Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ένα απλό παρκοκρέββατο πήραμε μη φανταστείτε, δε κάθεται μέσα όμως είναι νωρίς ακόμα. το χω κι εγώ όπως η κλοκλό για να μαζεύω τα παιχνίδια μέσα. της mothercare που είχα για το δημήτρη δε μου βγήκε καλο. γενικά πλέον κοιτάξτε τα ορθογώνια/μεγάλα και οπωσδήποτε στρώμα από πάνω! για 2 θέσεις δεν υπάρχει λόγος πλέον. να ναι ελαφρύ και να μαζεύεται εύκολα, να πιάνει λίγο χώρο. τα σκέτα πάρκα πιάνουν πολύ χώρο. τα χα ξαναγράψει παλιότερα, τα πάρκα με τις μεγάλες τρύπες που φαίνονται επικίνδυνα στα σκαρφαλώματα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

hehe ok, ego kata tis 12 mia kai 11 trome to galataki mas.

Estila ton antra mou simera se mia giatro tou Nat kai mas egrapse to embolia pou kanei 100 kai den tha plirosoume tipotis..ti xazi eimoun toso kairo pou den pigena mou lete ??

anyway sas afino giati me tin mourmoura kai to painxidi tis mikris simera den ekana douleia kai prepei na tin telioso tora ...

fylakiaaaaaaa

P.S ANTE NA ERTHEI TO SABBATOOOOOOOOOOoo

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

Διαφημίσεις

KALIMERA!!! akousa oti 8a kanei kako kairo!!veloudo pou 8a pas

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Καλημέρα!!!

Τι ωραία μέρα!!!Ο μπέμπης μιά χαρά τα πήγε με το εμβόλιο!!!Επειδή είχαμε κόσμο στο σπίτι(είχε γενέθλια ο κολλητός μου και είχα πάρει τουρτίτσα και ήρθαν σπίτι μου) δεν κοιμόταν με τίποτα το σκατούλι!!!Party animal μου φαίνεται είναι το παιδί μου χαχαχαχα!!!Άλλος είχε γενέθλια άλλος πήρε τα περισσότερα δώρα!!!Πολύ ωραία περάσαμε!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρααααα!!! Ρακές ακούω και ζηλεύω! Εδώ δεν έχουμε καλό παρεάκι για ρακοκατάσταση... Αλλιώς σε λίγο θα μπορώ να πιω... Δε με βλέπω να θηλάζω για πολύ ακόμα. Από τη μία σκέφτομαι να προσπαθήσω να το τραβήξω με νύχια και με δόντια ένα μήνα ακόμα από την άλλη υπάρχουν φορές που παραιτούμαι...αφού λιγόστεψε τόσο το γάλα που δε βλέπω αλλαγή ότι κι αν κάνω! Ήθελα να ήξερα όταν φτάνεις στο σημείο να θηλάζεις πρωί-βράδυ μετά από κάποια ηλικία του μωρού πώς έχεις γάλα?

Το άλλο σας το είπα? Έχω δύο μέρες καθυστέρηση! :lol:

Αλλά για να προλάβω όσες τσιρίξετε να πάω να κάνω κανένα τεστ να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος 1ον γιατί δεν κάνω σεξ και 2ον γιατί έχω τόσα νεύρα που είναι σημάδι ;ή ότι θα μου έρθει.... ή ότι δεν κάνω σεξ! :lol:

Σας αφήνω προς το παρόν να ταΐσω μπέμπη! Θα ξαναμπώ γιατί έχει ο μπαμπάς βάρδια!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! (σατανικό γέλιο!!!) :lol:

hehe ok, ego kata tis 12 mia kai 11 trome to galataki mas.

Estila ton antra mou simera se mia giatro tou Nat kai mas egrapse to embolia pou kanei 100 kai den tha plirosoume tipotis..ti xazi eimoun toso kairo pou den pigena mou lete ??

anyway sas afino giati me tin mourmoura kai to painxidi tis mikris simera den ekana douleia kai prepei na tin telioso tora ...

