Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άλλο...Σχετικά με τις κρέμες και την ζάχαρη...

Ξέρω λέει τι ακούτε και τι διαβάζετε αλλά...η ζάχαρη είναι απαραίτητη για να λειτουργήσει ο οργανισμός όπως και το λίπος. Το παιδί μεγαλώνει και μαζί με αυτό και οι ανάγκες του και η ζάχαρη είναι απαραότητη για να μην πάθει το παιδί υπογλυκαιμία. Έχω δει μας είπε παιδιά με διαβήτη που δεν έπαθαν τίποτα, έχω δει όμως παιδιά με υπογλυκαιμία που έμειναν φυτά. Αυτό το είπε για να τονίσει ό,τι στις κρέμες υπάρχει η αναγκαία ποσότητα ζάχαρης που είναι αναγκαία για τον οργανισμό του μωρού. Αλήθεια-ψέμματα, τι να σας πω...

Για το ρυζάλευρο...Μας είπε ό,τι μπορούμε να το δοκιμάσουμε αλλά να ξέρω ό,τι 'είναι πολύ παχυντικό!!!'. Συγκεκριμένα μου είπε ό,τι 'φουσκώνει τα παιδιά'.

Σύστησε λοιπόν την επόμενη εβδομάδα να ξεκινήσουμε με κρέμα βανίλια το απόγευμα 5-6 και σε 1 βδομάδα με φρούτα, πρώτα μήλο-πορτοκάλι και αν θέλω μπισκότα της νουτρίτσια και κάθε βδομάδα προσθέτουμε 1 φρούτο. Η βανίλια μπορεί να γίνει και με μητρικό γάλα αντί για νερό.

Αυτά! Αν θυμηθώ κάτι άλλο θα σας το πω. Δεν ξέρω, το σκέφτομαι...Μήπως τελικά η υπερβολή δεν κάνει καλό??

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

α γεια σου αυτά τα τελευταία ήθελα κι εγώ από καιρό να πω....

με κάλυψες! πλήρως!

Παρασκευή θα ρθει σπίτι η μικροβιολόγος να πάρει αίμα του μανού για να δούμε τι γίνεται με τις αλλεργίες με το γάλα.

εμενα το κυριως μου θεμα δεν ηταν τοσο η ζαχαρη αν και ολοι λενε οτι τα παιδια δεν την χρειαζονται...αλλα ολα τα προσθετα και οι αηδιες που δεν ξερουμε τι ειναι το καθενα απο αυτα...τι να πω...φοβαμαι κι εγω...θα της δωσω το βιολογικο κι αν δεν την αρεσει θα δω...βλεποντας και κανοντας...δεν ημουνα και χτες μανα...θα τα δοκιμασω παντως και τα βιολογικα...ελπιζω αφου δεν εχει παθει τιποτα μεχρι τωρα με το γαλα μου μονο να μην παθει και στο μελλον το μπουμπουκι μου...αλλα αυτο το εμεινε φυτο βρε ελευθερια μου μου φαινεται χοντρο...τι να πω...

Εβαλα ενα ποτηρι σανγκριά και περιμενω να φιλοτιμηθει καμια να μπει να πουμε καμια κοτσάνα να περασει η ωρα!

Ελευθερία,πως επεσες τοσο εξω για τον παιδιατρο σου τελικά μωρε?:confused:

Εννοω που ελεγες οτι ειναι ασχετος απο θηλασμο κτλ...

Μια χαρα ομως τελικα ετσι? Αυτο ειναι το σημαντικο!!!!:lol:

Αντε ηρεμησες και συ!

Τελικα πάει καλα η ζυγαρια σου? Το έπιασε το 10kg ο Πριγκηψ?

Οντως οι υπερβολες μονο κακό κανουν...ενταξει εχουμε τη δικαιολογία οτι ειμαστε νεες στο σπορ και ειναι λογικο ειτε να παρασυρόμαστε είτε να γινομαστε απολυτες προσπαθώντας να κάνουμε οτι θεωρουμε καλυτερο για τα παιδια μας..εχουμε πολλά ακομη να μαθουμε!

Οσο για το ξωκκλήσι ο αρχιμανδρίτης ή αρχιεπισκοπος (κατι τετοιο) το απαγορευσε...ου να μου χαθεί.

Αντε καλε που ειστε?? ουουουουου

κερνάω κρασάκι λεμε!!!

652460p9hd1qlvm9.png

Μαράκι,ξεχασα να σε ρωτησω!!! το εφαγε το κρεας σημερα η μικρουλα???!!!

Κοριτσια τωρα θυμηθηκα να σας πω κ κατι αλλο..

