Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πατριωτάκι θα συμφωνήσω με την Σοφίτσα. Το δεύτερο μπεμπέ θέλει πιο πολύ πρόγραμμα από το πρώτο γιατί ο χρόνος είναι μειωμένος. Εκμεταλλεύσου λοιπόν τον χρόνο για αναθέρμανση σχέσεων και όλα καλά.

Δηλαδή το μπέλντερ δεν κάνει δουλειά??"Πάλι σε έξοδα πρέπει να μπούμε? Ρε κορίτσια παλιά πώς άλεθαν τα λαχανικά? Μην τρελλαθούμε κιόλας!

Εγώ ξέρω βρασιματάκι και μετά βουρρ στο μπλέντερ.

Για όσες θέλουν έξω να κρατάνε το γεύμα των φρούτων ένα μόνο μπορώ να σκεφτώ, τυποποιημένες κρέμες, στα βαζάκια δηλαδή.

Εκτός και αν αντικαταστήσετε τα φρούτα με γάλα και δίνεται τα φρούτα όταν είστε σπίτι. Ρωτήστε παιδίατρο καλύτερα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ανδριάνα κορίτσι μου πληρώνεσαι κανονικά ή κάνεις εξυπηρέτηση. Συγνώμη κιόλας που σε ρωτάω αλλά δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Δουλεύεις από το σπίτι και πληρώνεσαι έτσι?

Βελ πώς πήγατε με το εμβόλιο? Πόνεσε ο γκρου γκρου?Την Τετάρτη είναι η σειρά μας!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Μαι γρηγορη κ νυσταγμένη καλησπέρα/καληνυχτα...

Καναμε το εμβολιάκι,μια χαρά γέλαγε το καλό μου!

Πηραμε 600γρ & 3,5 ποντάκια!ολε!Δόντι γιοκ ακομη!

Μετά πηγαμε βόλτα στα κουκου να δουμε τα καρεκλάκια, ε ηπιαμε και καφεδάκι στα flocafe κ στο φευγα πηγαμε κ παραδίπλα να φαμε και τα goodys μας.

Aαααααααα ξεκιναμε σε 3 εβδομάδες με αχλαδάκι και ανα 3 μερες προσθέτουμε μηλο και μετά απο αλλες 3 μπανανα,αυτό προς ελεγχο-αποφυγη αλλεργιών.

Ουφ αυτα τα λιγα...

Κλοεμακ δε πειράζει,αν οντως το θελετε ευχομαι τον επομενο μηνα να ειναι + το τεστ!!

Αντριάνα εσυ ακομη να κάνεις?Θα μας σκάσεις ντε!! Καλά γιατι σου πε να αλλάξετε γάλα τωρα στα ξαφνικα?ποιο πινατε ως τωρα?

Καληνυχτω γιατι εχω μια στοιβα πιάτα να πλυνω κ κουτουλάω κ απτη νυστα.

Ανδριάνα κορίτσι μου πληρώνεσαι κανονικά ή κάνεις εξυπηρέτηση. Συγνώμη κιόλας που σε ρωτάω αλλά δεν έχω καταλάβει τι παίζει. Δουλεύεις από το σπίτι και πληρώνεσαι έτσι?

Βελ πώς πήγατε με το εμβόλιο? Πόνεσε ο γκρου γκρου?Την Τετάρτη είναι η σειρά μας!

Ousiasika douleuo apo to spiti , ksekinisa me to na tous boithao 2 fores tin ebdomada kai kateliksa na doulebo an oxi 7 , 6 meres tin ebdomada.

Plironome, ti na to kano omos pou den exo xrono na ta ksodepso gamoto :(

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Μαι γρηγορη κ νυσταγμένη καλησπέρα/καληνυχτα...

Καναμε το εμβολιάκι,μια χαρά γέλαγε το καλό μου!

Πηραμε 600γρ & 3,5 ποντάκια!ολε!Δόντι γιοκ ακομη!

Μετά πηγαμε βόλτα στα κουκου να δουμε τα καρεκλάκια, ε ηπιαμε και καφεδάκι στα flocafe κ στο φευγα πηγαμε κ παραδίπλα να φαμε και τα goodys μας.

