Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα σας!

πωπω τι παλιόκαιρος είναι αυτός σήμερα???

Κορίτσια είμαι στεναχωρημένη...δεν ξέρω τι να κάνω...

Καταρχήν έχουμε το θέμα του ύπνου της μπέμπας...αρνείται να κοιμηθεί όλη τη μέρα....χθες απο τις 12:15 το μεσημέρι ξανακοιμήθηκε στη μια το βράδυ!

Και επειδή κατά τη διάρκεια της μέρας προφανώς νύσταζε αλλά δεν κοιμόταν, είχαμε γκρίνια....συνέχεια όμως...

Και μετά είχαμε το άλλο...κατά τις 7-8 το βράδυ κάθε μέρα αισθάνομαι και τα δυο στήθη τελείως άδεια....και όταν βάζω τη μικρή εκείνες τις ώρες να θηλάσει, τσαντίζεται που πρέπει να καταβάλλει προσπάθεια για να φάει και τελικά καταλήγει με την πιπίλα στο στόμα...

Και αγχώνομαι εγώ γιατί δε μπορώ να καταλάβω πότε και αν χορταίνει...

αφού κλαίει απο γκρίνια συνέχεια και δεν ξέρω πότε είναι και απο πείνα!

Δεν ξέρω τι να κάνω...

πάντως απο βρεγμένες πάνες είναι εντάξει...τα κακά μας ελλατώθηκαν πάρα πολύ. Χθες δεν έκανε καθόλου και σήμερα το πρωί που έκανε, ήταν λίγα...

ουφ...έχω αγχωθεί...

να πάρω μαγιά μπύρας να αυξήσω την παραγωγή μου????

Καθυστερώ να απαντήσω γιατί μόλις διάβασα το μήνυμά σου. Καταρχάς ψυχραιμία, δεν είσαι η μόνη που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει αυτό το πρόβλημα. Και εγώ το ίδιο θέμα είχα με αποτέλεσμα να έχω το παιδί στο στήθος κάθρε τρεις και λίγο. Αλλά επειδή εμάς κάτι πήγε στραβά με τον θηλασμό, είχα έναν ακόμη λόγο να είμαι πολύ αγχωμένη με το θέμα αυτό. Αν έχει 40αντίσει ο θηλασμός σας δεν έχεις θέμα παραγωγής. Αν αισθάνεσαι το στήθος μαλακό δεν σημαίνει πως δεν έχεις και γάλα!

Με τον καιρό θα μάθεις τι συνήθειες του μωρού σου απλά για να δγίνει νωρίτερα, παρατήρα το! Τι εννοώ? Δες τι σημάδια δίνει όταν πεινάσει! Πχ. εμένα ο μικρός κάνει ένα συγκεκριμένο κλάμα και δεν τον ηρεμούν ούτε τα χέρια άμα πεινάει. Όταν θέλει χέρια, μόλις τον σηκώσεις ηρεμεί. Όταν νυστάζει τα μάτια του είναι κόκκινα, συνήθως τα τρίβει και τα βλέπεις ό,τι είναι βαριά, δυσκολεύεται να τα ανοιγοκλείσει.

Μην ανησυχείς, θα το μάθεις το μωράκι σου, θέμα χρόνου είναι!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα μανουλες!!

καλα κοριτσια ευτυχος που ειναι κοντα η δουλεια μου αλλιως 8α ερχομουν παντα αργα!!!

διαβαζω εδω τα νεα σας και δεν προλαβαινω να τα σχολιασω ολα.

οσο αφορα τις πιπιλες η δικια μου δεν την αποχωριζεται ουτε στον υπνο της και πρεπει να της παρω αλλη γιατι εχει μαλακωσει πολυ απο την αποστειρωση. εχω της bebe confort και ειναι παρομια με της nuk μονο που ειναι σχεδιασμενη καλυτερα για νεογεννητα. εχει πολυ λεπτο το κομματι που κλεινει το στωμα και για καλυτερη εφαρμογη. οσο για μπιμπερο παιρνω θηλες mam oxi σιλικονη ομως( αγγελικη δοκιμασε γιατι ειναι για παιδια που θηλαζουν μιας που ειχαμε παρομοιο προβλημα εμεις οταν ξεκινησα την δουλεια και δεν 8ηλαζα)

τωρα οσο για το βαρος βαρος καλο ειναι να μην συγκρινετε τα μωρα μεταξυ τους γιατι δεν ειναι απαραιτητο ολοι να ειναι ψιλοι και χοντροι!!! ο κα8ενας ειναι ξεχωριστος αν ειμασταν ολοι ιδιοι δεν 8α ειχε νοημα!!! σημασια εχει το παιδι να παιρνει βαρος κα8ε μηνα. σκεφτειτε να ειναι 12μηνων το παιδι και να μοιαζει για 2!!!οχι οτι ειναι κακο αλλα οσο ειναι μωρα ειναι πιο γλυκα!!!

