Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

kalimera koritsia ti kanete ego me tis allergies mou eimai ligo xalia aman ayti i igrasia ante na figi pao na taiso froyta tin mikri kai meta pame laiki!!!na er8o ayrio moni moy na tin afiso stin giagia kai ston mpampa tin mikri i den me 8elete??8a 8elete stadar kai tin mikri e?xoris ayti ti noima exei i ali8eia einai???ego 8a er8o kata tis 12 gia na figo noris>sini8os ti ora to dialate?meta exo gimnastirio kai meta pao na doso to rimadi to ecdl!!!poli agxos exo tespa filia polla ta leme mesimeraki i apogeyma!!ciao omorfes kali paraskevi na exoyme!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

:lol:Καλημερα κοριτσια!:lol:

Ελπιζω να ειστε καλα!!!!

Εμενα εχθες με ξέκανε η τουλουμπα μου,4 φορες ξυπνησε.Ανα δυωρο, ποπο τραγικο.

Τελος παντων!

Μαρακι τελειο αυτο με το μπανιο,θελω κ γω να το κάνω καποια στιγμή αλλά προς το παρον φοβαμαι πολυ,μη μου γλυστρίσει κτλ.

Και γω στη βαφτιση δε θα εχω "θέμα"!

Μανταλενακι,μυρισες καυσαέριο ε? ποποπο αυτη η Αθηνα δεν αντεχεται για πολυ πια,εχω γινει πολυ επαρχιωτάκι κ το απολαμβάνω ομολογώ!!!!!!!

Αννουλα 300μλ??????

Ημαρτον!!!!!! Ποπο το καημενουλι τα γεμισε το στομαχακι,πειρμενω να μου πεις μετα απο ποσες ωρες ξυπνησε!!!!!!!!

Νομιζα οτι το Μανου βγαινει απο το Μανούλι!

Εμενα τιποτα δε τρωει ρε κοριτσια παλι,τι θα κανω,ποπο τα νευρα μου με πιανουνε.

Απο Τεταρτη ακουσα οτι θα κανει ψοφοκρυο, 1 βαθμό,χιόνια κτλ...

kalimera koritsia ti kanete ego me tis allergies mou eimai ligo xalia aman ayti i igrasia ante na figi pao na taiso froyta tin mikri kai meta pame laiki!!!na er8o ayrio moni moy na tin afiso stin giagia kai ston mpampa tin mikri i den me 8elete??8a 8elete stadar kai tin mikri e?xoris ayti ti noima exei i ali8eia einai???ego 8a er8o kata tis 12 gia na figo noris>sini8os ti ora to dialate?meta exo gimnastirio kai meta pao na doso to rimadi to ecdl!!!poli agxos exo tespa filia polla ta leme mesimeraki i apogeyma!!ciao omorfes kali paraskevi na exoyme!!

Bre maraki den katalabeno giati na min fereis tin mikri mazi sou.

An den tin fereis eki pou tha eimaste oles stin idia fasi kai yparxei katanoisi pou tha tin pas?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

δεν έχει αλλάξει τίποτα για την αυριανή συνάντηση!!!!!!σας περιμένω όλες γύρω στις 12!!!!!!!!!!

Μανταλένα καλώς ήρθες!

κι όμως ξύπνησε κι ο δικός μου 3 φορές! το κέρατό μου!!!!!!!

όποια νομίζει ότι με το μπιμπερο θα κοιμάται περισσότερο το παιδί κάνει λάθος!

κι εμένα ήδη μου χει αραιώσει πολύ το γάλα!

απ τις 11 που φαγε λύσσαξε στο κλάμα για φαί στις 4.30!!!!!!!!!!!!!!!

άλμα είναι αυτό είπαμε;

το δικό μου κάνει άλματα λαγού! ή καλύτερα καγκουρό!!!!!!!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Κι εμένα ξυπνάει το βράδυ δύο φορές για μαμ και άλλες 5-6 για πιπίλα, βγήκαμε πάλι από το πρόγραμμά μας και κάνουμε ανήσυχο ύπνο, όταν έχουμε κόσμο σπίτι το παθαίνει συνήθως!

Καλά να περάστε αύριο στη συνάντηση, ωραία θα είναι που θα βρεθούν τα μπεμπόνια μαζί και οι μαμάδες!! να μας βάλετε φωτο ε??

Κάνω γεμιστά σήμερα, γιαμ γιαμ!! έχω καιρό να τα φτιάξω!! θα τα τιμήσω δεόντως!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Γεια σας κοριτσια! Εχω χαθει διοτι η δικια μου ΔΕΝ κοιμαται πλεον, ξυπναει καθε 10 λεπτα και θελει αγκαλια ολη νυχτα μεχρι τις 6 το πρωι που ξυπναει εντελως και θεωρει οτι κοιμηθηκαμε τωρα!!!! Ειμαι ψιλοχωμα, ειχα κι επισκεψεις οσοι δεν ειχαν ερθει τοσο καιρο, ερχονται τωρα....

Αχ θα ηθελα πολυ να ερθω αυριο στη συναντηση αλλα ερχονται αυριο για τραπεζι οι κουμπαροι μου και θα ειμαι ολη μερα στο ποδι-στην κουζινα δηλαδη...σνιφ σνιφ

Καλωσορισες Μανταλενακι, ηθελα πολυ να σε γνωρισω κιολας τοσο καιρο μιλαμε, ελπιζω μια αλλη φορα.

Για εγκυμοσυνες ακουω, τελικα μετα απο καισαρικη ποσο πρεπει να περιμενεις γιατι εχω μπερδευτει. Θα προτιμουσα να κανω το δευτερο το συντομοτερο αλλα με τρομαξε η γιατρινα μου, λεει τουλαχιστον 1 χρονο μετα να αρχισω τις προσπαθειες. Πολυ μου ακουγεται.

Διαφημίσεις

πήγαμε για ψώνια σήμερα! μόλις γυρίσαμε! ωραία ήταν κι ευτυχώς είχε καλή μέρα. πήραμε και το μητσάκι απ το σταθμό στο γυρισμό, παραγγείλαμε και πίτσα και το μωρουλάκι μου παναγία σκέτη! γιούπι!

Βίκυ μου δε πειράζει για αύριο μια άλλη φορά, καλό τραπέζι να περάσετε τέλεια! τι έχει η μικρή και δε κοιμάται; τι λέω όμως απλά μερικά παιδιά είναι λιγόυπνα άντε να καταλάβεις τι έχουν. ετσι ήταν ο δημήτρης μου.

Kαλημέρα,

Εχθές το βράδυ μετά το θήλασμο στις 3 τα ξημερώματα πήγα τουαλέτα και είδα αίμα!Όχι καφέ όπως ξεκινούσε πάντα η περιοδός μου αλλά κόκκινο και λίγο!Το πρωί πάλι το ίδιο με λίγη περισσότερη ποσότητα!Μου κάνει εντύπωση γιατι δεν έχώ έντονους πόνους όπως παλιά!Συγνώμη για την αηδιαστική ερώτηση πρωί πρωί αλλά έχω τρομάξει λίγο!Να πάρω τον γυναικολόγο μου?

Ντινάκι έτσι αθόρυβα ήρθε και έφυγε και σε εμένα η περίοδος. Δεν κατάλαβα τίποτα. Ούτε πόνο, ούτε ενόχληση, πράμα. Δεν είναι ανησυχητικό καλέ. Μεγαλύτερο είναι το σοκ σου που παρουσιάστηκε μετά από τόσο καιρό, το ίδιο έπαθα και εγώ! Πλέον μπορείς ξανά να γίνεις μανούλα!!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...