Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νεκταριάκι όποτε μπορέσεις θέλω την συνταγή για τον χαλβά. Είχα μια συνταγή από την μαμά μου, τον έκανα προχθές και μου βγήκε λαπάς. Μόνο με καλαμάκι τρώγεται, μάλλον ρουφιέται!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

ελα μωρε...τι να κάνουμε με τα παλιοονόματα???κανονικά εμείς τα γεννάμε εμείς τα μεγαλώνουμε, εμείς περνάμε τις αγωνίες τους αρα εμεις ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ...διαφωνει κάποια?

Διαφημίσεις

ισα που προλαβα τελευταια μερα και πηγα στο γυναικολογο για τον ελεγχο....5 μερες τι να σου κανουν...ισα προλαβα και αλλαξα ενα εκατομμυριο δωρα που ειχαν παρει ακομα και οι γειτονες...ωραια ηταν αλλα τοσο λιγο....μα τοσο λιγο...το πασχα ελπιζω να ειναι περισσοτερο και να συναντηθουμε κι εμεις απο κοντα για καφεδακι με τα νινακια μας!

Ψαχνω να βρω θεμα για τη βαφτιση της μπουμπους...στο μαιευτηριο της ειχα κανει πουγκακια ροζ λαχανι με πεταλουδιτσες...λεω να κανω κατι με ανεμομυλους...με πεταλουδες και καμια νεραιδουλα...τι λετε? εχετε υποψη σας κανενα σαιτ με ωραιες ιδεες?

Διαφημίσεις

πάντως για να σε γλυκάνω Ελευθεράκι μου του πάει το Εμμανουήλ του πρίγκιπα!

Το Εμμανουήλ μου θυμίζει Κολοκοτρωνίτσι. Αχαχαχα! Αυτό που με παρηγορεί είναι ό,τι τα αντράκια μας θα έχουν το ίδιο όνομα!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

ελα ρε ελευθερια...το δικο μου που θελει ο αντρας μου να το βγαλει γεωργια...του μπαμπα του....του χουμε μεγαλη υποχρεωση που δε μας εχει προσφερει και τιποτα απολυτως...τα ονοματα ειναι ονοματα...τι να κανουμε...απο το να τσακωνομαστε και να στεναχωριομαστε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...