Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εφυγα, αλά θέλω και πορτοκαλόπιτα, της Αργυρώς είναι η συνταγή?, γιατί της Αργυρώς μου βγαίνει πάρα πολύ γλυκιά εμένα..παιδιά σας το 'πα? ΕΦΥΓΑ....Ο Φ. βρίζει

Της Δέσποινας είναι! Μαμά μιας φίλης μου! :lol:

Θα την γράψω σύντομα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Ηρθε ο άντρας μου απο τη δουλειά για 2 ωρες σπιτι κ του λεω να κρατησει τη μικρή να πεταχτω μεχρι το σουπερ να παρω το ρυζαλευρο...

Και με μουρλανε!!!!!!!!!

Και τι ειναι αυτο? κ γιατι να το δωσουμε στο παιδι? και να παρουμε την παιδιατρο να τη ρωτησουμε! και ...και .....και.............

Εγω φταιω που μιλάω! Εγω φταιω,επρεπε να το παρω να της το δωσω κ δε θα καταλάβαινε τιποτα...ο συμβουλος θηλασμου...

Καμια φορα ειναι κακό να τους τα λέμε ολα...

499323ovg7845gzc.gif499323ovg7845gzc.gif499323ovg7845gzc.gif499323ovg7845gzc.gif499323ovg7845gzc.gif499323ovg7845gzc.gif

Χαχαχα!!!! Μιλάμε έχω πεθάνει στο γέλιο με την πάρτη σας! Μπήκα για να πω στην Ελευθερούλα μας ότι αυτά τα πιατάκια είναι chicco αν δεν κάνω λάθος και εμείς έχουμε 3 μαγαζιά chicco στα Χανιά. Δεν έχω δει αλλά λογικά πρέπει να τα έχει. Εσύ τα ψάχνεις και δεν τα βρίσκεις? Αν θες να κοιτάξω να σου στείλω αν έχει.

Είδες? Έχουμε γίνει ψυχαγωγική εκπομπή:)

Όχι δεν τα έχω ψάξει. Στο νετ τα έχω δει, mothercare συγκεκριμένα (και έλεγα να μην το πω για να μην συγχιστώ). Θα τα βρω Νεκταρίτσα μου, διαφορετικά φοντύ που λέει και μια Χιώτικη ψυχή:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Έχω τέλεια συνταγή πορτοκαλόπιτας! Δεν την έχω κάνει, την έφαγα κι έπαθα!!! Σήμερα που θα πάω σούπερ θα πάρω τα υλικά να βρίσκονται! Όνειρο για να κλείσει ένα τραπέζι και με παγωτό ακόμα πιο όνειρο!

Εεεε ποτέ! Θα με καταστρέψετε!!! Πάνω που είπα να το γυρίσω στα αλμυρά, κάνει ντου η Χανιώτισσα και μου χαλάει κάθε μου σχέδιο!!!! Κυρά μου ποιος σου είπε ό,τι θέλουμε και άλλες συνταγές??????

Ανδριάνα το κέικ είναι σούπερ. Τόσο super που λέω να εγκαταλείψω τα γλυκά και να ξεσπάσω στα αλμυρά:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Τις εχω στο φέις βρε τις φωτο, δες τις εκει γιατι δε θελω να τις ξαναβάλω τωρα (και καλά τα μαζεψαμε κ φυγαμε αλλά ολο Online ειμαστε!!!!!!!!)

Πειρμενυομε νεα απο το γιατρό!!!

Αααα δε σας ειπα το αλλο!

Βαφτιση-Λουτράκι γιοκ!

Στο ξωκκλήσι που θελαμε δε κανουν βαφτίσεις γιατι λεει γινεται εκμετάλλευση του χωρου!

Καλα λεει ο άντρας μου,μονο να τα παιρνουνε ξέρουνε και το λεω πολυ σοβαρα.

Οποτε τωρα υπαρχουν 2 λυσεις....ή να την κανουμε εκει που παντρευτηκαμε ή να περιμενουμε οταν γυρισουμε Αθηνα να το οργανωσουμε εμεις ,γιατι τωρα να τρεχουν τα πεθερικά κ οι γονεις μου για εκκλησίες κ μαγαζια δε γουστάρω. Αλλά τοτε θα ειναι 1 ετους η τουλουμπα,δεν ειναι πολυ μεγαλη ρε κοριτσια?

Βεβαια της Βανδη ο γιος κοντευει τα 3 κ ειναι ακομη αβαφτιστο το καημένο!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

που παντρευτήκατε;

τη βάφτιση του μητσάκου τη κάναμε από απόσταση και όχι ότι μας δυσκόλεψε αλλά δεν έγιναν όλα ακριβώς όπως τα θέλαμε. ήταν δηλαδή αρκετά απλά τα πράγματα. όχι το 1+ δεν είναι απαγορευτικό σιγά όπως σε βολεύει

Οκ θα μπω φέις αν και δεν είμαι συχνός πελάτης. Μόνο και μόνο για την τουλουμπίτσα!

Καλέ ποιος είναι ο Δήμαρχος Λουτρακίου? Κοτζάμ Τουλούμπα θα βαφτιστεί και κάνει και τον δύσκολο???

Πάντως σοβαρά, πέρα από την πλάκα, εμένα μου φαίνεται υπέροχο να βαφτιστεί το παιδί πέρα του 1 έτους γιατί μπορεί κάτι να θυμαται. Αν δεν έπιανε χειμώνας μπορεί να το σκεφτόμουν και εγώ για τότε.

Λοιπόν...τα νέας μας. Σούπερ ο μικρός από βάρος και ύψος, όλα μια χαρά.

Στα σημαντικά τώρα...Κρέμες από αύριο ή την άλλη βδομάδα, όπως θέλουμε μας είπε. Κορίτσια έχω αρχίσει να αναθεωρώ όσα έλεγα και τον είχα αδικήσει τον γιατρό ο οποίος παραπιπτόντως μας αποκάλυψε ό,τι έχει κάνει διατριβή στο μητρικό γάλα και είναι υπέρμαχος του θηλασμού!

Θηλασμός είπε μέχρι 1 έτους ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ και μην ακούμε τι λένε οι γυναικολόγοι. Το μητρικό γάλα μου είπε είναι μητρικό γάλα και τίποτα δεν μπορεί να το συναγωνιστεί. Είναι φτωχό σε σίδηρο αλλά ο σίδηρος που περιέχει είναι 100% απορροφήσιμος σε αντίθεση με το ξένο γάλα που είναι εμπλουτισμένα με σίδηρο αλλά δεν απορροφάται εξολοκλήρου. Συμπερασματικά περισσότερο σίδητο παίρνει το παιδί από το μητρικό γάλα παρά από οποιοδήποτε άλλο γάλα.

Στο συναισθηματικό κομμάτι τώρα. Μας είπε το πιο απλό 'ναι, το παιδί δένεται με την μητέρα του αλλά έχει μια ζωή μπροστά του να γίνει ανεξάρτητο...αυτός ο δεσμός τόνισε δεν είναι κακός'. Προχωράμε λοιπόν και κλείνουμε τα αυτιά μας!

Ουφ κουράστηκα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...