Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μαρία Πα πολύ γέλασα με τη μικρή σου και τη μπριζόλα!!

Σου λέει το παιδί εσείς θα τρώτε τα ωραία και τα λαχταριστά κι εγώ τα άνοστα?!!

Ελευθερία δε θα είναι κάτι ανησυχητικό καλέ, κι εμένα μου είχε κάνει μια δυο μέρες όταν ήταν δύο μηνών και μετά δεν ξαναέκανε, δεν ήταν άρρωστος, δεν ξέρω τι ήτανε! ίσως να φταίει αν πίνει μόνο το αραιό γάλα στην αρχή επειδή τρώει συχνά γεύματα αλλά πάλι τόσο καιρό έτσι τρώει!

Μαρία τι θα γίνει, μας τσίτωσες και μετά δε μας λες αποτέλεσμα??!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρακι σε βλεπω να αποφευγεις κ τα αλεσμενα εσυ!!!!!

Anstef ανοιξες θεμα τωρα, ειχα παρει ενα μπλεντερ της Philips αλλα δεν τα αλεθει καλα!!!! Ιδιως μηλο και μοσχαρι, χαλια! Εχετε κανενα καλο μηχανημα να παρουμε? Μου εχουν πει για το multi mulinex αλλα ειδα κ μια διαφημιση για ενα μικρο πολυμιξερ Kenwood.

Επεξεργάστηκαν by Λιζα Ν.

Εγω εχω 2 multi και ενα μπλεντερ αλλα δεν εχω δοκιμάσει να δω τι γίνεται....

Το μπλεντερ παντως ειναι για χυμους ,μιλκ σέικ κτλ αλλά δεν ειμαι κ πολυ ευχαριστημενη,δηλαδη μονο χυμο εχω φτιάξει αλλά αφηνει μικρά κομματάκια δε τα κάνει λιωμα.

Απο οτι διαβαζα στο αναλογο τοπικ το καλυτερο ειναι να τα τριβουμε στον τριφτη...σιγουρη επιτυχία που λεει και η Μπαρμπαριγου..βεβαια απο την αλλη τριψε τριψε κάθε μερα μπορει να φάμε κ κανα δάχτυλο.

Οταν ειμαστε εξω ομως..αυτο με καίει εμενα..τι κάνουμε??

Γεια σας κορίτσια...να χαίρομαι τη νύφη μου ναι, ναι, να είναι καλά το κοριτσάκι μας, πολύχρονο, χαρούμενο και ευτυχισμένο...Μανταλένα, επίσης τα ίδια και για τη Μικαελούλα, θα προσπαθήσω να στέιλω φωτό...καλε τι χαρά μου έδωσες με τα φανταστικά νέα οτι τρώει το παιδί, δεν σου κρύβω οτι με είχες συγκινήσει πολύ με την ανησυχία σου για το μωράκι και για το πόσο τρώει ότνα τα λέγαμε απο κοντά..είδες , με τον κατάλληλο άνθρωπο και την κατάλληλη κατεύθυνση το πρόβλημα δεν ήταν μακριά απο τη λύση του..τέλεια νέα!!

Φαντάζομαι οτι πολλές έχουμε παιδίατρο σήμερα, για να δούμε τι θα ακούσουμε..καλά "κουνουπάκια" στα παιδιά μας..

Σήμερα περιμένω τον μικρό μου αδερφό, μακάρι να με ελαφρώσει λίγο..

Περιττό να πω ότι έχω κολλήσει με την κλοεμάκ και περιμένω και εγώ εναγωνίως..ότι επιθυμεί περισσότερο η ίδια αυτό να συμβεί , της εύχομαι..

Λοιπόν , στη συμπεθέρα δεν μπορώ να απαντήσω για την τύχη των φρούτων της, που μου θέλει και βολταρίσματα σε όλη την Χίο, και την κρέμα ακέραια..αλλά έχω να σας πω, χωρίς να το έχω δοκιμάσει, οτι εγώ πήρα το BABYCOOK της BEABA, είναι ατμομάγειρας, κόβει, ανακατεύει, ζεσταίνει και ξεπαγώνει, δεν ξέρω πως είναι στη χρήση, πάντως το μέγεθός του είναι καλό, μάλλον βολεύειι σε διακοπές για να το παίρνει κανείς μαζί του και δεν χρειάζεσαι ειδικές κατσαρόλες , μπολ και μπίμερ, δεν ξέρω, θα το δοκιμάσω και θα σας πω..