Aαααααααα ξεκιναμε σε 3 εβδομάδες με αχλαδάκι και ανα 3 μερες προσθέτουμε μηλο και μετά απο αλλες 3 μπανανα,αυτό προς ελεγχο-αποφυγη αλλεργιών.

Ουφ αυτα τα λιγα...

Κλοεμακ δε πειράζει,αν οντως το θελετε ευχομαι τον επομενο μηνα να ειναι + το τεστ!!

Αντριάνα εσυ ακομη να κάνεις?Θα μας σκάσεις ντε!! Καλά γιατι σου πε να αλλάξετε γάλα τωρα στα ξαφνικα?ποιο πινατε ως τωρα?

Καληνυχτω γιατι εχω μια στοιβα πιάτα να πλυνω κ κουτουλάω κ απτη νυστα.

Ma eipe na alaksoume gala prin ksekinisoume tis kremes gia na min tis pesoun oles i allages mazemenes, etsi kai alios mesa sto mina ayto tha eprepe na pame se gala deyteris brefikis ilikias. Opote ksekiname me ayti tin allagi kai meta tin kremoula.

I mploumplou pire mono enan ponto, na anisixiso oti tha mas bgei kontoula ??????????eimaste 64

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσόπουλα, και εμείε μόλις γυρίσαμε απο γιατρό, καλά, όλα, το εμβολιάκι εντάξει, το πόνεσε μόνο εκείνη τη στιγμή, απο κιλά, πήραμε 530 γραμμάρια οπότε είμαστε τώρα γύρω στα 7.900 και 67 πόντους(αν δεν κάνω λάθος) δεν έχω κοιτάξει βιβλιάριο, ότι θυμάμαι..απο φαγητά μας είπε να ξεκινήσουμε στους 5, 5 μήνες με κρέμα βανίλια, και κάπου εκέι ο Φέλιξ άρχισε να λέει για ζάχαρες και αν είναι απαραίτητη και τέτοια και αυτή μας είπε οτι αν δεν θέλουμε ζάχαρη , η καλύτερη είναι της nutricia, και οτι μετά θα την αντικαταστήσουμε με γιαουρτάκι, αφού πρώτα όμως μάθει την άισθηση του φαγητού , κατάποσης και λοιπά με αυτή, της είπα για ρυζάλευρο και μου είπε οτι είναι πάρα πολύ άνοστο, δεν ξέρω τι θα κάνουμε , θα περιμένω και θα συσκεφθώ με τον εαυτό μου για να δω τι θα κάνω , εγώ θα ήθελα να αρχίσω με φρούτα , για να δούμε..μετά πήγαμε να αγοράσουμε τα κουζινικά μας, πήρα κουτάλια σιλικόνης, και πιατάκια και μεγάλες σαλιάρες και τελικά πήρα το fisher price booster seat,για φαγητό, που το δένεις στην καρέκλα νομίζω, μωρέ τα άλλα τελικά μου φαίνονται ογκώδη και που να μας χωρέσουνε, θα έχουμε και το πάρκο, θα πήξουμε τρελά, θα το βγάλω αύριο θα το δέσω και θα σας πω..

Επειδή κλαίει πρέπει να φύγω, α, σε ότι αφορά στο babycook, ήθελα να πω ότι κάτω απο τον ατμομάγειρα για το blending, έχει ένα περιστρεφόμενο γάντζο ότι ακριβώς και το multi, απλά ελαφρώς μεγαλύτερο..

Εφυγα κοριτσάρες

ge6sp2.png

bZcvp2.png

γεια σας κι από μένα! κι έλεγα τι έχω ξεχάσει να γράψω το πρωί!

να τις χαιρόμαστε τις κοριτσάρες μας!!!!!! να τα χιλιάσουν και να ομορφαίνουν όπως κάνουν κάθε μήνα άλλωστε!

