Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ασχετο μου ρθε...

Καμιά φορά μπαίνω στο παλιό παρεντς σε εκείνο το άσχημο θέμα να δω ρε κορίτσια αν η Ιρινούλα είναι πάλι έγκυος. Μακάρι ρε γμτ....

Αντε καλό βράδυ!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Μιλάμε είμαι οφ, πάω νάνι.

Αύριο έχω ΟΑΕΔ για να ετοιμάσω χαρτούρα για το 6 μηνο, σε 10 μέρες λήγει η άδειά μου η ισόχρονη του μειωμένου.

Δηλαδή λεφτά γιοκ.

Αυτά!

Καλέ πολλά γράψατε δε πρόλαβα όλα!

ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ???

ΡΕ ΠΑΡΤΕ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΕΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ 2ο!

Καληνυχτούδια!

Καλε,700 ευρο θα παιρνεις καθε μηνα απο τον οαεδ..

στις 9- 180μλ

στις 12- 80μλ

στις 3 θηλασα γιατι βαρεθηκα

στις 6 - 50μλ

τωρα τη θηλασα και της εδωσα και 90μλ σκόνη.

Ε λίγο είναι όντως.

Μήπως έτυχε μωρε που δε ξέρει το μπιμπερό.

Και ξανακαληνύχτααααααααααααα

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Ε λίγο είναι όντως.

Μήπως έτυχε μωρε που δε ξέρει το μπιμπερό.

Και ξανακαληνύχτααααααααααααα

Μπορει,ξερω κ γω....

θα το ξανακάνω αν αντεξω αυριο να δω,πολυ κουραση παντως με τα θηλαστρο και τα μπιμπερο κ τις αποστειρώσεις...τεσπα

Ε ναι.

Αλλά δε φτουράνε.

Απο το ολότελα...........!!!

Αντε καληνυχτα,μονη μου εμεινα,παω να ραψω

Διαφημίσεις

υποθετω τωρα που μπηκα ολες λειπετε,ε?

τι γινεται με τις κρεμες?

Κλεοπάτρα, τι κρεμα δινεις?

εννοω ρυζαλευρο ή κατι αλλο?

Αγγελική, η αντληση δεν θα σου δειξει ποσο πινει.

για να καταλαβω ξεκινησες αντλησεις? το πρωι παντα βγαζω περισσοτερο απο οτι μεσα στην διαρκεια της μερας. καθε πρωι κανω μια αντληση αφου εχει θηλασει απο το ενα στηθος και στο τελος της αντλησης παλι της δινω λιγο απο το στηθος που αντλησα. διοτι οσο καλο και να ειναι το θηλαστρο το στομα του μωρου βγαζει καλυτερα.

τα υπολοιπα ειμαι λιγο κουρασμενη για να τα διαβασω.

και οταν ειμαι κουρασμενη τα νευρα μου ειναι πανω απο το κεφαλι.

και μεσα σε ολα, ενω ελεγα να ξεκουραστω σημερα το βραδυ, να κανω ενα μπανιο να χαλαρωσω, κρεμουλες, κλπ, η κυρια ειχε κακους σκοπους και πριν κανα 20λεπτο κοιμηθηκε!!!

ειναι μια παρηγορια που ξερω οτι υπαρχουν ανθρωποι που καταλαβαινουν ακριβως τι περνω!

φιλια και.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Καλημέρα!!! Ένα σας λέω! Τον έβαλα στην κούνια του για να πλυθώ, πλύνω δόντια, χτενιστώ. Τον άφησα με το κεφάλι στην πάνω μεριά και τα πόδια στην κάτω και τον βρήκα ανάποδα... με το κεφάλι στην κάτω μεριά και τα πόδια στην πάνω! :lol:

Καλημέρα!!! Ένα σας λέω! Τον έβαλα στην κούνια του για να πλυθώ, πλύνω δόντια, χτενιστώ. Τον άφησα με το κεφάλι στην πάνω μεριά και τα πόδια στην κάτω και τον βρήκα ανάποδα... με το κεφάλι στην κάτω μεριά και τα πόδια στην πάνω! :lol:

Καλημεραααααααααααα!!!!!!

Αυτο που μου κάνει εμενα εντυπωση ειναι το "χτενιστω"

εγω νομιζω οτι ο κότσος ειναι πια η μονιμη κατασταση του κεφαλιου μου.

:lol:

Ρε το Γιωργη κάνει και αναποδιές ε?

