Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Katiamaxiking είπε:

Καλημέρα! 
      ειμαι 8η μέρα κύκλου και πήγα για υπέρηχο για να κάνουμε εμβρυομεταφορα αυτό το μήνα σε φυσικό κύκλο αλλά μου έχει γράψει και ovitrelle. Το ενδομήτριο είναι 7,5 και είδαμε 2 ωοθυλακια 12 και 14. 
      και μου μπήκαν σκέψεις, μήπως αν προχωρήσουν καλά αυτά τα 2, να τα πάρουμε.. δεν ξέρω αν γίνεται ή αν θέλει να είναι μόνο κύκλος για ετ ο γιατρός αλλά τα γλυκοκοιτάζω..χαχα 

Τα ωάρια φυσικού κύκλου θεωρώ ότι είναι και τα καλύτερα. Ρώτα τον γιατρό σου δεν χάνεις κάτι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Απο οτι διαβαζα στο αναλογο τοπικ το καλυτερο ειναι να τα τριβουμε στον τριφτη...σιγουρη επιτυχία που λεει και η Μπαρμπαριγου..βεβαια απο την αλλη τριψε τριψε κάθε μερα μπορει να φάμε κ κανα δάχτυλο.

Δε πας καλά! Πες στη Μπαρμπατέτοια να ρθει αυτή να τρίβει.

Αλλη δουλειά δεν είχα να κάνω!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Οταν θα ξεκινησουν φρούτα και ειμαστε έξω και ειναι η ωρα να φάει...τι γίνεται???

Και μένα με καίει αυτή η ερώτηση, καθώς την ώρα του φρούτου στάνταρ έξω θα μαι!!

Κοριτσάρες αρνητικό το τεστ!! Σορυ που σας είχα στην αναμονή αλλά την έπιασε τη μπέμπα μία τρομερή γκρίνια για 4 ώρες ουτε να φαει δεν ηθελε...ανησυχησα αλλα εφαγε πριν λιγο...ουφφφφφ!!

Πάντως ο άντρας μου ψημένος ήταν...μωρέ θα του το κανω εγώ το κόλπο γκρόσο μετην καρφίτσα στον πισινο και να μη με λενε μαιρη!!!

εγω παντως επειδη ειχα παθει μια δυσκαταποσια μετα τη γεννα για οσες το θυμουνται, στο multi ή στον τριφτη μενουν κομματακια, στα δε μπλεντερ αν βαλετε ωμο μηλο ή μοσχαρι, δεν γινεται τιποτα. Τζιφος. Θελει αλλη συσκευη.

Διαφημίσεις

εγω παντως επειδη ειχα παθει μια δυσκαταποσια μετα τη γεννα για οσες το θυμουνται, στο multi ή στον τριφτη μενουν κομματακια, στα δε μπλεντερ αν βαλετε ωμο μηλο ή μοσχαρι, δεν γινεται τιποτα. Τζιφος. Θελει αλλη συσκευη.

Ωχ ωχ δηλαδή τι?

Σαν αυτό που λέει η Βελ?

Ναι , με τον τρίφτη έχω μια πολύ καλή ιστορία....την πρώτη χρονιά που ήρθα εδώ αποφασισα να φτιαξω γεμιστα...σηκώνομαι αξημέρωτα και μέχρι την ώρα που θα πηγαινα στο σχολείο τα ειχα ετοιμα...μπαινω στην ταξη και μολις με βλεπει η συναδελφος βαζει τις φωνες...τι επαθα?ειχα τριψει και τα χερια μου στον τριφτη και απο το αγχος να τελειωσω γρηγορα δεν καταλαβα τιποτα!!!!!

Κοριτσάρες αρνητικό το τεστ!! Σορυ που σας είχα στην αναμονή αλλά την έπιασε τη μπέμπα μία τρομερή γκρίνια για 4 ώρες ουτε να φαει δεν ηθελε...ανησυχησα αλλα εφαγε πριν λιγο...ουφφφφφ!!

