Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 1/1/2025 at 9:54 ΜΜ, anoulious είπε:

Καλησπέρα και καλή Χρονιά!Είμαι παλιό μέλος και έχω παρα πολύ καιρό να μπω..Ίσως αν υπάρχουν παλιές κοπέλες να με θυμούνται ...Διάβασα λίγο την ιστορία σου(δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πεις σε ποιο γιατρό είσαι..),αν θέλεις μπες να δεις λιγο τη δική μου ..Εννοείται να κάνεις ΕΡΑ τεστ και να ψάξεις με δική σου πρωτοβουλια τα παντα(μικροβιωμα,σάκχαρο ,αντίσταση ινσουλίνη κλπ....πριν αποφασίσεις για διπλή δωρεά. Είναι πολύ δύσκολο όλο αυτο αλλά υπάρχει φως στο τέλος  

καλησπέρα και καλή Χρονιά γλυκια μου @anoulious! χάρηκα πολύ που μου απάντησες! διάβαζα την ιστορία σιυ όπως και ολων των κοριτσιων εδω μεσα και με πηραν τα κλάματα μολις εμαθα ότι κράτησες γερό το αγοράκι σου στην αγκαλιά σου. να είσαι καλά να το χαίρεσαι!!!!

στα δικά μου τώρα,  όλα όσα περιγράφεις τα εχω κανει είναι όλα πολύ καλά δεν εχω κανένα θέμα. και το σπερμα πολύ καλό και όλα! το ΕΡΑ τεστ μου το προτείνει ο γιατρός μου τσ..ριγ..ης γιατι δεν έχει κάτι να μου πει για την αποτυχία εμφυτευσης αλλα χωρίς να το πολυπιστευει κι ο ίδιος. έχω ακούσει και άλλους εξωσωματικους ότι δεν είναι αξιόπιστη εξέταση. όμως δεν καταλαβαίνω κι εγω πως εμιενα έγκυος όταν έκανα φυσικο κυκλο και όχι με δύο τεχνητους. καταλήγω ότι τα ωαρια δεν ήταν καλά.  αν είναι έτσι είναι καθαρά θέμα τύχης ποτε θα μου δώσει καλά ωαρια. προσωπικά δεν βλέπω φως στο τούνελ, μονο τύχη! και δεν είμαι γενικά πολύ τυχερή.... αυτα.....

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Παντως κοριτσια, με κανετε να νιωθω καλυτερα! Ευχαριστω Μαρακι....

μη στεναχωριέσαι, όταν μεγαλώσουν λίγο και κάνουν τσαχπινιές δε θα ξεκολάνε από πάνω τους. τώρα είναι μια περίοδος που ανήκει στη μάνα αναγκαστικά, αυτό να σκέφτεσαι.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν εχω χαλασει τη σχεση μου μαζι της, γιατι ξερω οτι καθε φορα που επρεπε στη ζωη της να αναλαβει καποια ευθυνη, την επιαναν ενα σωρο ψυχοσωματικα....με ντανταδες μεγαλωσαμε με την αδελφη μου. Ομως ηλπιζα τουλαχιστον τωρα με το εγγονι να συνελθει λιγο.

Απλα δεν τη βγαζω με 3 ωρες υπνο το 24ωρο, κοιμαμαι ορθια και φοβαμαι και για το μωρο, αν θα το φροντιζω σωστα. Καποια βραδια (οπως χτες) με παιρνει κι ο υπνος και ξυπναω μεσα στην αγωνια.

Λίζα μη στεναχωριέσαι...

Απλά αφού βλέπεις οτι δε θέλει/μπορεί/αντέχει η μαμά σου να σε βοηθήσει, κοίτα να κάνεις εσύ μόνη σου οτι καλύτερο μπορείς...

Η αδερφή μου, όταν μια μέρα συζητούσαμε και της είπα οτι δεν ξέρω αν θα μπορούσα να αντέξω αυτά που τραβάει με τη μικρή της με τη ΓΟΠ μου είπε κάτι πολύ σοφό κατά τη γνώμη μου:

Ο Θεός στέλνει στον καθένα καταστάσεις που να μπορεί να διαχειριστεί...

Και πραγματικά το πιστεύω αυτό....εγώ σίγουρα θα είχα πελαγώσει αν μου είχαν τύχει αυτά που έτυχαν στην αδερφή μου...

