Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ειναι χρωματος κιτρινομουσταρδι, καποιες φορες ειναι υδαρη καποιες αλλες πιο σχηματισμενα.ο παιδιατρος λεει ειναι φυσιολογικο ακομα και 10φορες την ημερα να κανει οπως φυσιολογικο ειναι να κανει καθε 1με 3 μερες!!μου εδωσε κ ενα σιροπακι δε το πηρα ακομα θελω να της αλλαξω γαλα μηπως φτιαξουν τα πραγματα και μετα θα δω...εχετε κ εσεις διαρροια?

κοιτα εμενα πινει μπουκαλι απο την αρχη και παντα ειχε πρασινα κακα χωρις αυτο να σημαινει τιποτα.στηναρχη εβγαινε πρασινο και μετα κιτρινο...(τι λεω πρωινιατικα)...απλα απο το εμβολιο και μετα και μεχρι χτες για 3-4 μερες δηλαδη οταν εκανε κακα ακουγοταν θορυβος και ηταν κιτρινα και λιγο νερουλα δηλαδη ενα μερος τους το απορροφουσε η πανα.δεν ηξερα αν αυτο ειναι διαρροια η οχι.

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια σας αφηνω προς το παρων φωναζει ο δικος μου...τα λεμε αργοτερα.σας ευχαριστω για ολα κ αν βρειτε κατι μου λετε οκ?

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Καλημέρα! Μα άσε να της το πει, να δούμε τι θα απαντήσει :)

Τις προάλλες που ήταν εδώ η μαμά μου, έπαιζε με το Νικόλα και του έλεγε ότι το καλοκαίρι θα πάνε Κέρκυρα και θα κάνουν μπάνια κλπ. Και γυρνάει ο δικός μου και της λέει ότι το παιδί δεν θα πάει Κέρκυρα παρά μόνο μαζί μας τον Αύγουστο.

Όταν έμεινα μόνη μαζί του, του εξήγησα πως αφού η μαμά μου θα είναι εδώ από τον Φλεβάρη θα είναι γαϊδουριά μας να την κρατήσουμε και όλο το καλοκαίρι και τι πιο φυσιολογικό να πάρει το Νικόλα τον Ιούνιο και να πάνε στο νησί (η μαμά μου είναι πολύ νέα (55) και εκπαιδευτικός, οπότε έχω πλήρη εμπιστοσύνη). Μα μου λέει τόσο καιρό το παιδί μακριά μας δε γίνεται. Και τι θα τον κάνω, του λέω, θα τον παίρνω μαζί μου στο γραφείο; Εκτός και αν η μαμά σου διαθέσει ένα μήνα την άδειά της να έρχεται κάθε μέρα Παιανία να κρατάει τον μικρό...να της το πω μου λέει.

Μετά από 5 λεπτά, γυρνάει και μου λέει: Οπότε όταν είναι να φύγουν τον Ιούνιο, θα πρέπει να ανεβούμε όλοι μαζί με το αυτοκίνητο να κουβαλήσουμε καρότσι, κλπ. Αχαχαχαχαχαχα!

Αχ να ειχα κι εγω τετοια βοηθεια! Βρε παιδια να μην λεω ασχημα λογια δεν κανει, αλλα τωρα με την παλινδρομηση ολο μου λεει "τι τραβας χρυσο μου" αλλα δεν ερχεται να βοηθησει παρά μερικα πρωινα, 1 με 3 την εβδομαδα, για πολυ λιγο....και παντα μετα τις 9 το πρωι, εγω το βραδυ εχω προβλημα. Ερχεται βρε παιδια και με το που μπαινει λεει "εχεις 3 ωρες, μια η ωρα φευγω, να μην ηρθα αδικα πηγαινε να κοιμηθεις". Κατα τα άλλα, ολο τηλ ειναι ολο το 24ωρο να λεει ποσο της λειπει το μωρο...

