Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

nai to pariggila alla oute pws uparxoun kremes tetoies iksere kai 8a tis plirwnw pio akribes twra apo to farmakeio.

nektaria mi mou les tetoia kai anxonomai!!!!lete otan xronisei to paidi mou na einai akoma 6,5kg??????auto k an einai tromero!!!!!

Μην σε ξανακούσω να πείς τίποτα για την κοριτσάρα σου!!!Είναι μιά χαρά το παιδί και είναι και ξανθιά κουκλάρα!!!Σου είπα θα στείλω κουριερ να σε χαστουκίσει!!!Τώρα τώρα πέρνω την ACS!!!χαχαχαχαχα!!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

AAA tora pou eipate gia perido, ego itan na adiathetiso stis 7 pou den adiathetisa.

Gia na mou fygei i idea ekana ena testaki stis 11 kai bgike arnitiko lete na ksana kano allo ena? Pezei ekino na bgike arnitiko kai tora na bgei thetiko ??

Κατσε κατσε για να καταλάβω............

ΕΧΕΙΣ 11 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?????????????????????????

Και το λες ετσι απλά???

ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αααα καλά!!! Όλες μια από τα ίδια.... Μου αρέσει που μετά τη γέννα λέει στρώνει η περίοδος. Αυτό περίμενα κι εγώ...αλλά χλωμό το βλέπω! Αν είχα κι ελεύθερες επαφές κάθε μήνα...λέμε τώρα μήνα... θα νόμιζα ότι είμαι έγκυος???? Μπα!!! Τώρα πια ξέρω τα συμπτώματα!!! χα!

Μανταλένα το τεστ έχει λήξει από τον Ιούνιο!!! χαχαχα!!! Και φαντάσου λέει να το έκανα να έβγαινε θετικό επειδή είναι ληγμένο (που δε γίνεται αυτό αλλά το ανάποδο λέμε τώρα..) να πάθαινα τριπλό εγκεφαλικό και τελικά να μου ερχόταν περίοδος.

Μην σε ξανακούσω να πείς τίποτα για την κοριτσάρα σου!!!Είναι μιά χαρά το παιδί και είναι και ξανθιά κουκλάρα!!!Σου είπα θα στείλω κουριερ να σε χαστουκίσει!!!Τώρα τώρα πέρνω την ACS!!!χαχαχαχαχα!!!!

Χαχαχαχα!!! Καλά στα λέει η Ντίνα! Δηλώνω κι εγώ συμμετοχή στον κούριερ που θα δείρει τη Μαγδαλίνα!!! Καλέ τι έγραψα εγώ και τι κατάλαβες εσύ???

Διαφημίσεις

Ντίνα μη στενοχωριέσαι, αυτά συμβαίνουν.

θα κοιτάζετε τον μπέμπη σας το απόγευμα και θα το έχετε ξεχάσει.

από το τίποτα γίνονται οι τσακωμοί....

όταν υπάρχει πρόβλημα είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί ενώ από μια ατάκα στα καλά καθούμενα .....μπορεί να γίνει το σώσε'!!!!!

madalena μια χαρά είναι η κοριτσάρα σου έχει και όχημα και κόβει και βόλτες!!!!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Κατσε κατσε για να καταλάβω............

ΕΧΕΙΣ 11 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ?????????????????????????

Και το λες ετσι απλά???

ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κι εγώ ήταν να αδιαθετήσω στις 9 αλλά δεν είδα να λες για μενα τπτ!!! :lol:

H πεθερά της μου τα είπε Αγγελική μου. Πρώτη φορά λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι βλέπω τέτοια πεθερά που καυχιέται για τη νύφη της... :lol: Μώρε μήπως τελικά αντί να την βρίσω όταν την ξαναδώ να της πω και μπράβο??

Με το θέμα του θηλασμού με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκα και ενώ στην αρχή έχει ζόρι μετά είναι τόσο εύκολο και ευχάριστο, πέρα από τα οφέλη για μαμά και μωρό, που λες ότι θα άξιζε κάθε αγώνας. Θεωρώ απλά ότι δεν προσπάθησα όσο θα έπρεπε. Το ότι δε θηλάζω αποκλειστικά μέρα με τη μέρα με οδηγεί στον αποθηλασμό κι αυτό είναι που με πληγώνει. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω καταφέρει για μεγάλο διάστημα να δίνω 3 από τα 4 γεύματα δικό μου γάλα, αλλά δεν ξέρω τώρα στην προκειμένη φάση που θηλάζει λίγο πριν το μπουκάλι πόσο θα κρατήσει... Πιστεύω ότι αν θήλαζα αποκλειστικά θα είχα εγώ το πρόβλημα του αποθηλασμού κι όχι το παιδί μου....