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

ε όχι και στην ίδια μοίρα με τα σκαθάρια του άντρα μου!!!!!

ε ρε γλέντια και να μου πει να πάμε γιορτές στους δικούς του!!!!!!!!!!!

του κουτρούλη ο γάμος θα γίνει!!!

Καμμένη κι εσυ απο πεθερικά Αννούλα?

Εμένα η πεθερά μου με έχει τελείως Χ...σμένη ανέκαθεν...

Σε όλη την εγκυμοσύνη δε με ρώτησε ούτε μια φορά τι κάνω, πως πάει η εγκυμοσύνη...

Όταν ήρθε η ώρα να ψωνίσουμε τα πράγματα του μωρού, είπε οτι θέλει να αγοράσει την κούνια και την προίκα του μωρού και το έκανε...εγώ σταυροκοπιόμουνα...και τη μέρα που γέννησα έβαλε τις φωνές στον άντρα μου που δεν την ειδοποίησε απο τις 4 το πρωί που πήγα με πόνους στο μαιευτήριο, παρά την ειδοποίησε στις 8....ξανασταυροκοπιόμουνα...

έλεγα οτι κάτι της έριξαν στο φαγητό και μεταλλάχθηκε και νοιάζεται πλέον....αλλά σιγά...

απλά για τα μάτια του κόσμου!

απο τη μέρα που γεννήθηκε η μπέμπα, την ξαναείδε όταν σαράντισε όπου φυσικά δεν το ζήτησε αλλά της την πήγαμε απο μόνοι μας στο μαγαζί της. Και όταν την πήγαμε, έκανε αμάν και πως πότε θα φύγουμε γιατί της είχαν έρθει εμπορεύματα!!!!!

Ε αυτή η γυναίκα δεν είναι τυχερή που έχει ίδιο όνομα με τη μητερα μου???

όχι οτι έχω καταλήξει σίγουρα αλλά θα ήθελα να βγάλω τη μαμά μου και κολλάω εξαιτίας της σκουληκαντέρας της πεθεράς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

Kορίτσια απλά δεν ξέρουν τι χάνουν με αυτή την συμπεριφορά!!!Τις ευλόγισε ο θεός και αυτές γυρίζουν την πλάτη!!!Τι να πείς???Η καλύτερη ευχή που μου έδωσε κάποιος πριν γεννήσω ήταν "με το καλό το μωράκι αλλά πάνω απο όλα να είναι γερή η μαμά του για να το μεγαλώσει".Και αυτό σας εύχομαι και εγώ να είστε γερές και δυνάτες για τα μωράκια σας και η μαρμαγκοπεθερές ας το παίζουν τρελίτσα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ισως να ειμαι και αυστηρη και αδικη μαζι της, δεν ξερω... εδω στην ελλαδα οι γονεις πρεπει και καλα να ειναι εκει, ολη τη ζωη τους. Πολλες φορες με εχει βοηθησει, οπως πχ στο μαιευτηριο που εμεινε την πρωτη βραδια μαζι μου. Ειναι μαμα μου και την αγαπω. Ομως νιωθω αβοηθητη απο ολους αυτο το διαστημα και λυση δεν βρισκω.

Διαφημίσεις

καλα για τα πεθερικα μου δεν το συζητω!!!!!! Τωρα οχι απλα δεν μπορουν να βοηθησουν, θελουν και να τους βοηθησουμε εμεις απο πανω, θα ερθουν Αθηνα και θελουν λεει παρεα, ειναι αρρωστοι! Πως να αρνηθεις?

βρε τη κατσαρίδα, την αράχνη και το σκ...μπάμπουρα!!!!

μόνο που της έκοψε τη χαρά της μαμάς σου!

καλέ λάθος κατάλαβες! ούτε που τη ρώτησε τη μάνα του! Το παιδί μου θα κάνει τα μπάνια του στο νησί όλο το καλοκαίρι :)

Έμπειρη μάνα μέχρι πόσες μέρες μετά το εμβόλιο να περιμένω πυρετό ή άλλες παρενέργειες;

'Ηρθαν και τα πράγματα μας απο mothercare!

