Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλοφόρετη η στολή της τρελοκοτσιδούς!!!!

200μλ εμένα μου φαίνονται πάρα πολλά, παρόλο που τα 250 τα πίνει στο γάλα.

χτες με τα 100 ήπιε και λίγο νεράκι μετά με το κουταλάκι -συνεχίζει να αηδιάζει αλλά της αρέσει το κουτάλι και κάπως την παλεύουμε - και μετά παρόλο που της έφτιαξα γάλα δεν το ήθελε. και η κοιλίτσα της γέμισε...

και η συσκευασία 200 λέει πάντως και η γιατρός μου είπε να της φτιάχνω τη δοσολογία της συσκευασίας...όμως μετά μου είπε 'δεν θα θέλει σε καμια εβδομάδα συμπλήρωμα, θα έχει φάει γύρω στα 130 μλ κρέμα'...

απλώς όταν χορτάσει ή αν θέλει γάλα τσαντίζεται και τελειώνει η ιστορία σύντομα.

τέσπα, το θέμα είναι να τρώνε για να πάνε εύκολα μετά τα φρούτα και το φαγητό, για τις ζάχαρες τώρα δεν τρελαίνομαι, αφού χτες δεν έμεινε να φάω εγώ και μου κακοφάνηκε... χαχαχαχαχα!!!

σήμερα θα βάλω 200 :)

pvGHp2.png9TDjp2.png

Εμένα ρε γμτ μου πε μη κοιτάς τι λέει το κουτί βαζε 200 με όση σκόνη θέλει για να πήξει. Τωρα και αυτό σχετικό είναι....

Καλα τα 200 είναι τρομερά πολύ, εμένα στο τσακίρ κέφι να πιει γάλα 170.

Και με το κουτάλι πόσο να φάει σε κάθε κουταλιά? Το μισό απέξω, ξαναμάζευτο βάλτο μέσα, 10 ώρες!

Πάντως κ γω νομίζω το θέμα είναι να μάθουν τη νεα φάση!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

καλά εμένα το χειρότερο έίναι το πρρρρρρρρρρρ

που το κάνει συνειδητά για να το πετάξει όλο έξω εύκολα και γρήγορα!!!!

στην αρχή βγάζει με τη γλώσσα το μαζεύω κλπ αλλά όταν αρχίσει τα πρρρρρρ

ξέρω οτι το υπόλοιπο είναι δικό μου.

pvGHp2.png9TDjp2.png

καλά εμένα το χειρότερο έίναι το πρρρρρρρρρρρ

που το κάνει συνειδητά για να το πετάξει όλο έξω εύκολα και γρήγορα!!!!

στην αρχή βγάζει με τη γλώσσα το μαζεύω κλπ αλλά όταν αρχίσει τα πρρρρρρ

ξέρω οτι το υπόλοιπο είναι δικό μου.

Ακόμα δε το χω ζήσει αυτό. Χαχαχαααααα

Προς το παρόν ανοίγει το στόμα και κάνει σα σκυλί λαχανιάζει. Και από τη χαρα της κλείνει το στόμα πριν καλά καλά της βάλω το κουτάλι μέσα! Οταν το χάνει από το οπτικό της πεδίο μάλλον νομίζει ότι μπήκε μέσα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Χαχαχα!! Ποια πεθερά καλέ? Στο χωριό θα πάμε. Η πεθερά είναι στην πολιτεία...μισή ώρα δρόμος αλλά με το αμάξι του πεθερού και μία ώρα μη σας πω. Το καλό είναι ότι αν έρθουν που σιγά μη χάσουν...ο πεθερός δε γουστάρει μία στο χωριό -μη χάσει τον καφενέ του- οπότε δε θα δω για πολύ τα μούτρα τους φαντάζομαι!

γεια σας κι από μας!!!! όλα καλά; σήμερα πήρα κρεμούλα για το μπεμπέ υποαλλεργική κι εμείς μία της νουτρίτσια χωρίς γάλα, άνθος αραβοσίτου και δε κρατήθηκα του δωσα 5 κουταλάκια τα οποία τα καταβρόχθισε! του την έκανα με ελάχιστο υποαλλεργικό γάλα και νερό.

στήθος σήμερα δε θέλει καθόλου!!!! 200 μλ κατέβασε γάλα υποαλλεργικό. το χω παρατηρήσει κάθε που έχω περίοδο έτσι κάνει με το θηλασμό! θα βγάλω με το θήλαστρο σε λίγο να ελεγξω. αυτά.

πάω για σίδερο!

Γιωργή μου να σαι χιλιόχρονος!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια από την ήμερα που αρχίσαμε φρούτα λαχανικά τα κακά μας γίνανε ΣΦΙΚΤΑ και σαν της κατσίκας ένα πράμα αντί νερουλά και πολλά και ανοιχτόχρωμα τώρα σας λέω ανάλυση για τα κακά πω πω πω που καταντησα!!!τεσπα σήμερα γκρίνια για να την κοιμίσω τώρα όλο έκλαιγε δεν νύσταζε μάλλον άλλα ήθελα λίγο να κοιμηθώ και εγώ γι αυτό!Σάββατο να είμαστε καλά λογικά θα έρθω άλλα και πάλι το σκέφτομαι ενώ μέσα μου το θέλω πολύ!!!Για μένα θα είναι πρώτη φορά και όλα θα μου είναι άγνωστα!!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

γεια σας κορίτσια από την ήμερα που αρχίσαμε φρούτα λαχανικά τα κακά μας γίνανε ΣΦΙΚΤΑ και σαν της κατσίκας ένα πράμα αντί νερουλά και πολλά και ανοιχτόχρωμα τώρα σας λέω ανάλυση για τα κακά πω πω πω που καταντησα!!!τεσπα σήμερα γκρίνια για να την κοιμίσω τώρα όλο έκλαιγε δεν νύσταζε μάλλον άλλα ήθελα λίγο να κοιμηθώ και εγώ γι αυτό!Σάββατο να είμαστε καλά λογικά θα έρθω άλλα και πάλι το σκέφτομαι ενώ μέσα μου το θέλω πολύ!!!Για μένα θα είναι πρώτη φορά και όλα θα μου είναι άγνωστα!!!

Μαρία νομίζω ότι επαναλαμβάνεσαι! :lol:

Κλεό ζηλεύω!!! Εγώ τι να ντύσω τον μικρό??????? Γιατί πειρατή δεν τον ντύνω... Θέλω κάτι τρυφερό...λαγουδάκι ας πούμε! Να πρωτοτυπήσω δλδ! χαχαχα!!! Τα κοριτσάκια έχουν τόσες επιλογές....τα αγοράκια πάλι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...