Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 45 λεπτά , linaa είπε:

Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Ε ναι.. εγω διαβαζω τα φυλλαδια ακομα και στο depon..και θυμαμαι στα φαρμακα της εξωσωματικης δεν μπηκα επιτηδες στο τρυπακι να διαβασω παρενεργειες γιατί ημουν σιγουρη οτι θα τις παθω ολες.. επειδη ηδη ημουν αγχωμενη! Οπως και το σαλοσπιρ αν διαβασεις γράφει οτι δεν ενδείκνυται στην εγκυμοσυνη, για εμβρυα..  κ ομως το παιρνουμε για ασφαλεια.. οπότε ας μην τρελαινόμαστε! Εξετασεις, να ρωταμε τους γιατρους μας.. ειδικα αν εχουμε ιστορικο απο γονεις ή παππούδες και ολα καλά!

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα. Χθες είχαμε αλλαγή σκηνικού. Κοιμήθηκε στις 10 και ξύπνησε στις 9 το πρωί αλλά ενδιάμεσα απαίτησε άλλα 2 γεύμτα, ένα στις 12 και ένα στις 4. Δεν ξέρω, ίσως να είναι καλύτερα έτσι αν και δεν νομίζω να είναι ό,τι καλύτερο να του ξαναρχίσω τον νυχτερινό θηλασμό.

Τι καιρός??????Τέλειος!!!! Περιμένω 2 φίλες για καφέ και έχω φτιάξει γαλλικό. Έχει μοσχοβολίσει το σπίτι!!!

Κλεό βλέπω είσαι πολύ χλιδάτη και τυχερή. Μπράβο βρε, τι να πούμε και εμείς οι ποταποί???

Ανδριάνα ο αντρούλης σου πότε φεύγει?

Potapi esi ??? me enan tetio stolo ????? Min akouo tetia :).

Ouff ekana douleis polles aniksame kai to parko tis mikris, ksekatharisa ta rouxalakia tis.

Epitelous katafera na kano kai ego kati mesa sto spiti giati me tin k@l@ douleia tipota den prolabena.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Loipon synagi gia almiro keik.

150 gr regato trimeno

150 gr kefalograbiera trimeni

250 gr anamikta allantika prisolkomena

miso bitam

4 abga

25o gr galla

1 farina

lionoume ligo to bitam se ena katsarolaki to rixnoume sto kado tou mixera mazi me ta ayga kai to gala, ta afinoume na xtipithoun gia 2-3 lepta kai meta prosthetoume to aleyri kai ta tyria-alantika mesa sto migma.

psinoume se 180 bathmous (prothermasmeno foyrno) gia 40-60 lepta.

Kali sas oreksi:)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Αααα παρανόησα Νεκταριάκι. Λέω μήπως έχεις την εντύπωση ό,τι με το γάλα κατεβαίνει γάλα γιατί το άκουσα και αυτό στην αρχή που πρωτοθήλαζα.

Έλα μωρέ Ανδριανάκι, άκου 'ολόκληρο στόλο'. 2-3 Φιλιππινέζες και 1-2 Μπάτλερ έχω! 3 νατντάδες για τον μικρό για να μάθει πολλές ξένες γλώσσες, μια γυναίκα για το σίδερο, μια για το μαγείρεμα και μια οικιακή βοηθό. Αυτά τα έχουν και οι απλές θνητές:)

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αχ βρε Αννα να σαι καλά!Πολυ γέλασα με αυτο με τα τσουρέκια!!!!!!!χαχαχα

Σας ειπα το αλλο,μαγειρευα πριν και ερχεται ο άντρας μου κ μου λεει "η Αμερικανικη παιδιατρικη ακαδημια λεει πως 1 χρονο πρεπει να θηλαζει το μωρο.Αλλα τα οφέλη τους 6 πρωτους μηνες και άλλα μετά"

Ντόινγκ!!!!!! :eek: :eek: :eek: :eek: :o

Παναγιά μου,τοσο καιρο λεω μενω με την Αγλαϊα και δε το ξερα??????

Εχει παθει πορωση τωρα κατι μερες με το θηλασμο.Τι να πω..δεν ηξερα οτι το ηθελε τοσο πολυ.

Ελευθερια,ευχαριστω για την απαντηση..

Απο που το πηρες αυτο το καθισματακι?Και αν επιτρεπεται ποσο κοστισε?

Κοιταξα στο Λητω αλλα δε το ειχε..

