Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 9 λεπτά , Katiamaxiking είπε:

Μου κάνει εντύπωση που η ινσουλίνη κινήθηκε μες τα όρια.. 

πάντως είναι μικρή η απόκλιση από τα όρια.. 

Ναι, δεν ξέρω τίποτα για την ινσουλίνη. Ότι θα πω θα είναι ψέμα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά! Ενημέρωσε μας όταν θα έχεις νεότερα! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Τη συμβουλή σας θα ήθελα. Σήμερα δε βρέχει. Έβγαλε και λίγο ήλιο. Κάνει πολύ κρύο βέβαια... Να ντύσω πολύ καλά τον μικρό και να τον βγάλω ή να το αφήσω? Έχω και στολή αστροναύτη που λέει κι ο άντρας μου..

Kale na ton bgaleis,

emeis tin bgazoume kathe mera kala ntimeni ekso arki na min brexi opos eipes

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Anoite oti einai ok,

To gala kai to giaourti mexri 2% lipara

kai stis salates mia koutalia tou glikou ladi.

Epidi omos i salata etsi sketi den trogete mporeis na ftixneis vinegrete me i koutalia ladi 3 mpalsamiko kai misi meli kai fisika alati.

An thes na fas ntako brekse to paksimadi me neraki ligo alataki kai ksidi na na nostimepsi kai na min sou fenete oti den exei ladi.

aaa ta fagita ola ta magireyoume me elaxisto ladaki ee :)

Boithaei poli stin psixologia episeis na bazeis stoxous px ..thelo na xaso 5 kila min skeftese ola ta kila pou exeis na xaseis, bale sto mialo sou ena stoxo px na peso ena noumero sta pantelonia otan petixeis ton stoxo ayto bale ton epomeno.

Etsi den tha apogoiteyse pou den exeis ftasei grigora ston teliko epithimito apotelemsa.

Elpizo na se boithisan i simboules mou , einai pragmata pou otan kano diaita panta ta xrisimopio kai se emena exoun apotelesmata kai stin psixologia mou alla kai stin zygaria mou:), pou by the way eixe anastenaksi teleftaia ixixixixixi.

πολυ ωραία πράγματα λες...μπορώ αμα χανω τη μπαλα να σου στελνω μηνυμα?? Εσύ έπρεπε να σαι διατροφολογος!

Διαφημίσεις

Θέλω να πώ κάτι γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα να αιωρούνται!!!

Βρε φιλενάδες μου αισθάνομαι τόσο τυχερή που σας γνώρισα ΟΛΕΣ!!!Νομίζω τελικά πως είμαστε το ΜΟΝΟ καφέ κρατάει τόσο γερά και αγαπημένα.Χωρίς τσακωμούς,χωρίς μπιχτές,χωρίς να προσβάλει η μία την άλλη ,χωρίς συγκρίσεις χωρίς η μία να θέλει να μπεί στο μάτι τις άλλης!

Ακόμα και αν έχουμε διαφορές ή κατι μας χαλάει βρίσκουμε τον σωστό τρόπο να το ξεπερνάμε ,να το βάζουμε στην άκρη και πάνω απο όλα να μην φέρνουμε σε δύσκολη θέση κανένα και χωρίς να βγάζουμε ΚΑΚΙΑ ΠΟΤΕ!!!Αυτό νομίζω δείχνει τελικά πόσο ανώτεροι άνθρωποι είμαστε και επειδή έχουμε προσωπική επαφή είτε πίνοντας τα καφεδάκια μας ή με τα φαγοπότια μας ή ακόμα και απο το τηλέφωνο ξέρουμε πόσο καλές μανούλες είμαστε όλες μεγαλώνοντας τα βλαστάρια μας με το καλύτερο τρόπο!!!Τους μαθαίνουμε πως πρέπει να συμπεριφέρονται σωστά χωρίς να ξεκατινιάζονται ακόμα και στο ιντερνετ!Ελεος!

Να σημειώσω οτι το ιντερνετ δεν είναι χωράφι κανενός και απο την στιγμή που καποιος γράφει δημόσια είναι έτοιμος να δεχτεί την ανάλογη κριτική αν δεν θέλει ας γράφει προσωπικά.Διαβάζουμε ΟΤΙ θέλουμε ,γράφουμε ΟΤΙ θέλουμε ,σχολιάζουμε ΟΤΙ θέλουμε χωρίς όμως να προσβάλουμε κάποιον!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ????Υπάρχουν διόδια και στα καφέ???Εμείς άλλωστε δεν ψαξαμε κανένα άλλο καφε ποτε και δεν αρνηθήκαμε ποτε η μία την άλλη!!!Ήμασταν πάντα ΟΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

Ο τρόπος συμπεριφορας είναι αυτός που δείχνει τι είδους άνθρωπος είναι ο καθένας και όχι το χιούμορ!!!

Εντάξει δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το ξεκατίνιασμα έχουν συμβεί κι άλλα στο παρελθον αρκετα που δεν έδωσα σημασία γιατί δεν με αφορούν τέτοιου είδους σχόλια αλλά δεν ανέχομαι να ασχολείται κανείς και να σχολιάζει ΤΙ ΜΑΜΑ ΕΙΜΑΙ!!!Μπορεί να προσβαλα κάποιες τώρα αλλά δεν το ξεκίνησα εγώ αυτό και συγνώμη αν έκανα κατάχρηση του χώρου!!!Με ξέρετε πολλές απο εδώ τι άνθρωπος είμαι και αν έχω πειράξει ή προσβάλει ποτέ καμία εδώ αλλά για το ΤΙ ΜΑΜΑ είμαι και δεν σηκωνω κουβέντα για αυτό!!!Για μένα μπορεί ο καθένας να πεί οτι θέλει αλλά σε ότι αφορα το θησαυρό μου γίνομαι ΣΚΥΛΑ!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

πολυ ωραία πράγματα λες...μπορώ αμα χανω τη μπαλα να σου στελνω μηνυμα?? Εσύ έπρεπε να σαι διατροφολογος!

