Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

για τ όνομα της δικής σου της μαμάς να μη ρωτήσω ε;

ούτε πιάνει το αν κάνουμε στη πορεία αγόρι να το βγάλουμε γιώργος ε;

δε ξέρω ζέτα μάλλον ή τζωρτζίνα καλύτερα

Διαφημίσεις

Ζέτα ψηφίζω εγώ, το Γιούλη μου κάνει κάτι σε Ούλοι. Αχαχα!

Μαράκι επιβάλλεται το Πάσχα να βρεθούμε. Ελπίζω μόνο να μην έχω ξεκινήσει δουλειά και με πιέζει ο χρόνος τότε.

Εγώ για θέμα ψηφίζω καράβι. Έχω τρέλα με τα καράβια, θα βγάλω το άχτι μου. Στα κορίτσια πεταλούδες και πρισκήπισσες είναι πολύ συνηθισμένες. Βρες κάτι πιο πρωτότυπο μωρέ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Καλησπέρα, ήρθα να πω καληνύχτααααααααααα.

Το παιδί μου έφαγε 210μλ για βράδυ, έπαθα πλάκα.

Μπααα λες να της άνοιξε την όρεξη η κρέμα? Μακάρι!

Ρε σεις, εμένα η βάφτιση δε θα έχει κανένα θέμα, δε με πολυνοιάζει, εξάλλου έχω αποφασίσει προ πολλού για προσκλητήριο-μπομπονιέρα από το Χαμόγελο του παιδιού, και αναγκαστικά θα πάρω τα δικά τους σχέδια, είναι πάντως πολύ πολύ όμορφα και χαριτωμένα, και πάνω απόλα για καλό σκοπό!

ΑΑΑΑ ΛΟΥΚΟΥΜΙ μη φοβάσαι μωρέ, ξέρω, και γω σα τρελή θα κανα, και έκανα όταν 8η-9η-10η εβδομάδα είχα καφέ κ αιματάκι λίγο, αλλά πέρασε και τίποτα δε συνέβη, όλα καλά.

Utrogestan και οι πέτρες παίρνουν στην εγκυμοσύνη, μια χαρά.

Ξεκουράσου βέβαια προληπτικά εεεεεεεε!!!!!!!!!!

Και να ρχεσαι να τα λέμε μωρέεεεεε εμείς εδώ είμαστε πορωμένες με εγκυμοσύνες κλπ κλπ! Αλλο που δε θέλουμε!!

Διάβαζε κιόλας να δεις τι σε περιμένει! ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ:wink:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

koritsakia ti kanete?koimaste ???gemisa tin mpaniera kai ekana mpanio me thn mikrh eixe plaka exoyn pesei ta mallia tis ola gyro gyro kai tis exei meinei mia tsoyloyfa mprosta san pankio einai!!!griniaze mexri na tin parei o ipnos krebatomoyrmoyra eixame oli mera simera pw pw pw telika koimatai apo tis 9.pira ena antistaminiko epeidi trogomoyn kai me epiase vixas san pniksimo kai gargalima kai moy eixe dei o giatros kai moy eipe allergiki egina meta ton toketo kai na prosexo ti me enoxlei, na perno antistaminiko gia na iremo!tora me peirakse i kamia skoni apo kati poy ebgala i apo kapoio fagito den ksero ola ta eixe i mariori o feretzes tis eleipe!ti na po!allo kai ayto.pira kai moy perase o laimos mou pantos.sas diabaza plaka eixe i eley8eritsa me ton mikro tis ton mafiozo gelasa!!koritsia apo glika ti trote?

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

me pirazei i skoni o kapnos arkontision ta mallina kai ta aporripantika!!kati poy prin ena xronoa den eixa mallon 8a me peirazoyn kai alla kai den ta gnirizo akoma omos....ksinomai kai me pianei kai vixas katadiastimata oxi ka8e mera alla genika me pianei.nai glika ti trote?na ksero 8elo!!o mafiozos sou esena koimatai etsi ?

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Κοιμάται από τις 09:30. Του έχω άλλάξει το πρόγραμμα αλλά μου ξυπνάει 5-6. Άστα βράστα! Το Ρηνάκι κοιμάται?

Τρώω τα πάντα από γλυκά, ό,τι μου κάνει κέφι δηλαδή. Γιατί ρωτάς?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...