Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ta dika mou koimounte. pswfia fainontai.

koritsia akoma ekei eisaste oi gurisate spitia sas?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλέ γεια σας, μόλις μπήκα σπίτι...κλασικά έφυγα τελευταία απο της Άννας, μαζί με Ντίνα, βρε εγώ εκεί , τσιμπούρι, περνώ τόσο καλά για αυτό..

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΕΣΕΝΑ ΑΝΝΑ, ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΗΣ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑΣ..να σαι καλα, και όλε ςκορίτσια, περάσαμε υπέροχα, φάγαμε πολύ, γλυκά και αλμυρά, χάρηκα για τις νέες γνωριμίες αλλά και που ξαναβρεθήκαμε με όλες..δεν προλαβαίνω να ανεβάσω φωτό, φέυγω πάλι η σουρτούκω, πάω για ινδονησιακό φαγητό, μου αρέσει τόσο, που πραγματικά κορίτσια, ακούγομαι άστοργη ίσως , αλλά ..δεν με πειράζει, αν πειράξει το μπέμπη, τόσο πολύ μου αρέσει, δεν το χάνω με τίποτα...

Κλείνω εδώ ,αναφέροντας στη συμπεθέρα οτι ο μπέμπης μια χαρά κύριος, πιστό σκυλι, δεν έκανε κουτσουκέλα, τουλάχιστον μπροστά μου! α, και που'σαι , συμπεθέρα, η Μανταλένα λέμε, ΚΑΡΑΑΔΥΝΑΤΗ..., καλά, τι κάνετε βρε κορίτσια, πως τα καταφέρνετε?

Γεια σας, καλό Σαββατόβραδο..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Πέρασα πραγματικά πάλι υπέροχα!!!

Αννούλα για ακόμη μία φορά σε ευχαριστώ πολύ για ΟΛΑ!!!

Ηταν τόσο όμορφα και νόστιμα όλα και βέβαια πάει η δίαιτα τα τσάκισα!!!

Είδα ξανά τις φιλενάδες μου και γνώρισα 2 υπέροχους ανθρώπους μα 3 απίστευτα ζουζούνια!!!

Μαράκι είσαι πολύ γλυκιά κοπέλα και η μπεμπούκα σου μιά κούκλα!Ελπίζω να τα πούμε πάλι απο κοντά(είμαι σίγουρη πως στην επόμενη συνάντηση η μπουμπού σου θα περπατάει!!!

Και τώρα η κυρία μανταλένα η οποία είναι μία κουκλάρα και αν την ξανακούσω να μιλήσει για δίαιτες και κιλά θα στείλω κούριερ να την χαστουκίσει!!!Η Μικάελα είναι μία κουκλα και πολύ χαμογελαστή!!!Όσο για τον Μητσάκο αν ο θεός με αξιώσει και κάνω μία κορούλα τον θέλω για γαμπρό μου είναι ένας χορευταράς κούκλος!!!

Για τις υπόλοιπες γνωστές φάτσες τις παρέας μας δεν θα πώ τίποτα είστε φιλενάδες μου και δεν θα σας κανακεύω συνέχεια!!!Είστε η καλύτερη παρέα μόνο αυτό θα πώ και ελπίζω σύντομα να τα πούμε πάλι απο κοντά!!!

Βελουδάκι σας ευχαριστώ πολύ και εσενα και τον Φέλιξ που με φέρατε σπίτι!!!Καλά να περάσετε!!!

Ο μπαμπάς μας είναι στο Βόλο και έρχετε πάω στο μπέμπικο γιατι ψιλογκρινιάζει!!!Φιλάκια!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Axxx oles stis basis mas lipon ...

Anoula SE EYXARISTOUME eisai i psixi tis pareas mas:) .

Ntinaki gia mia akomi fora grafeis ola ayta pou niotho kai ego gia esas.

Elpizo ayti pareofilia na kratisei gia polla polla xronia.

Marakia kai Mandalena xarika poli pou sas gnorisa kai to kalokairaki tha kanonisoume sinantisi stin Leykada eeeee???

Perasa fantastika gia akomi mia fora den katalaba pos pernousan i ores??

I mikri kimate apo tis 6 para tora pao na tin ksipniso giati se ligo tha bgoume telios apo to programma....

AAAA Ntinaki mou eipe i mploumplou oti den kratame kakia ston Leonidako pou ksenoxitaei xixixixixixi, einai toso koukli pou tou to epitrepoume.

filakia.

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Τι κακό πράγμα η κηδείες. Χαλάστηκα γμτ και με πήραν τα ζουμιά. Ψυχρό και άγνωστο πράμα ο θάνατος. Παγώνει τις ψυχές των ανθρώπων και τους κάνει να γερνάνε σε μια νύχτα...

Τελοσπάντων μην χαλάσω το κλίμα.