Opote thes :).

To exo meletisei to thema, parolo pou den eimai monima se diaita an kai tha eprepe otan to perno apofasi exo panta poli kala apotelesmata.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Θέλω να πώ κάτι γιατί υπάρχει γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα να αιωρούνται!!!

Βρε φιλενάδες μου αισθάνομαι τόσο τυχερή που σας γνώρισα ΟΛΕΣ!!!Νομίζω τελικά πως είμαστε το ΜΟΝΟ καφέ κρατάει τόσο γερά και αγαπημένα.Χωρίς τσακωμούς,χωρίς μπιχτές,χωρίς να προσβάλει η μία την άλλη ,χωρίς συγκρίσεις χωρίς η μία να θέλει να μπεί στο μάτι τις άλλης!

Ακόμα και αν έχουμε διαφορές ή κατι μας χαλάει βρίσκουμε τον σωστό τρόπο να το ξεπερνάμε ,να το βάζουμε στην άκρη και πάνω απο όλα να μην φέρνουμε σε δύσκολη θέση κανένα και χωρίς να βγάζουμε ΚΑΚΙΑ ΠΟΤΕ!!!Αυτό νομίζω δείχνει τελικά πόσο ανώτεροι άνθρωποι είμαστε και επειδή έχουμε προσωπική επαφή είτε πίνοντας τα καφεδάκια μας ή με τα φαγοπότια μας ή ακόμα και απο το τηλέφωνο ξέρουμε πόσο καλές μανούλες είμαστε όλες μεγαλώνοντας τα βλαστάρια μας με το καλύτερο τρόπο!!!Τους μαθαίνουμε πως πρέπει να συμπεριφέρονται σωστά χωρίς να ξεκατινιάζονται ακόμα και στο ιντερνετ!Ελεος!

Να σημειώσω οτι το ιντερνετ δεν είναι χωράφι κανενός και απο την στιγμή που καποιος γράφει δημόσια είναι έτοιμος να δεχτεί την ανάλογη κριτική αν δεν θέλει ας γράφει προσωπικά.Διαβάζουμε ΟΤΙ θέλουμε ,γράφουμε ΟΤΙ θέλουμε ,σχολιάζουμε ΟΤΙ θέλουμε χωρίς όμως να προσβάλουμε κάποιον!!!ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΩΣ ΕΙΔΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΚΙΤΣΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ????Υπάρχουν διόδια και στα καφέ???Εμείς άλλωστε δεν ψαξαμε κανένα άλλο καφε ποτε και δεν αρνηθήκαμε ποτε η μία την άλλη!!!Ήμασταν πάντα ΟΙ ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ!!!

Ο τρόπος συμπεριφορας είναι αυτός που δείχνει τι είδους άνθρωπος είναι ο καθένας και όχι το χιούμορ!!!

Εντάξει δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το ξεκατίνιασμα έχουν συμβεί κι άλλα στο παρελθον αρκετα που δεν έδωσα σημασία γιατί δεν με αφορούν τέτοιου είδους σχόλια αλλά δεν ανέχομαι να ασχολείται κανείς και να σχολιάζει ΤΙ ΜΑΜΑ ΕΙΜΑΙ!!!Μπορεί να προσβαλα κάποιες τώρα αλλά δεν το ξεκίνησα εγώ αυτό και συγνώμη αν έκανα κατάχρηση του χώρου!!!Με ξέρετε πολλές απο εδώ τι άνθρωπος είμαι και αν έχω πειράξει ή προσβάλει ποτέ καμία εδώ αλλά για το ΤΙ ΜΑΜΑ είμαι και δεν σηκωνω κουβέντα για αυτό!!!Για μένα μπορεί ο καθένας να πεί οτι θέλει αλλά σε ότι αφορα το θησαυρό μου γίνομαι ΣΚΥΛΑ!!!

Opa, kati exo xasei koritsaki mou.

Enoite oti kaneis den mporei na krinei kanena gia to pos megalonei to paidi tou kai enoite oti eisa MIA TELIA XAZOMAMA:).

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Θέλω να πώ κάτι γιατί υπάρχει γιατί δεν μου αρέσει να αφήνω πράγματα να αιωρούνται!!!

ωπα. τι εγινε ρε κοριτσαρες?

έλα βρε πουλί μου σιγά μην ανοίξεις κουβέντα και με τις κυρίες "Έφη Σαρρή"!!!!

άντε μια πλακίτσα ήταν βραδυνή! αλλιώς να τρέχουμε στα δικαστήρια μαζί με το Λάκη!!!

τέλειωσε τώρα....

πάει... σάτυρα ήταν απλά....

στα δικά μας τώρα...

Διαφημίσεις

α ρε άννα, καμια φορά λέω...αυτή η κοπέλα πρέπει να χει πολλα κουράγια μέσα της...μακάρι να μπορούσα να μαι σαν κι εσένα δυνατή και ... ανθεκτική...και υπομονετική..

706016p0zlvdijix.gif

να κι αυτό για σας!!! δε πιστεύω να παρεξηγηθείτε με τις εικονίτσες μου;;;;

Ναι πολύ τόσο που την επόμενη φορά δεν θα φάω όλη την καρμπονάρα σου!!!:lol::lol::lol::lol:(πάρε και την ειρωνεία)χαχαχαχχα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...