Άντε κλοεμάκ, ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ...:lol::lol:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν , στη συμπεθέρα δεν μπορώ να απαντήσω για την τύχη των φρούτων της, που μου θέλει και βολταρίσματα σε όλη την Χίο, και την κρέμα ακέραια..αλλά έχω να σας πω, χωρίς να το έχω δοκιμάσει, οτι εγώ πήρα το BABYCOOK της BEABA, είναι ατμομάγειρας, κόβει, ανακατεύει, ζεσταίνει και ξεπαγώνει, δεν ξέρω πως είναι στη χρήση, πάντως το μέγεθός του είναι καλό, μάλλον βολεύειι σε διακοπές για να το παίρνει κανείς μαζί του και δεν χρειάζεσαι ειδικές κατσαρόλες , μπολ και μπίμερ, δεν ξέρω, θα το δοκιμάσω και θα σας πω..

Άντε κλοεμάκ, ΜΑΣ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΣ...:lol::lol:

Δηλαδη βολευει να πας σε ενα νησί μαζι με το γιοκα σου να δεις καμιά γνωστή φάτσα ε??? π.χ. εμας???!!!!!!!!

:lol::lol: :lol:

Ουφ σας αφηνω, 6 εχουμε παιδίατρο..

Αντε τα λεμε μετά!!!!!

Ναι βρε συμπεθέρα, ο κάδος του μαραφετιού χωράει 600 ml, θα βγαίνουν έξω για πικνίκ, θα την αράζουν κάτω απο τα μαστιχόδεντρα και έτσι, θα έχουν να λένε μετά:"A, εμείς που μας βλέπεις έχουμε φάει ψωμί και αλάτι μαζί, αμ'πως !!"

Καλο παιδίατρο, τα λέμε μετά

ge6sp2.png

bZcvp2.png

ατμομαγειρα ηταν να παρω κι εγω αλλα η παιδιατρος μου ειπε οχι, θελει λεει βρασιμο και ξαφρισμα το κρεας κυριως, αυτες οι συσκευες σε 20 λεπτα μαγειρευουν μοσχαρι, μενουν ολες οι τοξινες.

Το εχω αυτο το θερμος, ειναι πολυ καλο, αν και βαρυ, ε?

Διαφημίσεις

ατμομαγειρα ηταν να παρω κι εγω αλλα η παιδιατρος μου ειπε οχι, θελει λεει βρασιμο και ξαφρισμα το κρεας κυριως, αυτες οι συσκευες σε 20 λεπτα μαγειρευουν μοσχαρι, μενουν ολες οι τοξινες.

Το εχω αυτο το θερμος, ειναι πολυ καλο, αν και βαρυ, ε?

Και εμένα ακριβώς αυτό με προβληματίζει,η παρασκευή κρέατος..φοβόμυον οτι δνε ψήνεται και καλά, αλλά μετά μου είπα οτι με τον ατμό γίνεται καλό ψήσιμο..σε σχέση με το ξάφρισμα που είπες, ίσως αν το αφήναμε να βράσει , ξέρω γω μισή ώρα, το βγάζαμε, ξεπλέναμε με νεράκι κάπως και το ξαναβάζαμε για άλλο ένα μισάωρο , έτσι δεν θα το λύναμε το πρόβλημα? λέω εγώ, μπορεί να λεώ και βλακείες φυσικά..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Εμένα μου είχε πει ο ντοκτορ ότι ο ατμομάγειρας είναι οκ.

Οπως το κάνουμε για μας και βγαίνει τζάμι.

Θα ξαναρωτήσω τη καινούργια ντοκτόρισσα να δω τι θα πει κ αυτή.

Δηλαδή γιατί θέλουμε ειδικό μηχάνημα?

Το απλό μούλτι δε φτάνει?

Η φίλη μου μόνο ένα τέτοιο έχει, και μια κατσαρόλα.

Με έχει πιάσει κρίση μινιμαλισμού, δε θέλω άλλα πράγματα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...