Μάλλον θα είναι ερωτευμένος ο αποθηκάριος τους γιατί και μένα Μαράκι κάποια πράγματα μου τα έβαλαν διπλά! ένα σετ σεντονάκια φανελένια (τα οποία περιμπτόντως είναι τέλεια! πολύ μαλακά και πολύ ζεστά!), ένα σετ με 2 καλσόν της μπέμπας, μια 7άδα μακρυμάνικα κορμάκια και ένα σετ με 2 κορμάκια ζιβάγκο!

αυτά ήταν εις διπλούν και μια και ήταν στην κανονική κούτα, φυσικά θα κάνω τον κινέζο!

άσχετο: τι κοιμίζει πλέον τη μπέμπα μου εκτός απο τον απορροφητήρα????

Ο Ξυλούρης! της βάζω ένα cd Ξυλούρη και στο 10λεπτο κοιμάται!!!

Χαχα τέλειο! Βρε κοπελιές δεν στέλνετε παραγγελίες και σεις; :)

Εμένα κοιμάται με Βασίλη Παπακωνσταντίνου...

Χαχα τέλειο! Βρε κοπελιές δεν στέλνετε παραγγελίες και σεις; :)

Εμένα κοιμάται με Βασίλη Παπακωνσταντίνου...

ε με τι άλλο θα κοιμόταν το ροκ μωρό!!!!!!!!!!!!!

εγώ της βάζω συνέχεια Αλκίνοο του οποίου είμαι φαν και ο άντρας μου φωνάζει οτι θα το ζαβλακώσω το παιδί!!!

M1XEp3.png

D0MBp3.png

λιζα σ ευχαριστω για την απαντηση σου.τη βλεπει ο παιδιατρος απο τη μερα που γεννηθηκε και παρακολουθουμε το βαρος της.τι δε πολυστεκει απ αυτα που μου ειπε?το βαρος της λεει ειναι στα κατωτερα φυσιολογικα , το επαντορεν μου το δωσε γιατι εβγαζε γουλιες και καμια φορα οταν τη ταιζω κλαιει.δεν εχει γοπ γ αυτο κ εγω δε θελω να της το δινω αλλα τι να κανω?εχω παει σ αλλους 3 το ιδιο μου εχουν πει οτι το βαρος ειναι φυσιολογικο και να δινω επαντορεν για τις γουλιες.

οσο για τη μαμα σου μιλα της κ εξηγησε της πως νιωθεις.εγω αν δεν ειχα τη βοηθεια της δικιας μου θα τα χα παιξει!

makari na erthnei μην ανησυχεις δε θα συνηθισει τοσο πολυ, αφου αυτο τον ηρεμει συνεχισε το.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Ψάχνω ένα νανούρισμα είναι παραδοσιακό και ακούγεται στο τραγούδι του Βασίλη - Σφεντόνα...

Νάνι νάνι, το παιδί μου κάνει, νάνι νάνι και παρήγγειλα, νάνι νάνι στην Πόλη τα προικιά του...

ο μικρός τρελλαίνεται με αυτό όταν το τραγουδάω, κλείνει τα μάτια και κοιμάται στο λεπτό! Ξέρετε πως να το ψάξω;

λιζα σ ευχαριστω για την απαντηση σου.τη βλεπει ο παιδιατρος απο τη μερα που γεννηθηκε και παρακολουθουμε το βαρος της.τι δε πολυστεκει απ αυτα που μου ειπε?το βαρος της λεει ειναι στα κατωτερα φυσιολογικα , το επαντορεν μου το δωσε γιατι εβγαζε γουλιες και καμια φορα οταν τη ταιζω κλαιει.δεν εχει γοπ γ αυτο κ εγω δε θελω να της το δινω αλλα τι να κανω?εχω παει σ αλλους 3 το ιδιο μου εχουν πει οτι το βαρος ειναι φυσιολογικο και να δινω επαντορεν για τις γουλιες.

οσο για τη μαμα σου μιλα της κ εξηγησε της πως νιωθεις.εγω αν δεν ειχα τη βοηθεια της δικιας μου θα τα χα παιξει!

makari na erthnei μην ανησυχεις δε θα συνηθισει τοσο πολυ, αφου αυτο τον ηρεμει συνεχισε το.

