Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Μαριαννα36 είπε:

Sos  γιατί έχω πανικοβληθει. Κύκλος 26 έως 28 ημερών, τελευταία περίοδο 23/12/24, σήμερα 20/1/25 με τιμή χοριακης 2167. Είναι λογικό τέτοια μεγαλη αυξηση;; 

Συγχαρητήρια κορίτσι μου με το καλό να έρθει το μωράκι σου ❤️❤️

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

Μαράκι γιατί δε πας δε διατροφολόγο?

Να σε βάλει σε πρόγραμμα, είναι πιο εύκολο από το να βασανίζεσαι μόνη σου, έχεις ένα μπούσουλα!

Και όποτε μπορείς γυμναστ'ηριο για διάδρομο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

8elo na xaso kila kai den mporo i mallon den to apofasizo to gimnastirio den lei mono toy apo tipota kai ego i axristi den mporo na bro mia taksi sto fagito moy 8elo na ta xaso ta kila kai m@@@@@mai!!!!!!!!!

ακριβως ετσι αισθανομαι και εγω.....

αντε εχθες εφαγα για βραδυ ενα γαουρτακι και κατι μανταρινια.

να δω σημερα τι θα κανω...

ενας φιλος θα μας δανεισει ενα ποδηλατο γυμναστικης αλλα ο αντρας μου δεν λεει να παει να το παρει (ειανι βαρυ) και μενει ακριβως απεναντι μας!!!!

Καλημέρα όλη μέρα!!!

Το βράδυ ξύπνησε 3 φορές θησαυρός μου στις 1 και τις 4 και στις 6 απο τις 9 κοιμόταν!Στις 1 του έβαλα την πιπίλα του και ξανακοιμήθηκε στις 4 και στις 6 όμως έφαγε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

8es na soy po to logo?epidi 3 mines eimai apliroti kai akoma den ksero ti 8a ginei me tin simabasi moy kai apo lefta mpainei spiti enas mis8os kai den einai arketos kai etsi akoma prepi na perimeno ase poy prepi na kanoyme kai oikonomia gia tin baptisi kai o antras moy leei oti 8a dinoyme kai se diatrofologo 70 80 eyro??katse na doyme ti 8a ginei me tin doyleia soy kai blepoyme prospa8ise moni soy oso mporeis!!!!!!!!!!kai entaksei exei dikio apo tin mia giati pano kato ta ksero me tis diaites alla den ta kataferno!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Χμμμ κατάλαβα, πίκρα.

Να πήγαινες 1 φορά για καθοδήγηση και μετά να συνέχιζες μόνη σου?

Για γυμναστική μπορείς να παίρνεις τη μικρή με το καρότσι και να πηγαίνετε καροτσάδες, θα σου βγει η γλώσσα εγγυημένα, εγώ αυτό κάνω! Τζάμπα διαδρομος και με βάρη (καρότσι) παρακαλώ!

Και όσο για τη βάφτιση μωρέ υπερβολές δε χρειάζονται, απλά κ λιτά. Και μεις φανφάρες δε θα κάνουμε, πεταμένα λεφτά είναι.

kai ekeinos ton eidate???troei para poli kai den pernei grammario kai 8elei kai to gliko toy ka8e mera!!

Μερικοί άνθρωποι είναι τυχεροί, καλό μεταβολισμό έχουν.

Μια καλή μου φίλη είναι σκνίπα κ κατεβάζει όλα τα σκ//τά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...