Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, Katiamaxiking είπε:

Θα δω πως θα προχωρήσουν και θα ρωτήσω αν είναι..!! Άλλες φορές με φάρμακα και τα ψάχναμε..

Ρωτά εννοείται δεν έχεις κάτι να χάσεις! Θα είναι μια καβάτζα για όταν και αν αποφασίσεις να κάνεις και άλλο παιδάκι, γιατί ελπίζουμε αυτή τη φορά να πάνε όλα καλά στην εμβρυομεταφορά σου 🤞🙏

πρίν από 35 λεπτά , Nima21 είπε:

Συμφωνώ απολυτα μαζι σου!!!   

Κι εμένα με πέρασε από κόσκινο ο γυναικολόγος, πήγα σε μαστολόγο, καρδιολόγο, αιματολόγο, ενδοκρινολόγο… δεν ξέρω αν έχουμε ξεχάσει καμία ειδικότητα 😂

Η αλήθεια όμως είναι κορίτσια μου πως δεν χρειάζεται κάποιος να μας πει να κάνουμε εξετάσεις προληπτικά. Μπορούμε να τις ζητήσουμε και να τις συζητήσουμε με τους γιατρούς μας και να μας καθοδηγήσουν πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να γίνουν. Για μας το κάνουμε, να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. Θα ξαναπώ το κλισέ η πρόληψη σώζει ζωές. 

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Koritsia perastika einai ola ayta me tis gkrinies kai tis mourmoures,

exei alaksi poli i zoi mas kai ta perisotera exoun pesei se emas opote einai fysiko na paraponiomaste etsi. O dikos mou antras dixnei katanoisi pros to paron kai etsi exoume glitosi tin mourmoura giati kambga emeis den kanoume me tipota omos :).

Ksekinisa kai ego diaita (EPITELOUS) ena mina mou pire na to paro apofasi alla epitelous to pira gia na doume ti apotelesmata tha exo mexri tin epomeni sinantisi mas :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ΟΥΟΥΟΥ, εμένα να δεις ποσο του κακοφαινεται που μπανω εδω!!!! Και οπως ξερετε ειμαι πτωμα κλπ, σου λεει γι αυτο, εχεις χρονο! Πρεπει ομως να καταλαβουν οτι μεσα στις αναγκες μας, ειναι και να συζηταμε αυτα που περναμε. Μπορει να μην εχω χρονο να φαω, αλλα πχ μια φιλη μου τηλεφωνο θα παρω, με βοηθαει αυτο. Οι αντρες δεν τα συζητανε γι αυτο δεν καταλαβαινουν.

Καλα, για τα οσα σου ειπε μην δινεις βαση, με τα μωρα κι αυτοι αγχωνονται και κουραζονται, κι εμεις δεν λεμε συχνα κατι που δεν επρεπε? Μετα ξεχνιουνται αυτα, αφου δεν τα εννοει κανενας μας.

Επεξεργάστηκαν by Λιζα Ν.

Μανταλένα δεν ξέρω ο δικός σου παιδίατρος αλλά οι περισσότεροι είναι άσχετοι με τον θηλασμό. Τον δικό μου δεν τον ρώτησα καν γιατί είμαι σίγουρη για την απάντηση που θα μου δώσει. Όπως και να έχει σίγουρα η ανάπτυξη είναι και θέμα γονιδίων αλλά θεωρώ πως είναι και θέμα τροφής. Το μητρικό γάλα έχει άλλα στοιχεία και άλλα δεν έχει πχ. είναι φτωχό σε σίδηρο και η φόρμουλα είναι εμπλουτισμένη με άλλα συστατικά. Επίσης υπάρχει μητρικό γάλα θρεπτικό και μητρικό μη θρεπτικό. Δεν ξέρω αν έχεις καθόλου ασχοληθεί με το θέμα αλλά λίγο τα Πατσουροβιβλία λίγο το ίντερνετ, αυτά λένε πάνω κάτω.

Ντινάκι αχλάδι+μπανάνα? Όχι μήλο? Δεν με λες...Βιολογικά του παίρνεις? εγώ με αυτά λέω να ξεκινήσω, άσε να δούμε τι θα πει και ο ντοκτόρης αύριο.

Άννα καλημέρα!!! Η πεθερά ε??????Σιγά μην τις εμπιστευτείς τα παιδιά σου που δεν τα έχει δει καλά καλά???Λίγο πολύ μια ένταση υπάρχει, το μωρό όσο ευχάριστη ενασχόληση και αν είναι έχει τις απαιτήσεις του και καμιά φορά (για να μην πω καθημερινά) ξεπερνάνε τις αντοχές μας. Και μόνο η ευθύνη και το ψυχολογικό άγχος που νιώθει μια μητέρα για το μωρό, φτάνουν και περισσεύουν.

