Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κουζινικά πήρατε??????Είδα πιατάκια κίκο από εκεί που πήρα την νέα μπανιέρα αλλά ρε κορίτσια 14 Ευρώ ένα πιάτο?????Ούτε ΙΟΝΙΑΣ να ήταν!

Μη με πυροβολήσετε, πήρα από μαδερκεαρ όλα, 3 μπωλ, 2 κουτάλια σιλικόνης, ένα κουτάκι με 4 κουτάλια για έξω, 2 μπωλ με καπάκι για έξω. Ολα μαζί 45 ευρά. Και καμιά 15αριά σαλιάρες ακόμα από τζάμπο. Δε βλέπω να χρειάζεται κάτι άλλο προς το παρόν.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κι εμένα ο μικρός μου θέλει να κρατάει το χέρι όλη την ώρα! έχει καταλάβει ότι σημασία δε του δίνουμε του κακομοίρη κι οποτε βρει ευκαιρία με αρπάζει απ το μανίκι!

κοιμάται πάντα μόνος στη κούνια του στο δωμάτιο του άντε με καμιά πιπίλα στο τσακιρ κέφι. ούτε αγκαλιές ούτε τίποτα, αυτά είναι τα δύστυχα τα δεύτερα!

Δε λες ρε πάλι καλά που συνεργάζεται έτσι το παιδί.

Θα μπορούσε να ωρύεται!

Ξερω εγώ κάτι δεύτερα.....άστο!!

τι κρύο είναι αυτό!!!! θέλω να βγω να βάλω μέσα την απλώστρα στο σαλόνι για να απλώσω πλυντήριο και δε το τολμώ!

3 έβαλα σήμερα! έτσι να μας βρίσκονται! τα 2 τα σιδέρωσα νωπά και τώρα καλοριφερ.

το μητσάκι δε κοιμήθηκε το μεσημέρι και παιζει τώρα με τη μάνα μου.

ο νίκος ακόμα δε γύρισε, τον περιμένω κατά τις 10.

βρε Αντριάνα του λεγα χτες τι που είσαι εδώ τι να ήσουν στη κίνα! η μόνη διαφορά είναι ότι τότε δε θα σιδέρωνα και πουκάμισα!!!!

Φτιάχνουμε το καρότσι τώρα, βάζουμε το κανονικό κάθισμα.

Του αυτοκινήτου αρχίζει κ γίνεται δυσκοίλιο, θα το αφήσω στο αμάξι μόνιμα για όσο πάει.

Επιτέλους το καρότσι μας να γίνει κανονικό μπεμποκάροτσο!

και να ωρυότανε μόνος του θα ωρυότανε ε θα το παιρνε κάποια στιγμή απόφαση, το πολύ πολύ να τρωγε 2 μπούφλες παρα πάνω απ τον μεγάλο.

με νύχια και με δόντια τον κραταω.

είναι και το μητσάκι μίστερ μπιν κανονικός!!!!! όλο καταλάθος κι όλο τον σακατεύει! πρέπει να έχω τα μάτια 14 όλη την ώρα

Διαφημίσεις

http://www.okbaby.it/bagnetto/prod_gr.php?item=onda_evolution&p=1&img=01

Το μπανάκι μου (σε φούξια καραμπαμ το χω εγώ) για την Αντριάννα!

Το συνιστώ ανεπιφύλακτα.

Δες και δεξιά εκεί που λέει παιδιά 6/12 μηνών.

Το Rainforest Fisher Preis έχω κ γω, σούπερ είναι, από Τζάμπο 99 ευρά.

Καμιά διαφορά με τα άλλα δε βρήκα.

Τελικά εμείς ή έχουμε γίνει χορηγοί της fisher price ή έχουμε το ίδιο γούστο!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Οκ εγω εσβησα οτι quote ειχα κάνει!!

Αλλά περιμενω κάποια να φιλοτιμηθει κ να στειλει στο μαιλ περισσοτερες φωτο οταν μπορέσει!!!!!!!!!

Βρε Κλοκλο ποιο μπανακι εχεις? με εβγαλε στην κεντρικη σελίδα.

Πρεπει κ μεις να παρουμε καινουριο πιο μεγάλο,ισα ισα της ειναι αυτο,φοβαμαι μην χτυπησει το κεφάλι της ετσι που χτυπιέται.

Δηλαδη να παρω κ γω αυτο το καρεκλάκι ε?μια χαρα φαινεται.3

Δε βλεπω καμια ιδιαιτερη διαφορα με το κικο.Και γλιτωνω και κατι ψιλά...

Ααααα 112 ευρο κοινοχρηστα θα πληρωσουμε,μας πηραν πριν λιγο τα πεθερικα.

112 ευρο για ενα σπιτι κλειστό που δε χρησιμοποιείται...αναρωτιέμαι οταν θα μενουμε κιολας ποσα θα δινουμε....:-(:sad::-(

Gyrisame kai emeis, kaname mpanio kai perasme gia ypno.

Elpizo na sas aresei to keik koritsia einai paneykolo na to fitaksete.

Anoula tora exeis tin sintagi opote tha to ftiaxneis an kairous eee?

sas afino pao na ftiakso tipota na fame kai na doume tainoula aggalitsa me ton antrouli mou oso ton exo akomi edo :).

Filakia kalo bradi

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

καλησπέρα κορίτσια τι μου κάνετε?εγώ σήμερα προσπαθώ να κάνω τα τεστακια για το ecdl τη κοίμισα πριν λίγο το ρηνακι έφαγε γαλατακι 100 μλ και τώρα το πρωί!σήμερα είναι η πρώτη της μέρα στο δωμάτιο της βάλαμε εκεί την κούνια της για να δούμε....και αύριο θα έχω διάβασμα όλη την βδομάδα βασικά!Θέλω και εγώ να δω φώτο αν έχετε βγάλει περισσότερες Βελουδένια βάλε κ εσύ!!Σήμερα που είναι η βελούδο καλέ??αχ αχ και δεν θα πάω γυμναστήριο πολύ αυτή την βδομάδα πρέπει να πέσει αυστηρή δίαιτα και δεν μπορωωωωωωωωω η μοσχαρα!!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...