Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Εμείς χτες πήραμε την μεγάλη απόφαση να μη τη ταίσουμε στις 12.00 το βράδυ. Αφού δε πολυτρώει κ κοιμάται όρθια.

Ε και ναι, δε ξύπνησε, καθόλου δε την ένοιαξε. Ξύπνησε κανονικά 7.15. 7.30 τη σήκωσα και ήπιε όλο το πρωινό γάλα, εκεί που έπινε το μισό το πολύ!

Ελπίζω να λειτουργήσει, καλά δε μπορω να βγάλω πόρισμα σε μια μέρα, αλλά το ξεκίνημα ήταν αισιόδοξο. Ουφ! Αρα τελευταίο γεύμα 8.30-9 το βράδυ. Αμήν παναγιά μου!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

δε μου κάνει τίποτα από τα ρούχα μου...γιατί ενώ είχα πάρει την κάτω βόλτα με τα κιλά τώρα τραβάω ξανά την ανηφόρα...δεν μπορώ να καταλάβω...

πόσο σε καταλαβαίνω! Πόσο!

Με τη διαφορά ότι εγώ μπορώ να καταλαβω! Γιατί δε το κλείνω το ρημάδι!

Kαλημέρα!!!

Όχι δεν είναι τυχαίο!!!Ο μπαμπάς μας έφυγε στις 4.30 για Θεσ/κη με τον κουμπάρο μου και τον μπέμπη τον πήρα στο κρεβάτι μας!!!Ξύπνησε στις 6.30 και έφαγε κοιμισμένος και ακόμα κοιμάται!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Nεκταρία αυτό το μύνημα μου το είχες στείλει!!!

Και μάλιστα προχθέσ πήγε ο Δημήτρης το λαπτοπ για φορμάτ!!!

Το είχα ξεχάσει αλλά το είδα τώρα που μπήκα στο φαισμπουκ!!!

Το έχω ακόμα πάω να το σβήσω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα!!!!!!!

Παναγιά μου τι κρύο ειναι αυτο σημερα...μπρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Ετοιμαζεστε για τη συναντησάρα ε??? πουλάκια μου, σας ζηλευω!!!!!

Ρουφηχτε όλα τα μπεμπονια και για μένα...και ιδιαιτερα αυτο το γαλανομάτικο,το γκρινιάρικο,το αγαπάκι..το γαμπρούλη μου!!!!

Μαρίτα συγγνωμη αν εξαιτίας μου ταλαιπωρηθηκες,παντως εδω τα mothercare εχουν και στα πυτζαμοειδή 50%,εχθες με πηρε η καλυτερη μου φιλη,σε εξαλλη κατασταση λεγοντας μου "τρεχα Μοδερκερ δε θα μεινει τιποτα"!!!!!!! Μαλιστα η κοπελα ειναι 8 μηνων εγκυος και ψωνισε για το μπεμπε της εσωρουχα...τωρα να μην ειδε καλα αποκλειεται..τι να πω, θα παω να το τσεκάρω η ίδια.Παντως μου ειπε οτι πηρε το σετ με τα 7 ζιπουνάκια με 15 ευρο.

Εαν ισχύει πάντως εδω το 50% μπορω να σου ψωνίσω οτι χρειάζεσαι για τα διδυμάκια σου απο ζιπουνάκια,πυζαμάκια κτλ κ να στα στειλω με το ταχυδρομειο.:wink::wink::wink:

Παω να ετοιμαστω εγω κ η κορη να κατεβουμε στην πολη,δε ξερω πως θα την παλεψει με αυτο το κρύο,εσκιμώα θα τη ντυσω.

Καλημερα σας!!!!!!!!!!!

Καλημερα Καλημερα!!!Μπηκα να σας πω μια Καλημερα και να σας ευχαριστησω για τις προαλλες....

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ!!!Να εχετε ενα ομορφο πρωινο Σαββατου!!!

Φιλακια

Τι παίχτηκε και "ξε-στρωσε" ο πρίγκηπας??

Γιατί έστρωσε ποτέ του Κλοκλό-τσα? Όλο έτσι το κανεο το μούτρο. Γκρρρρ!

Την δικιά σου την βρίσκω σούπερ. Φτου, φτου σκόρδα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εμείς θα έχουμε τζακοκατάσταση σήμερα!!Καιρός ήταν. Όλο τον χρόνο το τρώει στην μάπα το τζάκι και τον χειμώνα που είναι καιρός του να δουλέψει δεν κάνει κρύο. Μια φορά το έχουμε ανάψει φέτος.

Ο μικρός κοιμάται και εγώ βγάζω γάλα. Θα πάω σε κηδεία το μεσημέρι και θα τον αφήσω στον σύζυγο. Ένας γείτονάς μας κορίτσια είχε φρικτό θάνατο. Τον έφαγαν μέλισσες!!!! 77 χρονών ο άνθρωπος αλλά υγιέστατος και πολύ γερή κράση. Τι να πεις...

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Εμείς θα έχουμε τζακοκατάσταση σήμερα!!Καιρός ήταν. Όλο τον χρόνο το τρώει στην μάπα το τζάκι και τον χειμώνα που είναι καιρός του να δουλέψει δεν κάνει κρύο. Μια φορά το έχουμε ανάψει φέτος.

Ο μικρός κοιμάται και εγώ βγάζω γάλα. Θα πάω σε κηδεία το μεσημέρι και θα τον αφήσω στον σύζυγο. Ένας γείτονάς μας κορίτσια είχε φρικτό θάνατο. Τον έφαγαν μέλισσες!!!! 77 χρονών ο άνθρωπος αλλά υγιέστατος και πολύ γερή κράση. Τι να πεις...

Ο Χριστός!:shock:

Γιατί έστρωσε ποτέ του Κλοκλό-τσα? Όλο έτσι το κανεο το μούτρο. Γκρρρρ!

Την δικιά σου την βρίσκω σούπερ. Φτου, φτου σκόρδα.

Είχα την εντύπωση ότι τα χε μειώσει τα βραδινά κ ξύπναγε κάπως πιο αργά.

Χμμμμ. Που θα πάει!

Οσο για τη δικιά μου, ξέρω γω, ελπίζω να κρατήσει!

Καλημερα Καλημερα!!!Μπηκα να σας πω μια Καλημερα και να σας ευχαριστησω για τις προαλλες....

Σας ευχαριστω ολες πολυ πολυ!!!Να εχετε ενα ομορφο πρωινο Σαββατου!!!

Φιλακια

Γεια σου Λουκούμιιιιιιιιιιιιιι.

Πως πας, ξανάχες τίποτα?

Να μας πεις τα νέα από το γιατρό τη Δευτέρα ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...