Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

χαχαχαχα!!!!Καλημέρα!!!! Κάνω γέλια με την πάρτη σας!!!!! Με τα νανουρίσματα και τις οδοντόβουτσες. Εμείς έχουμε σημειώσει πρόοδο αλλά τόσες μέρες δε σας το έχω γράψει μην αυτοματιαστώ! Γιατί κάθε φορά που θα πω κάτι καλό που μας συμβαίνει πώς τα φέρνει ο έξω από εδώ και την άλλη μέρα μου τα κάνει μαντάρα δεν ξέρω....

Θυμάστε που σας έλεγα ότι κοιμόμασταν με τον απορροφητήρα? Ιδέα μου ήταν και ξεροστάλιαζα από κάτω στα όρθια κουνώντας τον μπέμπη...

Τις τελευταίες μέρες αποφάσισα λέει να το κόψω όχι για άλλο λόγο παρά γιατί στο χωρίο δεν έχει η γιαγιά μου απορροφητήρα κι όταν πηγαίναμε πώς θα το κοίμιζα το παιδί???!!! χαχαχα!!!

Έτσι λοιπόν τον φασκιώνω, πιπίλα πάω και κάθομαι στο κρεβάτι μας, τον έχω αγκαλίτσα αλλά τα χέρια μου τα στηρίζω στα πόδια μου για να μην κουράζονται και κουνάω ελαφρά τα πόδια μου αριστερά-δεξιά. Στην αρχή παίζει να κλάψει και να προσπαθήσει να λυθεί αλλά ευτυχώς στο 5λεπτο το πολύ κλείνει τα μάτια του κι αποκοιμιέται. Αν πάει να κλάψει του κάνω ένα ελαφρό "σσσσσ". Επίσης επειδή συνήθως τότε με κοιτάει στα μάτια τον κοιτάζω κι εγώ χαμογελαστή και κάνω πως κλείνω κι εγώ σιγά-σιγά τα μάτια. Σε 10 λεπτά μάξιμουμ είναι στο κρεβάτι του. Από τη βιζοπιπίλα στην αρχή, τον απορροφητήρα ή τα τρελά "σσσσσσ" και κουνήματα της μάνας μου δεν είναι πρόοδος αυτό??? Λίγα μας μένουν ακόμα και πάω για το 2ο κορίτσια! Αν του κόψω το βραδινό....αλλά αυτό ειναι μεγάλη πρόκληση καθώς ξυπνάει ανά 3 ώρες και πεινάει τρελά όπως σας είπα... πολλές φορές δεν του φτάνει πλέον το βυζί και κάνω και μπιμπερό. Τις τελευταίες μέρες κλαίει κιόλας από την πείνα χωρίς να προηγηθεί μουρμουρητό. Επιτόπου η τσιρίδα...

Περαστικά να ευχηθώ στα μωράκια που ταλαιπωρούνται από ασθενειούλες και πυρετούλι. Το εμβόλιο νομίζω 48 ώρες κάνει πυρετό και μια εβδομάδα με 10 μέρες παρενέργειες. Την προηγούμενη φορά τις νιώσαμε στο πετσί μας....κι ήταν μόνο ένα τσίμπημα. Τώρα με 2 φοβάμαι πολύ....σπάραξε το αστεράκι μου και πολύ είχα στεναχωρηθεί....δε θέλω να πάμε να σας πω την αλήθεια... Κι είναι σε 9 μέρες αλλά από τώρα βλέπω εφιάλτες!

Με πεθερο και μαμαδο ιστορίες....κι εμείς μια από τα ίδια. Την πεθερά μου δεν την χωνεύω ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα γιατί της πήρα το γιο μακριά και όπως και να το κάνουμε από τις εφτά θανάσιμες πεθερές αυτή είναι η πρωηνόπληκτη και μπηχτόπληκτη πεθερά. Δεν είναι κακιά απλά είναι μάνα. Κι ο Άρης ήταν ο τελευταίος και μικρότερος και μοναχογιός.... οπότε τη δικαιολογώ. Με το μωρό έχει τρέλα κι ας το είδε μόνο για 4 μέρες που ήρθε μόλις βγήκαμε από το νοσοκομείο. Είμαστε μακριά και δεν μπορεί να έρθει εξαιτίας άλλων παραγόντων αλλά παίρνει κάθε μέρα τηλέφωνο να ακούσει το μωρό και τις φώτος που τις στέλνουμε τις έχει σαν φυλαχτό. Όταν έφυγε από εδώ έκλαιγε και της λείπει πολύ το μωρό οπότε αν πάμε τα Χριστούγεννα θα πάμε μόνο και μόνο επειδή σκέφτομαι πώς νιώθει η καημένη. Αλλιώς δε θα πήγαινα λόγω του πεθερού. Και δεν αντέχω θα σας το πω. Αυτός που ήταν ξετρελαμένος με το ότι περιμένουμε το διάδοχο που θα πάρει το όνομά του δεν ήρθε να το δει κι είναι αιτία κόμπλεξ του όπως το ότι ντρέπεται να τρώει σε ξένο σπίτι και δε μπορεί να κοιμηθεί σε ξένο σπίτι. Δεν ήταν οι πολλές μέρες...3-4 μέρες. Για να έρθει να δει το εγγόνι από το γιο του που είναι και το μόνο που θα έχει το όνομά του... Εδώ το είχε διαδώσει σε όλη τη Σητεία από τη χαρά του και καλά και στο τέλος όταν του έλεγε η πεθερά μου ότι είναι ντροπή να μην έρθει να το δει πέταξε κι ένα: "Εγώ δεν έρχομαι κι άμα είναι να παρεξηγήσουνε ας το βγάλουνε Ευτύχη!" (το όνομα του μπαμπά μου) Φυσικά και μετά το πρώτο σοκ το ξεπεράσαμε και δε μας απασχολεί. Με το όνομα ειδικά δεν διανοηθήκαμε ποτέ όλοι μας να δώσουμε κάτι άλλο πλην του πεθερού αλλά δεν ντράπηκε να πει τέτοιο πράμα????!!! Κι όταν μας ρωτούσαν οι ξένοι τι είπε ο πεθερός όταν το είδε... λέγαμε ότι ήρθε μόνο η πεθερά μου επειδή ο πεθερός ήταν άρρωστος....να μην τον κακολογήσει κι ο κόσμος. Φταίω κι εγώ να τσατίζομαι που θα δώσουμε το όνομα σε έναν τέτοιο κομπλεξικό? Τα χούγια του μόνο να μην πάρει το μωρό μου!

