Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 3/1/2025 at 4:15 ΜΜ, Katiamaxiking είπε:

Μόλις μου έστειλαν τα έμβρυα 3ων ημερών που έχουμε στην κατάψυξη και είναι τα εξής: 

1. 7 κυττάρων grade A 

2. 8 κυττάρων grade B 

3. 10 κυττάρων grade B

4. 8 κυττάρων grade A 

5. 5 κυττάρων grade A. 

Θα μεταφέρουμε 3 τέλη Γενάρη και ο γιατρός είπε θα μεταφέρουμε τα grade A. 
      τι λέτε; Πως σας φαίνονται; Υπάρχει ελπίδα; 

Καλή επιτυχία Κάτια μου!!! 💝

Καλή επιτυχία σε όσα ζευγάρια προσπαθούμε, να είναι ένας χρόνος γεμάτος Φως και γέλια! 💞

• Μου αρέσει 1

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Λιζακι καλημερα... Εγω με τη μανα μου που εχω καλες σχεσεις, δεν εχει κατσει πανω απο μια ωρα. Βεβαια εμεις αποφασισαμε να μην δεχτουμε βοηθεια, αλλα 2-3 φορες που της εχω ζητησει να ερθει λιγακι να τον εχει το νου της αν μ εχει ξενυχτισει για να κοιμηθω λιγακι, δεν... Κακια δεν ειναι, στην κοσμαρα της ειναι. Το ωραιο ξερεις πιο ειναι??? Το μαγαζι μου το χω κλειστο απ τον Ιουλιο κ ενω την εχω χιλιοπαρακαλεσει να πηγαινει 4 ωριτσες καθε πρωι να το ανοιγει, για να μην νομιζει ο κοσμος οτι το κλεισαμε τελειως κ χασω τους πελατες μου που εφτυσα αιμα μεχρι να γινω γνωστη κ να κερδισω εδαφος.. Τιποτα εκεινη... Ειναι 53 χρονων κ δεν δουλευει.. Κ το ωραιο? Μου ελεγε πως στο μαγαζι δεν μπορει, βαριεται, αλλα για νταντεμα ψωφαει...!!! Χαχα καλο ε?? Τωρα μου λεει να της το πηγαινω εκει -δεν υπαρχει περιπτωση- κ στην αδερφη μου (που την εχω σχεδον μεγαλωσει, πολυ κουνημα) ειπε οτι αν θελω να μου κραταει το μωρο να την πληρωνω λεει για να εχει κ ενα ενδιαφερον...

Γι αυτο μη στεναχωριεσαι, κ κανε οτι μπορεις μονη σου, μην εχεις κ υποχρεωση.. Σε καταλαβαινω παντως, ξερεις τι κλαμα ειχα ριξει εγω??? Αλλα δεν γινετε ετσι, γι αυτο σου λεω, καλυτερα μονη σου...

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

το προβλημα ειναι οτι εδω και 10μερες το βαρος της ειναι σταθερο...δε ξερω κ γω για το επαντορεν εχω μπερδευτει...μαλλον δε θα της το δωσω θα περιμενω λιγες μερες κ αν δω οτι παλι δε παιρνει βαρος η χανει θα ξαναπαω στο παιδιατρο.σ ευχαριστω.

είχα μια συζήτηση με την παιδίατρό μας για το επαντορέν, με αφορμή την βαριά ΓΟΠ της ανιψιάς μου και ήταν κατηγορηματική οτι το φάρμακο αυτό πρέπει να δίνεται με πολλή προσοχή και μόνο όταν είναι απαραίτητο γιατί μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στο συκώτι.

Γιαυτό το ψάχνω πολύ γιατί η ανιψιά μου το παίρνει σχεδόν 6 μήνες με κάποια διαλείματα...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Ψάχνω ένα νανούρισμα είναι παραδοσιακό και ακούγεται στο τραγούδι του Βασίλη - Σφεντόνα...

Νάνι νάνι, το παιδί μου κάνει, νάνι νάνι και παρήγγειλα, νάνι νάνι στην Πόλη τα προικιά του...

ο μικρός τρελλαίνεται με αυτό όταν το τραγουδάω, κλείνει τα μάτια και κοιμάται στο λεπτό! Ξέρετε πως να το ψάξω;

Σφεντονα λεγετε κ το τραγουδι... Προσεχε ομως γιατι αν θυμασαι πιο μετα λεει...

"οι συγγενείς μαζεύτηκαν

από νωρίς στο σπίτι.

Πώς είναι έτσι το παιδί

και τι μεγάλη μύτη" !!!!

χαχαχαχ πλακα κανω ετσι??

Διαφημίσεις

Ειχα βρει αυτη την μελετη για ΓΟΠ και ειπα να την παραθεσω μιας και συζητατε για το επαντορεν.

http://www.iatrikionline.gr/Deltio_53c_2006/6.pdf

το epadoren ειναι η ρανιτιδινη στον πινακα 13 κ στον 15

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

βρε το τραγούδι του Βασίλη το ξέρω! Ψάχνω το παραδοσιακό νανούρισμα που έχει διασκευάσει και έχει συμπεριλάβει στη σφεντόνα!

Α καλα!! Αλλα ντ αλλα καταλαβα... δεν το ξερω αυτο!

