Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!

Τζίνα μια χαρά με την κρέμα η μικρή ε? μπράβο!!

Καλά να περάσετε και στο ταξιδάκι σας!! ωραία θα είναι σίγουρα!!

Κλεοπάτρα καλύτερα? και ο άντρας σου πως είναι?

Μαρία μια χαρά η μπουμπού σου στα κιλά και στο ύψος!

Μανταλένα καλά να περάσετε Αθήνα!

Θα δεις και τα κορίτσια και τα μωράκια, ποιος στη χάρη σου!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπνηλία μάλλον έκανε το εμβόλιο στο μωρό μου, κοιμήθηκε χτες από τις 8 το βράδυ εως τις 8 το πρωί, έφαγε βέβαια δύο φορές ενδιάμεσα, και τώρα κοιμάται πάλι εδώ και μιάμισυ ώρα!! μπράβο ύπνος!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα! Προλαβαίνω δεν προλαβαίνω!!! Χρόνια πολλά στα μπεμπάκια που είχαν χθες τα ανεπίσημα γενέθλιά τους!!! Άντε και με το καλό και στα επίσημα με το χέρι στην τούρτα!! Αχ τι μου κάνετε??? Για συνάντηση διαβάζω και ζηλεύω!

Επίσης με τον άντρα μου φαγωνόμαστε συνέχεια! Δε σας έχω πει τα περισσότερα... Συναδέλφισσα, η μαία μας έλεγε στον ανώδυνο ότι με το μωρό ο γάμος μπορεί να περάσει κρίση αλλά συνήθως με τον καιρό όλα φτιάχνουν. Είναι αλήθεια ότι κι εγώ δεν μπορώ να ελέγξω τα νεύρα μου και τσακωνόμαστε ακόμα και για βλακείες. Χθες τον είπα ηλίθιο (μου ξέφυγε για κάτι που έκανε και με τσάτισε...) και φυσικά τα σκάτωσα αφου τσατίστηκε, ανταπέδωσε με κακίες και μετά δε μιλιόμασταν. Τι να πεις...είναι φυσικό με τα νεύρα τσίτα από την κούραση και την αϋπνία. Απλά θέλει πού και πού να μιλάς....Θα μου πεις αν ο άλλος δε μιλάει τι στην ευχή να κάνεις... ειλικρινά δεν έχω συμβουλές να σου δώσω....

Ντινάκι εσύ φταις για όλα! Καλέ σοβρακολογείς :lol: (που λέει κι ο άντρας μου)?? Kι εμένα κάνει ανήσυχο ύπνο ώρες-ώρες αλλά δεν τον βασανίζω. Βέβαια στην αρχή τα ίδια σκεφτόμουν....αλλά με τον καιρό μου πέρασε. Ειδικά στην αρχή που έμπηζε και τα κλάματα όσο κοιμόταν....??!! Αλλά τελικά βλέπουν κι εφιάλτες και τρομάζουν δε φταίμε εμείς.

Αχ έχω κι άλλα να σχολιάσω αλλά ξύπνησε και θέλει αποκλειστικότητα!! Λέων παιδί μου! Αχ τι έχουμε να πάθουμε με τα παιδιά που κάναμε... όχι όλες δλδ... γιατί βγάλαμε και καρκινάκια και παρθενάκια.... Δεν ξέρω τι λέω μου φαίνεται! Καμία συνοχή από όταν γέννησα!!!

Διαφημίσεις

Κλεοπάτρα καλύτερα? και ο άντρας σου πως είναι?

Ευχαριστούμε πολύ πολύ, ναι καλύτερα, εγώ μια χαρά είμαι μωρε, μια βραχνάδα εχω, ο αντρούλης τη παλεύει.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Kalimera kai apo emas, simera to proi pira tin mikri sto krabati kai kimithikame aggalitsa...

o sizix pige apo etairia gia na kanonisei na mparkari :(. anyway tha to paro apofasi kapia stigmi oti tha mou fygei gamoto. oxi tipote allo alla ton sinithisa na einai konta mas kai pername toso omorfa pou ayti tin fora tha eimai aparigoriti.

Gia tin sinantisi den to sizito eimai mesa idika proi pou i mikri mou einai stis kalestis ouuuuuuuu beloudenia an pas stin kalamata tha exo ena logo na episkeptome ta palia mou limeria.

Anoula tha bazoume ta zouzounia piso sto Punto kai pou mas xaneis pou mas briskeis stin kalamata tha eimaste :).

Anstefaki tha sou stiloume glikaki me courier gia na min paraponiese.

Maria_pa min akouso ksana gia kilaaaaa tha se maloso :)

klo Klo siderienia kai perastika ston antrouli sou. (tha se doume enoite stin sinantisi).

