Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

και συνεχιζωωωω!!! Ο μπαμπάς λείπει, ο μπέμπης κοιμάται κι ο υπολογιστής είναι όλος δικός μου! Αλλά ρίχνω κάτι χασμουρητά σα να ξεμάτιασα όλον τον κόσμο!

Λιζάκι σε συμπονώ πραγματικά! Αν εμένα ξαναγυρίσει ποτέ σε αυτό το σπορ...εγώ θα πέσω από τον 2ο κι αν δε σκοτωθώ θα ανέβω και στην ταράτσα!

Ντίνα ο γιος σου είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!! Και δεν ξέρω γιατί αλλά βγάζει έναν αέρα τζέντλεμαν ρε παιδί μου! Η στολή δεν θα μπορούσε παρά να είναι η καλύτερη για τον Λεωνιδάκο! Φωτίζει τρελά τα μάτια του!

Εμείς σήμερα πήγαμε στον κήπο να ταΐσουμε τις πάπιες και βγάλαμε πολλές φώτο εκ των οποίων οι 3 τελευταίες ήταν όνειρο!!! Πήγαμε να τις περάσουμε στο λαπτοπ για να τις ανεβάσω φέις και εδώ και τελικά κάτι έγινε και σβήστηκαν μόνο αυτές οι 3 ρε παιδιά!!!!

Και ευτυχώς που περάστηκαν όλες του τελευταίου μήνα γιατί έκανε ο άντρας μου βλακεία στην προσπάθειά του να δει πού πήγαν αυτές οι 3 και άδειασε όλη τη μηχανή!!!! Αν χάναμε τις φωτογραφίες θα ήταν αιτία διαζυγίου!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριτάκι μου ξέρουν τι ψωνίζει ο κόσμος...και πράττουν ανάλογα! Εκπτώσεις έπρεπε να έχουν σε όλα τα είδη! Εγώ το δήλωσα! Μακάρι να μείνει ξεβράκωτο, μακάρι να πάω στο Τζάμπο, μακάρι να μου τα φάει άλλος...εγώ στο Μοthercare εδώ δε δίνω ούτε σεντ! Προτιμώ να τα δώσω σε συνάλλαγμα! :lol:

Καλησπέρα Νεκταριούλα. Το όνομα μας είναι Μάνος. Έκλεισε!

;) Ναι το διάβασα. Το λες για να το χωνέψεις ε? Κι εγώ το ίδιο έκανα από όταν έμεινα έγκυος αλλά ακόμα εδώ(!!!) μου κάθεται! (δείχνω το στομάχι μου στο "εδώ") :lol:

Διαφημίσεις

Το λέω για να το πιστέψω και για να κλείσει το θέμα στο μυαλό μου...

Αδικία ρε συ. Και να φανταστείς χθες το συζήτησα με τον πατέρα μου και μου έκανε φασαρία που δεν το δέχτηκα αμέσως. Έτσι λέει είναι το σωστό.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Το λέω για να το πιστέψω και για να κλείσει το θέμα στο μυαλό μου...

Αδικία ρε συ. Και να φανταστείς χθες το συζήτησα με τον πατέρα μου και μου έκανε φασαρία που δεν το δέχτηκα αμέσως. Έτσι λέει είναι το σωστό.

Ανώτερος άνθρωπος παιδί μου ο μπαμπάς σου! Όχι σαν κάτι άλλους μη χέσω που επειδή δεν ήθελαν να έρθουν είπαν "Αν τους πειράζει ας μη βγάλουν το όνομα μου ας δώσουν το όνομα του συμπέθερου!" και δεν ήρθαν να το δουν....

Για να μη μπω συμπεριφορά όταν πήγε αυτό το δόλιο να τους δει! Σκατά χαρά είχε και καλάαα τόσο καιρό για το εγγόνι! Μπράβο στον μπαμπά σου! Του χρωστάτε έναν Φίλιππο να πεις στον Στέφανο: "Κανόνισε!!!"

Άσε βρε Νεκταρίτσα. Η παράδοση όπου μας συμφέρει. Αυτή η ίδια παράδοση λένε πως τα πεθερικά ντύνουν την νύφη στον αρραβώνα αλλά εγώ μόνη μου πήγα και ψώνισα...Τα καλά και συμφέροντα. Δεν βαρίεσαι. Ας είναι καλά τα παιδάκια μας.