Όσο για το νετ γενικώς έχει και εμένα θέμα. Καμιά φορά μάλιστα λέει στον μικρό 'κοίτα την μαμά, κοιτάει τον υπολογιστή και όχι εσένα'. Τι να του πεις???Μια φορά του είπα ό,τι ούτε έξω βγαίνω, ούτε κόσμο βλέπω, ούτε τίποτα και αυτός είναι ο τρόπος μου να χαλαρώσω και εγώ. Ε από τότε δείχνει λίγο κατανόηση αλλά επιφανειακά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

αισίως έχασα 3 κιλά. είμαι 62 μόνη μου και 71 μαζί με το μπέμπη. γιατί η παιδίατρος μου τον έβγαζε τόσο αδύνατο!!! 6 κιλά πριν 10 μέρες. κάτι θα χασε στο δρόμο. τέτοιες μαγούλες μείναν απέξω απ τη ζυγαριά φαίνεται! χιχιχιχιχι

kale ti 6kg!!ton zigisa egw ston omo mou kai mou fainotan 2kg pio baris apo tin dikia mou pou einai 6.8kg!!!meta pou les k su mipws afise ta magoula apekso!!xexexe!!EGW POTE 8A DW FWTO!!!ME KSEXASES

πάω να βάλω τη φασολάδα πετάγομαι να πάρω έναν υπνόσακο του μήτσου που του χουν γίνει όλοι κάπρι και επανέρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!

α το απόγευμα θα πάω βόλτα με φίλη συμφορουμίτισσα για ψώνια! γιούπι!!!!!!!!

zilevw!!!me dikia mas?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Καλημέρα και απο εμάς κοριτσάκια,μόλις κοιμηθηκε ο μικρός και βρήκα την ευκαιρία μου..καλα,νομίζω οτι δεν χρειάζεται να πω πόσο κοινή πορεία έχουμε όλες λίγο πολύ σε ότι αφορά στην κατανόηση απο σύζυγο, στο φόρτο εργασίας(ναι, ναι, εργασία και βαριά είναι αυτά που κάνουμε και τώρα στο σπίτι..μπορεί να μην το συνειδητοποιούμε εμείς πλήρως και πολύ περισσότερο οι γυρω μας, αλλά μας το "λένε" τα χέρια μας, ή μέση μας, τα βλέφαρα που κλείνουν, το μυαλό που "θολώνει¨και δεν θυμάται κ.ο.κ.)και στη συναισθηματική μας κατάσταση αυτούς τους μήνες..Ακριβώς αυτό το πράγμα με τα του σπιτιού έχουμε και εμείς, ότι πλέον θεωρεί οτι δεν γίνονται απο εμένα όσα πράγματα γίνονταν στο παρελθόν..μα συγνώμη βρε κύριε, έχουμε και εκείνη την αλλαγούλα στο πληθυσμό του σπιτιού, remember?γίναμε τρεις και ο τρίτος που ήρθε είναι και ..απαιτητικούλης κομματάκι!! Τα πράγματα δεν μπορεί να είναι όπως ήταν γιατί ΑΛΛΑΞΑΝ..(και δεν θέλω να ξανακούσω εκείνη την καραμέλα με το οτι έχεις άδεια και άρα η δουλειά σου τώρα είναι στο σπίτι, και μην παραπονιέσαι, και εγώ βγαίνω και φέρνω το ψωμί στο σπίτι..γιατί αμάν!..και εμείς κύριε συνεισφέρουμε κανονικά, και αν δεν ήμουν εγώ θα τρέχαμε σε νταντάδες απο τώρα και , ότι μπορώ θα κάνω και θα παραπονιέμαι όποτε θέλω...μπαστα..!)-Α, και αφού ξέσπασα και εγώ με τη σειρά μου και ήδη αισθάνομαι καλύτερα(α, γενικά εγώ του τα λέω πάραυτα, όταν κάτι με ενοχλεί, και έτσι ξέρουμε που πατάμε και , επίσης, κόβουμε , εν τη γενέσει τους, όποιες τυχόν παρεξηγημένες θεωρίες μπορεί να σχηματίζει.. στο μυαλουδάκι του)θέλω να σας πω, αφού όμως το ψάξω καλύτερα, για την μητέρα τύπου Α, που διάβασα σε ένα βιβλίο αναπτυξιακής Ψυχολογίας,όπου περιγράφεται η ιδανική μητέρα κατά τους ειδικούς, και είναι αυτή, που μεταξύ άλλων, και τα λέω εδώ λίγο λαικά :" Είναι κοντά στο παιδί της και στις ανάγκες του, χωρίς να ενδιαφέρεται αν το σπίτι γύρω είναι τέλεια συγυρισμένο.." Θα το βρω και θα το γράψω καλύτερα...για να δείτε οτι και η επιστημη είναι στο πλευρό μας, αμ' πως??