Madalena esto kai gia misi oritsa na ta katafereis tha einai telia :).

Anoula theleis boitheia se kati???? olo esena xonoume gia tis sinantiseis:).

Otan tha mino moni mou kai den tha xriazete na dioxno ton antrouli apo to spiti enoithe oti tha erxeste kai apo edo eeee?

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

δύσκολη η μέρα η σημερινή έτρεχα τη γιαγιά μου σε γιατρούς πρωί πρωί έπαιρνε καιρό λάθος φάρμακα και στο τσακ τη γλυτώσαμε την ανακοπή! αφήστε άλλο πράμα οι παππουδογιαγιάδες δε λέω αλλά κι αυτοί οι γιατροί στο ικα θα χουν ξεκάνει πολύ κόσμο και δε θα τα βγάζουν στη φόρα!

δεν έχω θηλάσει καθόλου απ το πρωί! πονάει το στήθος. και τα δερματικά μας χάλια! πουά θα τον δείτε το σάββατο το μανού! αλλάξαμε πάλι τα καλλυντικά μας, τώρα σαμπουαν και κρέμες hydrovite και ελπίζω να δω βελτίωση.

ο καιρός δεν είναι τέλειος για ύπνο;;;

φτιάχνω ζαμπονοκασερόπιτα με χωριάτικο φύλλο φρέσκο. πρώτη φορά πήρα απ το σούπερ φρέσκο. αν πετύχει θα τη ξανακάνω το σάββατο. αν και σκέφτομαι καλύτερα να χτυπήσουμε μια καρμπονάρα με κρασάκι!!! ε;;;;

τι ώρα λέτε; 11 ή 12; Μανταλένα πες μου εσύ που προηγείσαι! και μη μου ξαναπεις για το μιμάκο! θα χει τον δικό μου παρέα! κι ένα κάρο παιχνίδια καλέ! μια χαρά θα περάσουν τα 2 τους! καρότσια-ριλαξ έχω αν δε θέλετε να κουβαλάτε. πήρα και πάρκο!

Καλημερα,πω είστες ? ολα καλα??!

Εμεις κατεβηκαμε το πρωι στην πολη, ενταξει την εμαθε ολη η Χιος τη μπέμπα σημερα,σε οσα μαγαζια πηγαμε ολο γέλια και κουβέντες,αφου σε κάποια φάση εκλαιγε και σταματησα να της μιλησω στο καρότσι και αρχισε να παρλάρει!

Αμ,κυρά μου για αυτο κλαις της λεω θες κουβέντες ε?

Τεσπα,ξεποδαριάστηκα η δόλια,και κουβαλαγα και τα μισα ψωνια στα χέρια,καλό το quinny αλλα δεν εχει καθολου αποθηκευτικο χώρο.

Εκπτωσεις εδω κανουν απο τωρα τα μαγαζιά.

Μη λετε παλι για συναντηση και για καρμπονάρα! Αχ,διπλό το χτύπημα!!!!!!!!

Κλοκλο αντε συνηλθες μπραβο μωρε!

Μαρίαπα,μην ακους τι λένε οι αλλες,εμενα ακου, η Αννα με το που μπαίνεις στο σπιτι της εχει μια ζυγαριά και σε ανεβάζει,αν το νουμεράκι δεν ειναι αυτο που περιμένει σε πετάει έξω απο το σπίτι!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol:

Πλάκα κάνω εννοεται!!!!!!!!!! Αυτο ειναι το μονο που δε πρεπει να σε απασχολεί,δεν ειναι διαγωνισμος λεπτής μαμας,μπεμποσυναντηση ειναι.

Αχ πολυ ζηλευω,σας το ξαναπα ε???Εχω σκάσει λέμε.

Δηλαδη πιο πολυ δε πάει,και Μανταλένα και Μαρία και Αντριάνα...εεεεεεεεεε τωρα μπορεσατε όλες ετσι???!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:

Ειναι μια απο τις φορες που το μισώ αυτο το νησί!

(Αλλά το καλοκαίρι το λατρευω-με τις ωρες μου είμαι κλασσικά)

Αννούλα μ γλυκιά, πρώτα απ όλα σε ευχαριστώ για την φιλοξενία σου! Εγώ θα μείνω περιστέρι στο μπουρναζι κοντά οπότε πιστεύω δεν θα κάνω πολύ ώρα να έρθω σπίτι σου(που ακριβός είναι????)! Γύρω στις 11 ταΐζω φρούτα την Άννα-Μιχαελα οπότε μέχρι τις 12 θα έχω φτάσει σπίτι σου, και τελευταία να έρθω δεν πειράζει αν τα κορίτσια τα βολεύει 11.

Αγγελική που θα πάει θα συναντηθούμε κ μείς!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...