Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Όλα τα φάρμακα έχουν παρενέργειες εντάξει άμα κάτσεις Κ τα διαβάσεις δεν παίρνεις τίποτα δεν δίνεις τίποτα. 

Εγώ κάθε φορά που είναι να δώσω κάτι στο παιδί μου άμα κάτσω να διαβάσω τις παρενέργειες παθαίνω ένα εγκεφαλικό πρώτα Κ μετά το δίνω . Αλλά εντάξει είναι γενικά δύσκολα να πάθεις κάτι από ευρέως κυκλοφορούντα φάρμακα είναι γενικά ασφαλή.

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!! Δε χορταίνω να τα βλέπω τα μωράκια μας! Τι όμορφα που είναι όλα!!! Αναρωτιέμαι πώς θα φαινόταν στον δικό μου αν συναντιόταν με τόσα πολλά μωρά! Τώρα αν δει κανένα κάνει σαν τρελός από τη χαρά του και την έκπληξη! Χαμογελάει και κοιτάει με το στόμα ανοικτό σαν τον χάνο και κοιτάει μια εμένα και μια το μωρό σαν να μου λέει "τι να κάνω?" και μετά απλώνει το χεράκι να το πιάσει. Σιγοντάρω κι εγώ που του λέω μες στον ενθουσιασμό "πού είναι το μωρό??" Του το κάνω βασικά και μπροστά στον καθρέπτη που βλέπει τη φάτσα του και κάνει τα ίδια γιατί υποθέτω νομίζει ότι είναι άλλο μωρό! :lol: Αχ ωραία που θα ήταν να ήμαστε πιο κοντά...

Αλλά βλέπω που κανονίζετε συμπεθεριά και φοβάμαι ότι αν κάναμε ντου οι Κρητικοαυγουστομανούλες με τους τρομερούς γαμπρούς και την ναζιάρα νύφη κλέβαμε καρδιές και μετά ξενιτεύονταν τα παιδάκια σας.... :lol:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Νεκταράκι, παρασυρθηκα με τα μωρουλίνια και δε σχολιάσα τα της φιλης σας..

Α να χαθει μωρε, εγω νευριάζω με τετοια, αλλά το καλυτερο ειναι να τις αποστομωνεις κάτι τετοιες,που νομιζουν οτι επειδη θηλαζουν κανουν ΤΟ κατορθωμα..

Λες και πατησανε στη σεληνη,κομπλεξικες ειναι αυτες να το ξερεις,μη στενοχωριέσαι και προς Θεου μη νιωθεις ετσι, ο Γιωργης δε θα γινει καλυτερος ανθρωπος αν δε πιει μονο μητρικο...ημαρτον...

Εγω δεν εχω προβλημα να μου ξενιτευει η δικια μου, ετσι κ αλλιως στην πατριδα της μαμας θα πάει (Κρητικο αιμα κυλάει μεσα μου μη ξεχνιομαστε)...αλλά τι να σε κάνω που κλεισαμε με τον ΕλβετοΚατωαυλακιώτη.και ειναι και πολυ in love κατασταση..

Ουφ,παω για υπνο τελικά...

Καληνυχτα

ΥΓ.Ξερει καμια κοπελα αν διατιθεται το Μεγαρο Μαξίμου για βάφτιση???

Και το Μεγαρο Μουσικης δε με χαλάει....

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:wink::wink::wink::wink::wink:

H πεθερά της μου τα είπε Αγγελική μου. Πρώτη φορά λοιπόν τώρα που το σκέφτομαι βλέπω τέτοια πεθερά που καυχιέται για τη νύφη της... :lol: Μώρε μήπως τελικά αντί να την βρίσω όταν την ξαναδώ να της πω και μπράβο??

Με το θέμα του θηλασμού με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν ενημερώθηκα και ενώ στην αρχή έχει ζόρι μετά είναι τόσο εύκολο και ευχάριστο, πέρα από τα οφέλη για μαμά και μωρό, που λες ότι θα άξιζε κάθε αγώνας. Θεωρώ απλά ότι δεν προσπάθησα όσο θα έπρεπε. Το ότι δε θηλάζω αποκλειστικά μέρα με τη μέρα με οδηγεί στον αποθηλασμό κι αυτό είναι που με πληγώνει. Είμαι πολύ χαρούμενη που έχω καταφέρει για μεγάλο διάστημα να δίνω 3 από τα 4 γεύματα δικό μου γάλα, αλλά δεν ξέρω τώρα στην προκειμένη φάση που θηλάζει λίγο πριν το μπουκάλι πόσο θα κρατήσει... Πιστεύω ότι αν θήλαζα αποκλειστικά θα είχα εγώ το πρόβλημα του αποθηλασμού κι όχι το παιδί μου....

Χαίρομαι πάντως που κρατάει ακόμα...στην αρχή πίστευα ότι δε θα καταφέρω ούτε 40 μέρες. Τώρα πλέον δεν αντλώ κι ίσως αυτό να μου δημιουργεί φόβο. Να σκεφτείς σήμερα τα ξημερώματα θήλασε καλά και επειδή είχα πιει το βράδυ σχεδόν μισό κιλό γάλα το πρωί που ξύπνησε μου έκανε διάρροια ο καημένος κι εγώ χάρηκα αντί να στεναχωρηθώ γιατί σήμαινε ότι έχω ακόμα γάλα! :lol: Ναι...είμαι τρελή!!!