Ειναι κι αυτη 55 και ακμαια, απλα της εδωσαν κατι χαπια για την πιεση προσφατα και ξαφνικα νιωθει 100! Ζαλιζεται λεει.....κι επειδη ο πατερας μου εκανε εγχειρηση (πριν 9 μηνες!) και δεν θελει να τον αφηνει μονο του. Στο μεταξυ, όποτε δεν ερχονται εδω ολο βολτες πανε....εχθες καθαριζαν τον κηπο.

Της ειπα μια και μενει μακρια (Σχοινια) να της νοικιασω εδω κοντα να μενει 2 φορες/εβδομαδα ή να κοιμαται εδω και αρνηθηκε....Αν θελω λεει, να παρω το μωρο και να παω εκει! Σε μια γκαρσονιερα μενουν....και ο αντρας μου πως θα πηγαινοερχεται απο τη δουλεια του????

Τα εχω παρει βρε παιδια αν δεν βοηθησει αυτη, τοτε ποιος? Αμαρτια να λες για τη μαμα σου αλλα ειμαι χαλια :-(

ειναι 3μηνων και 6 ημερων και εχει βαρος 4450 σταθερο εδω και μια εβδομαδα περιπου.ναι πινει μπουκαλι γυρω στα 600μλ καθεμερα κανει5-6 γευματα.

μια χαρα ειναι αυτο που πινει για το βαρος της!

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Αχ να ειχα κι εγω τετοια βοηθεια! Βρε παιδια να μην λεω ασχημα λογια δεν κανει, αλλα τωρα με την παλινδρομηση ολο μου λεει "τι τραβας χρυσο μου" αλλα δεν ερχεται να βοηθησει παρά μερικα πρωινα, 1 με 3 την εβδομαδα, για πολυ λιγο....και παντα μετα τις 9 το πρωι, εγω το βραδυ εχω προβλημα. Ερχεται βρε παιδια και με το που μπαινει λεει "εχεις 3 ωρες, μια η ωρα φευγω, να μην ηρθα αδικα πηγαινε να κοιμηθεις". Κατα τα άλλα, ολο τηλ ειναι ολο το 24ωρο να λεει ποσο της λειπει το μωρο...

Ειναι κι αυτη 55 και ακμαια, απλα της εδωσαν κατι χαπια για την πιεση προσφατα και ξαφνικα νιωθει 100! Ζαλιζεται λεει.....κι επειδη ο πατερας μου εκανε εγχειρηση (πριν 9 μηνες!) και δεν θελει να τον αφηνει μονο του. Στο μεταξυ, όποτε δεν ερχονται εδω ολο βολτες πανε....εχθες καθαριζαν τον κηπο.

Της ειπα μια και μενει μακρια (Σχοινια) να της νοικιασω εδω κοντα να μενει 2 φορες/εβδομαδα ή να κοιμαται εδω και αρνηθηκε....Αν θελω λεει, να παρω το μωρο και να παω εκει! Σε μια γκαρσονιερα μενουν....και ο αντρας μου πως θα πηγαινοερχεται απο τη δουλεια του????

Τα εχω παρει βρε παιδια αν δεν βοηθησει αυτη, τοτε ποιος? Αμαρτια να λες για τη μαμα σου αλλα ειμαι χαλια :-(

Βρε Λιζάκι, έχεις σκεφτεί ότι ίσως όντως να μην ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση; Ότι ίσως δεν εμπιστεύεται τον αυτό της να αναλάβει την ευθύνη ενός παιδιού; Μην κάθεσαι και στενοχωριέσαι, ο κάθε γονιός προσφέρει όπως μπορεί...εσύ να είσαι γερή με τον άντρα σου και δεν έχεις ανάγκη κανένα. Άλλωστε η μπεμπούλα θα αρχίσει να βελτιώνεται από δω και πέρα και όλα θα πάνε πολύ καλά :)

Διαφημίσεις

να'μαι παλι αλλά ξαναφεύγω για δουλίτσες:

Μαριάνθη μου σήμερα που ξαναέβγαλα γάλα το πρόσεξα και έβαλα και το φρέσκο για λίγο στο ψυγείο. μετά τα ανακάτεψα. ελπίζω να το έκανα σωστά, .οχι τίποτε άλλο αλλά να μην πηγαίνει και ο κόπος μου χαμένος.

