Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλως το Λουκουμάκ!!!!

Ο γιατρος τι ειπε?

μονο τα χαπια να παρεις?

Αυχενικη ποτε θα κάνεις? 'εκανες??

Γεια σου Anstef.Ο γιατρος ειπε ξεκουραση και σε περιπτωση που ξαναδω αιμα να τον παρω τηλ οτι ωρα και να ειναι.Μου ειπε να παω να με δει και την Δευτερα..απλα εχω αγχωθει μηπως εχει παθει το μπεμπε...Αυχενικη εχω στις 25 του μηνος...

Αχ βρε Λουκουμακι σε καταλαβαινω,τη Δευτερα ε?

Γιατι δε πας νωριτερα να σου φυγει κ το αγχος??

Κατα πασα πιθανοτητα δε θα ειναι τιποτα αλλά για να ηρεμησεις μωρε,σε νιωθω απολυτα.

Αχ βρε Λουκουμακι σε καταλαβαινω,τη Δευτερα ε?

Γιατι δε πας νωριτερα να σου φυγει κ το αγχος??

Κατα πασα πιθανοτητα δε θα ειναι τιποτα αλλά για να ηρεμησεις μωρε,σε νιωθω απολυτα.

Εγω αν γινοταν θα ειχα παει απο χτες αλλα αφου μου ειπε τοτε να παω..Ντρεπομαι να τον παρω να του πω θελω να ερθω τωρα...Τελοςπαντων σας ευχαριστω...Μαλλον θα παραμεινω μια "τρελη" μεχρι την Δευτερα...

Φιλακια

Διαφημίσεις

Εγω αν γινοταν θα ειχα παει απο χτες αλλα αφου μου ειπε τοτε να παω..Ντρεπομαι να τον παρω να του πω θελω να ερθω τωρα...Τελοςπαντων σας ευχαριστω...Μαλλον θα παραμεινω μια "τρελη" μεχρι την Δευτερα...

Φιλακια

Καλε πηγαινε, τι σημαινει ντρεπομαι??????????

Ακου κει,πελάτισσα εισαι οποτε θες πας!

Πες του οτι εισαι αγχωμενη και οτι θες να πας να ηρεμησεις, γιατρος σου ειναι ρε συ.

Ααα κ αφου απο κει εχει νέκρα ,να ερχεσαι να μας λες τα νεα σου εδω!!!!!!!!

Γεια σου ΑυγουστοΓκαστρουλα!

Λουκουμάκι συμβαίνει συχνά, απλά πρόσεχε λίγο, όχι βάρη και απότομες κινήσεις μέχρι να δέσει καλά το παιδί.

Βελουδάκι αν με παιδεύει λέει????Κάνει και τίποτα άλλο?

Μαράκι αν του δώσω ρακί θα κοιμάται 1 βδομάδα.....βρε λες?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Αχ επιτελους να τα πω σε καποια...Προχτες ειχα αιμα...Οχι πολυ αλλα ουτε και λιγο...Πηρα τον γιατρο και μου ειπε να περνω τα utrogestan...Δεν εχω ξαναδει αιμα παρα μονο κατι σταγονιστες...Φοραω και καθε μερα σερβιετακι για να το ελεγχω αλλα το σερβιετακι πεντακαθαρο...

Ειχατε εσεις κατι παρομοιο???Εχω ψιλο-χοντρο αγχωθει...:confused:[/quote

utrogestan έπαιρνα στο πρώτο παιδί τους 3 πρώτους μήνες, μην ανησυχείς, σύνηθες είναι. το δίνουν οι γιατροί.

πολύ ωραίες οι στολές!

η πιπεριά μ αρέσει!

δε θα κάτσω φεύγω έχω σίδερο αλλιώς θα δείτε την απλώστρα στο σαλόνι υπερφορτωμένη το σάββατο, όχι τίποτε άλλο αλλά δε κολλάω να το κάνουμε το σίδερο ενδιαμέσου των καφέδων εναλλάξ!

Με ρώτησε ο πατέρας μου πώς βγάλουμε το μωρό και του είπα ό,τι έχουμε θέμα. Μου είπε να μην διανοηθώ να βγάλω το όνομά του και ό,τι ο Στέφανος έχει δίκιο!!!!! Θα με τρελλάνει? Τελοσπάντων, θα λήξει το θέμα. Κουράστηκα και θέλω το παιδί μου να έχει όνομα επιτέλους!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...