου τελικά μωρε?:confused:

Εννοω που ελεγες οτι ειναι ασχετος απο θηλασμο κτλ...

Μια χαρα ομως τελικα ετσι? Αυτο ειναι το σημαντικο!!!!:lol:

Αντε ηρεμησες και συ!

Τελικα πάει καλα η ζυγαρια σου? Το έπιασε το 10kg ο Πριγκηψ?

Η αλήθεια είναι ό,τι πετάει τις μπαρούφες του και με μπερδεύει. Χθες πχ. μου είπε:

'Ο μικρός δεν πίνει συμπλήρωμα?'

Απαντάω: 'Όχι'

Και λέει 'Δηλαδή τον φτάνει το γάλα σου?'

Λέω 'ε για να χορταίνει και να μεγαλώνει μάλλον!!!'

Κάτι τέτοια πετάει και ψάχνομαι!!!!

Αυτή την φορά είχαμε απόκλιση στο ζύγισμα. Τον βγάζαμε παραπάνω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Annoula kalimera,

Tora to ida to minima sou.

Den ksero akomi tin tha tin ntiso.skeftome fraoulitsa i kounelaki alla ama den bgo na psoniso den ksero an yparxei kamia oraia stoli.

Καλημέρα συμπεθέρα!!!Καλέ πριγκιπέσσα να την ντύσεις την λουλουδένια σου να είμαστε ασορτί!!!Πλάκα κάνω ότι και να το ντύσεις το κορίτσάκι σου και πάλι κούκλι θα είναι!!!Δεν μετράει το ρούχο αλλά το περιεχόμενο καλέ και πως να το κάνουμε το περιεχόμενο είναι θησαυρός!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερούδια!

Μπράβο Αννούλα στο Μανού! Του μεινε συνήθεια, φτου φτου φτου! Αντε καλούς ύπνους σου εύχομαι!

Ολα αυτά που λέει η Ελευθερία πολύ λογικά και ωραία μου φαίνονται, μια χαρα λοιπόν, άντε ας ακούσουμε και το ένστικτό μας όλες λίγο, τι στο καλό, κατά γράμμα τους παιδιάτρους και όλους τους σχετικούς δε μπορείς να ακολουθείς και πάντα!

ΣΟΦΙΑ βέβαια σε θυμάμαι, ότι θες πες, εγώ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ προς το παρόν κοιμόμαστε καλά, αν θες να σου πω τι ακολουθοήσαμε κ πέτυχε. Τώρα ήταν τυχαίο, δε ξέρω, πάντως πέτυχε! Α, δε θηλάζουμε όμως, δε ξέρω εσύ, αν θηλάζεις δε ξέρω αν παίζει.

Αν κ ο Μανού θηλάζει αλλά τον ρίχνει τον ύπνο τωρα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κορίτσια! Όπως θα δείτε και από την υπογραφή μου την Κυριακή μπήκαμε στον 6ο μήνα. Τελικά γέννησα Αύγουστο... Την Κυριακή λοιπόν ξεκινήσαμε με φρουτόκρεμα (μήλο) και από σήμερα θα βάλουμε και αχλάδι στην κρεμούλα μας. Πάντως σε μια γνωστή μου της είπε να ξεκινήσει με ρυζάλευρο και όχι με φρουτόκρεμα...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοιες αποκλίσεις από παιδίατρο σε παιδίατρο! Σήμερα την ξύπνησα από τις 8 και την θήλασα μπας και κοιμηθεί το βράδυ πιο νωρίς γιατί χτες με πήγε ως τις 2! Σιδερώνω και τα λέμε ταυτόχρονα!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Φεύγω τώρα, χαιρετώ!

Πιο μετά θα συναντήσω τις παρεντόβιες αργυρουπολίτισσες στα στάρμπακς!

ΝΑΙ υπάρχουν και άλλες μουρλές σα και μένα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

άντε ελπίζω να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι μπομπιρες και λουλουδένιες το δρόμο που άνοιξε ο Μανού!!!(αν και νομίζω λίγες είμαστε οι ξάγρυπνες μανούλες ή κάνω λάθος?Όχι τίποτα άλλο να παίρνω κουράγιο!!!)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερούδια!

Μπράβο Αννούλα στο Μανού! Του μεινε συνήθεια, φτου φτου φτου! Αντε καλούς ύπνους σου εύχομαι!

Ολα αυτά που λέει η Ελευθερία πολύ λογικά και ωραία μου φαίνονται, μια χαρα λοιπόν, άντε ας ακούσουμε και το ένστικτό μας όλες λίγο, τι στο καλό, κατά γράμμα τους παιδιάτρους και όλους τους σχετικούς δε μπορείς να ακολουθείς και πάντα!

ΣΟΦΙΑ βέβαια σε θυμάμαι, ότι θες πες, εγώ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ προς το παρόν κοιμόμαστε καλά, αν θες να σου πω τι ακολουθοήσαμε κ πέτυχε. Τώρα ήταν τυχαίο, δε ξέρω, πάντως πέτυχε! Α, δε θηλάζουμε όμως, δε ξέρω εσύ, αν θηλάζεις δε ξέρω αν παίζει.

Αν κ ο Μανού θηλάζει αλλά τον ρίχνει τον ύπνο τωρα!

Να μου πεις τι κάνεις με λεπτομέρειες μπας και πιάσει. Είμαι διατεθιμένη να τα δοκιμάσω όλα. Ναι, θηλάζουμε ακόμα και αντικαταστήσαμε το γεύμα των 11 το πρωί με φρουτόκρεμα εδώ και 4 μέρες. Καλώς σας βρήκα!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Θέλω κι εγώ να έρθω στην συνάντησή σας αν με θέλετε. Ελπίζω να προλάβω να τηε βρω στολή μόνο! Φιλιά πολλά σε όλες! Να περάσετε όμορφα honey μου και όταν ξανακανονίσετε πες μου κι εμένα, μένω Δάφνη, μπορεί να τα καταφέρω!

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...