καλά διαβάζω τι γράφεται σχετικά με το τι φοράτε στα πιτσιρίκια σας και με πιάνει ταραχή. του φοράω και εγώ κοντομάνικο ζιπουνάκι, βαμβακερό κορμάκι και φροντίζω να τον τυλίγω με κάτι βαμβακερό όταν τον έχω αγκαλιά. η μαμα μου ομως που τον κρατάει το πρωί του φοράει και ζακετούλα, μου το φασκιώνει κιόλας και του πετάει από πάνω φλισ κουβέρτα. θα μου το σκάσεις της λέω και μου απανταει ότι πρέπει να σταματησω γιατί το παιδί θελει ζέστη και ότι θα το κρυώσω έτσι ελαφρα που το ντύνω. το σπίτι μας έχει περίπου 22 βαθμούς.

ααα και κάτι άλλο που με προβληματίζει:

τώρα τελευταία έχω βρει ένα κολπάκι για να κοιμάται όταν είναι ανήσυχος. Την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Κορίτσια ηρεμεί σε δευτερόλεπτα και αποκοιμιέται. αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι αφενος μεν την θέλει αρκετά κοντα του για να την ακουει δυνατουτσικα αφετέρου δε σκέφτομαι μην τυχόν και το συνηθίσει αυτό το πράγμα και κοιμάται με την οδοντόβουρτσα μέχρι να παρουσιαστεί φαντάρος

ειναι χρωματος κιτρινομουσταρδι, καποιες φορες ειναι υδαρη καποιες αλλες πιο σχηματισμενα.ο παιδιατρος λεει ειναι φυσιολογικο ακομα και 10φορες την ημερα να κανει οπως φυσιολογικο ειναι να κανει καθε 1με 3 μερες!!μου εδωσε κ ενα σιροπακι δε το πηρα ακομα θελω να της αλλαξω γαλα μηπως φτιαξουν τα πραγματα και μετα θα δω...εχετε κ εσεις διαρροια?

Βρε Ελισαβετ δε ρωτας κι αλλο γιατρο??? Δεν πολυστεκουν αυτα που σου λενε....κι εμενα με ειχαν καταγχωσει με τις διαρροιες τον προηγουμενο μηνα και τελικα δεν ηταν τιποτα! Επαθε δηλαδη καμμια αφυδατωση? Αν θηλαζετε, ποτε δεν ξερεις 100% αν ειναι διαρροια! Για δες στο parents....φαρμακα για διαρροια γιατι να σου δωσουν για τοσο μωρο?

Πηγαινε παντως σε γιατρο για να δεις γιατι δεν παιρνει βαρος, αυτο θα επρεπε να σε απασχολει.

Βαρος δεν παιρνει γιατι κανει διαρροια, ή επειδη βγαζει το φαγητο του??? Epadoren δινουμε σε μωρο με ΓΟΠ, οταν βγαζει γουλιες και κυριως α) οταν υπαρχει αρνηση του μωρου να φαει επειδη του καιγεται ο λαιμος ή β) κανει εμετο και βγαζει το φαγητο του, για να αποφυγουμε την οισοφαγητιδα και στις δυο περιπτωσεις. Αν το μωρο σου τρωει κανονικα και δεν κλαιει οταν θηλαζει, δεν εχει κατι τετοιο. Επισης, αν δεν βγαζει το φαγητο του, δεν εχει φοβο για να παθει αργοτερα κατι τετοιο, οποτε παλι δεν χρειαζεται το φαρμακο. Εσενα γιατι σου ειπε να το παρεις? Τι να βοηθησει?