Αυτο της κικο αν θυμαμαι καλά εχει 140.. πολλά μου φαινονται.

Εμεις τωρα περιμενυομε κάτι φιλους μας να ερθουν με το liar τους.

Ουφ,θα μεινουν εδω αποψε κ αυριο θα παμε Παρισι ολοι μαζι για ψωνια κ φαγητό.Τη μικρή θα κάνουμε μια σταση Αθηνα να την αφησω στη μανα μου.

Τι καιρός???Τι τέλεια????Τζακάκι, χουχουλιασματάκι και γούτσου γούτσου με τον μικρό μου άντρα σήμερα.

Οι φιλενάδες άκυρο, δεν ήρθαν. Με έστησαν!

Αγγελική το πήρα από το mothercare και κόστισε 99,00 Ευρώ. Το είχα πάρει πριν γεννήσω, όταν ήμουν στον 8ο αν θυμάμαι καλά αλλά φαντάζομαι η τιμή θα είναι ακόμη η ίδια. Το polly το είχα βάλει και εγώ στο μάτι αλλά είναι όντως ακριβό και δεν έχει κάτι ιδιαίτερο.

Κουζινικά πήρατε??????Είδα πιατάκια κίκο από εκεί που πήρα την νέα μπανιέρα αλλά ρε κορίτσια 14 Ευρώ ένα πιάτο?????Ούτε ΙΟΝΙΑΣ να ήταν!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αααα παρανόησα Νεκταριάκι. Λέω μήπως έχεις την εντύπωση ό,τι με το γάλα κατεβαίνει γάλα γιατί το άκουσα και αυτό στην αρχή που πρωτοθήλαζα.

Έλα μωρέ Ανδριανάκι, άκου 'ολόκληρο στόλο'. 2-3 Φιλιππινέζες και 1-2 Μπάτλερ έχω! 3 νατντάδες για τον μικρό για να μάθει πολλές ξένες γλώσσες, μια γυναίκα για το σίδερο, μια για το μαγείρεμα και μια οικιακή βοηθό. Αυτά τα έχουν και οι απλές θνητές:)

Sosta sota , den exeis tipota para pano apo oti oles mas hehehe :)

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Αντριανάκι ανάρπαστο το κέικ πήρε και ο άντρας μου το πρωί κολατσιό για το φροντιστήριο! με τα τοστάκια που του φτιάχνω εγώ το πρωί δε το χει κάνει ποτέ!

θα παρεξηγηθώ τελικά το αποφάσισα!

το δικό μου το μικρό γκρινιάζει αφού έχει φάει και κάτι ανάποδες απ το μητσάκι σήμερα.

πάω για βυζοκατάσταση αντίος....

Xαχαχαχα!!! Έχω κάνει γέλια εδώ με τα τσουρέκια της Άννας και τις παραδουλεύτρες της Ελευθερίας!!! Αχ ρε κορίτσια μιλάμε είμαστε και θεραπευτικό γκρουπ!! Τι ψυχολόγους και μακακίες με το συμπάθιο! Μια μέρα στο καφέ μας σου φτιάχνει το κέφι! Τι να πρωτοσχολιάσω...

Λοιπόν κι εγώ Άννα και σκέτα τα τρώω αυτά με την κανέλα!!! Ρε συ να μην τα έχω ανακαλύψει τόσο καιρό??? Μιλάμε πάει το πρώτο σακουλάκι! Το εξαφάνισα σε χρόνο ρεκόρ! Να χαρώ εγώ πυγμή και πειθαρχία!

Κλεό αυτός ο υπέροχος κήπος είναι δικός σου ή δεν κατάλαβα καλά??? Είναι όνειρο Παναγία μου!

Αχ Ανδριάνα μου τα αλμυρά κέικ με τρελαίνουν! Θα δοκιμάσω τη συνταγή σου αφοιύ χάσω πρώτα 5-6 κιλάκια! Δλδ το 2011!!! :lol:

Kάτσε να γυρίσω σελίδα γιατί ξέχασα τα υπόλοιπα...

Τα δικά μας νέα...σήμερα βγήκαμε για φαγητό ο μπέμπης έχασε τον ύπνο του γκρίνιαζε αρκετά και τώρα κοιμάται... άρα θα βγούμε εντελώς από το πρόγραμμα. Δεν πειράζει...αύριο πάλι. Προσπαθώ να τον βάζω να κοιμάται μόνος του... Δλδ όχι ακριβώς μόνος του....