Χαίρομαι πάντως που κρατάει ακόμα...στην αρχή πίστευα ότι δε θα καταφέρω ούτε 40 μέρες. Τώρα πλέον δεν αντλώ κι ίσως αυτό να μου δημιουργεί φόβο. Να σκεφτείς σήμερα τα ξημερώματα θήλασε καλά και επειδή είχα πιει το βράδυ σχεδόν μισό κιλό γάλα το πρωί που ξύπνησε μου έκανε διάρροια ο καημένος κι εγώ χάρηκα αντί να στεναχωρηθώ γιατί σήμαινε ότι έχω ακόμα γάλα! :lol: Ναι...είμαι τρελή!!!

Στεναχωριεμαι παρα πολυ που στεναχωριέσαι!!! Μα να πει κανεις οτι δεν προσπαθεις...αλλα ακομα και ξενο να του δινες...εμενα η κολλητη μου δε θηλασε ουτε μια φορα αλλα ειναι καταπληκτική μανούλα...ξερεις κατι το παιδι σου παντα θα ναι περηφανο για σενα που το παλεψες τοσο πολυ!!!! Πρεπει να το αφησεις πισω σου το οτι δινεις και γαλα ετοιμο...εισαι μια τελεια μανα, ευαισθητη που λατρευεις το παιδακι σου με τα χιλια!! Μην αφησεις αυτο να σε στεναχωρει!!! Please!!!!!!!!!!!! Συν τοις αλλοις γιατι να νιωθεις τοσο ασχημα, τα αντισωματα που ηταν να του δωσεις του τα εχεις δωσει κοριτσι μου απο το θηλασμο που κανεις...τωρα επειδη δινεις και λιγο ξενο κανεις ετσι??Εισαι μια αγωνιστρια μανουλα και αξιζεις χιλια μπραβο!! Μη σε παιρνει απο κάτω λοιπον!!!!

νομίζω οτι η περίοδος είναι μετά τη γέννα κάτι το σχετικό.

εμένα ήρθε στους 4 μήνες και ενώ θήλαζα, μετά σταμάτησα τον θηλασμό

και ήρθε ξανά μετά από δυο μήνες.

και καμία σχέση με πριν - χειρότερα!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Ντίνα μη στενοχωριέσαι, αυτά συμβαίνουν.

θα κοιτάζετε τον μπέμπη σας το απόγευμα και θα το έχετε ξεχάσει.

από το τίποτα γίνονται οι τσακωμοί....

όταν υπάρχει πρόβλημα είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί ενώ από μια ατάκα στα καλά καθούμενα .....μπορεί να γίνει το σώσε'!!!!!

madalena μια χαρά είναι η κοριτσάρα σου έχει και όχημα και κόβει και βόλτες!!!!

Μώρε το ξεπεράσαμε αλλά εχθές μέχρι το μεσημέρι ήμασταν κάπως!!!Η πλάκα ήταν που έφτιαξε καφέ μόνος του το πρωί και δεν ήξερε ούτε το βραστήρα!!!Το απόγευμα δε έλεγε στον μπέμπη"θα πάει ο μπαμπάς να φτιάξει ένα τσαγάκι(του φτιάχνω κάθε απόγευμα εγώ) τώρα και κανένα τοστάκι"φυσικά πήγα και τα έφτιαξα εγώ γιατί τα έλεγε για να τα ακούσω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Κι εγώ ήταν να αδιαθετήσω στις 9 αλλά δεν είδα να λες για μενα τπτ!!! :lol:

:oops::?

Αφου εσεις βρε δεν εχετε ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ επαφες...η κυρα Αντριάνα είχε!!!

ή μηπως ειχες κ συ και δε μας το λες????!!!!!!!!!!!:lol: :lol:

Re ego ekana test stis 4 meres kathisterisi kai bgike arnitiko....

Nektaria kati kseri i aggelikoula para pano gia ayto mou leei trexa xixixix.

Den nomizo re koritsia, to mono pou tha mporousa na xaraktiriso simptoma einai oti etrogma mexri xthe anekselkta (simera ksekinisa diaita) kai oti exo polla neyra.

mpaaaaaaaaa den nomizo oti paizeiii...

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Γεια σου συναδέλφισσα! Σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τα γλυκά λόγια σου αλλά ειλικρινά με κάνεις και ντρέπομαι! Αχ σβήσε τα πλιζζζζ!!! Δεν τα αξίζω. Όλες μας είμαστε καλές μανούλες! Βασικά είμαστε οι καλύτερες! Καρακομπλεξάρα είμαι μου φαίνεται γιαυτό τα σκέφτομαι ώρες-ώρες. Κι όχι δε στεναχωριέμαι που δίνω ξένο, νιώθω πολύ καλά που κατάφερα μέχρι εδώ να δώσω μερικά αντισωματάκια στον μικρό.... απλά έπρεπε να προσπαθήσω περισσότερο. Κι ας μη θήλαζα αποκλειστικά μπορούσα να το τραβήξω κι άλλο. Να φτάσουμε τους 6 μήνες τουλάχιστον, τώρα χλωμό το βλέπω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...