Καλημέρα κοριτσάκια μου.Επιτέλους μου ενεργοποίησαν το λογαριασμό μου.Καλά ε,δε σας προλαβαίνω.Πω πω πολυλογούδες πότε φτάσατε τις 19 σελίδες σε 2 μέρες;Εκτός του ότι δεν μπορούσα να απαντήσω, δεν προλάβαινα και να σας διαβάσω.Από την Παρασκευή κάθε μέρα είχα επισκέψεις. Τρελάθηκα!!!!Ευτυχώς σήμερα μέχρι τώρα δεν έχει πάρει κανείς τηλέφωνο για να έρθει. Λέω να τον πάω μια βολτίτσα γιατί έχει καλό καιρό.Απο αύριο νομίζω είπαν επιδείνωση.Οπότε ότι προλαβαίνουμε.Φιλάκια προς το παρόν.

Eυχαριστώ κούκλαμου.Σήμερα δεν έχει ΄πυρετό γιατι αλλιώς θα είχα φρικάρει!!!

Ντινα τι εχει ο Λεο?? Πυρετο?? Απ το εμβολιο??? Περαστικα να ναι κ απο μενα..

Διαφημίσεις

καλέ λάθος κατάλαβες! ούτε που τη ρώτησε τη μάνα του! Το παιδί μου θα κάνει τα μπάνια του στο νησί όλο το καλοκαίρι :)

Έμπειρη μάνα μέχρι πόσες μέρες μετά το εμβόλιο να περιμένω πυρετό ή άλλες παρενέργειες;

maria to εμβολιο για 2 μερες κανει παρενεργειες οπως γκρίνια και πυρετο αν συνεχιστει μετα σημαινει οτι το παιδι ειχε κολλησει ιο απο πριν ή μετα το εμβολιο και μαζι με τον ιο του εμβολιου ριχνει την αμυνα του οργανισμου και αργει να περασει!!αυτα βαση της ιατρου μου και με συμβουλευει οταν κανουμε το εμβολιο το μωρο να ειναι σε απομωνοση 2μερες πριν και μετα

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

βρε το τραγούδι του Βασίλη το ξέρω! Ψάχνω το παραδοσιακό νανούρισμα που έχει διασκευάσει και έχει συμπεριλάβει στη σφεντόνα!

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά

1.

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά1 έλα πάρε και τούτο

Μικρό-μικρό σου το 'δωσα μεγάλο φέρε μου το

2.

Μεγάλο σαν ψηλό βουνό ίσιο σαν κυπαρίσσι

Οι κλώνοι του να φτάνουνε2 σ' ανατολή και δύση

3.

Κοιμήσου και παράγγειλα στην Πόλη τα προικιά σου

Στη Βενετιά τα ρούχα σου και τα χρυσαφικά σου

4.

Νάνι, νάνι, νάνι, νάνι το μωράκι μου να κάνει

Έλα ύπνε, πάρε μού το και γλυκά αποκοίμισέ το

5.

Νάνι, που το μεγάλωσαν τρεις αδερφές και μάνα

Και πάλι δεν τους φτάνανε πήραν και παραμάνα

6.

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά έλα πάρε και τούτο

Να μου το πας στον γκιουλ-μπαξέ και πάλι φέρε μου το

7. Κοιμήσου χαϊδεμένο μου κι εγώ σε νανουρίζω

Στην αγκαλιά μου σε κουνώ και σε γλυκοκοιμίζω

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Χαχα τέλειο! Βρε κοπελιές δεν στέλνετε παραγγελίες και σεις; :)

Εμένα κοιμάται με Βασίλη Παπακωνσταντίνου...

ε με τι άλλο θα κοιμόταν το ροκ μωρό!!!!!!!!!!!!!

εγώ της βάζω συνέχεια Αλκίνοο του οποίου είμαι φαν και ο άντρας μου φωνάζει οτι θα το ζαβλακώσω το παιδί!!!

maria αν το βρεις πες μου κ σε μενα που το βρηκες...εμεις τωρα τελευταια τραγουδαμε τη βαρκουλα του ψαρα και κοιμομαστε...;)

ωραια... μόνο το δικό μου κοιμάται με την οδοντόβουρτσα ...

τι παιδι θα μεγαλώσω θεε μου....

Nαι απο το εμβόλιο έκανε πυρετό στις 2 που ξύπνησε για φαγητό ήταν ζεστός του έβαλα θερμόμετρο και...Απο εκείνη την ώρα μέχρι τις 4 και τον κράταγα αγκαλίτσα γιατί δεν ήθελα να είναι λεπτό μόνος του!!!Είχε πυρετό και όμως μίλαγε και γέλαγε στο μπαμπά και τη μαμά το μωράκι μου!!!Του έδωσα depon όπως είπε ο γοατρός αλλά δεν τα κατάφερα και πολύ.Δεν του άρεσε και καθόλου!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά

1.

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά1 έλα πάρε και τούτο Μικρό-μικρό σου το 'δωσα μεγάλο φέρε μου το 2.

Μεγάλο σαν ψηλό βουνό ίσιο σαν κυπαρίσσι Οι κλώνοι του να φτάνουνε2 σ' ανατολή και δύση 3.

Κοιμήσου και παράγγειλα στην Πόλη τα προικιά σου Στη Βενετιά τα ρούχα σου και τα χρυσαφικά σου 4.

Νάνι, νάνι, νάνι, νάνι το μωράκι μου να κάνει Έλα ύπνε, πάρε μού το και γλυκά αποκοίμισέ το 5.

Νάνι, που το μεγάλωσαν τρεις αδερφές και μάνα Και πάλι δεν τους φτάνανε πήραν και παραμάνα 6.

Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά έλα πάρε και τούτο Να μου το πας στον γκιουλ-μπαξέ και πάλι φέρε μου το 7.

Κοιμήσου χαϊδεμένο μου κι εγώ σε νανουρίζω Στην αγκαλιά μου σε κουνώ και σε γλυκοκοιμίζω

γουαου! με εντυπωσιασες τωρα αλήθεια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...