Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΚΑλως το Μαράκι!!!!

Βρε Μαρία να σε ρωτησω κάτι, πάντα 100μλ τρωει η Ειρηνουλα σου??

Ρωταω γιατι εμενα μια μερα που της εδινα απο μπιμπερο ετρωγε πολυ λιγο και ανησυχω...

Η Βελουδένια σημερα ηταν μονη με το γαμπρουλη μου οποτε θα εχει ψιλοπήξει...υποθέτω.

Συμπεθέραααα βάστα γεράααα!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

τα χω φτύσει! τώρα κοιμήθηκε ο μεγάλος και μόλις τέλειωσα με το θηλασμό το μικρό. τα κανα και τα 2 μπάνιο και τσουπ μπήκε και ο νίκος....

έχω κι εγώ διάβασμα για το αυριανό μάθημα πρωί πρωί! και ποιος βγαίνει με τέτοιο κρύο! μπρρρρρρ

πολλά κοινόχρηστα!!!!! πόσα τετραγωνικά είναι; πληρώνετε ποσοστό επί του πετρελαίου γι αυτό.

Πληρωνουμε ποσοστό για τα πάντα,δεη,συντηρηση ασανσερ,κηπο,καθαρίστρια..για τα πάντα...σα να μέναμε εκει..μονο που δε μένουμε δηλαδη φαντασου τι θα γίνεται αυριο μεθαύριο..

Αστα να πάνε.

Μωρε μηπως να το πουλήσω κ να αγοράσω μαστιχοχώραφα εδω???:lol:

Διαφημίσεις

Κατα τη διάρκεια της ημερας δηλαδη τι γευματα κάνει?

Εμενα δε τρωει καθολου ειδικά σημερα, αστα να πάνε,αυριο θα παω γιατρο να δω τι θα μου πει, μες τα νευρα ειμαι ολη μερα.

ορίστε παιδί! λιγόφαγο και δε ξυπνάει και τη νύχτα! ταλιμπάν παιδιά έχω πάει τέλειωσε!

όοοοοοχι και να το πουλήσεις! δεν είναι καλά εκεί! άντε να τα μαζεύετε σιγά σιγά....

Πω πωπω..δεν με βαστάνε τα χέρια μου μιλάμε..προσκυνώ αυτές που τα κρατάνε μόνες τους τα μωρά , χωρις βοήθεια και έρχεται ο άντρας το βράδυ..μιλάμε οτι έχω εξαντληθεί, απαιτητικός ο γαμπρός σου συμπεθέρα..και ο συμπέθερος τρομερός ..πουλομάνης!τα έχ ωπάρει λίγο κρανίο..για να εξηγηθώ, σήμερα , ο δικός μου ο μεγάλος άντρας ξύπνησε στις 4:30 το πρωί , ξημερώματα, για να ξεκινήσει για Μεσολόγγι,αυθημερόν με επιστροφή, όπου θα συναντιόταν με κάτι άλλους τρελούς που κατέβαιναν Αθήνα, της Ορνιθολογικής γιατί αυτές τις ημέρες μετράνε πανευρωπαικά τα πουλιά για να δουν τους πληθυσμούς και κάτι τέτοιες μαλακίες..τεσπα, γυρισε μόλις πριν απο λίγο, τον περιμενα πίσω απο την πόρτα μιλάμε, με το που μπαίνει του λέω"Πλύνε χέρια, σου βάζω φαγητό και μετά ..άντε γεια(το άντε γεια, το ξέρει στα ελληνικά, αμ πως!)

Εδώ ευτυχώς σας διάβαζα τουλάχιστον, απο το πρωι, ούτε λόγος να γράψω , ο μικρός ήταν απαιτητικός..έχω ρίξει τόσο γέλιο με την Κλοκλο, καλά , τι μυθοπλαστικές ικανότητες έχεις βρε κορίτσι μου, ταλεντάρα..φτου , φτου!!

Συμπεθέρα, ο μικρός κατ'εμέ ήταν πιστός και βάσταγε γερά στους κάθε λογής πειρασμούς..αυτά που λέει η κυρα-κλοκλο-μάνα πλανεύτρας, τι να πω, πραγματικά δεν έγιναν με δική μου συνέργεια, κάπως βρέθηκε το παιδί μέσα στο μπάνιο να κοιτάει θέματα..Στιγμιαίο λάθος θα το χαρακτήριζα και ο Πασχάλης θα συμφωνούσε μαζί μου και αυτός ο καψερός..

Ανδριάνα thanks για τη συνταγή, ήθελα να ρωτήσω τι αλλαντικά μου προτείνεις να χρησιμοποιήσω,μπεικον ίσως?

Γαμώτο, πρέπει να πάω κάτω για θηλασμό..θα προσπαθήσω για τις φωτό

Φιλιά στο Μανού Αννούλα, τον έχω στην καρδιά μου, τι έυκολο παιδί και καλό και βολικό..και τρσχαριτωμένο..

Τα λέμε

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εμενα μου τρωει και τη μουρη!

Αμε,εχω κ μελανιά στο ζυγωματικο...και το πηγουνι το καλυτερο της.

Γαλα δε ξέρει να πιει το τσογλάνι.

Δε κλαιει καθολου,μες την τρελη χαρα ειναι.αυτο μου τη δινει ακομη περισσότερο ομολογω γιατι αν εκλαιγε θα σκεφτομουν οκ κατι τρεχει, δεν εχω γάλα, δε της αρεσει η γευση...κατι..θα το εψαχνα..

Ενω τωρα...

Συμπεθέρα, ο μικρόςκατ'εμέ ήταν πιστός και βάσταγε γερά στους κάθε λογής πειρασμούς..αυτά που λέει η κυρα-κλοκλο-μάνα πλανεύτρας, τι να πω, πραγματικά δεν έγιναν με δική μου συνέργεια, κάπως βρέθηκε το παιδί μέσα στο μπάνιο να κοιτάει θέματα..Στιγμιαίο λάθος θα το χαρακτήριζα και ο Πασχάλης θα συμφωνούσε μαζί μου και αυτός ο καψερός..

Τα λέμε

Αμα φτάσαμε απο τωρα στο... "κατ εμε" και στο "στιγμιαιο λάθος" καλά κρασσά!!!!!!!!! Τι να πει και η γυναικα του Πασχάλη???

Αχ μας βλέπω σε 20 χρόνια στη Λαμπίρη να ξεκατινιαζομαστε και να βγαινει παράθυρο η Αννα με "αλλοιωμένη φωνή".

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...