fylakiaaaaaaa

P.S ANTE NA ERTHEI TO SABBATOOOOOOOOOOoo

Και εγώ συμπεθέρα χαζή ήμουν τα πρώτα εμβόλια τα είχα πληρώσει 140 ευρώ!!!Εμάς το ταμείο του άντρα μου δικαιολογεί και ιδιωτικό παιδίατρο και σκέφτομαι να κάνω μία βολτίτσα απο εκεί να γνωριστούμε!!!(ο Δημήτρης που πήγε για να γράψει τα εμβόλια μου είπε πως είναι πολύ καλή!).Βεβαια τον παιδίατρο μας δεν τον αλλάζουμε αλλά καλό είναι να κάνουμε μία γνωριμία!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρααααα!!! Ρακές ακούω και ζηλεύω! Εδώ δεν έχουμε καλό παρεάκι για ρακοκατάσταση... Αλλιώς σε λίγο θα μπορώ να πιω... Δε με βλέπω να θηλάζω για πολύ ακόμα. Από τη μία σκέφτομαι να προσπαθήσω να το τραβήξω με νύχια και με δόντια ένα μήνα ακόμα από την άλλη υπάρχουν φορές που παραιτούμαι...αφού λιγόστεψε τόσο το γάλα που δε βλέπω αλλαγή ότι κι αν κάνω! Ήθελα να ήξερα όταν φτάνεις στο σημείο να θηλάζεις πρωί-βράδυ μετά από κάποια ηλικία του μωρού πώς έχεις γάλα?

Το άλλο σας το είπα? Έχω δύο μέρες καθυστέρηση! :lol:

Αλλά για να προλάβω όσες τσιρίξετε να πάω να κάνω κανένα τεστ να σας πω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να είμαι έγκυος 1ον γιατί δεν κάνω σεξ και 2ον γιατί έχω τόσα νεύρα που είναι σημάδι ;ή ότι θα μου έρθει.... ή ότι δεν κάνω σεξ! :lol:

Σας αφήνω προς το παρόν να ταΐσω μπέμπη! Θα ξαναμπώ γιατί έχει ο μπαμπάς βάρδια!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ! ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! (σατανικό γέλιο!!!) :lol:

Καλημέρα Νεκταρία,

Στο τσάκ με πρόλαβες να βάλω τις φωνές (απο χαρά) και είμαι και στο γραφείο!!!

Εχθές ο γιατρός μου είπε οτι μέχρι αυτό το μήνα ιατρικά τουλάχιστον τα παιδάκια τα έχουμε καλυμμένα οπότε πολύ καλά τα πήγες..εγώ και τα αδέρφια μου παιδιά της milupa είμαστε και δόξα το θεό μιά χαρά είμαστε όλη μην τρελαθούμε κιόλας!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Βλέποντας το Λεό μου να μεγαλώνει και να έχει και πιά και άλλα ενδιαφέροντα πέρα απο την μαμά με χαλάει λίγο!!!Τώρα πιά παίζει,δείχνει αδυναμία στο μπαμπά του ,καθεται και σε άλλες αγκαλίτσες χωρίς να ψάχνει συνέχεια την μαμά...μεγαλώνει το πουλάκι μου μεγαλώνει!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα!!!!!!!

Ντινα,Αντριάνα κ οσες ειστε εδω!!!!!

Κι δω τελεια μέρα και γω η πανχαζη ειπα στον αντρα μου ναπάρει το αμαξι μου γιατι νομιζα οτι θα βρέχει και τωρα σκατούλες.

Φυσικα ο καλος μου εκτος απο το αμαξι πηρε και τα δυο ζευγαρια κλειδιων του σπιτιου και ετσι ειμαι κλειδαμπαρωμένη μέσα...γκρρρρρρρρ θα παρω τηλ να μου φερει η σπιτονοικοκυρα τα δικά της.Τουλαχιστον να παμε μια καροτσάδα παραλιακά.

Ντινα, πρεπει να το ξεπεράσεις ρε φιλενάδα!!!

Δηλαδη αυριο μεθαυριο που θα βρει κάνα κοριτσάκι και θα στο φέρει σπιτι ,τι θα κάνεις? θα πεσεις απο τα μπαλκόνια????

Δεν τολμώ να σκεφτώ οταν θα παντρευτει δηλαδη.....μωρή κοιτα μη γίνεις κακιά πεθερά εεεεεεεεεε????????

Για να σε παρηγορησω θα σου πω οτι διαβαζα οτι τα μωρουλια στον 8ο μηνα κ μετά δειχνουν προσκολληση σε μαμα-μπαμπα γιατι τοτε αρχιζουν να καταλαβαινουν οτι οι αλλοι ειναι ξένοι....don't panic και γω τα σκέφτομαι αυτα μη νομιζεις!!!!!!!

Βλέποντας το Λεό μου να μεγαλώνει και να έχει και πιά και άλλα ενδιαφέροντα πέρα απο την μαμά με χαλάει λίγο!!!Τώρα πιά παίζει,δείχνει αδυναμία στο μπαμπά του ,καθεται και σε άλλες αγκαλίτσες χωρίς να ψάχνει συνέχεια την μαμά...μεγαλώνει το πουλάκι μου μεγαλώνει!!!

Kαι πού είσαι ακόμα!!! Αυτά είναι ανώδυνα...όταν θα αρχίσουν τα "α παράτα με ρε μάνα" θα σου πω εγώ! Καμιά φορά σκέφτομαι ότι θέλω να δείρω τον αδερφό μου...!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...