Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Άννα και Ελευθερία μεγειά τα καινούρια σας πραγματάκια!!

Ελευθερία άντε να απλωθεί το αντράκι σου, να έχει την άνεσή του το παιδί!!

Μπήκαν οι εκπτώσεις ε? άντε να πάρουμε κι εμείς κανένα ρουχαλάκι!!

Λίζα τι έπαθε η μπουμπούκα σου και είναι ανήσυχη? δόντια μήπως ξεκινάτε να βγάζετε?

Ευχαριστούμε. Ναι εκπτώσεις μπήκαν αλλά δεν πήρα ούτε ένα μαντήλι που λένε για μένα. Όλα για τον μικρό!!!

Ντινάκι είναι τέλειος ο Λίο!!! Καλά τα μάτια του δεν παίζονται και αυτό το γαλάζιο πολύ σας πάει όπως λέει και το Σοφάκι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Πήγαμε jumpo και πήραμε στολή!!!Δείτε το θησαυρό μου!!!http://i948.photobucket.com/albums/ad330/konstadina176/DSCN1595.jpg

http://i948.photobucket.com/albums/ad330/konstadina176/DSCN1596.jpg

Κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!!! Αντε τώρα να μη γίνεις παραξενη πεθερα με τέτοιο πλάσμα!!

Πολύ δύσκολα προσπαθώ από σήμερα να κάνω καλά τη μούρη μου, δηλαδή να μην τρώω...πήρα άλλα 2 κιλά...σύνολο 5 της εγκυμοσύνης..κλαψ!! Δεν πειράζει...σήμερα όμως έχω κρατηθεί και το βράδυ τοστάκι και αντε και 1 μήλο...δε μου κάνει τίποτα από τα ρούχα μου...γιατί ενώ είχα πάρει την κάτω βόλτα με τα κιλά τώρα τραβάω ξανά την ανηφόρα...δεν μπορώ να καταλάβω...

Διαφημίσεις

εγώ πάλι πήρα ένα μπουφαν ανοιξιάτικο και μια μπλούζα για παχουλές όπως εγώ! άσε Μαρία 6 κιλά πήρα εγώ!

τώρα τελείωσα το σίδερο, έκανα το μικρό μπάνιο και σειρά το μεγάλο τώρα. σας καληνυχτώ και θα τα πούμε με τις αθηναίες αύριο!

Μανταλενάκι,αλλεργική και η δικη σου???

ΠΟπο βρε παιδι μου ,επιδημία λες και ειναι αυτο το πράμα.

Ευχομαι να βρεθει λυση στο προβλημα της.

Τι σας ειπε η γιατρός?

Κοριτσια,εγω που ελεγα να αποθηλασω στο 6μηνο,τελικά μαλλον θα συνεχίσω,το συζητησα κ με τον άντρα μου και κατα κει οδευω,αφου λεει ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει το παιδι μας και αφου δε δουλευω γιατι να μη το προσφέρω?

Δεν εχει κ αδικο,απο την αλλη σκεφτηκα οτι τωρα θα ελλατωθουν κ τα γευματα γάλακτος με τις στερεες οποτε θα ειναι πιο ευκολο, το δυσκολο το περάσαμε..

Θα παμε παιδιατρο τη Δευτερα για εμβολιο κ θα τη ξαναρωτησω,γιατι μου ειχε πει οτι ο σιδηρος κ κατι αλλο που δε θυμαμαι δεν επαρκουν για το μωρό απτο μητρικό μετα τον 6ο μηνα.

Καληνυχτίζω κοριτσάκια, πίνω ένα ποτήρι κρασί, πάω για θηλασμό, ελπίζω να "κουδουνισει" λίγο όμως, και το παιδάκι μου, για να περάσω ένα ήρεμο βράδυ..τα λέμε αύριο λοιπόν και απο κοντά οι Αθηναίες, που λέει και η Άννα, ευχαριστούμε πολύ και καληνύχτα σας..(μου αρέσει πολύ η προοπτικη οτι θα τα πούμε αύριο πρωί..!!)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Λιζάκι καλώς όρισες. Γιατί βρε παιδί μου σας παιδεύει το κοριτσάκι σας τόσο?? Ο γιατρός τι λέει? Που θα πάει αυτό??? Βοήθεια έχεις??Πωπω μόνο που το σκέφτομαι τρελλαίνομαι. Υπομονή, ελπίζω σύντομα να αλλάξει το τοπίο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Και ο γαμπρούλης σου Αγγελική τη Δευτέρα το εμβόλιο..καλέ , τι κοινή πορεία που έχουν τα δυο τους...χαχαχαχα!Φιλιά και γεια..