Διαφημίσεις

ΥΓ.Ξερει καμια κοπελα αν διατιθεται το Μεγαρο Μαξίμου για βάφτιση???

Και το Μεγαρο Μουσικης δε με χαλάει....

Για πιο οικονομικά Αγγελικούλα εγώ σου προσφέρω το σπίτι μου αν θες.

Το εξοχικό στο βουνό (η φωτό είναι από το γάμο μου....ααααααααχχχχχχχχχχ)

20560232.th.jpg

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Για πιο οικονομικά Αγγελικούλα εγώ σου προσφέρω το σπίτι μου αν θες.

Το εξοχικό στο βουνό (η φωτό είναι από το γάμο μου....ααααααααχχχχχχχχχχ)

20560232.th.jpg

To Megaro mousikis kopelia to exo klisei ego, an thes tora gia to maximou na miliso me ton proedro kai na sou po:).

ego prosfero tin bila mou stin Mykono an endiaferste.

Bye the way poli romatnikos prepei na itan o gamos sou Klo klo

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Bye the way poli romatnikos prepei na itan o gamos sou Klo klo

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ναι ήταν πολύ ρομαντικά, σε κλειστό κύκλο μόνο 450 άτομα, όλα ροζ, ήθελα να χρωματίσουμε κ το νερό της πισίνας ροζ αλλά ο ντεκορατέρ είπε ότι δεν ακολουθεί τις αρχές του φενγκ σούι, άσε, πίκρα, τώρα όμως στη βάφτιση θα το χρωματίσω το νερό, έχω αλλάξει ντεκορατέρ και έχει άλλες απόψεις. Αχ και το νυφικό μου ροζ ήταν, η Σηλια μου το φτιαξε, ήμουν και αδύνατη τότε, ααααααααααχχχχχχ, το βαφτιστικό εννοείται η Σηλια θα το φτιάξει ροζ βέβαια, αλλά πνίγεται αυτό το καιρό, φτιάχνει τα ρούχα της Βίκυς όλη μέρα, αλλά για μένα θα βρει χρόνο είπε. Ε, αλίμονο!

Ε και πρέπει να αδυνατίσω λίγο γιατί η τουαλέτα που θα βάλω θα έχει όλη τη πλάτη έξω, και το σατέν ξέρεις πως διαγράφει τη κοιλίτσα, με όσα σβαρόφσκι και να τη ντύσει το παχάκι θα φαίνεται, δε λέει! ααααααααααααααχχχχχχχχ πολλά έχω να σκεφτώ, πολλά. Και τη μπομπονιέρα?? Εκεί να δεις τρέξιμο, πωπωπωπωπωπωπωωωωω.

Πάντως αυτή τη φορά θα κρεμάσω σε όοοοοοοολα τα κλαριά των δέντων φαναράκια και κορδέλες.

Φτωχά ήταν στο γάμο.

Βλάκας ντεκορατερ. Λιτότητα ήθελε.

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!!

Με κέφια σηκωθηκαμε σημερα ε>Ε>????

Βασικα βρισκομασταν σε διαπραγματεύσεις αλλά ο κακομοιρης ο Μάικλ αποθανε και μας αφησε ξεκρέμαστους,στη NeverLand ητανε η αρχικη μας επιλογη..λιγο πριν να στειλουμε την προκαταβολη ρε γαμώτο...

Κλοκλο τελεια η φωτο του κτηματος!! Ετσιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Βρε στειλε φωτο στο μαιλ μου ,θα σου στειλω κ γω νυφουλα να με δεις..

Παρολαυτα μου φαινεται φτωχολογιά μωρε κοτζάμ τουλουμπα θα βαφτιστει θελω κάτι πιο glamorous!!!!!!!!!! xaxaxaxaxaxaxaxa!!!!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Κλοκλο τελεια η φωτο του κτηματος!! Ετσιιιιιιιιιι!!!!!!!!!

Ε όχι κ κτήμα χρυσό μου, ο πίσω κήπος είναι!

Που να δεις και τον μπροστά.

Αλλά δεν ήθελα μπροστά, να μη λένε οι γείτονες. Απαπα το μάτι.

Ε όχι κ κτήμα χρυσό μου, ο πίσω κήπος είναι!

Που να δεις και τον μπροστά.

Αλλά δεν ήθελα μπροστά, να μη λένε οι γείτονες. Απαπα το μάτι.

Ναι ρε παιδι μου, το ξερω αλλά ειναι σα κτημα....

ποπο ρε πως την παλευεις με τοσους κηπουρους κ pool boys????

Kαλα αυτο το μάτι,άσε ασε φτου φτου φτου,σκορδα στα μάτια τους!!!!

Επεξεργάστηκαν by Anstef

Ναι ρε παιδι μου, το ξερω αλλά ειναι σα κτημα....

ποπο ρε πως την παλευεις με τοσους κηπουρους κ poll boys????

ααααααααχχχχχ άσε, μετά το γάμο πάω μόνο για χαλάρωση κανα ΣΚ, αλλά ο σύζυγος φρόντισε και έχει νταντά και εκεί, να μας προσέχει, ιδίως τώρα με το παιδί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...