Τη νύχτα τον νανούριζα και κοιμόταν στην αγκαλιά μου και μετά τον έβαζα στο κρεβάτι. Τις τελευταίες νύχτες τον παίρνω αγκαλιά φασκιωμένο για 1-2 λεπτά και μετά τον βάζω στο κρεβάτι ακόμα ξύπνιο. Κάθομαι δίπλα και κοιταζόμαστε ώσπου σε 2-3 λεπτά νανουρίζεται και κλείνει τα μάτια και κοιμάται. Αν δω ότι δυσανασχετεί απλά του χαϊδεύω το κεφαλάκι.

Σήμερα επίσης το πρωί που παίρνει έναν υπνάκο 20-30 λεπτά είπα να τον βάλω με τον ίδιο τρόπο χωρίς αγκαλιά. Τον έβαλα στο κρεβάτι χωρίς φασκιά, τον σκέπασα με την κουβέρτα κι έβαλα το χέρι μου στο στέρνο γιατί θέλει να μου το κρατάει έτσι σφιχτά πάνω του. Η αλήθεια είναι ότι άρχισε να κλαίει γιατί κατάλαβε ότι θέλω να τον κοιμίσω αλλά ευτυχώς του χάιδεψα και πάλι το κεφαλάκι και σε λίγο κοιμήθηκε. Αλλά θέλει ρε παιδί μου να κρατάει κάτι. Ένα νάνι πρέπει να του βρω αλλά μέχρι τώρα κανένα κουκλάκι δεν του αρέσει ιδιαίτερα. Βουτάει το χέρι μου μαζί με την κουβέρτα και μόλις κοιμηθεί (ευτυχώς γρήγορα) το τραβάω απαλά αλλιώς όπως είναι μισοκοιμισμένος αν νιώσει ότι το τραβάω το σφίγγει μην του το πάρω κι ετοιμάζεται να βάλει τα κλάματα... Το πουλάκι μου μωρέ!!!

Ρε τι παράς ειναι αυτός που κυκλοφορεί στο φορουμ και δεν είχα πάρει χαμπαρι τόσο καιρό. Άχ ρε κόρες και εμείς με δύο οικιακές βοηθούς και δύο κηπουρούς θα ήμασταν καλά αλλά ας όψεται ο σύζυγος που δεν θέλει για αυτο και το σπίτι θυμίζει... σταύλο και ο κήπος θα συνεχίσει να παραμένει χωράφι για πολύ πολύ καιρό ακόμη. θα του τα δείξω για να μαθαίνει. αμάν...

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Κλεό αυτός ο υπέροχος κήπος είναι δικός σου ή δεν κατάλαβα καλά??? Είναι όνειρο Παναγία μου!

Ναι ρε δικός μου είναι, το εξοχικό!

Φωτό από το σπίτι της Αθήνας δε θελω να σου βάλω, θα νιώσεις φτωχομπινές και δε θέλω.;);)

Αι ρε που ναι δικό μου! Αμα ήταν θα αγχωνόμουν για το ποιος θα μου κρατάει το παιδί του χρόνου που θα πάω δουλειά?

Σιγά μη πήγαινα δουλειά!

Κομμωτήριο θα πήγαινα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Φάγαμε 100 μλ κρέμα σήμερα, το γλυψε, καθόλου γάλα μετά.

Εγινε κ...λος όμως ε, μιλάμε ΤΟ χάλι.

3 σαλιάρες, 1 πετσετάκι, 1 φορμάκι, 5 μωρομάντιλα, πολλές χαρτοπετσέτες.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

κι εμένα ο μικρός μου θέλει να κρατάει το χέρι όλη την ώρα! έχει καταλάβει ότι σημασία δε του δίνουμε του κακομοίρη κι οποτε βρει ευκαιρία με αρπάζει απ το μανίκι!

κοιμάται πάντα μόνος στη κούνια του στο δωμάτιο του άντε με καμιά πιπίλα στο τσακιρ κέφι. ούτε αγκαλιές ούτε τίποτα, αυτά είναι τα δύστυχα τα δεύτερα!

Φάγαμε 100 μλ κρέμα σήμερα, το γλυψε, καθόλου γάλα μετά.

Εγινε κ...λος όμως ε, μιλάμε ΤΟ χάλι.

3 σαλιάρες, 1 πετσετάκι, 1 φορμάκι, 5 μωρομάντιλα, πολλές χαρτοπετσέτες.

κι εμείς το ίδιο χάλι αλλά το πρωί!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...