Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

koita egw 8umamai ton dimitri pou otan ton ebaza ka8otan alla kourazotan polu kai otan ton epairne o upnos egerne to kefali tou mprosta kai egw anxonomoun an anapneei i oxi!!kala auta einai kai kolimata dika mou alla na koitakseis ektos apo kila kai ilikia, sou to lene.

Ευχαριστώ Μανταλενάκι για τα ίνφο!

Το σπίτι έχει μοσχοβολίσει. Όχι γιουβέτσι!!! Το κέικ της Ανδριάνας!

Κακούργα με κατέστρεψες!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Χαχαχα!!!! Μιλάμε έχω πεθάνει στο γέλιο με την πάρτη σας! Μπήκα για να πω στην Ελευθερούλα μας ότι αυτά τα πιατάκια είναι chicco αν δεν κάνω λάθος και εμείς έχουμε 3 μαγαζιά chicco στα Χανιά. Δεν έχω δει αλλά λογικά πρέπει να τα έχει. Εσύ τα ψάχνεις και δεν τα βρίσκεις? Αν θες να κοιτάξω να σου στείλω αν έχει.

Καλέ κορίτσια γεια σας..έφυγε το αδέρφι μου ,και πλέον το σπίτι είναι ξανά στις παλιές του ισορροπίες και εγώ μπροστά στον υπολογιστή..

Χρόνια πολλά το Μανού, να είναι καλά, τροφαντό, ήρεμο, καλόβολο, και ευτυχισμένο..να χαίρεσαι τα αγόρια σου όλα Αννιώ..

Μπανιέρα κορίτσια, εγώ φοβάμαι λίγο να μπω,μαζί με μωρό, πρέπει να κάνω και μια θεραπεία για μια λοίμωξη που έχω και μου βρήκε ο γυναικολόγος πάνω στην καισαρική και λίγο δεν μου καλοκάθεται ως ιδέα να κολυμπάμε στα ίδια νερά με το Λεόντη..

Μωρέ πρέπει να φύγω έξω με το Φέλιξ τώρα και δεν προλαβάινω να γράψω περισσότερα,Ντινάκι, θα σε πάρω τηλέφωνο το απόγευμα, αφοy αποξυπνήσετε..

Α, Ελευθερία, ψάξτο λίγο αυτό με τα κουταλάκια που αλλάζουν χρώμα, νομίζω οτι τα είχαν απαγορεύσει ένα διάστημα ,κάτι περιέχουν..έφυγα, πάω βιβλιοπωλέιο για να πάρω κάτι σχετικό με δίαιτα και θα σας πω σε λίγες μέρες αν αξίζει τον κόπο..

Φιλιά σε όλα τα κορίτσια και ακόμα περισσότερο στα μπεμπάκια

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Έχω τέλεια συνταγή πορτοκαλόπιτας! Δεν την έχω κάνει, την έφαγα κι έπαθα!!! Σήμερα που θα πάω σούπερ θα πάρω τα υλικά να βρίσκονται! Όνειρο για να κλείσει ένα τραπέζι και με παγωτό ακόμα πιο όνειρο! Ελευθερία περιμένω να μου πεις όταν θα κάνεις τον χαλβά πώς σου βγήκε! Εγώ την τελευταία φορά δεν τον πέτυχα γιατί ήθελα η καλή σου δοκιμές κι έβαλα παραπάνω σιμιγδάλι. Ε το σιρόπι έπεσε λίγο και βγήκε στεγνός.

Α, πολύ επιτυχία το αλμυρό κέικ , το έκανα εχθές, όντως το σπίτι μοσχοβολάει..αλλά πρέπει να καταναλωθει σχετικά γρήγορα, τουλάχιστον το δικο μου ξεραίνεται..και ο Φέλιξ του βάζει τώρα και βούτυρα απο πάνω, σε λίγο θα το βουτάμε και στη μαγιονέζα μας κόβω, ε ρε, προφάσεις εν αμαρτίαιες

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Xαχαχα!!! ΑΓΑΠΗΗΗΗ ΜΟΥ!!!!!!Τι καλό που είναι ψυχούλα μου!!!!!!!!!!! Να την χαίρεσαι Αγγελικούλα είναι μια γλύκα!!! Τι χαμόγελο βρε και τι ύφος!!! Σα να ήξερε τι φώτο την βγάζουν!!!

Εφυγα, αλά θέλω και πορτοκαλόπιτα, της Αργυρώς είναι η συνταγή?, γιατί της Αργυρώς μου βγαίνει πάρα πολύ γλυκιά εμένα..παιδιά σας το 'πα? ΕΦΥΓΑ....Ο Φ. βρίζει

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Αγάπη μου προγουλάκια και μαγουλάκια να τα ρουφήξεις!!! Τρελαίνομαι!!! Μόνο ο δικός μου ρε γμτ είναι τσιλιμπίθρι???? Μα τι στην ευχή??? Πώς θα τον παχύνω λίγο?? Έτσι τον ήθελα αφρατούλη!!!

Και η φώτο κορυφή! Μόνο τα σάλια της που τρέχουν δε φαίνονται!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...