Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερούδια!!!!!

κι εμένα που έφαγε και από μένα και 150 μλ γιατί έσκουζε στις 3.30;;;;;;;;;;;;

στις 4.30 κοιμήθηκα και με διαλείμματα παρακαλώ!

τέλος είναι στο παιδί!

σήμερα το πρωί έφαγε μόνο από μένα του κανα και συμπλήρωμα και ούτε να το φτύσει!!!!!!! ούτε μια γουλιά απ το μπιμπερό! ανάποδα πλασματα παιδί μου!!!!!!!!!!!

παρεπιπτόντως τα πιτζαμάκια φανελάκια ποτέ δεν είχαν έκπτωση στα mothercare. απλά βάζουν κάποια σχέδια σε προσφορές. στην ερμού είχαν προσφορές και στις γιορτές μέσα.

εγώ πήρα του μπέμπη μου απλά είχαν 2-3 σχέδια μόνο.

τα πρεναταλ κάνουν καλές εκπτώσεις να ξέρετε μέχρι και 80%. σε ρούχα είναι πολύ καλές οι τιμές. πάρτε για του χρόνου.

Είχα την εντύπωση ότι τα χε μειώσει τα βραδινά κ ξύπναγε κάπως πιο αργά.

Χμμμμ. Που θα πάει!

Οσο για τη δικιά μου, ξέρω γω, ελπίζω να κρατήσει!

Μα δεν τον ταίζω το βράδυ εκτός και αν δεν τον προλάβω να τον μεταγυρίσω και ξυπνήσει. Πιο αργά ξύπναγε, κατά τις 8 όταν κοιμόταν στις 11. Τώρα κοιμάται 21:30 και ξυπνάει συνήθως 6-7. Πίκρα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αννούλα το 2άρι είπαμε για του χρόνου ε?? Εγώ του έχω πάρει αρκετά. Μια μεγάλη σακούλα έχω τιγκάρει. Ελπίζω να μην του πέσουν μεγάλα.

Όσο για το prenatal στο κατάστημα εδώ στο Ηράκλειο πήγα χθες και είχε από -10% μέχρι -40% και κλασικά τα όμορφα κομμάτια είχαν -10%. Όταν βάζει το -80% έχουν απομείνει ελάχιστα κομμάτια. Τουλάχιστον εδώ έτσι γίνεται που υπάρχει μόνο ένα μαγαζί. Το allouette έχει -50% αλλά είναι λίγο ακριβό. 56 Ευρώ η φούτερ φόρμα και ακόμη και στην μισή τιμή τσούζει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλημέρα και απο μένα. να σκάσω είμαι. με αυτή τη βροχή και το κρύο ήταν αδύνατο να βγάλω να μωρά στην εθνική οπότε συνάντηη γιοκ για μένα, γιατί είμαι και στην εξοχή. μου την έσπασε! κορίτσια να περάσετε πολύ καλά και περιμένουμε φωτογραφίες.

Αγγελική μου τι λες τώρα; δεν ταλαιπωρήθηκα εξαιτίας σου. καμία ούτως ή άλλως θα πήγαινα για ψώνια απλά πήγα χθες μήπως προλάβω και καλά αλλα δεν είχαν εκπτώσεις σε αυτά που ήθελα και για αυτό το έγραψα. δεν πειράζει μωρέ θα παρω από αλλού. και τα Marks & Spenser έχουν τέτοιες 7δες δεν ξέρω πόσο τις έχουν στις εκπτώσεις αλλά θα ρίξω και εκεί μια ματιά.

Ελευθερία για του χρόνου τούς πήρα το 2. νομίζω ότι θα ειναι καλό. έτσι μου είπαν και οι πωλήτριες. ε αν δεν τους κάνουν θα τα κάνω δώρο. σιγά δεν πειράζει

fYFap3.pngIV83p3.png

λοιπόν

κέικ τσεκ

ρολίνια τσεκ

κι έβαλα και τη καρμπονάρα στο φούρνο

μου μένει να κάνω καφέ και είμαι έτοιμη!!!

ουπς ακόμα με τις παντόφλες είμαι!!!!!!

Λυπήσου βρε Αννούλα κι εμάς πρωί-πρωί που δε μπορούμε να έρθουμε και ακούμε ότι είσαι και χρυσοχέρα....

Σνιφ-κλαψ!

Λοιπόν μου τη δίνουν πολύ όσοι κάθονται και κάνουν συγκρίσεις! Κι έρχομαι στο προκείμενο...

Φίλη της μαμάς μου με εγγονάκι 2 μηνών που έχει φαγωθεί να δει αν είναι καλύτερο, εξυπνότερο, ωραιότερο από το δικό μας... Γνωρίζει από όταν πήγα να το δω στο μαιευτήριο ότι έκανε μεικτή διατροφή το μωρό μου. Της το είπα εγώ και της το είχε πει και η μαμά μου. Ε βγαίνουμε με τους γονείς μου και μας κατσικώνονται κι αυτοί....η μαμά μου με ρώτησε βέβαια αν δε θέλω να έρθουν να βρει μια δικαιολογία αλλά πού να φανταστώ...