Πάντως ο άντρας μου ψημένος ήταν...μωρέ θα του το κανω εγώ το κόλπο γκρόσο μετην καρφίτσα στον πισινο και να μη με λενε μαιρη!!!

Αντε ρεεεεεεεεεε.

Καλά μωρέ, να σου πω, βάλτε τα κάτω εκεί λίγο με τον αντρούλη σου να τα βρείτε λίγο, να κάνετε συμφιλίωση, και μωρά ουουουουουου έχει ο Θεός!

Στην προσπαθεια ειμαστε κλεο, όπως όλοι.

Αυτό να λέγεται!

Και μεις προσπαθούμε να βρεθούμε λίγο, κάποια λεπτα σου λέω, και να πούμε κάτι εκτός μωρού. Αδύνατον! Πρέπει όμως γιατί θα χάσουμε τον εαυτό μας και μετά άντε βρέστον.

Ακούστε γέλιο τώρα, θα ανακοινώσω στη μάνα μου ότι το μεθεπόμενο ΣΚ μάλλον θα κρατήσει τη μπεμπα ένα βράδυ, λέμε να πάμε κάπου εδώ γύρω για μιάμιση μέρα.

Διαφημίσεις

Ante mprabo ekdromoules akouo kale :).

Pou tha pate Honey?

Loipon molis efige i giatros , mas brike mia xaroula to baros mas einai 6785gr kala einai 600 grammaria pirame ayto to mina peripou.

To oti me ksenous disanasxeti mou eipe oti einai poli fysiko gia tin hlikia tis kai episeis parodiko. Einai leei einai mia fasei orimotitas pou simeni oti anagnorizei ta atoma tis oikogeneias.

gia fagito me frenare gamoto ligo giati prepei na alaksoume galara prota, tha paroume leei to fisomel comfort (to pernei kamia ) kai apo otan ksekinisoume to gala diladi se 2 meres afou teliosei ayto pou tis dino tora tha perimenoume mia bdomada na prosarmosti me ayto kai meta froutakia siga siga.

Pantos ayto pou katalaba einai oti opos kai na exei tha diskoleyto ligaki na giriso stin douleia mexri i mpoumpou na mpei pliros sto kainourio tis programma.

aaaaaaaa ksexasa to pio simantiko BGAZOUME DONTAKIIIIIIIIIIIIIIIII kale xampari den pira ti paidi exo oute kleei oute tipota mono gkrinia exei .., einai ena apo ta kato deksia einai etimo na skasi miti heheheh :)

ax ta zouzounia mas megalonoun.

Perisei tetia epoxi kaname afxeniki diafania kai tora bgazoume donatakia

Επεξεργάστηκαν by Andriana

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Καλησπέρα κοριτσάκια ,

κοιμήθηκε απο τις 8.30 το κουνελάκι μου!!!Είχε γκρίνίτσα αφου έπαιξε με τον μπαμπά και τον έκανα μπανάκι,τον θήλασα και κοιμήθηκε!Πολύ φοβάμαι πως κατα τις 11 θα έχουμε πάρτυ!!!

Συμπεθέρα μπραβο στην νυφούλα μου για το δοντάκι της!!!Να καλέ ΄να γιατί είχε γκρίνια το αστέρι σου!!!

Πάω να κάνω ένα μπανάκι και να χαλαρώσω!!!Πεινάω πολύ ,σουβλάκια ονειρεύομαι αλλά μετά το φαγοπότι στην Άννα το έριξα και πάλι στην χορτόσουπα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Γεια σας!

Μαράκι αρνητικό ε? καλύτερα να έρθει το μπεμπέ όταν εσείς το αποφασίσετε, σιγά σιγά!

Αντριάννα πολύ καλά τα νέα σας από το γιατρό!! βγάζετε και δόντι, ουάου!!

Και μεγαλώσατε κιόλας!! Μια χαρά!!

Πονάει η κοιλιά μου, θα αδιαθετήσω μου φαίνεται κι εγώ! άντε, μια χαρά ήμουνα τόσο καιρό...:-(

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...