Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

αγαπούλες γύρισα μετά από βόλτα στο κολωνάκι κι ένα γρήγορο καφέ.

μια χαρά με τη φιλενάδα μου είναι απ το φόρουμ αλλά όχι από μας.

σας διάβασα τι το θελα μου άνοιξε η όρεξη για πατατάκια και μπύρα λέμε!!!! θα στείλω το νίκο να πάρει! όταν κοιμηθουν τα βλαστάρια κι αν....

όχι καλέ φακές το πιο βαρύ διάλεξε ο μπαμπάς σου να του δώσει! δε κάνει ακόμα! μετά τον 8ο όσπρια.

εντάξει δοκιμές σε μικρή ποσότητα μη τα βαρυστομαχιάσουμε τα καημένα.

Μαρία να σε ρωτήσω το γάλα το φτιάχνεις κάθε φορά με ρυζάλευρο ή όχι;

φωτο έστειλα στη Μανταλένα που μου ζήτησε. Ντίνα δεν τις έχεις εσύ; να στις στείλω;

Διαφημίσεις

και φόρουμ μη το ξεχνάς!

χιχι

μπαίνεις στο χορό και χορεύεις τι άλλο!

με βοηθάει κι ο νίκος σε όλα! δε μπορώ να πω! από δουλειές όλα τα κάνει και απασχολεί το δημήτρη όταν είναι σπίτι.

αχχχχχχχχχχ η νύχτα είναι η δύσκοληηηηηηηηηηηηηη

που κάθε μία ώρα είμαι όρθια! και μπερδεύομαι κιόλας γιατί δε καταλαβαίνω με το πρώτο ποιο παιδί φωνάζει και σε ποιο δωμάτιο να τρέξω!!!!!

Κοιμήθηκε το θηριάκι μου. Ούτε κιχ δεν έβγαλε, ήταν ψόφιος. Με νύχια και με δόντια τον κρατούσα ξύπνιο, έτοιμος ήταν να κοιμηθεί στο καρότσι του χωρίς κούνημα παρακαλώ.

Πήρα τον παιδίατρο τελικά γιατί μας κάνει και εμετούς και φοβήθηκα. Ιωσούλα λέει είναι, να μην κάνουμε τίποτα. Αύριο θα μας δει και από κοντά.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

καλε οι ίδιες φωτο είναι που ανεβάσαμε στο καφέ τις προάλλες και τις σβήσαμε! εγώ δεν έχω άλλες

Ενταξει ενταξει,νομιζα οτι υπήρχε κ άλλο υλικό!

αν και εσενα ειδικα με τα σχόλια που εκανες για το παιδι μου δεν επρεπε να σου μιλάω....χααχαχαχαχα!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Λες και ο Μάνος δεν εχει μαγουλάκια....!!!!!

Ψωνισατε τιποτα απο τα Κολωνάκια???

Μου φαινεται σαν το Μιλάνο ετσι οπως το ακουω..."Κολωνάκι" ποπο τι βλαχάρα που εχω γίνει!!!!!

Γεια σας και γεια σας.

Μια βιαστική καληνύχτα από μένα το πτώμα, μιλάμε ψόφησα, 5 δουλειές έκανα κ τα δα όλα.

Αύριο έχω να πάω ικεα για τα χαρτια του οαεδ, να πάρω και τη δωροεπιταγή μου(δώρο χριστουγέννων απτην εταιρεία, χιχι μας αγαπάνε) να ψωνισω κ τίποτα, στέρηση έχω πάθει τόσο καιρό από τα λατρεμένα μου ικεοπράγματα!

Ερώτηση για έμπειρες μαμάδες κυρίως!

Ψαχνόμαστε για επόμενο καρεκλάκι αυτοκινήτου (όχι ότι χρειάζεται ακόμα αλλά τώρα που μας έδωσαν τα λεφτά να το πάρουμε πριν τα ξοδέψουμε σε τίποτα άλλο). Απότι έχω καταλάβει υπάρχουν για από δω κ πέρα 2 κατηγορίες.

9-18 κιλά

9-36 κιλά.

Αν πάρω το πρώτο θα πρέπει μετά να πάρω και τρίτο καρεκλάκι.

Αν πάρω κατευθείαν το 9-36 ξεμπερδεύω με καρεκλάκια.

Αλλά τα 9-36 είναι κατάλληλα για μωρό 10 κιλών μωρέ?

Επειδή δε βλέπω να χουν αυτό το back support και καλά. Ξέρω γω, θα κάθεται άνετα?

Πείτε!

http://www.bimbomarket.it/gb/en/prime-miglia-isofix-car-seat-fiamma-P16884.htm

Να, αυτό λέμε να πάρουμε, επειδή από το inglesina καρότσι-πορτ μπεμπέ-καρεκλάκι που ήδη έχουμε έιμαστε σούπερ ευχαριστημένοι. Και έχει κ πολύ καλή τιμή. Και θα χρειαστώ 2 καρεκλάκια, καθότι έχουμε 2 αυτοκίνητα. Το ένα βέβαια θα είναι πιο φτηνιάρικο, για το αμάξι που δε πολυβάζουμε το μωρό.

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

kaname mazi me tin mikri pali mpanio mesa stin mpaniera kala tis aresei poli koynaei ta podia ths san trelli thn bazo anaskela sto nero pera do8e kai gelaei to skasmeno moy!!!xa xa eftiaksa mia soypa laxanikon kai rizogalo tin koimisa kai tora oloi eimaste o ka8enas se diaforetika domatia,mama me to forito tis stin krebatokamara irinaki sto krebataki tis kanei nani kai o antras poy alloy?kanape kai pezei x box mas ta exei kanei toympano me ayto alla den toy leo tipota epeidi meta 8a moy tin pei kai se mena poy asxoloyme me fcebook kai parents opote o exoyme piasei oloi apo ena domatio kai kati kanoyme!!!!loipon rizaleyro bazo proi bradi nai sto gala tis anna mia koytalia sxedon ka8e mera oxi panta omos!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...