Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Με ξυπνάει στις 5, ξανακοιμάται στις 7 για μισή ώρα, την μισή μέρα θέλει βυζί, την άλλη μισή τον κουνάω στο καρότσι, με χέζει 5-6 φορές την μέρα, με κατουράει άλλες 5-6, όλη μέρα αλλάζω πάνες και πλένω κώλους, τρώει ανελέητα και ξερνοβολάει με τον ίδιο ρυθμό, ξυπνάει την νύχτα 3-4 φορές και στο τέλος με κάνει μάκια και τραβάω σε όλα ένα ΧΧΧΧΧ.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Με ξυπνάει στις 5, ξανακοιμάται στις 7 για μισή ώρα, την μισή μέρα θέλει βυζί, την άλλη μισή τον κουνάω στο καρότσι, με χέζει 5-6 φορές την μέρα, με κατουράει άλλες 5-6, όλη μέρα αλλάζω πάνες και πλένω κώλους, τρώει ανελέητα και ξερνοβολάει με τον ίδιο ρυθμό, ξυπνάει την νύχτα 3-4 φορές και στο τέλος με κάνει μάκια και τραβάω σε όλα ένα ΧΧΧΧΧ.

Χαχαχα!!Κάτι μου θυμίζει αν εξαιρέσεις το βυζί και προσθέσεις κι άλλη μισή μέρα (ναι ναι πλέον 36 ώρες έχει για μένα το 24ωρο!) χεράκια κι αγκαλίτσες!!! Βίντεο!!! Θα ανεβάσω βίντεο στο φέις στο λόγο μου θα προσπαθήσω γιατί έχει πλάκα! Κάνω κι εγώ ντιλίτ στα όσα μου κάνει με κάτι τέτοια!!

Ουγκ!!:shock:

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Οι Πρίγκηπες έχουν τρόπους!!!! Το βρήκα!!!!!!! Γάιδαρο θα τον ντύσω!!!! Το γαιδουλάκι μου!

Μην το γελάς θα είναι τέλειο!!! Μου έβαλες ιδέες!! Στολές ρε παιδιά πού θα βρούμε?? Μπεμπε δεν έχω ιδέα αν έχει στα Χανιά...

Διαφημίσεις

Μη το γελας κλοκλο...ειναι μεσα στις σκέψεις μου.......

εχω αρχισει να οργανώνομαι..... ΗΔΗ!!!!!!!

th_1224584279_303_min_touloumpa.jpg

Σας περιμενω.......:lol::lol:

Χμμμ φαίνεται λιιιιιιγο αισχρούτσικο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...