mikio καλησπερα!μια χαρα τα πασ μπραβο!

ελπιζω να μην εχετε προβλημα με τα εμβολια να τα περασει οσο πιο ανωδυνα γινεται!

λιγο υπερβολικος ο πεθερος σου μ αυτο που ειπε....ελπιζω να στρωσει στο μελλον.

μαρακι πως ανεβαζω φωτογραφιες εδω?ειμαι ασχετη τελειως!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αρμεγομαι οποτε δε βαζω τονους μην παρεξηγηθω ε? εμεις στολιζουμε καραβι αλλα ενα δεντρο φετος με το μωρο θα ηταν τελειο! το κοριτσιστικο δεντρο φανταστικο γιατι αγοριστικο με αυτοκινητακια κλπ δε λεει.... χαχαχα!!! αν κανω κοριτσι τρεμετε ροζουλια και μωβια.... θα αδειασω καταστηματα!!! χαμος!!! αλλα κατι μου λεει οτι θα ειμαι αγορομανα...

ελεανα κι εμας κολλαει στην τηλεοραση. μην τ΄αφηνεις. πριν τα 2 χρονια ειναι απαγορευτικη για τα παιδια. ο κουμπαρος του αντρα μου με το 6 μηνων μωρο που ειχαν ερθει θυμαστε? το εφερε στο καθισματακι του αυτοκινητου και με το που μπήκε το παρκαρε 1 μετρο μπροστα από την τηλεοραση μας.

καλε παρε το παιδι από την τηλεοραση του λεω

δεν πειραζει, αστο να μαθαινει μου ειπε!!!!!!!!

κοριτσια 2 ωρες που κατσανε ηταν εκει κι ούτε που κουνησε...σα ψευτικο ηταν ετσι οπως ειχε ζαβλακωθει. το λυπαμαι κι αυτο κ τους γονεις του!

ελσακι νουμερο2 ο πεθερος ειναι γερικο σκυλι κ δε μαθαινει νεα κολπα. αν σας γραψω τα κομπλεξ του θα κουφαθειτε! πχ δε μιλαει ποτε σε τηλεφωνο. Εδώ με πήρε να μου ευχηθεί για τη γέννα και δεν γνώρισα τη φωνή του. Ο δε άντρας μου μου είπε ότι ήταν η πρώτη φορά στη ζωή του που άκουγε τον πατέρα του να μιλάει στο τηλέφωνο!! Τι να σου λέω τώρα. Το καλό είναι ότι μας χωρίζουν καμιά 300αριά χιλιόμετρα και τους βλέπουμε σπάνια κι από λίγο ακόμα κι όταν πηγαίνουμε εκεί καθώς μένουμε στο χωριό και πάμε και μια μέρα Σητεία να τους δούμε. Τώρα κατ'εξαίρεση θα πάμε να μείνουμε εκεί λίγες μέρες τα Χριστούγεννα και φυσικά από δική μου προτροπή αφού ο άντρας μου ήθελε να πάμε χωριό να κάνει τα παρεάκια με τους φίλους του και να πάμε να δουν και τον μπέμπη τα πεθερικά. Ας μην ήμουν εγώ και ούτε τηλέφωνο θα τους έπαιρνε...αλλά δεν τα ξέρει αυτά η μάνα του να μου ανάψει λαμπάδα....τεσπά...

Διαφημίσεις

α δε μου αρέσει αυτή η βερσιόν!

Πλάκα μου κάνεις? Εγώ το έχω βάλει στα αγαπημένα μου στο γιου τιουμπ...

Έχασα και τα προγράμματα που έφτιαχνα βίντεο κι ήθελα να φτιάξω να ανεβάσω ένα με τον μπέμπη μου... Και δε θυμάμαι πώς τα έλεγαν ρε γμτ...

Να σας δείξω τα βιντεάκια που έχω φτιάξει στο γιού τιουμπ?????????????

Πλάκα μου κάνεις? Εγώ το έχω βάλει στα αγαπημένα μου στο γιου τιουμπ...

Έχασα και τα προγράμματα που έφτιαχνα βίντεο κι ήθελα να φτιάξω να ανεβάσω ένα με τον μπέμπη μου... Και δε θυμάμαι πώς τα έλεγαν ρε γμτ...

Να σας δείξω τα βιντεάκια που έχω φτιάξει στο γιού τιουμπ?????????????

nai nai!

Διαφημίσεις

maria πολυ ωραιος στολισμος...!!!

ευχαριστω για τη βοηθεια οταν βρω χρονο θ ανεβασω κ γω καμια φωτογραφια!

κοριτσια παω να ταισω τη μικρη.φιλια σε ολες!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...