Ποπο θελει πολυ προσοχη φιλενάδα!

Αγγελική, η αντληση δεν θα σου δειξει ποσο πινει.

για να καταλαβω ξεκινησες αντλησεις? το πρωι παντα βγαζω περισσοτερο απο οτι μεσα στην διαρκεια της μερας. καθε πρωι κανω μια αντληση αφου εχει θηλασει απο το ενα στηθος και στο τελος της αντλησης παλι της δινω λιγο απο το στηθος που αντλησα. διοτι οσο καλο και να ειναι το θηλαστρο το στομα του μωρου βγαζει καλυτερα.

φιλια και.....ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!

Eλισαβετ μου,αντλησα και το εδωσα με μπιμπερο να δω ποσο θα πιει.

η αληθεια ειναι οτι εκτος απο το πρωτο γευμα τα υπολοιπα ηταν χαλια ποσοτητες,ισως να ειναι αυτο που ειπε η Κλοκλο οτι δεν εχει συνηθισει το μπιμπερό,παρ ολα αυτα ομως δεν εδειχνε σημάδια πεινας ακομη και μετα τα ελάχιστα 50μλ που ηπιε.τεσπα...θα το παρακολουθησω

Καλημεραααααααααααα!!!!!!

Αυτο που μου κάνει εμενα εντυπωση ειναι το "χτενιστω"

εγω νομιζω οτι ο κότσος ειναι πια η μονιμη κατασταση του κεφαλιου μου.

Ρε το Γιωργη κάνει και αναποδιές ε?

Ποπο θελει πολυ προσοχη φιλενάδα!

Xaxaxa!!! κι εγώ κότσο το έχω αλλά τη νύχτα επειδή είναι πλέον μακρύ καρέ γίνονται αφάνα! Τις άλλες μέρες είμαι σαν την τρελή αλλά σήμερα χτενίστηκα γιατί έρχεται κούριερ να μου φέρει δέμα και δε θέλω να τον τρομάξω να μην ξανάρθει!!! :lol:

Παρεμπιπτόντως με πήρε τηλ πριν λίγο και με ρώτησε αν είναι το σπίτι χωρίς ασανσέρ... Του λέω 6 κιλά είναι το δέμα! Μου λέει "ε δεν είναι κι 6 κιλά!!!" Με τα πολλά λέει ¨καλά θα σας το ανεβάσουμε!" Ε λοιπόν δεν έχει μπουρμπουάρ!!!! Ακούς εκεί!!!

Διαφημίσεις

Κάλη..κάλη..κάλη...καλημέρα!!!

Τι κάνετε κοριτσάκια?Εμείς κοιμηθήκαμε στις 9,30 και στις 4 όμως ξυπνήσαμε για μαμ και μέχρι τις 5 κάναμε πάρτυ!!!Γέλασα όμως πολύ γιατί στις 4 τα ξημερώματα είχε τόσο όρεξη για μπουρου μπουρου ο μπεμπάκος!!!Μέχρι που γέλαγε μόνος του!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Xaxaxa!!! κι εγώ κότσο το έχω αλλά τη νύχτα επειδή είναι πλέον μακρύ καρέ γίνονται αφάνα! Τις άλλες μέρες είμαι σαν την τρελή αλλά σήμερα χτενίστηκα γιατί έρχεται κούριερ να μου φέρει δέμα και δε θέλω να τον τρομάξω να μην ξανάρθει!!! :lol:

Παρεμπιπτόντως με πήρε τηλ πριν λίγο και με ρώτησε αν είναι το σπίτι χωρίς ασανσέρ... Του λέω 6 κιλά είναι το δέμα! Μου λέει "ε δεν είναι κι 6 κιλά!!!" Με τα πολλά λέει ¨καλά θα σας το ανεβάσουμε!" Ε λοιπόν δεν έχει μπουρμπουάρ!!!! Ακούς εκεί!!!

Καλέ ο courier τι τα πέρασε τα 6 κιλά, κανά τόνο μήπως, εμάς που κουβαλάμε ολημερίς και ολονυχτίς 7 και 8 κιλά μπεμπάκια :-P , τι να πούμε δηλαδή...

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Εμένα ότι βρεί το τυλίγει στο κεφάλι του!!!Δύο λεπτά να τον αφήσω και να βρεί κουβέρτα ,σεντόνι ,πάνα το έχει βάλει στο κεφάλι και τον ψάχνω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...