Κοιτούσαν καλά-καλά τον μπέμπη, ρωτούσαν τα κατορθώματά του ώσπου ήρθε και η ρημάδα η ώρα να με συγχίσει: "Και δε μου λες Νεκταρία μου εσύ το θηλάζεις ολοκληρωτικά??" Τρώω την κρυάδα γιατί ξέρω ότι η νύφη της θηλάζει αποκλειστικά, νιώθω χίλιες δυο τύψεις που δεν αγωνίστηκα λίγο παραπάνω, νιώθω άχρηστη κι ανίκανη σε χρόνο dt, ένα σκουλήκι, ένα τίποτα, σα να με πάτησε κάτω, νιώθω ότι έχω γίνει κατακόκκινη από την ντροπή και τη στεναχώρια μου ενώ μέχρι πριν δε το σκεφτόμουν έτσι....και απαντάω: "Όχι, του δίνω και ξένο." Για να λάβω την απάντηση: "Έ μα η τάδε (η νύφη της) το θηλάζει αποκλειστικά και μάλιστα παίρνει 40γρ την εβδομάδα αντί για 30 γρ που παίρνουν τα άλλα!"

Ανάβω, φουντώνω, κορώνω και νιώθω ακόμα χειρότερα! Θέλω να απαντήσω: Χεστήκαμε!!! (σόρυ κιόλας!) Αλλά το βουλώνω και λέω και "Μπράβο"

Αναρωτιέμαι πώς θα της φαινόταν να της έλεγα: "Εγώ σε ρώτησα αν θήλασες και γιατί δε θήλασες? Ή σε ρώτησα γιατί πέταξες δυο μωρά στα σκουπίδια και μάλιστα ελαφρά τη καρδία??" (είχε κάνει 2 εκτρώσεις-μέθοδος αντισύλληψης στην περίπτωσή της- η ίδια μου το είχε πει αυτό μια μέρα)

Αλλά κρατιέμαι! Τα σκέφτομαι όμως και νιώθω ακόμα χειρότερα γιατί καταφέρνει να με κάνει κακιά! Άι σιχτίρ πια! Μακάρι να μπορούσα ρε γμτ να λέω ότι σκέφτομαι χωρίς να με νοιάζει! Θα΄χα πολλά να πω... Ουφ!! Τα είπα και ξαλάφρωσα.

Διαφημίσεις

αυτές τις φόρμες που λες πήρα από τα Alluette Ελευθερία. εντάξει είναι λίγο ακριβές αλλά πολύ καλή ποιότητα.

Εγώ του πήρα από το Λητώ φόρμα βαμβακερή μισή τιμή. Από 25 την πήρα 12,50 Ευρώ και είναι πολύ όμορφη και χοντρή.

Στο allouette μου άρεσαν τα πουκαμισάκια πολύ αλλά 60 Ευρά, κατέβαινε 30 αλλά πολλά μου φάνηκαν.

Το 2άρι καλό λες είναι ε? Το εύχομαι γιατί είδα μια γνωστή και είναι ο δικός της τώρα 1 χρονού και του ψωνίζει για του χρόνου το 2άρι. Ε με έβαλε σε σκέψεις...Λέω μην υπερβάλλω.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Ρε συ Νεκταριάκι θα μπορούσες να της πεις 'κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για το παιδί μου. Υπάρχουν μάνες που γεννούν και τα πετούν ή μάνες που δεν τα γεννούν καν. Τα σκοτώνουν πριν να τα φέρουν στον κόσμο!!!!!!!!!!!!'

Κάτι τέτοιες, τέτοια θέλουν!!!! Σκασίλα μας τι κάνει η νύφη σου κυρά μου!! Και συγνώμη... 2 μηνών και παίρνει μόνο 40γρ. την εβδομάδα???Δηλαδή 160γρ. τον μήνα??Και είναι πολλά??????Μήπως εννοούσε την ημέρα 40γρ. καλέ?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το θέμα δεν είναι να κατηγορήσουμε ούτε την αλλη κοπελα ουτε τη νεκταρια για το τι κανουν, αλλωστε την κακια δεν την ειπε η κοπελα αλλα η πεθερα της..αν καταλαβα καλα...το θεμα ειναι αυτο που εχουμε ξαναπει...θηλαζω, δε σημαινει οτι ειμαι και καλη η κακη μανα...αυτο το εχουμε ξεκαθαρισει κιολας καιρο τωρα...απλα αν νιωθεις οταν καποιος σε ρωταει αν θηλαζεις η οχι και δεν εχεις τη διαθεση να εξηγησεις τι και πως και γιατι απλα απαντα με χιουμορακι...α...αυτο ειναι προσωπικο ζητημα...αλλαγη θεματος συζητησης...εγω αυτο κανω αν δε θελω κατι να συζητησω κι οποιος παρεξηγηθει προβλημα του...απο τη στιγμη που μεγαλωνω το παιδι μου μπορει ολοι να το χαρουν και να το παιξουν αλλα κανεις να κρινει το πως και γιατι το μεγαλωνω ετσι... Νεκταρια μη μασας!!

perasa uperoxa simera stin sunantisi!!!koritsia sas euxaristw oles alla ena megalo euxaristw stin annoula mas pou einai supermamanoikokura!!!asteri milame. prepei na einai ptwma omws meta apo ola auta pou ekane!

anna, beloudo, maria, ntina, antriana kai kleo(i seira tuxaia e) eiste oles uperoxes k apo konta!!!!!!!!elpizw na sas ksanadw suntoma kai na eimaste oles!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...