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα, τελικα οι άντρες μας εχουν ένα θεμα με το parents ετσι???:lol:

Και μεις ειχαμε σκοτωθεί πριν κάτι μερες για τους ιδιους περιπου λογους Νεκταρία,ανταλλαξαμε πολυ βαριες κουβεντες,χωρισμοι,κηδεμονίες..ειπε,ειπα..αστα να πάνε.

Εγω του δηλωσα,αν συνεχισει ετσι να το ξεχάσει το 2ο παιδί εκει ηταν που εγινε έξαλλος..Τελος παντων,πανω στα νευρα πολλά λεγονται,το θεμα ειναι μετα να συζητιουνται και να υπαρχει κατανοηση και πανω απο ολα σεβασμός..

Οκ,μπορει να ειμαι ολη μερα σπιτι κ να μη δουλευω αλλά αν τους βαζαμε να το κανουνε εκεινοι με ενα μωρο ολη μερα+νοικοκυριό, θα φευγανε τρεχοντας μετα απο ενα 3ωρο.

Αντριάνα,να σου πω την αληθεια,θα προτιμουσα να γινει τελος Αυγυοστου,επειδη ισως ακομη τοτε οι πιο πολλοι εχουνε ακομη άδεια,ισως ο καιρός ειναι ακομη πιο ζεστός..δε ξερω,το βλέπω καθαρα απο την δικη μου πλευρά,μπορεί ο άλλος κοσμος να μην εχει κανενα προβλημα!!!

Ελευθερία κ γω πάντως βιολογικά φρουτα θα πάρω.

Εμας μας ειπε μεχρι να μπει το μηλο να τη θηλαζω κιολας μετά όχι.

Παντως την μπανανα θα την βαλω απο την αρχή,αφου της αρεσει πολυ και αφου ηδη εχει φάει κ δεν εχει κάνει αλλεργία!

Ελευθερία τα φρούτα τα φέρνει ο παππούς κάθε Σάββατο μαζί με ότι χρειάζομαι απο την λαική και δεν ξέρω αν είναι βιολογικά αλλα επειδή ξέρω πόσο ψείρας είναι αυτός(πάει απο τις 7 παρά για μην τα αγγιζουν άλλοι)του έχω εμπιστοσύνη!!!

Μόυ είπε μόνο μπανάνα και αχλάδι βουτήρου και οχι μήλο αλλά εμένα ο παιδίατρος είναι και λίγο περίεργος με την διατροφή (πχ άλλοι παιδίατροι ξεκινούν με κρέμα βανίλια ενώ εμείς ξεκινάμε με φρουτάκια και στον 6ο την κρέμα Βανίλια!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ελευθερία τα φρούτα τα φέρνει ο παππούς κάθε Σάββατο μαζί με ότι χρειάζομαι απο την λαική και δεν ξέρω αν είναι βιολογικά αλλα επειδή ξέρω πόσο ψείρας είναι αυτός(πάει απο τις 7 παρά για μην τα αγγιζουν άλλοι)του έχω εμπιστοσύνη!!!

Μόυ είπε μόνο μπανάνα και αχλάδι βουτήρου και οχι μήλο αλλά εμένα ο παιδίατρος είναι και λίγο περίεργος με την διατροφή (πχ άλλοι παιδίατροι ξεκινούν με κρέμα βανίλια ενώ εμείς ξεκινάμε με φρουτάκια και στον 6ο την κρέμα Βανίλια!

Ατσα ο παππους!Μια χαρα!

Τι ειναι το αχλάδι βουτήρου ρε φιλενάδα??

Λέτε να κάνουν καμία σελίδα στο facebook οι άντρες μας κατά του parents!!!xaxaxax!!!

Eμένα μουρμουράει οτι αντί να κάθομαι μπροστα στο p/c πρέπει να καθόμαι μαζί του!!!και σιγά το πολύ που με αφήνει να κάτσω εγώ στο p/c όταν είμαι σπίτι αφου όλο εκείνος καθεται!!!!