Εχουμε πολλες ομοιοτητες εμεις οι 2.. το χω παρατηρησει... Τι ωρα γεννηθηκε ο δικος σου Ζωιτσα??

Καλημερα σε ολες πως ειστε σημερα?

Εγω δεν προλαβαινω και πολλα γιατι ο μικρος ολο αγκαλιοτσες θελει.Τωρα τον αφησα να κλαψουριζει στο παρκο να ξεκουραστω και λιγο!!!!

Μαριανθη γεννηθηκε 21:15 αλλα στις 10/9!

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Βρε Λιζάκι, έχεις σκεφτεί ότι ίσως όντως να μην ξέρει πως να χειριστεί την κατάσταση; Ότι ίσως δεν εμπιστεύεται τον αυτό της να αναλάβει την ευθύνη ενός παιδιού; Μην κάθεσαι και στενοχωριέσαι, ο κάθε γονιός προσφέρει όπως μπορεί...εσύ να είσαι γερή με τον άντρα σου και δεν έχεις ανάγκη κανένα. Άλλωστε η μπεμπούλα θα αρχίσει να βελτιώνεται από δω και πέρα και όλα θα πάνε πολύ καλά :)

Δεν εχω χαλασει τη σχεση μου μαζι της, γιατι ξερω οτι καθε φορα που επρεπε στη ζωη της να αναλαβει καποια ευθυνη, την επιαναν ενα σωρο ψυχοσωματικα....με ντανταδες μεγαλωσαμε με την αδελφη μου. Ομως ηλπιζα τουλαχιστον τωρα με το εγγονι να συνελθει λιγο.

Απλα δεν τη βγαζω με 3 ωρες υπνο το 24ωρο, κοιμαμαι ορθια και φοβαμαι και για το μωρο, αν θα το φροντιζω σωστα. Καποια βραδια (οπως χτες) με παιρνει κι ο υπνος και ξυπναω μεσα στην αγωνια.

να'μαι παλι αλλά ξαναφεύγω για δουλίτσες:

Μαριάνθη μου σήμερα που ξαναέβγαλα γάλα το πρόσεξα και έβαλα και το φρέσκο για λίγο στο ψυγείο. μετά τα ανακάτεψα. ελπίζω να το έκανα σωστά, .οχι τίποτε άλλο αλλά να μην πηγαίνει και ο κόπος μου χαμένος.

καλά διαβάζω τι γράφεται σχετικά με το τι φοράτε στα πιτσιρίκια σας και με πιάνει ταραχή. του φοράω και εγώ κοντομάνικο ζιπουνάκι, βαμβακερό κορμάκι και φροντίζω να τον τυλίγω με κάτι βαμβακερό όταν τον έχω αγκαλιά. η μαμα μου ομως που τον κρατάει το πρωί του φοράει και ζακετούλα, μου το φασκιώνει κιόλας και του πετάει από πάνω φλισ κουβέρτα. θα μου το σκάσεις της λέω και μου απανταει ότι πρέπει να σταματησω γιατί το παιδί θελει ζέστη και ότι θα το κρυώσω έτσι ελαφρα που το ντύνω. το σπίτι μας έχει περίπου 22 βαθμούς.

ααα και κάτι άλλο που με προβληματίζει:

τώρα τελευταία έχω βρει ένα κολπάκι για να κοιμάται όταν είναι ανήσυχος. Την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα. Κορίτσια ηρεμεί σε δευτερόλεπτα και αποκοιμιέται. αυτό που με προβληματίζει όμως είναι ότι αφενος μεν την θέλει αρκετά κοντα του για να την ακουει δυνατουτσικα αφετέρου δε σκέφτομαι μην τυχόν και το συνηθίσει αυτό το πράγμα και κοιμάται με την οδοντόβουρτσα μέχρι να παρουσιαστεί φαντάρος

Ρώτα τον γιατρό για το πως να ντύνεις το μωρό και σε τι θερμοκρασία καλύτερα μαράκι!