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

καλημέρα!

πως ειστε σημερα φιλενάδες? εγώ μόλις αρμέχτηκα για να αφησω καβα στη μανούλα μου και δηλώνω ότι νυσταζω πολύ. δυο μερες τωρα ο μικρος κοιμαται κατι μισαωρακια μεσα στη μερα με αποτελεσμα να μην μπορω να ξεκουραστω. χθες από το απογευμα ειχε και τα γνωστα πονακια του και καταλαβαινετε. το κακο ειναι οτι οταν ποναει θελει μονο εμενα να τον εχω αγκαλια και κανενας αλλος δεν μπορει να με βοηθησει.:(. άντε να περασει το πρωτο τριμηνο να δουμε μια ασπρη μερα (αν ειμαστε τυχεροι δηλαδη...) ελπίζω σημερα τα πραγματα να ειναι καλυτερα και για μενα και για εσας.

Νυσταζωωωωωωω...ζζζζ.ζζζζ.ζζζζζ

καλημερα μανουλες!!

καλα κοριτσια ευτυχος που ειναι κοντα η δουλεια μου αλλιως 8α ερχομουν παντα αργα!!!

διαβαζω εδω τα νεα σας και δεν προλαβαινω να τα σχολιασω ολα.

οσο αφορα τις πιπιλες η δικια μου δεν την αποχωριζεται ουτε στον υπνο της και πρεπει να της παρω αλλη γιατι εχει μαλακωσει πολυ απο την αποστειρωση. εχω της bebe confort και ειναι παρομια με της nuk μονο που ειναι σχεδιασμενη καλυτερα για νεογεννητα. εχει πολυ λεπτο το κομματι που κλεινει το στωμα και για καλυτερη εφαρμογη. οσο για μπιμπερο παιρνω θηλες mam oxi σιλικονη ομως( αγγελικη δοκιμασε γιατι ειναι για παιδια που θηλαζουν μιας που ειχαμε παρομοιο προβλημα εμεις οταν ξεκινησα την δουλεια και δεν 8ηλαζα)

τωρα οσο για το βαρος βαρος καλο ειναι να μην συγκρινετε τα μωρα μεταξυ τους γιατι δεν ειναι απαραιτητο ολοι να ειναι ψιλοι και χοντροι!!! ο κα8ενας ειναι ξεχωριστος αν ειμασταν ολοι ιδιοι δεν 8α ειχε νοημα!!! σημασια εχει το παιδι να παιρνει βαρος κα8ε μηνα. σκεφτειτε να ειναι 12μηνων το παιδι και να μοιαζει για 2!!!οχι οτι ειναι κακο αλλα οσο ειναι μωρα ειναι πιο γλυκα!!!

καλημέρα Μανταλενακι! καλη εργασία να εχεις σημερα. και εγω ετοιμαζομαι σε λιγακι για το γραφειο.

Καλημερα κι απο 'μενα!

Αρμεγομαι (οπως λες κι εσυ μακ) κι εγω και διαβαζω τα νεα σας απο χθες το βραδυ.

Τον μικρουλη τον ταισα και τον ξανακοιμισα.

Σημερα και αυριο ο μπαμπας μας εχει ρεπο και θα ειμαστε ολο στις βολτες.Εχει και καλο καιρο.

Αντε,καλη μερα να εχουμε!

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κι απο 'μενα!

Αρμεγομαι (οπως λες κι εσυ μακ) κι εγω και διαβαζω τα νεα σας απο χθες το βραδυ.

Τον μικρουλη τον ταισα και τον ξανακοιμισα.

Σημερα και αυριο ο μπαμπας μας εχει ρεπο και θα ειμαστε ολο στις βολτες.Εχει και καλο καιρο.

Αντε,καλη μερα να εχουμε!

καλημέρα ευμορφία μου! εδώ βρεχει ασταμάτητα απο εχθες και ο καιρος ειναι για υπνο :( κλψ, σνιφ και εγω δεν μπορω να κοιμηθω...

αντε θα μπω απο το γραφειο σε λιγο...