Χαίρομαι πολύ που περάσατε υπέροχα. Προσπαθώ λίγο με το μυαλό μου να φτάσω την εικόνα και μ'αρέσει τόσο γμτ!!!!!!!!Αυτή η θάλασσα όσο την λατρεύω τόσο την μισώ που με κρατάει μακριά από τόσο όμορφες φιλίες...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Να μαι και εγώ!!!Λοιπόν αν και δεν ήμουν πολύ ομιλητική εγώ ίσως έχω να πω ένα τεράστιο ευχαριστούμε την Αννα που για άλλη μια φορά ξέρει να μας κάνει να νιώθουμε μοναδικά και να ικανοποιεί όλες μας με ότι κάνει!!!Να σαι πάντα καλά κοπέλα μου μαζί με όλη την υπεροχή οικογένεια που έχεις δημιουργήσει να είστε πάντα καλά.Μανού υπέροχος Δημητρης σκέτο κουκλί!Νιώθω πολύ τυχερή επίσης που γνώρισα όλες σας που γεννήσαμε κοντά γιατί πραγματικά αξίζετε και είστε όλες ξεχωριστές και πολύ γλύκες σας κοιτούσα όλες με τα μωράκια σας και ειλικρινά δεν πίστευα ότι θα βρισκόμασταν παρειτσα να τα λέμε με τα παιδιά μας μου φάνηκε σαν όνειρο!!Μανταλενα μοντέλο Αγγελική και τα παιδάκια της κουκλάκια τι να πω??η μικρή της γατούλα γλυκιά πολύ!Βελούδακι με τον γκρουγκρου σου είσαι πολυ απίστευτη κοπέλα φοβερό τύπο ανθρώπου που σπάνια συναντάς και κάλε ήσυχος ο Λεοντής και μαλλάκι σούπερ!!Ντινακι Αντριαννα κλεο(honey-μελι) μπορω να πω είστε ερωτευμένες πολύ με τα μπουμπούκια σας η μια αγκαλίτσες με την ειρήνη Μυρτώ που ήταν μια σκέτη γλυκά και μικρο παραπονακι ,Αντριαννα είσαι σούπερ,Ντινακι με το γελαστουλη Λεωνιδακο τρελλομαμα κουκλάκια και διαιτα??κάλε αδύνατη είσαι και εσύ!!!(που λες για την Μανταλενα)χιχιχ Μελακι τι να πω και για σένα μαζί με την κόρη σου μιλάμε ίδια κομψια

καταρχας και καραμελινια και οι 2 σας κάλε!!!Χαίρομαι για όλες σας πέρασα μετά από 5.5 μήνες λεχώνα τελεία και πολύ τυχερή που σας ξέρω είστε μοναδικές μαμάδες!!Εννοείτε να τα ξαναπούμε θέλω πολύ να κάνουμε παρέα.Καλή έξοδο στην Βελούδο,καλή ξεκούραση και συμμάζεμα στην Αννα.Εγώ άργησα να μπω επειδή μαγειρεύω για τον άντρα μου έφαγε τοστ ο καημένος!!!αχ θέλω φωτογραφίες να δω κορίτσια!!!Αγγελική θέλω και εσένα να δω όπως και τις άλλες κοπέλες!!

Επεξεργάστηκαν by maria_pa

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

κι ακόμα μια φορά περάσαμε τέλεια!!!

μακάρι να τα λέμε όσο συχνότερα γίνεται!!!!!!!!

Μανταλένα να με περιμένεις ένα 5νθημερο θα ρθουμε Κεφαλονιά το καλοκαίρι!!!

Αντε ρεεεεεεεεεε τελευταία μπήκα?

Ε τα παν όλα οι άλλες!

Εννοείται περάσαμε σούπερ, φάγαμε ξεσκιστήκαμε, γνωρίσαμε και τα κουκλομωρά που δεν είχαμε δει ως τώρα, ΚΑΛΕ η μικρούλα Ειρήνη της Μαρίας στέκεται όρθια καλέ σχεδόν μόνη της, μας κούφανε όλους γενικά με το πόσο μπροστά είναι! Πωπω!

Και βέβαια εγώ έκανα και ζημιά, έσπασα ένα ποτήρι με σανγκρία, γέμισα το τόπο και η Αννούλα έβαζε σκούπα, ωραίαααααα, δε θα με ξαναθέλει καμία κλαψ κλαψ.

Το μπέμπικό μου είναι σα να χει πάρει σπιντάκι, μέσα στη τρελή χαρά και δε σταματάει να κουνιέται κ να στριφογυρναει, μάλλον πέρασε πολύ καλά η κουτσομπολάρα και χαίρεται ακόμα!:lol::lol::lol::lol::lol:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

κι ακόμα μια φορά περάσαμε τέλεια!!!

μακάρι να τα λέμε όσο συχνότερα γίνεται!!!!!!!!

Μανταλένα να με περιμένεις ένα 5νθημερο θα ρθουμε Κεφαλονιά το καλοκαίρι!!!

Μακάρι να μέναμε πιο κοντά να το κάναμε πιο συχνά!!!Άλλα δεν πειράζει και έτσι έχει άλλη χάρη!!!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...