το χω πάρει απόφαση οτι τα παιδιά που έχω δε θα κοιμούνται! πάει τέλειωσε δε περιμένω τίποτα πια! σας διαβάζω και σας ακούω και δε το πιστεύω ότι μπορεί ένα παιδί να κοιμάται όλη τη νύχτα αδιάκοπτα! μου έιναι αδύνατον! 3 χρόνια έχω να ηρεμήσω απ το παλαβό μου! και το μικρό ακολουθεί τα χνάρια! όλο το μεσημέρι μια ο ένα ςκλάμα μια ο άλλος. το μητσάκι πχ όταν το βάζω στο κρεββάτι φωνάζει και κλαίει " δε θέλω και δε θέλω!" (να κοιμηθεί) ε όταν κοιμάται μετά από καμιά ωρα ξανα στον ύπνο του βγάζει τις ίδιες κραυγές και μετά από κανα 2ωρο ξανά τα ίδια και πάει λέγοντας. βγάζει όλη την ένταση στον ύπνο.

μάθημα είχα μπήκα και ζαρα πήρα κάτι καθημερινά μπλουζάκια για τον μεγάλο, έτρεχα και με τα 2 όλο το μεσημέρι και το απόγευμ και τώρα κάθησα λίγο.

έκανα αυτό που μου πε η Μανταλένα για τη κρέμα και του την έδωσα απόγευμα του Μανού, έφαγε κι από μένα και περιμένω να περάσει η ώρα να πιει και το μπουκάλι για να πάω να ξεραθώ.

έχω κι εγώ δουλειάνα κάνω στον υπολογιστή αλλά δε το βλέπω....πολύ χλωμό για σήμερα.... αύριο θα μαι σπίτι και θα τη προχωρήσω τη δουλειά. ευτυχώς που τη χρωστάω σε φίλο και δε με μπινελικώνει.

πρέπει να πάρω τηλ και στο πανεπιστήμιο να δω που βρίσκονται τα πράγματα με τη διπλωματική μου. το χω αμελήσει τελείως και ντροπή μου. χτες το βλεπα στον ύπνο μου ότι με ακυρώσανεκαι χτύπαγα το κεφάλι μου στο τοίχο! τι είναι αυτό μ εμένα και την αναβλητικότητα! τι μ έχει πιάσει και δε λύνω τις δουλειές μου να τελειώνω παρά τραβάω το άγχος χωρίς λόγο! πρέπει να με μαλώσω λίγο!!!!

Πωπω τι ήταν αυτό απόψε??? Ξύπνησε 8 παρά και που να κοιμηθεί βέβαια 09:30. Και δεν φτάνει αυτό. Ήπιε ό,τι γάλα είχε και δεν είχε το βυζί και του έδωσα και 40μλ αντλημένο. Αρχίζω να πιστεύω ό,τι δεν χορταίνει πλέον με το γάλα μου και πρέπει να ξεκινήσουμε στέρεες. Και ό,τι έλεγα να το καθυστερήσω μέχρι τον 6ο γμτ. Θα δω. Μπορεί να ξεπεράσω τις ανασφάλειές μου και να πράξω όπως είχα αρχικά αποφασίσει.

Βελ σούπερ ο κούκλος σου. Εκεί γύρω στα 500-600γρ. πρέπει να είναι η νορμάλ αύξηση βάρους ανά μήνα. Και εμείς εκεί κυμαινόμαστε.

Ανδριάνα αν πληρώνεσαι οκ τότε. Μην ανησυχείς, χρόνο θα βρεις να τα ξοδέψεις. Ό,τι δουλεύω σε ένα μήνα μπορώ να το ξοδέψω άνετα μέσα σε ένα 3ωρο!

Αννούλα βάλε μια τάξη και φτιάξε ένα πρόγραμμα (τι πρόγραμμα θα μου πεις με 2 παιδιά ε??), τουλάχιστον να μην κουβαλάς το άγχος. Είναι κακό πράγμα το άγχος ρε γμτ.

Πωπω ρίχνει καρεκλοπόδαρα. Ο Πριγκηπάκος μου κοιμάται, ο μπαμπάς μας διαβάζει και η μαμά στέλνει την καληνύχτα της να πάει για νάνι!!!! Νύχτες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Kαλημερούδια.

Και μεις εμβολιάκι χτες, πνευμονιόκοκκο 1η δόση, ολα καλά, χαζολόγαγε η μικρή. Πήραμε 4 ποντους κ 500γρμ. Είμαστε σταθερά στην 75η θέση σε όλες τις καμπύλες. Αρα μια χαρά συμμετρικό είναι το νινί μου. Αντεεε!