Καλά προφανώς ο δικός μου μιλούσε για εδώ και όχι για την υγρασία του νησιού που δεν παλεύεται!

Ρίξε ένα ξεμάτιασμα του παιδιού. Έχεις αγιασμό στο σπίτι;

Λοιπόν ένα βράδυ μετά από επισκέψεις, το παιδί δεν ηρεμούσε με τίποτα! Να έχω βάλει τα κλάματα! Ήταν ακόμα εδώ η μαμά μου και να μου λέει ότι το παιδί είναι ματιασμένο και εγώ την κορόιδευα!

Δώστον μου μού λέει που είμαι πιο ξεκούραστη. Όντως της τον έδωσα. Μπαίνοντας στην κουζίνα την τσακώνω που του έτριβε στον κρόταφο λίγο αγιασμό. Ε σε πληροφορώ ότι το μωρό ηρέμησε πριν ακόμα τραβήξει το χέρι της από το κεφαλάκι του! Και έχω μείνει μακάκας!!!

Η άλλη εξήγηση είναι ότι κάπου πονάει...για άρχισε να τον πιάνεις λίγο σημεία σημεία να δεις που εφωνάζει...μήπως έχει ερεθιστεί από την πάνα και όπως τον κρατάει αγκαλιά τσούζει το πωπουδάκι;

Τσέκαρε ποια ώρα έχει λιγότερη κίνηση στο κέντρο υγείας (αν είναι κάτι τέτοιο εφικτό!) και κλείσε ραντεβού...

Και μετα τοσο μου χει πει.. 20-22 το χειμωνα κ 27 μαξιμουμ το καλοκαιρι.. Τα ιδια μας εχει πει.. Τωρα για την υγρασια, εγω εχω προβλημα στο σπιτι κ ακομα κ 23-24 βαθμους να εχω, τα αναβω 10 λεπτα για να τραβηξουν λιγο την υγρασια...

Αγιασμο εχω, κανουμε κ κανα ξεματιασμα.. Αλλα μπαα δεν ηταν αυτο αυτη τη φορα.. Οπως ειπες καπου ποναει. Αλλαγμενος ηταν οποτε μολις τον επιασα εγω αρχισε να κανει κατι μαιμουδιες κ κατι φωνουλες αααα κ ουουουου κ το πιασα το νοημα! Βυζι ηθελε αλλα πονουσε κ ολας γιατι η κοιλιτσα εκανε γκρου γκρου ολη την ωρα...

Ο ατιμος ομως, καινουριο κλαμα εκανε!!! Αφου σταματουσε αποτομα λες κ επεφτε διακοπτης, κ το ιδιο αποτομα ξεκινουσε...! Ειναι νουμερο κ ο δικος μου..

Τωρα για το κεντρο υγειας, αν παω πρωι πρωι ειναι οκ, απλα μου'ρχετε καπως να μπω εκει μεσα με το νεογεννητο!! Θα δω, απλα ο γιατρος μου ειπε οτι πρεπει να παμε εκει γιατι λεει μπορει να κανει καμμια αντιδραση-??????- Τι να πω δεν ξερω, αποκλειεται να μην θελει να ερθει, ειχε ερθει πριν ενα μηνα σπιτι μας ουτως η αλλος... Μεχρι τοτε, ειδωμεν..!

[sIGPIC][/sIGPIC]v3aiwuyck.png

Καλα ρε μαριανθη τον γιο μου περιγραφεις?Και εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω...

Εχουμε πολλες ομοιοτητες εμεις οι 2.. το χω παρατηρησει... Τι ωρα γεννηθηκε ο δικος σου Ζωιτσα??

Καλημερα, τι κανετε?

Εμεις ξυπνησαμε πριν λιγο..εχει καλο καιρο εδω και μιας και ειναι αργία θα παμε βολτίτσα και μετα για φαγητο.

Μανταλενα ευχαριστω για την ενημερωση για τα μπιμπερο,θα παρω και απο αυτα να δοκιμάσω!Σου εστειλα πμ στο parents γιατι εδω για καποιο άγνωστο λογο δε μπορώ!

Οντως αυτο με τα παιδακια δε μου αρεσει ουτε μενα,εννοω να φαινονται μεγαλυτερα απο την ηλικία τους! Και δε μιλάμε για 1-2 μηνες..το παιδάκι που ηταν εδω εχθες δεν εχει κλεισει τα 2 ακομη και φαινεται για 4! Αφου του αλλαζε μπεμπιλινο η μανα του και μου φαινοταν πολυ παράξενη αλλοκοτη εικονα..λες και αλλαζε παιδάκι του δημοτικου!