Αυτα τα παιδιά ειναι πλασμένα το ενα για το άλλο!!!!!!:lol:

Καληνυχτα φιλενάδα μου!!!!!!!!

Ονειρα καλαματιανα στον Φελ!

Αχχαχα η Βελ + ο Φελ......τι ταιριαστό!!!!!!!!!

κανω copy-paste την προειδοποιηση που εβαλα στο φέισπουκ:

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! ΑΝ ΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΑΝ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ Η ΤΗΝ ΕΧΕΤΕ ΔΑΝΕΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΙΝΚ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ!!!! Το έλαβα κι εγώ και είναι ιός!!! Φάνηκε σαν να μου το έστειλε κάποια κοπέλα και επίσης έλαβα μηνύματα από άλλες κοπέλες ότι τους το έστειλα εγώ!! Εμένα τον εντόπισε το αντιβάιρους, αν εσείς δεν έχετε προστασία μην το ανοίξετε!!!

καλησπέρα και απο μένα. μόλις ολοκλήρωσα μια εβδομάδα πλήρους δουλειάς και μπήκα να μάθω τα νέα σας. Μου λείπετε πολύ ρε κορίτσια αλλά να πάρει δεν προλαβαίνω να μπαίνω όσο συχνά θέλω. το πρόγραμμά μου ειναι βαρύ τελικά αλλά πιστεύω ότι θα τα τα καταφέρω.

πάντως, παρά το πήξιμο, ρεπορτάζ αγοράς έχω αναλυτικό.

Αγγελική μόλις είδα το μηνυμά για τα mothercare έφυγα από τη δουλεια και πήγα σε αυτό του Κηφισού στο Περιστέρι. λοιπόν έχει πράγματι σε μερικά προϊόντα 50% αλλά ήταν παντελονάκια και μπλουζάκια και τέτοια.πήρα ένα σετάκι από τρία μπλουζάκια 15 ευρώ, ένα παντελονάκι 12,90 και ένα ακόμη μπουλάκι 4,40 ευρώ. αυτά!

όμως ΔΕΝ έχει καμία έκπτωση στα πυτζαμάκια και τα κορμάκια (δηλαδή αυτά που κυρίως με ενδιέφεραν). τα έχουν ονοματίσει όλα νέα κολεξιόν, δηλαδή τα πράγματα που είχαμε παραγγείλει από την Αγγλία τον Νοέμβριο και δεν έχουν καμία μείωση. τα επτά κορμάκια 32 και 35 ευρώ.

ΕΠΙΣΗΣ πάνω από το ταμείο έχουν αναρτήσει ανακοίνωση που λέει ότι: Αλλαγές γίνονται δέκτές ΜΟΝΟ με την απόδειξη ή κουπόνι αλλαγής. είναι προφανές για πιο λόγο γίνεται αυτό...

αφού λοιπόν νευρίασα με τα mothercare πήγα στο Alluette πάλι στο περιστέρι για να αλλάξω δύο σετ φόρμες που μου είχε φέρει η κουμπάρα μου και ήθελα μεγαλύτερο. λοιπόν: πολύ ωραία ρούχα, εκπτώσες 50% και πολύ καλή ποιότητα. πήρα σέτ φόρμες για του χρονου το χειμώνα 27 ευρώ το ένα. και δύο καταπλητικά καπελάκια τριαγιάσκες για φέτος. πολύ μου άρεσαν αυτά.

Αυτό ήταν το ρεπορτάζ μου από την πρώτη μέρα των εκπτώσεων. θα δω αν καταφέρω να πάω πουθενα΄αλλού τις επόμενες μέρες.

Ελπίζω να καταφερω να έρθω και εγώ στην συνάντηση αύριο. το θέλω τόσο πολύ........

Κορίτσια πάω να ξαπλώσω το κουρασμένο κορμί μου. σας φιλώ και σας καλυνηχτώ.

fYFap3.pngIV83p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...