Όσο για την οδοντόβουρτσα, νομίζω θα την ξεπεράσει πολύ νωρίτερα :)

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Μα άσε να της το πει, να δούμε τι θα απαντήσει :)

Τις προάλλες που ήταν εδώ η μαμά μου, έπαιζε με το Νικόλα και του έλεγε ότι το καλοκαίρι θα πάνε Κέρκυρα και θα κάνουν μπάνια κλπ. Και γυρνάει ο δικός μου και της λέει ότι το παιδί δεν θα πάει Κέρκυρα παρά μόνο μαζί μας τον Αύγουστο.

Όταν έμεινα μόνη μαζί του, του εξήγησα πως αφού η μαμά μου θα είναι εδώ από τον Φλεβάρη θα είναι γαϊδουριά μας να την κρατήσουμε και όλο το καλοκαίρι και τι πιο φυσιολογικό να πάρει το Νικόλα τον Ιούνιο και να πάνε στο νησί (η μαμά μου είναι πολύ νέα (55) και εκπαιδευτικός, οπότε έχω πλήρη εμπιστοσύνη). Μα μου λέει τόσο καιρό το παιδί μακριά μας δε γίνεται. Και τι θα τον κάνω, του λέω, θα τον παίρνω μαζί μου στο γραφείο; Εκτός και αν η μαμά σου διαθέσει ένα μήνα την άδειά της να έρχεται κάθε μέρα Παιανία να κρατάει τον μικρό...να της το πω μου λέει.

Μετά από 5 λεπτά, γυρνάει και μου λέει: Οπότε όταν είναι να φύγουν τον Ιούνιο, θα πρέπει να ανεβούμε όλοι μαζί με το αυτοκίνητο να κουβαλήσουμε καρότσι, κλπ. Αχαχαχαχαχαχα!

βρε τη κατσαρίδα, την αράχνη και το σκ...μπάμπουρα!!!!

μόνο που της έκοψε τη χαρά της μαμάς σου!

Καλημέρα κι απο μένα!

Σήμερα μου έχει ανέβει λίγο το ηθικό!

Χθες η μικρή ήταν τέλεια! Μέχρι που βγήκαμε και για καφέ!

Βέβαια μας τα έκανε μέσα στην καφετέρια αλλά ευτυχώς είναι φίλος μας ο ιδιοκτήτης και πήγα στην κουζίνα του μαγαζιού και την άλλαξα!

'Ηρθαν και τα πράγματα μας απο mothercare!

Μάλλον θα είναι ερωτευμένος ο αποθηκάριος τους γιατί και μένα Μαράκι κάποια πράγματα μου τα έβαλαν διπλά! ένα σετ σεντονάκια φανελένια (τα οποία περιμπτόντως είναι τέλεια! πολύ μαλακά και πολύ ζεστά!), ένα σετ με 2 καλσόν της μπέμπας, μια 7άδα μακρυμάνικα κορμάκια και ένα σετ με 2 κορμάκια ζιβάγκο!

αυτά ήταν εις διπλούν και μια και ήταν στην κανονική κούτα, φυσικά θα κάνω τον κινέζο!

άσχετο: τι κοιμίζει πλέον τη μπέμπα μου εκτός απο τον απορροφητήρα????

Ο Ξυλούρης! της βάζω ένα cd Ξυλούρη και στο 10λεπτο κοιμάται!!!

Τα πιο γλυκά κομμάτια της ζωής μου είστε εσείς....