Τελος παντων!

Παω να φτιαξω το γλυκο του συζυγου,Μαρία θα σε ενημερωσω!!!!!!!!!

Φιλάκια πολλά!!!!!!!

Διαφημίσεις

Μακ μου καλημερα!!! Μολις σε ειδα... Το χω πιασει απο κει που τ αφησα χτες κ αργω λιγο... Δεν προλαβα κ να σου απαντησω..! Πονατε παλι?? Κ μετα χτες ηταν για αλλη μια φορα μια δυσκολη νυχτα! Δεν μπορω να πω οτι εκλαιγε τοσο πολυ, αλλα οταν τον αφηνα εσκαγε!! Εμενε στο κλαμα, κ ξανα αγκαλια, κ ξανα παλι μολις τον αφηνα μετα απο 10-15 λεπτα το ματι γαριδα, κ φτου κ απ την αρχη.. 3.5 ωρα κοιμηθηκε. 2 μερες τωρα μ εχει παει σερι ετσι. Ααααααχ ουισκακια που θελουμεεεεε....

Διαβασα κ αυτο με το γαλα χτες, οπως τα λεει η φαιρυ, το αφηνεις μια ωρα μεσα κ μετα το αναμιγνυεις.. Οχι οτι θα παθει κατι το παιδι που το βαλες οπως ηταν, το πολυ πολυ να καταστραφουν λεει τιποτα αντισωματα... Το ειχα διαβασει καπου κ το ειχα παραθεσει κι ολας. Κι εγω θ αρχισω τωρα να βγαζω 1 την ημερα ωστε να πηγαινω να βγαζω λιγη δουλεια στο μαγαζι... Κ μολις ξεπεταχτει λιγο ακομα ο μικρουλης, θα διαμορφωσω ενα χωρο κ θα τον παιρνω μαζι μου...

Κατα τ αλλα πως ειστε? Η δουλεια σου???

Ευμορφια κ Αγγελικη καλημερα.. Τις ειδα κ εγω αυτες που λεει η Μανταλενα στο φαρμακειο, κ ειναι οντως παρομοιες με της nuk, ανατομικες, σιγουρα ειτε το ενα ειτε το αλλο θα κανει δουλεια.. εγω ευχαριστημενη ειμαι, για περιστασιακη χρηση τουλαχιστον...

Α μου έβαλε και χέρι ο γιατρός!

Καθότι κρυουλιάρα, ανάβω το καλοριφέρ συχνά με αποτέλεσμα η θερμοκρασία στο σπίτι να είναι 23-24 βαθμοί σε μόνιμη βάση. Με τον Γιώργη διαφωνούμε συνέχεια γι'αυτό.

Το είπε λοιπόν στο γιατρό σήμερα, ο οποίος μας τόνισε ότι η θερμοκρασία θα πρέπει να είναι 21 με 22 το πολύ και ότι θα το αρρωστήσω το παιδί με αυτά που κάνω.

Με ρώτησε πως το ντύνω και του είπα κοντομάνικο φανελάκι, μακρύ πυτζαμάκι και κουβερτούλα (είτε στην αγκαλιά είτε στο ρηλάξ είτε στην κούνια). Καλά είναι μου είπε και η κουβερτούλα υπερβολική...

μου είπε επίσης ότι το παιδί μπουκώνει λόγω της ζέστης και της ξηρής ατμόσφαιρας που δημιουργείται στο σπίτι...

Κι εμεις 23 βαθμους εχουμε, και της βαζω κοντομανικη φανελιτσα ολοσωμη, ολοσωμο κορμακι και βαμβακερη κουβερτα, ενιοτε και σεντονακι! Εγω κοιμαμαι με παπλωμα χειμωνιατικο, πως να την αφησω ξεσκεπαστη....οταν κοιμασαι, κρυωνεις. Οταν ειναι ξυπνια, συμφωνοι. Ο καλος μου ειναι υπερβολικος οντως, ολο την τυλιγει με την κουβερτα αντι να της την ακουμπαει απλα μεχρι την μασχαλη, και την εχει και διπλή. Ολο τσακωνομαστε γι αυτο.

Το δε μπουκωμα μας ειναι οντως προβλημα γιατι ξυπναει και δυσφορει. Λεω να παρω εναν υγραντηρα, θυμαμαι στη μικρη μου αδελφη που ειχε αλλεργιες και μπουκωματα ειχαμε εναν και εκανε θαυματα. Ομως το καλοριφερ στους 21 βαθμους δεν ειναι αρκετο, ισως να εχουμε απωλειες δεν ξερω....