Προχθες πηγαμε στην παιδίατρο 1η φορα στο ιατρείο της ,γιατί τοσο καιρό ερχόταν αυτη στο σπιτι.

Τεσπα, οταν τελειωσαμε πηγαμε να την πληρωσουμε και λεει "α,οχι εδω στο ιατρείο δε πληρωνετε, τα γραφω στο βιβλιάριο της μπέμπας και τα παιρνω απο το ταμείο σας κατευθειαν."

Και μειναμε καγκελο με τον άντρα μου!!!!!!!!

Συγγνωμη λεω,τοσο καιρο δηλαδη τσαμπα την πληρωναμε?????

και τωρα θυμηθηκε να μας το πει???!!!! Γιατι εαν ηταν ενταξει θα ελεγε να γραφει τα μισά στο βιβλιάριο κ να της δινουμε τα αλλα μισα στο χέρι μαυρα (μιλάω για τις επισκέψεις κατ οικον) ,που ετσι κ αλλιως μαυρα ειναι αφου ποτε δε μας εκοψε αποδειξη οταν ερχοταν σπιτι...!

Συγχυστηκα κάπως αλλά μετά λεω...δε γ......αφου απο δω κ μπρος δε θα πληρωνουμε τεσπα!

Διαφημίσεις

εννοείται ότι στο ιατρείο δε πληρώνεις και στο σπίτι παίρνουν επίσκεψη κανονικά! έτσι κι εμείς, σιγά μη στο πει! κι εμείς δε πηγαίνουμε στο ικα που χει γραφείο αλλά στο ιδιωτικό της ιατρείο.

μου κοιμάται το μικρό και θα με ξενυχτίσει το βράδυ πολύ φοβάμαι!

πρέπει να διαβάσω λίγο για το αυριανό μάθημα οπότε δε θα μείνω πολύ.

Ευχαριστώ Μανταλενάκι για τα ίνφο!

Το σπίτι έχει μοσχοβολίσει. Όχι γιουβέτσι!!! Το κέικ της Ανδριάνας!

Κακούργα με κατέστρεψες!!!!

kalofagoto perimeno entiposeis :).

Tora xalarosa apo tin douleia kai sas diabazo siga siga.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Kalispera Annoula,

Nai oles i kyries balan ti zouzounia gia ypno kai anti na erthoun na mas kanoun parea xouzoureuon.

Oi douleia den stamataei pote, to exo parei apofasei opote prospatho na min anxonome poli.

Asxeto na afisoume kai ena thema pros sizitisei.

POTE THA POIOUME KSANA KAFEDAKI OLES MAZIIIIIII????

Ego elega mipos kanonisoume kai kanena party maske gia ta zouzounia mas pos sas fenete i idea ?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Κοιμήθηκαν τα αγόρια μου και είπα να μπω να σας καληνυχτίσω, ελπίζω να είναι ήρεμος ο μικρός μου απόψε!

Ελευθερία μια χαρά τον βρήκε πάλι ο γιατρός το θρεφταράκι σου ε? τέτοιος άντρας εννοείται θα είναι σούπερ σε όλα!! και ο ντόκτορ σωστός ακούγεται και χαλαρός πράγματι! άντε καλή αρχή λοιπόν με τις κρεμούλες!!

Εμείς στο ιατρείο τον πάμε πάντα και πληρώνουμε αλλά με απόδειξη για να μας δίνει τα μισά πίσω το ΙΚΑ.

Να το φτιάξω κι εγώ δηλαδή το κέικ σου Αντριάννα, όλες καλά λόγια λένε, δε θέλω πολύ κι εγώ για λιχουδιές!!

Καληνύχτα!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

ναι εννοείται το επόμενο θα ναι πάρτυ μασκέ!!!!!!!!!!!!!!!!

τέλεια!

τι θα την ντύσεις έχεις σκεφτεί;

εγώ έχω κι ένα πρόβλημα πρέπει να αποκλείσω ό,τι έχω ντύσει το μητσάκι για να μην έχω ίδιες φωτος!

Γειά σας κορίτσια!Ίσως κάποιες να με θυμάστε, έγραφα φανατικά στου Σεπτέμβρη όταν ήμουν έγκυος και λίγο μετά που γέννησα. Μετά με κούρασε ψυχολογικά και με άγχωνε κάποια που νόμιζε ότι τα ξέρει όλα κι έχει κατά καιρούς φτάσει πολλές στα όρια τους στο φόρουμ και απομακρύνθηκα για λίγο καιρό και ηρέμησα. Χρειάζομαι τη βοήθειά σας αφού μόλις κοιμήθηκε η μικρή μου και κάθε βράδυ δεινοπαθώ να τηνκοιμήσω

kk3v7ypawl3xg2td.png

1s1sndxdfvk8sput.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...