Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοιμάται ναι, ξυπνάει κατά τις 6 για 5 λεπτά και ξανακοιμάται ως τις 8.

και τη μέρα κοιμάται κανα 3ωρο.

μόνο ένα μπιμπερό το βράδυ πίνει αλλά χτες και σήμερα δε θέλει στο στήθος καθόλου. το συνδυάζω με τη περίοδο. δε ξέρω. σπάραζε στο κλάμα μιλάμε και έφαγε 300! το απόγευμα έβγαλα με το θήλαστρο και το καταβρόχθισε αλλά λίγο μόλις 70.

To Ρηνακι κοιμαται αν εξαιρέσεις το γκρι γκρι και πολλής φορές θέλει αγκαλιές και βόλτες καλά πάμε κατά τ άλλα!!!Ρωταω μωρέ για το Σάββατο βασικά αλλά και για να μάθω!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Εμένα γιατί ξυπνάει και κοιμάται σε 2 ώρες????Με σκοτώνει αυτό!

Εγώ πάντως με την περίοδο δεν παρατήρησα καμιά διαφορά, ούτε στην παραγωγή ούτε και στην συμπεριφορά του μικρού. Το έχεις τσεκάρει?

Για να πιει 300μλ μάλλον δεν είχε φάει καλά όλη μέρα.

Πάω, κουτουλάω! Καληνύχτες!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Καληνύχτες κορίτσια και απο εμένα..ανέβηκα για να κλείσω το PC,μπορέσαμε και είδαμ ε μια ταινία με το Φέλιξ, τι καλα..πάω να την πέσω , για΄τι σε λίγο ξυπνάει..εμείς εδώ στον Πειραιά, δεν μας κάνει τη χάρη ο Μορφέας να έρθει και να ..ξαναφύγει σε κανά εξάωρο, τριωρα κάνουμε και να είμαι και ευχαριστημένη..φιλιά σε όλες, καληνύχτα..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Kαλημέρα,

Εχθές το βράδυ μετά το θήλασμο στις 3 τα ξημερώματα πήγα τουαλέτα και είδα αίμα!Όχι καφέ όπως ξεκινούσε πάντα η περιοδός μου αλλά κόκκινο και λίγο!Το πρωί πάλι το ίδιο με λίγη περισσότερη ποσότητα!Μου κάνει εντύπωση γιατι δεν έχώ έντονους πόνους όπως παλιά!Συγνώμη για την αηδιαστική ερώτηση πρωί πρωί αλλά έχω τρομάξει λίγο!Να πάρω τον γυναικολόγο μου?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Kαλημέρα,

Εχθές το βράδυ μετά το θήλασμο στις 3 τα ξημερώματα πήγα τουαλέτα και είδα αίμα!Όχι καφέ όπως ξεκινούσε πάντα η περιοδός μου αλλά κόκκινο και λίγο!Το πρωί πάλι το ίδιο με λίγη περισσότερη ποσότητα!Μου κάνει εντύπωση γιατι δεν έχώ έντονους πόνους όπως παλιά!Συγνώμη για την αηδιαστική ερώτηση πρωί πρωί αλλά έχω τρομάξει λίγο!Να πάρω τον γυναικολόγο μου?

Kalimera sas,

Popo den sas prolabeno milame , sinexizei to piksi apo tin douleia kai trexo panikobliti (opos na exei omos ego ayrio tha ertho kai as prepei na to ksenixtiso meta gia na paradoso tin deytera).

Ntinaki min anxonese polles fore i gynaikes pou eixan entonous ponous stin periodo meta tin genna apla den tin katalabenoun :).

Ego gia paradigma den exo dei tin roi pou eixa paei , alla elaxisto aima pou aplos krataei 5 meres...

Filakia tha prospathiso na mpo pio meta filakia

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

Α!και εχθές πριν κοιμηθεί στις 9 που θηλάσαμε ενώ έτρωγε ξαφνικά έβαλε τα κλάματα και δεν τον έκανα καλά με τίποτα και ήταν στο στήθος αρκετή ώρα του έφτιαξα λοιπόν συμπλήρωμα και ρούφιξε στην κυριολεξία 120 ml!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ζετα ή γιουλη θα τη φωναζω!τι να κανω? ποιο απο τα 2 σας αρεσει?