M1XEp3.png

D0MBp3.png

καλημερα σε ολες τις μανουλες και στα παιδακια τους!λοιπον μαλλον και εμενα η μπεμπα επαθε περιπου τα ιδια με της honey απο το εμβολιο rotarix (2 δοσεις)rotateque (3 δοσεις),το ιδιο εμβολιο ειναι.λοιπον το καναμε την πεμπτη,το σαββατο αρχισε να εχει μια ανησυχια θεωρησα οτι εφταιγαν κατι φιλοι που ηρθαν μιας και την ψιλοπειραζαν και αυτη ειναι λιγο μαμακιας μιας και ειναι ολη την ωρα μαζι μου εεε και δεν της αρεσουν οι επισκεψεις και εκνευριστηκε.την κυριακη ειχε λιγο περισσοτερη ανησυχια και λιγο κλαμα.την δευτερα χειροτερα εεεε και χτες ολη μερα γκρινιαζε δεν καθοταν ουτε στην κουνια-ριλαξ που την λατρευει και μολις την βαλεις εκει κοιμαται και το βραδυ που την εβαλα να κοιμηθει στην κουνια της ενω παντα μα παντα κοιμαται πια μονη της εδω και ενα μηνα χτες και προχτες χρειαστηκε να την κουνησω....γκρινια γκρινια γκρινια ολη μερα.ησυχαζε μονο αν ημουν μαζι της και με εβλεπε.μολις εφευγα εκλαιγε...δεν θελω σε καμια περιπτωση να σας τρομοκρατησω.εγω και παλι μετα απο αυτα θα το εκανα το εμβολιο γιατι προτιμω να γκρινιαζει παρα να αρρωστησει....κοιταξα και στο σαιτ του εμβολιου και λεει οτι οι παρενεργειες διαρκουν εως 8 μερες μετα το εμβολιο...

Καλημέρα,

κάναμε και εμείς εχθές του πνευμονιόκοκκου και έκανε πυρετό το παιδάκι μου(μέχρι 37,:cool:.Δεν είχε γκρίνια αλλά ήταν ζεστούλης και τον κράταγα αγκαλίτσα!!!Πήγα να του δώσω και depon σιρόπι αλλά δεν τα κατάφερα!!:mad:!Ράκος έγινα!!!Σήμερα είναι μια χαρα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Δεν εχω χαλασει τη σχεση μου μαζι της, γιατι ξερω οτι καθε φορα που επρεπε στη ζωη της να αναλαβει καποια ευθυνη, την επιαναν ενα σωρο ψυχοσωματικα....με ντανταδες μεγαλωσαμε με την αδελφη μου. Ομως ηλπιζα τουλαχιστον τωρα με το εγγονι να συνελθει λιγο.

Απλα δεν τη βγαζω με 3 ωρες υπνο το 24ωρο, κοιμαμαι ορθια και φοβαμαι και για το μωρο, αν θα το φροντιζω σωστα. Καποια βραδια (οπως χτες) με παιρνει κι ο υπνος και ξυπναω μεσα στην αγωνια.

τα ίδια και ο άντρας μου! η μάνα του ήταν και είναι στο κόσμο της, με γιαγιάδες μεγάλωσαν τα παιδιά της. μόνο που εγώ δεν περίμενα ποτέ ότι θα αλλάξει στάση με το εγγόνι της. ο άντρας μου πάλι ήλπιζε. οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα!

εγώ έχω μια μάνα επίσης νέα, 55 ετών, δουλεύει 30 χρόνια απ τις 6 το πρωί ως τις 4 το απόγευμα και κάνει κι όλες τις δουλειές μόνη της. πέρυσι που δούλευα περισσότερο, κάθε απόγευμα έφευγε απ τη δουλειά της και ρχόταν κάτω απτο σπίτι μου να περιμένει το σχολικό να πάρει το Δημήτρη και να τον κρατήσει ως τις 9,30! πήγαινε σπίτι της και έκανε δουλειές ως τις 11 για να σηκωθεί και πάλι στις 6 το πρωί!

αν αυτό δεν είναι θυσία τι είναι? φυσικά το καλοκαίρι δε πήγε πουθενά παρά την άδεια της τη πέρασε στο μαιευτήριο!

ε όχι και στην ίδια μοίρα με τα σκαθάρια του άντρα μου!!!!!

ε ρε γλέντια και να μου πει να πάμε γιορτές στους δικούς του!!!!!!!!!!!

του κουτρούλη ο γάμος θα γίνει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...