Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κατα τη διάρκεια της ημερας δηλαδη τι γευματα κάνει?

Εμενα δε τρωει καθολου ειδικά σημερα, αστα να πάνε,αυριο θα παω γιατρο να δω τι θα μου πει, μες τα νευρα ειμαι ολη μερα.

8 180 gala.11 frouta.2 laxanika.5 krema rizaleuro.8.30 gala 180 kai oso piei!ayta troei edo kai mia bdomada. prin etroge ka8e 3 ores 180 to gala tis mono.alla to proi to etroge mono olo.

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εμείς πλέον

8.00 θηλασμός

11.00 κρέμα

2.00 θηλασμός κι ενίοτε συμπλήρωμα

6.00 θηλασμός

11.00 θηλασμός και 200 μλ συμπλήρωμα

5.00 θηλασμός

8.....και πάει λέγοντας

χωρίς φυσικά ευλαβική ακρίβεια όταν γκρινιάζει πάλι στο στήθος τον βάζω κι όταν λείπω πάλι σκόνη πίνει.

επίσης το βράδυ θα ξυπνήσει άλλες 2 ή 3 φορές και με πιπίλα ξανακοιμάται

Παντως βλέπω οτι οι περισσότερες το ξεκινάτε απο τις 8 το προγραμμα...

Εμενα συνηθως ξυπνάει 8,30 μπορεί και 9-9,30 αναλογα τα κέφια ,οποτε προσπαθω και το πάω 9-12-3-6-9.

Διαφημίσεις

Χαχαχα!! Αγγελική κι εμένα ο δόλιος τρώει πηγούνι όταν τον σηκώνω για να ρευτεί αν κατεβάσει αέρα! Και μετά τρώει και τον ώμο μου! Με το πόσο τρώει μην το ψάχνεις ρε συ... Θα αγχωθείς! Θήλαζέ την κι άσε τις αντλήσεις και τα τεστ εμένα αυτά με φάγανε. Κι εμένα πάντως πολύ δεν έτρωγε πριν από κανένα μήνα! Έτρωγε 90 γραμμάρια και 120 στο τσακίρ κέφι. Ακόμα κι αν δεν τον έβαζα πρώτα στο στήθος. Και φυσικά πρόφταινα και του έδινα δικό μου. Μάλιστα πολλές φορές όχι μόνο τον έφτανε αλλά περίσσευε και για την άλλη μέρα. Τον τελευταίο μήνα τρώει 180-210. Αλλά κάνει 4 γεύματα την ημέρα και ξυπνάει μία φορά τα ξημερώματα και τον θηλάζω. Θα μπορούσα να του έδινα εκείνη την ώρα μπουκάλι γιατί κανονικά πρέπει να τρώει εκείνη την ώρα το πρωινό αλλά 1ον βαριέμαι και 2ον αυτό βαστάει ακόμα το γάλα μου...

Βασικά από όσο ξέρω πρέπει να πάρει τις θερμίδες που χρειάζεται μέσα στη μέρα για να μην ξυπνάει τη νύχτα. Διαπιστωμένο. Αλλά κάθε μωρό είναι διαφορετικό. Άλλο τρώει λιγότερο και πιο συχνά, άλλο τρώει πολύ και σπάνια και άλλα κάνουν 4 κι άλλα 5 ή 6 γεύματα. Μια φίλη μου που θηλάζει αποκλειστικά τρώει το κοριτσάκι της ανά 4 ώρες αλλά το βράδυ δεν της ξυπνάει!! Γεννήσαμε την ίδια μέρα. Και είναι και καλή στο βάρος. Θα μάθω την Παρασκευή πόσο είναι τώρα. Αλλά κοντά με το δικό μου θα είναι γιατί εμείς ένα μήνα δεν πήραμε βάρος, τον άλλο πήραμε 400γρ και τον άλλο 500γρ οπότε έχουμε μείνει πίσω.

Διαφημίσεις

Καλέ μια χαρά τρώτε τώρα που τα διαβάζω!!! Εμένα ξυπνάει 7:30-8 περίπου, τρώει 9:30, 13:30, 5:30, 9:30 και κατά τις 5-6 τα ξημερώματα που σας έλεγα.

Να δω όταν αρχίσουμε τις στερεές πότε θα τρώει κρέμα και πότε θα πίνει γάλα...

Πλάκα με κάνετε???Τι τρελλά προγράμματα είναι αυτά???Εμένα τρώει κάθε 1,5-2 ώρες, δεν μετράω πια γεύματα, ούτε κοιτάω ρολόγια. Χθες που πήγα στην κηδεία είχα αφήσει αντλημένο και ήπιε 160μλ, ε σε 1,5 ώρα ξανάφαγε! Μπορεί 1 φορά την ημέρα να κάνει ένα 3ωρο άνευ μάσας αλλά μια φορά μόνο. Τελικά είναι φαγανό το παιδί μου, γι'αυτό με έχει κουράσει ο θηλασμός. Φαντάζομαι πόσο θα είχα κουραστει με το ξένο να κάνω όλη μέρα μπουκαλίδια και να αποστειρώνω. Απαπαπα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κλεό έχουμε την ίδια προτίμηση και στα μπανάκια ντε!!! Και το δικό μας baby ok είναι. Καλά έιναι τρομερό αυτό που συμβαίνει!!!!

Για να καταλάβετε για τι τρελλό μωρό μιλάμε, έφαγε στις 10 και στις 11 παρά ξαναξύπνησε και ήθελε μαμ. Χτύπησε ένα 5λεπτο θηλασμό και ξεράθηκε.

Πάω και εγώ για νανά. Καλό ξημέρωματα φιλενάδες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

http://www.okbaby.it/bagnetto/prod_gr.php?item=onda_evolution&p=1&img=01

Το μπανάκι μου (σε φούξια καραμπαμ το χω εγώ) για την Αντριάννα!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Δες και δεξιά εκεί που λέει παιδιά 6/12 μηνών.

Thanks ontos poli kala proionta genikotera, me blepo na tin perno kai ego :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Kalimera Tsoupres :) ,

Kali ebdomada na exoume, gia mena problemete elafros diskoli mia kai tha lipei i mitera mou kai exo kai poli douleia kai tha ksekinisoume malon kai kramoules apo ayrio.

Exoume giatro to apogeyma(eipe tha perasi giro stis 5) gia na doume ti tha mas pei anoipomono na do pos tha tin brei kai ti odigeies tha mas doseis gia to fagito.

Pantos einai ola etima ektos apo ta frouta pou tha ta paroume meta , piatakia koutalakia saliares ola ekso plimena kai perimenoun tin megali stigmi.

Ego pros to paron leo na tin taizo sto relax ayto to kathismataki fagitou poli gkoumoutsa bre paidaki mou tin xano eki mesa tin mploumplou :).

Beloudo , to mpeikon einai bari. Ego na sou po tin alitheia bazo oti exo alla sinithos zampon.

san afino gkriniazei i zouzouna mesa ksipnise me kefia to kamari mou.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...