To zeta kati paei na pei,

kai emena tin pethera mou georgia tin lene.

alla simfonisame me ton syzigo na min bgaloume oute tin mama tou oute tin mama mou (maria) opote kai kataliksame sto Eirini-Myrto

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Kαλημέρα!!! Γράφω τη συνταγή του χαλβά αν προλάβω γιατί περιμένω τη γιαγιά να έρθει μπας και πάμε καμιά βόλτα αν δε βρέξει.

Καταρχάς χρειάζεσαι Ελευθερούλα μου δυο φλυτζάνια του τσαγιού για μεζούρα. Το ένα το έχω για τα υγρά και το άλλο για τα στερεά. Εγώ χρησιμοποιώ 2 φλυτζάνια του Λουμίδη κουπάτου βγάζουν περίπου 180μλ νερό.

Κάνεις πρώτα το σιρόπι με 5 κούπες νερό, 2 ζάχαρη, 3/4 μέλι και 1 ξύλο κανέλας, 3-4 μοσχοκάρφια και φλούδα από λεμόνι. Να βράσει μόνο 2-3 λεπτά.

Έπειτα βάζεις 1 φλιτζάνι λάδι (καλό ελαιόλαδο αλλά εγώ θα το κάνω μια φορά και με ηλιέλαιο να δω πώς θα βγει) να κάψει και ρίχνεις 2 φλιτζάνια σιμιγδάλι ανακατεύοντας συνεχώς. (εγώ μπορεί να βάλω κι 1/3 του φλυτζανιού επιπλεόν σιμιγδάλι αν δω ότι είναι πολύ το λάδι για να μη μου το "πετάξει" μετά που θα κρυώσει)

Να πάρει χρώμα αλλά όχι πολύ.

Λίγο πριν το κατεβάσω ρίχνω 50 γρ κουκουνάρι, 2 χούφτες σταφίδα ξανθή και φιλέ αμύγδαλο κατά βούληση! Αυτά κινδυνεύουν να αρπάξουν ειδικά το κουκουνάρι γιαυτό τα ρίχνω προς το τέλος.

Μετά κατεβάζεις για λίγο από τη φωτιά και ρίχνεις με μια κουτάλα μεγάλη της σούπας σιρόπι ανακατεύοντας συνεχώς. Μέχρι να τελειώσει το σιρόπι. Αυτό θα το απορροφήσει κι αν δεις ότι χρειάζεται γύρισέ το στο μάτι όπως είναι ακόμα ζεστό για να μη εξατμιστεί τυχόν σιρόπι. Μια-δυο βράσεις. Αν μείνει πολύ θα σου γίνει λαπάς όπως επίσης κι αν πέσει πολύ το σιρόπι.

Τέλος το κατεβάζεις εντελώς από τη φωτιά και το σκεπάζεις 5 λεπτά με μια καθαρή πετσέτα όπως κάνουμε και με το πιλάφι! Και μετά φόρμα να κρυώσει και ψυγείο!

Καλή επιτυχία και πες μου αν σου άρεσε! Τα σταφίδες-αμύγδαλα-κουκουνάρι είναι όνειρο.... αλλά άλλοι προτιμούν τα καρύδια. Ξα σου! :lol:

Μαράκι μια γνωστή μου την φωνάζουν Γιώγια. Καλό είναι κι αυτό. Το Γιούλη δε με τρελαίνει...είχα μια μαθητρια που τη φώναζαν και Γιούλη αλλά τόσο το απεχθανόμουν που εγώ τη φώναζα με το βαφτιστικό της. Άκουγε και στα δύο πάντως.

koritsia kalimera!!

sas milw apo tin a8ina!!!eixame kalo taksidi eutuxos!!anupomonw gia aurio!!an allaksei kati enimerwsteme sto kinito!!

poia einai egkuos?

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...