Απλα, γουλιες εχουν ολα σχεδον τα μωρα. Το εν λογω φαρμακο το δινουμε αν εχει ΓΟΠ το μωρο και ειναι για να μην παθει οισοφαγητιδα και τιποτα αλλο. Αφου δεν εχετε γοπ γιατι να το παρετε για κατι που ειναι φυσιολογικο για την ηλικια της, δεν ειμαι γιατρος αλλα εχοντας ως δεδομενο το οτι εμεις εχουμε ΓΟΠ που εδειξε υπερηχος και παλι δισταζαν οι γιατροι να μας το δωσουν (το παιρνεις αν εχει βαρια ΓΟΠ μονο ή αν βγαζει το φαγητο και χανει βαρος), μου φανηκε υπερβολικο. Το φαρμακο αυτο επισης δεν εχει καμμια σχεση με τη διαρροια.

Εφοσον τελος ουτε προβλημα με το βαρος δεν εχετε, ποιο ειναι το προβλημα?

Αλλα παλι λεω δεν ειμαι γιατρος, κατι θα ξερουν...απλα απορησα και ειπα να σου αναφερω τη δικη μου εμπειρια, δεν θελω να σε μπερδεψω ομως.

Μηπως επειδη κλαιει καμμια φορα οταν τρωει φοβουνται για οισοφαγητιδα? Αλλα δε νομιζω να το παθαινουν τοσο ευκολα, αλλιως εγω καηκα...

Ψάχνω ένα νανούρισμα είναι παραδοσιακό και ακούγεται στο τραγούδι του Βασίλη - Σφεντόνα...

Νάνι νάνι, το παιδί μου κάνει, νάνι νάνι και παρήγγειλα, νάνι νάνι στην Πόλη τα προικιά του...

ο μικρός τρελλαίνεται με αυτό όταν το τραγουδάω, κλείνει τα μάτια και κοιμάται στο λεπτό! Ξέρετε πως να το ψάξω;

maria αν το βρεις πες μου κ σε μενα που το βρηκες...εμεις τωρα τελευταια τραγουδαμε τη βαρκουλα του ψαρα και κοιμομαστε...;)

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

Απλα, γουλιες εχουν ολα σχεδον τα μωρα. Το εν λογω φαρμακο το δινουμε αν εχει ΓΟΠ το μωρο και ειναι για να μην παθει οισοφαγητιδα και τιποτα αλλο. Αφου δεν εχετε γοπ γιατι να το παρετε για κατι που ειναι φυσιολογικο για την ηλικια της, δεν ειμαι γιατρος αλλα εχοντας ως δεδομενο το οτι εμεις εχουμε ΓΟΠ που εδειξε υπερηχος και παλι δισταζαν οι γιατροι να μας το δωσουν (το παιρνεις αν εχει βαρια ΓΟΠ μονο ή αν βγαζει το φαγητο και χανει βαρος), μου φανηκε υπερβολικο. Το φαρμακο αυτο επισης δεν εχει καμμια σχεση με τη διαρροια.

Εφοσον τελος ουτε προβλημα με το βαρος δεν εχετε, ποιο ειναι το προβλημα?

Αλλα παλι λεω δεν ειμαι γιατρος, κατι θα ξερουν...απλα απορησα και ειπα να σου αναφερω τη δικη μου εμπειρια, δεν θελω να σε μπερδεψω ομως.

Μηπως επειδη κλαιει καμμια φορα οταν τρωει φοβουνται για οισοφαγητιδα? Αλλα δε νομιζω να το παθαινουν τοσο ευκολα, αλλιως εγω καηκα...

το προβλημα ειναι οτι εδω και 10μερες το βαρος της ειναι σταθερο...δε ξερω κ γω για το επαντορεν εχω μπερδευτει...μαλλον δε θα της το δωσω θα περιμενω λιγες μερες κ αν δω οτι παλι δε παιρνει βαρος η χανει θα ξαναπαω στο παιδιατρο.σ ευχαριστω.

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

-Τολστόι-

το προβλημα ειναι οτι εδω και 10μερες το βαρος της ειναι σταθερο...δε ξερω κ γω για το επαντορεν εχω μπερδευτει...μαλλον δε θα της το δωσω θα περιμενω λιγες μερες κ αν δω οτι παλι δε παιρνει βαρος η χανει θα ξαναπαω στο παιδιατρο.σ ευχαριστω.

Προς θεου, μην σε κανω και διακοψεις αγωγη, δεν ειμαι γιατρος οπως ειπα. Απλα παρε κι αλλη γνωμη, ισως ενας αλλος γιατρος να εχει αλλη αποψη. Σε παιδογαστρεντερολογο πηγες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...