Εμείς φρούτα σε 1 βδομάδα, αυτό το σίχαμα τη κρέμα ρυζάλευρο πάντως τη τρώει με τρελή χαρά, και είναι κ υποαλλεργική, δηλαδή τρελό σίχαμα, (Βελ είναι σχετική η γεύση για τα μωρά, δεν έχουν φάει κ τίποτα άλλο, που να ξέρουν?), ευελπιστώ να της αρέσει κ το φρουτάκι. Θα ξεκινήσω με το απλό μούλτι που έχω κ αν δω δε βγαίνει δουλειά τότε θα πάρω άλλο.

Ευτυχώς κοιμηθήκαμε καλά 9-7.30 χωρίς γάλα καθόλου, 3η μέρα, άρα μάλλον δε το θέλει, φιου!, εγώ αδιαθέτησα νωρίτερα, ψιλοσέρνομαι, αυτάαααααααααααααα

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Kalimera sas,

I mpoumpou eixe sikothei apo tis 7 i mama omos nystaze opote kai tin agnoisa ligaki afou den gkrinize gia fagito kai kimithika ena misaoraki para pano.

Tora pao na tin parakaro stin giagia tis gia na mporeso na doulespo ligo, prin tin parkaro omos pao na tin zouzounepso xixixix.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια εχθές κάναμε το πάρτυ που σας έλεγα με τον μπέμπη μέχρι τις 11 και κάτι!!!Ήθελε να έίναι συνέχεια στο στήθος ,ούτε πιπίλα ήθελε ,ούτε αγκαλιά,τίποτα.Ήθελε να είμαι δίπλα του και να τον έχω στο στήθος!Ούτε βρέφος έτσι!!!Να πέιναγε δεν παίζει γιατι κοιμήθηκε 11 και κάτι και ξύπνησε στις 7.20!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Μπράβο στα μωράκια μας!!!Όλα βλέπω μεγάλωσαν τέλεια!!!Και εμείς πριν 1 εβδομάδα είχαμε πάρει 700 γρ και 2 πόντους!!!Όλά στα ίδια επίπεδα είναι!!!Πρώτη φόρα εχθές μετά απο 5 μήνες κοίταξα τις καμπύλες!!!Στο ύψος είμαστε στην 97 και στο βάρος στην 75!!!Μάλλον έμοιασε στον μπαμπά του ψηλός και αθλητικός τύπος!!!χαχαχαχαχαχα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια σας κορίτσια...να χαίρομαι τη νύφη μου ναι, ναι, να είναι καλά το κοριτσάκι μας, πολύχρονο, χαρούμενο και ευτυχισμένο...Μανταλένα, επίσης τα ίδια και για τη Μικαελούλα, θα προσπαθήσω να στέιλω φωτό...καλε τι χαρά μου έδωσες με τα φανταστικά νέα οτι τρώει το παιδί, δεν σου κρύβω οτι με είχες συγκινήσει πολύ με την ανησυχία σου για το μωράκι και για το πόσο τρώει ότνα τα λέγαμε απο κοντά..είδες , με τον κατάλληλο άνθρωπο και την κατάλληλη κατεύθυνση το πρόβλημα δεν ήταν μακριά απο τη λύση του..τέλεια νέα!!

Φαντάζομαι οτι πολλές έχουμε παιδίατρο σήμερα, για να δούμε τι θα ακούσουμε..καλά "κουνουπάκια" στα παιδιά μας..

Σήμερα περιμένω τον μικρό μου αδερφό, μακάρι να με ελαφρώσει λίγο..

Περιττό να πω ότι έχω κολλήσει με την κλοεμάκ και περιμένω και εγώ εναγωνίως..ότι επιθυμεί περισσότερο η ίδια αυτό να συμβεί , της εύχομαι..

Λοιπόν , στη συμπεθέρα δεν μπορώ να απαντήσω για την τύχη των φρούτων της, που μου θέλει και βολταρίσματα σε όλη την Χίο, και την κρέμα ακέραια..αλλά έχω να σας πω, χωρίς να το έχω δοκιμάσει, οτι εγώ πήρα το BABYCOOK της BEABA, είναι ατμομάγειρας, κόβει, ανακατεύει, ζεσταίνει και ξεπαγώνει, δεν ξέρω πως είναι στη χρήση, πάντως το μέγεθός του είναι καλό, μάλλον βολεύειι σε διακοπές για να το παίρνει κανείς μαζί του και δεν χρειάζεσαι ειδικές κατσαρόλες , μπολ και μπίμερ, δεν ξέρω, θα το δοκιμάσω και θα σας πω..

