Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Klo Klo OLA TA Leyta :).

den mas eipes omos oute to menou pou tha dialeksis gia tin baftisi oute ta rouxalakia tis mpoumpous.

Alitheia pios tha tin baftisei ????

Μα καλά δεν είπα ότι η Σήλια θα μας φτιάξει τα ρούχα της βάφτισης, και την τουαλέτα μου??? Δε με προσέχεις!

Νονός ο Σάκης είναι, αλλά το κρατάμε κρυφό ακόμα.

Το μενού δε το ξέρω, εκείνη τη στιγμή θα μαγειρεύει live ο Eric Frechon, δε το συζητά να πει τι θα κάνει, του έχω εμπιστοσύνη μωρέ, 2 αστέρια Michelen έχει, ντάξει.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

1141787bl4kujfkml.gif

Αντε καλε,που είστε???

Κερνάμε καφεδάκι ζεστό!!!!!

Αααα κοριτσάκια,θελω να μου πειτε για καρεκλάκι φαγητου, τι εχετε παρει?

Εγω σε κικο προσανατολιζομαι ,το Polly νομιζω δε θυμαμαι καλα..

Θελω γνωμες....ειδικα απο τις πιο εμπειρες

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Διαφημίσεις

Καλημέρα. Χθες είχαμε αλλαγή σκηνικού. Κοιμήθηκε στις 10 και ξύπνησε στις 9 το πρωί αλλά ενδιάμεσα απαίτησε άλλα 2 γεύμτα, ένα στις 12 και ένα στις 4. Δεν ξέρω, ίσως να είναι καλύτερα έτσι αν και δεν νομίζω να είναι ό,τι καλύτερο να του ξαναρχίσω τον νυχτερινό θηλασμό.

Τι καιρός??????Τέλειος!!!! Περιμένω 2 φίλες για καφέ και έχω φτιάξει γαλλικό. Έχει μοσχοβολίσει το σπίτι!!!

Κλεό βλέπω είσαι πολύ χλιδάτη και τυχερή. Μπράβο βρε, τι να πούμε και εμείς οι ποταποί???

Ανδριάνα ο αντρούλης σου πότε φεύγει?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

εμ βέβαια όποιες καλοκοιμούνται έχουν κεφάκια το πρωί!!!!!!!!

τι να πούμε εμείς που σηκωθήκαμε 4 φορές παρακαλώ!!!!!

καλημέρα σας!

τον ένα τον καφέ θα τον πιω εγώ! να μου τον κρατήσετε πάω για σκούπα....

εμ βέβαια όποιες καλοκοιμούνται έχουν κεφάκια το πρωί!!!!!!!!

τι να πούμε εμείς που σηκωθήκαμε 4 φορές παρακαλώ!!!!!

καλημέρα σας!

τον ένα τον καφέ θα τον πιω εγώ! να μου τον κρατήσετε πάω για σκούπα....

Εγινε!Εχω κ μπισκοτάκια σοκολάτας κ μουστοκουλουρα! (τα τσακισα πρωι πρωι)

χα-χα,ποια καλοκοιμηθηκε πουλί μου???

Στις 2-5-7 εγερτήρια ειχαμε!!!

Ασε και κουτουλάω σου λεω!!!!!!!!!!

Η Κλοκλο κ η Αντριάνα με το δικιο τους!!!!!!!

Υπναρουδικα τα κοριτσάκια τους!!!

Φτου φτου!!!!

Διαφημίσεις

ένα παρόμοιο έχω κι εγώ απ το δημήτρη αλλά δε με βολεύει καθόλου λόγω χώρου. θα τον βάλω στην αρχή λόγω ανάκλισης αλλά μετά θα κατεβάσω ένα πιο λιτό απ το ικεα που είχα και στο δημήτρη και είναι το 1/3 απ το μεγάλο. η κουζίνα μου είναι μια σταλιά...

θα κάνω το γύρω απ το μπαλκόνι για να περνάω σε λίγο!

Νεκταρία τα κάνεις όλα τέλεια!!!!!!!!!!!

δεν έχω ξανακούσει μεικτή διατροφή τόσο καιρό!!!!!

μια χαρά τον ταίζεις το Γιώργη και παλεύεις για το καλύτερο!

μη ξανακούσω ότι σ έριξε καμιά....

επίσης ξέρω απ τη κουνιάδα μου που θήλαζε 16 μήνες ότι όταν μπαίνουν οι στέρεες και τα παιδιά μεγαλώνουν ο θηλασμός γίνεται πιο ακατάστατος γιατί υποκαθιστά πολλά και διαφορετικά πράγματα....ξέρετε τα χουμε ξαναπει. πχ με το που γκρίνιαζε η μικρή της γιατί ένα παιδάκι της έπαιρνε το παιχνίδι ή δε της έδιναν αυτό που ήθελε βουρ στο στήθος.

για να νανουριστεί στο στήθος όπου κατέβαζε τη μπλουζα της μάνας της μόνη της, για να παίξει στο στήθος κτλ....μπουκωνόταν τσουρέκια το πάσχα κι αν στραβοκατάπινε στο στήθος την έβαζε να ξεμπλοκάρει!!!!! σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή

Νεκταρία τώρα που το θυμήθηκα. Ποιος σου είπε ό,τι το γάλα βγάζει γάλα και πίνεις τόσο? Καμιά σχέση καλό μου!

:lol: :lol: :lol: Όχι καλέ, ποιος είπε τέτοιο πράγμα? Έίπα ότι ήπια πολύ γάλα κ πείραξε τον μικρό.Φυσικά και δεν νομίζω ότι πίνοντας οτιδήποτε θα κατεβάσω γάλα. Απλά πήρα τα cini minis κάτι καινούργια δημητριακά με γεύση κανέλα και έφαγα 2 μπολ με γάλα. Ίσαμε μισό κιλό γάλα και μισή συσκευασία των δημητριακών... Και μετά αν με ρωτήσεις τι τρώω για βραδινό θα σου πω γάλα με δημητριακά. Δίαιτα, δίαιτα!!!! :lol: Δεν τα ξαναπαίρνω γιατί θα έτρωγα κι άλλα...αλλά ας όψεται που δε θα είχα τι να φάω σήμερα το βράδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...