Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

• Μου αρέσει 2

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

enoeis xeimwniatika rouxa etsi!!

esena eleu8eria pote sou eipe o paidiatros gia frouta?

Ναι χειμωνιάτικα για του χρόνου!

Θα σου πω αύριο Λινάκι που τον περιμένουμε για εμβόλιο. Μου είχε πει όμως πριν 2 μήνες ό,τι θα μπουν οι στέρεες στον 5ο οπότε περιμένω να μου πει να ξεκινήσουμε άμεσα. Επίσης ο συγκεκριμένος γιατρός ξεκινάει με φρούτα. Το ξέρω από συνυφάδα και κουνιάδα που έχουν τον ίδιο παιδίατρο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ετσι ακριβως!!!

καλε τωρα ειδα την φωτογραφια!!!!!!

Ποια φωτογραφία καλέ? Αλήθεια, τι εργαστήριο έχεις? Πρέπει να μας έχεις πει αλλά ξέρεις...από μνήμη δεν πάω καλά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ειπες για δοκιμες και το θυμηθηκα,

προχτες πηγαμε για χρονια πολλα σε ενα σπιτι και μας κερασαν κατι πατατακια σαν χωνακια.

σαν τορτιγιας.

και η πεθερα μου για να το δοκιμασει λεει το εβαλε στο στομα της μικρης.

πρεπει να βγηκαν αστραπες απο τα ματια μου διοτι μετα δεν ειπε κατι και δεν δοκιμασε να την παρει απο τα χερια μου!!!!

καλα πειραματα στο δικο μου το παιδι?

και να ηταν κανα λαχανικο ή φρουτο παει στο καλο,

κρακερακι γεματο χρωστικες και συντηρητικα???????

εδω κρεμα δεν τρωμε ακομη!!!!!!!!!

και ολο αυτο διοτι της ανεφερα οτι της βαζω να μυριζει καποια φαγητα οταν τρωμε το μεσημερι διοτι αρχισε να ειναι περιεργη. μακαρονια αρακα και πατατες εννοουσα!

σε λιγο θα της δινουν και σοκολατα.

και το εξοργιστικο ειναι η απαντηση : ε, δεν πειραζει λιγο ειναι.

ε, εμένα με πειραζει!!!

Ποια φωτογραφία καλέ? Αλήθεια, τι εργαστήριο έχεις? Πρέπει να μας έχεις πει αλλά ξέρεις...από μνήμη δεν πάω καλά!

που ειναι ντυμενος Αγιος Βασιλης!!!!!

εργαστηρι αγιογραφιας. τουλαχιστον δεν χρησιμοποιω συνθετικα χρωματα, μονο φυσικα και τα αναμειγνυω με αυγοτεμπερα. ετσι θα φερω το καβαλετο σε μια αποθηκουλα διπλα στην κουζινα και για τα υπολοιπα μια φορα την βδομαδα θα πηγαινω στο εργαστηριο.

Διαφημίσεις

εργαστηρι αγιογραφιας. τουλαχιστον δεν χρησιμοποιω συνθετικα χρωματα, μονο φυσικα και τα αναμειγνυω με αυγοτεμπερα. ετσι θα φερω το καβαλετο σε μια αποθηκουλα διπλα στην κουζινα και για τα υπολοιπα μια φορα την βδομαδα θα πηγαινω στο εργαστηριο.

ΟΥΑΟΥΥΥΥΥΥΥΥ:!:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ελισάβετ γιατί καλέ δεν του έβαλε και ένα ουισκάκι του παιδιού? ταιριάζει με το πατατάκι!! μα πάει καλά??!!

ασε ασε, μου ηρθε να της δαγκωσω το χερι.

κ ολο αυτο ενω εγω την κρατουσα αγκαλια!!!

καλε 3η φορα σημερα που τα κανει!!! σιχαθηκα να την αλλαζω. 10 πανες την μερα τρωμε.

ουτε κατουρημα δεν θελει....

Διαφημίσεις

ασε ασε, μου ηρθε να της δαγκωσω το χερι.

κ ολο αυτο ενω εγω την κρατουσα αγκαλια!!!

καλε 3η φορα σημερα που τα κανει!!! σιχαθηκα να την αλλαζω. 10 πανες την μερα τρωμε.

ουτε κατουρημα δεν θελει....

Και δεν της το δάγκωσες??!! έτσι ήθελε!!

Μωρέ καλύτερα να τα κάνει, εμένα πάλι 3 μέρα σήμερα που δεν έχει κάνει!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Μια κάνουμε σκατο-κουβέντα εχεχεχε εμένα εξακολουθεί και κάνει 4 κενώσεις την ημέρα. Η πρώτη κίντρινα όπως πρέπει, η επόμενη κάτι ενδιάμεσο κίτρινο-πράσινο και άλλες 2 πράσινες. Αύριο θα δω τι θα μου ο παιδίατρος γιατί ανησυχώ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

emena apo ayrio i mikri arxizei na troei brasto mosxari katalabenete ti exoyn na doyn ta matia moy!!!

Μαράκι η δικιά σου είναι πολύ μπροστά λέμε!!!! Καλή αρχή, πες μας τις πρώτες εντυπώσεις της από την νέα γεύση!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κορίτσια,εγω είμαι υπερ των δοκιμών,των σωστων ομως, οχι γαριδάκια και τετοια εννοειται γίνομαι εξαλλη ή καποιοι που δινουν στα μωρά μπυρα/κρασσί,ημαρτον.

Εγω μονο φρουτα της εχω δωσει να δοκιμάσει αλλά σιγα σιγά θα της δινω και κάνα νοστιμο φαγακι.

Ετσι κ αλλιως με το θηλασμό το γάλα δεν εχει πάντα την ιδια γευση, ειναι προπονημένη πιστευω απο κει.

Κακά εμενα μου κάνει 1 φορα την ημερα,αλλα πολυ ποσοτητα.Ενιοτε κάνει και δύο αλλά οχι τοσο συχνά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...