Άντε κλοεμάκ, ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ...:lol::lol:

euxaristw veloudenia mou!!! kai nai i mikri trwei ta panta kai xwris apolies(den tis trexoun enow) kai to euxaristo einai oti ex8es pigame paidiatro kai se 3 meres ebale 200gr!!!!!!!!pou oute se 3mines ta eixe balei!!!!!!makari to paidaki mou na megalwsei ligaki, eipa k gw nanos 8a mou bgei!!!!apo pou na parei!!!!tes pa egw petaw apo tin xara mou!!!!

Ante mprabo ekdromoules akouo kale :).

Pou tha pate Honey?

Loipon molis efige i giatros , mas brike mia xaroula to baros mas einai 6785gr kala einai 600 grammaria pirame ayto to mina peripou.

To oti me ksenous disanasxeti mou eipe oti einai poli fysiko gia tin hlikia tis kai episeis parodiko. Einai leei einai mia fasei orimotitas pou simeni oti anagnorizei ta atoma tis oikogeneias.

gia fagito me frenare gamoto ligo giati prepei na alaksoume galara prota, tha paroume leei to fisomel comfort (to pernei kamia ) kai apo otan ksekinisoume to gala diladi se 2 meres afou teliosei ayto pou tis dino tora tha perimenoume mia bdomada na prosarmosti me ayto kai meta froutakia siga siga.

Pantos ayto pou katalaba einai oti opos kai na exei tha diskoleyto ligaki na giriso stin douleia mexri i mpoumpou na mpei pliros sto kainourio tis programma.

aaaaaaaa ksexasa to pio simantiko BGAZOUME DONTAKIIIIIIIIIIIIIIIII kale xampari den pira ti paidi exo oute kleei oute tipota mono gkrinia exei .., einai ena apo ta kato deksia einai etimo na skasi miti heheheh :)

ax ta zouzounia mas megalonoun.

Perisei tetia epoxi kaname afxeniki diafania kai tora bgazoume donatakia

kserw oti den einai toso kalo oso to humana alla distuxos den bgazei nr2 se ar opote to epomeno kalutero einai auto kai einai mono 7eurw!!!

apo anaptuksi skisate!!!!!mprabooooo

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Καλημέρα σας!

Περίμενα την αδερφή μου να κρατήσει το μικρό να βγω λίγο στην αγορά αλλά με πήρε τηλ πως κρύωσε και δεν έρχεται, άκυρη λοιπόν η βόλτα!

Ελευθερία πως περάσατε το βράδυ? εγώ η τρελή τρεις φορές τον τάισα μες τη νύχτα, κοιμήθηκε 10:30 και σηκώθηκε 00:55 κι εγώ νόμιζα πως ήτανε 5:55 από τη νύστα! μετά ξανά 3:30 και 6:30 που δεν τον έκανα καλά με την πιπίλα!

Έχει συνηθίσει καλέ το παιδί το δικό σου να τρώει συχνά και αφού έχετε κόψει και το βραδυνό θα πεινάει πιο πολύ μέσα στη μέρα τώρα γι' αυτό ζητάει συνέχεια!

Αγγελική, Βελ και Κλεο που πήγατε γιατρό μπράβο στα μωράκια που μεγάλωσαν τόσο και ψήλωσαν!! Αγγελική και Κλεο δηλαδή δεν έκλαψαν τα ζουζούνια σας? μπράβο αντοχές τα μικρά!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Κλοκλό εχθές χορεύαμε 1 ώρα με τον Λεωνίδα μου!!!Έβαλα το cd με τα στρουφάκια!!!Αχ τι μου θύμισες να ήξερες!!!Με αυτά τα τραγούδια μεγαλώσαμε εγώ και τα αδέρφια μου!!!Λατρεία είχαμε με τα στρουφάκια!!!Και φυσικά είχαμε και τους 2 δισκους τους!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...