Πάντως για τις συναντήσεις μας ποτέ δεν λέει όχι πάντα με πάει και φέρνει όπου και να γίνουν χωρίς κουβέντα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ατσα ο παππους!Μια χαρα!

Τι ειναι το αχλάδι βουτήρου ρε φιλενάδα??

Μιά ποικιλία αχλαδιου απο ότι έμαθα!!!Αφου όταν το είπε ο παιδίατρος εγώ άκουσα μπανάνα,αχλάδι και βούτηρο και τον ρώτησα η χαζή!!!Και έφριξε ο άνθρωπος!!!Τόσο πολύ σχετική με το άθλημα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Πάντως για τις συναντήσεις μας ποτέ δεν λέει όχι πάντα με πάει και φέρνει όπου και να γίνουν χωρίς κουβέντα!!!

Και μενα με χαρα με εφερε στην πρωτη...τωρα για την "ακυρωμενη" να μη σου πω τι ακουσα.......και τι ακουω ακομη!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Άννα αυτός ο τρόπος μέτρησης δεν είναι σωστός μας είπε ο γιατρός γιατί και εμείς έτσι τον ζυγίζουμε. Και όντως έχω δει μέχρι και 700γρ. απόκλιση, τον έβγαζε πιο λίγο δηλαδή. Επίσης την μια μπορεί να τον δείξει 9 κιλά πχ. σε 5 μέρες 8,7 και σε 2 μέρες 9,5 κιλά. Δεν είναι σωστός.

Αγγελική καλημερα. Μετά το μήλο σου είπε να κόψεις τον θηλασμό? Αυτό εννοείς??Εγώ προβληματίστηκα λίγο με την γνώμη του γυναικολόγου μου στο κεφάλαιο του θηλασμού.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μπράβο στον παππού!!!! Τον δικό μας παππού δεν τον απασχολεί καν αν τρώει το παιδί. Αχαχαχα! Να φανταστείς τις προάλλες που είχαμε πάει είχα κλειστεί στο δωμάτιο όπως κάνω πάντα να τον θηλάσω. ΕΕΕ μετά από 5 μήνες αναρωτήθηκε που είναι το μπουκάλι του παιδιού και έμαθε ό,τι θηλάζει. Καλά κρασά!!! Και θέλει και όνομα!!Γκρρρρρρρρ

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μιά ποικιλία αχλαδιου απο ότι έμαθα!!!Αφου όταν το είπε ο παιδίατρος εγώ άκουσα μπανάνα,αχλάδι και βούτηρο και τον ρώτησα η χαζή!!!Και έφριξε ο άνθρωπος!!!Τόσο πολύ σχετική με το άθλημα!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

xaxaxa kai egw auto katalaba me mia grigori matia ppou eriksa meta gourlwsa ta matia mou kai to diabasa kalutera!:lol:

egw den tis bazw milo giati tis kanei diskiliotita kai den tis aresei san geusi. eipame einai glikatzou!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Αγγελική καλημερα. Μετά το μήλο σου είπε να κόψεις τον θηλασμό? Αυτό εννοείς??Εγώ προβληματίστηκα λίγο με την γνώμη του γυναικολόγου μου στο κεφάλαιο του θηλασμού.

Να κοψω το θηλασμό εκεινη την ωρα καλέ όχι γενικά! Αφου και με το μηλο θα ειναι ενα πληρες γευμα!

Γαι το θηλασμό γενικά της ειπα οτι σκεφοτμαι να το τραβηξω ακομη και ειπε οτι το σιδηρο που περιέχει ειναι πολυ φτωχό και δε φτάνει για τις αναγκες του μωρου τουλάχιστον μεχρι να μπει το κρέας.

Μετα ειπε οτι πολλες μαμαδες που θηλαζουν για 1 χρονο + εχουν προβλημα οι ίδιες, "κολλάνε" και δε μπορουν να το κοψουν κυρίως για συνασθηματικους λογους..ουσιαστικά δε προσφέρει στο παιδι οσα το 1ο εξάμηνο,το μωρό με οτι εχει πάρει ως τον 6ο απο μητρικό γάλα ειναι καλυμμένο πληρως,απο κει κ πέρα ειναι δικαιωμα κ αποφαση της καθε μαμάς να κάνει οτι θεωρεί καλυτερο.

Εσενα τι σου ειπε ο δικος σου κ προβληματιστηκες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...