καλημερα σε ολες τις μανουλες και στα παιδακια τους!λοιπον μαλλον και εμενα η μπεμπα επαθε περιπου τα ιδια με της honey απο το εμβολιο rotarix (2 δοσεις)rotateque (3 δοσεις),το ιδιο εμβολιο ειναι.λοιπον το καναμε την πεμπτη,το σαββατο αρχισε να εχει μια ανησυχια θεωρησα οτι εφταιγαν κατι φιλοι που ηρθαν μιας και την ψιλοπειραζαν και αυτη ειναι λιγο μαμακιας μιας και ειναι ολη την ωρα μαζι μου εεε και δεν της αρεσουν οι επισκεψεις και εκνευριστηκε.την κυριακη ειχε λιγο περισσοτερη ανησυχια και λιγο κλαμα.την δευτερα χειροτερα εεεε και χτες ολη μερα γκρινιαζε δεν καθοταν ουτε στην κουνια-ριλαξ που την λατρευει και μολις την βαλεις εκει κοιμαται και το βραδυ που την εβαλα να κοιμηθει στην κουνια της ενω παντα μα παντα κοιμαται πια μονη της εδω και ενα μηνα χτες και προχτες χρειαστηκε να την κουνησω....γκρινια γκρινια γκρινια ολη μερα.ησυχαζε μονο αν ημουν μαζι της και με εβλεπε.μολις εφευγα εκλαιγε...δεν θελω σε καμια περιπτωση να σας τρομοκρατησω.εγω και παλι μετα απο αυτα θα το εκανα το εμβολιο γιατι προτιμω να γκρινιαζει παρα να αρρωστησει....κοιταξα και στο σαιτ του εμβολιου και λεει οτι οι παρενεργειες διαρκουν εως 8 μερες μετα το εμβολιο...

eNortjKzUjI0MDAxMVKyBlwwFUUCyA,,17.png

Ό,τι θα της το πηγαίνει αυτός κάθε πρωί πριν πάει στην δουλειά και θα το παίρνει μετά που θα σχολάσει. Το καλό του παιδιού δεν το σκέφτεται πώς θα το μεταφέρει το χειμώνα μες το κρύο. Και φυσικά μιλάει θεωρητικά γιατί η πεθερά μου δεν νομίζω να έχει σκεφτεί να αναλάβει τέτοια ευθύνη! Πρώτον ήταν σίγουρη πως είναι δουλειά της μάνας μου αυτό και δεύτερον βλέπει ήδη το παιδί της κόρης της που είναι 1 έτους και δεν είναι σε θέση να βλέπει και δεύτερο παιδί!

Καλημέρα! Μα άσε να της το πει, να δούμε τι θα απαντήσει :)

Τις προάλλες που ήταν εδώ η μαμά μου, έπαιζε με το Νικόλα και του έλεγε ότι το καλοκαίρι θα πάνε Κέρκυρα και θα κάνουν μπάνια κλπ. Και γυρνάει ο δικός μου και της λέει ότι το παιδί δεν θα πάει Κέρκυρα παρά μόνο μαζί μας τον Αύγουστο.

Όταν έμεινα μόνη μαζί του, του εξήγησα πως αφού η μαμά μου θα είναι εδώ από τον Φλεβάρη θα είναι γαϊδουριά μας να την κρατήσουμε και όλο το καλοκαίρι και τι πιο φυσιολογικό να πάρει το Νικόλα τον Ιούνιο και να πάνε στο νησί (η μαμά μου είναι πολύ νέα (55) και εκπαιδευτικός, οπότε έχω πλήρη εμπιστοσύνη). Μα μου λέει τόσο καιρό το παιδί μακριά μας δε γίνεται. Και τι θα τον κάνω, του λέω, θα τον παίρνω μαζί μου στο γραφείο; Εκτός και αν η μαμά σου διαθέσει ένα μήνα την άδειά της να έρχεται κάθε μέρα Παιανία να κρατάει τον μικρό...να της το πω μου λέει.

Μετά από 5 λεπτά, γυρνάει και μου λέει: Οπότε όταν είναι να φύγουν τον Ιούνιο, θα πρέπει να ανεβούμε όλοι μαζί με το αυτοκίνητο να κουβαλήσουμε καρότσι, κλπ. Αχαχαχαχαχαχα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...