Και άκου και το κορυφαίο...μου λέει 'θα το αγαπάς λιγότερο επειδή δεν θα πάρει το όνομα του πατέρα σου???'

τον κοιτάω με οίκτο και του λέω 'σε συγχωρώ γιατί δεν έκανες ποτέ σου παιδί και δενθα κάνεις. μάνα δεν θα γίνεις ποτέ'. Άι από κει!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Άσε βρε Νεκταρίτσα. Η παράδοση όπου μας συμφέρει. Αυτή η ίδια παράδοση λένε πως τα πεθερικά ντύνουν την νύφη στον αρραβώνα αλλά εγώ μόνη μου πήγα και ψώνισα...Τα καλά και συμφέροντα. Δεν βαρίεσαι. Ας είναι καλά τα παιδάκια μας.

Και άκου και το κορυφαίο...μου λέει 'θα το αγαπάς λιγότερο επειδή δεν θα πάρει το όνομα του πατέρα σου???'

τον κοιτάω με οίκτο και του λέω 'σε συγχωρώ γιατί δεν έκανες ποτέ σου παιδί και δενθα κάνεις. μάνα δεν θα γίνεις ποτέ'. Άι από κει!

Έπρεπε να του το ανταποδώσεις! Να του έλεγες "Θες να πεις δλδ ότι αν δίναμε το όνομα του πατέρα μου εσύ θα το αγαπούσες λιγότερο!" Α να χαθούνε! Κι εμένα ώρες-ώρες μου πετάει μερικά κουλά κι αν του πω μεταξύ σοβαρού και αστείου "να σηκωθώ να φύγω" λέει στο Γιώργη τι θα κάνουνε άμα μείνουνε οι δυο τους...Οπότε εκεί τονε βαράω στο ψαχνό! Άμα φύγω παίρνω και το παιδί, παιδί μου!!! Άκου ρε τι σου είπε!!!

ξανάρθα! εμένα πάλι ο άντρας το χει καταλάβει το pc.:mad:

να πω καληνύχτα και στις υπόλοιπες κυρίως στις παραπονιάρες!;)

φιλάκια σε όλες!!!!! κι εμείς θηλάσαμε και θα πιούμε και το συμπληρωματάκι μας σε λίγο.

όντως σήμερα το γάλα στο στήθος πάει πολύ καλύτερα!!!

το χω τσεκάρει τις πρώτες μέρες της περιόδου γίνονται τα στραβά! διάβασα κι εδώ ότι αν ο οργανισμός παίρνει πολλά υγρα, πχ νερό, δε σημαίνει ότι αυξάνει στάνταρ η παραγωγή γάλακτος. το να μη παίρνεις όμως υγρά ή να χάνεις όπως στη προκειμένη περίπτωση μπορεί να αποτελέσει αιτία μείωσης του.

αυτά!

να χουμε ένα ήρεμο βράδυ!

Διαφημίσεις

ωραία κουβέντα στήσατε! σας καταλαβαίνω απόλυτα. είναι αδικία! εγώ στο δημήτρη στην εκκλησία τους το ανακοίνωσα για το δημήτρης. εδώ μου καθότανε επίσης! ελπίζω να μη πάρουνε τη χάρη τους μόνο!

Αυτό Αννούλα μου ελπίζω κι εγώ! Δε φτάνει που τους έμοιασε και βλέποντας το μωρό μου βλέπω και τα μούτρα της άντε να μην πω...να πάρει και το όνομα...αλλά τη χάρη του πεθερού και κατά συνέπεια τα χούγια του γιατί μόνο χούγια είναι αυτός....θα σκάσω!!!!!!!

Καλώς την Αννούλα και ξαναγειά! Καλή ξεκούραση.

Μεταξύ των άλλων του είπα ό,τι στο δεύτερο θα μάθει το όνομα στην εκκλησία!!!! Θα αποφασίσω μόνη μου και θα το ξέρω μόνο εγώ. Δεν θα τον υπολογίσω στην απόφαση όπως δεν με υπολόγισε και αυτός.

Νεκταριάκι σιγά μην φύγεις. Η μάνα μένει με το παιδί και ο πατέρας αποχαιρετά!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...