Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

apo tin alli bdomada arxizoume na trome kai prota arxizoume me tis xortosoupes meta kreas kota psari.emeis eimaste 6.650 telika kai 69 pontous kai kefalou 44ek.kompsi de alla kefala na!!!

Συγγνωμη κατευθείαν σουπες?????????:confused::confused::confused:

Πρωτη φορα το ακουω!!!!!!

Φρουτα καθολου?????:confused::confused:

Ντοινκγ,θα βαρυστομαχιάσει καλέ η Ειρηνουλα!

Εμας η κεφαλα μας τον προηγουμενο μηνα ηταν 41.:tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μάλλον φρούτα κρέμες τα τρώει ήδη, είναι σχεδόν 20 μέρες μεγαλύτερη. εμείς θα αρχίσουμε 25 επίσημα.

αγγελική δωσε της ένα μπουκάλι πριν κοιμηθεί για βράδυ γιατί μπορεί να της πέσει βαρύ μες τη νύχτα ή να της καλαρέσει και να σου ξυπνάει γι αυτό.

έχουμε κόσμο στο σπίτι και μπήκα στα κλεφτά και κάλα κοιμίζω το μπέμπη αλλά το πουλάκι μου το πήρε ο ύπνος στο 5λεπτο!

Μαράκι προσπάθησε να είσαι ήρεμη για το μωράκι σου!Είναι αλήθεια πως oi αντιδράσεις των αντρών είναι κάπως περίεργες!Εμένα το καμάρι μου ένω έμεινα έγκυος και τρελάθηκε απο την χαρά του στους πρώτους μήνες ήταν πολύ παγωμένος και κάποια στιγμή μου πέταξε και ένα "μήπως ήταν πολύ νωρίς για μωρό"!Αργότερα κατάλαβα οτι τον τρόμαζε όλο αυτό και δεν ήξερε αν θα τα καταφέρουμε και φοβόταν πολύ και για μένα!!!Τώρα έχει πάθει ψύχωση με τον γιό του και μου έχει ζητήσει πολλές φορές συγνώμη για αυτή του την κουβέντα και με τον μπέμπή μόνο που τον κοιτάει κατουριέται που λέει ο λόγος!!!Προσπάθησε να μην δίνεις σημασία στα λόγια που λέει στα νεύρα του.Μήπως και εσύ τον έχει κάνει πολύ στην άκρη τώρα με το παιδί και αισθάνεται μόνος?Μην νομίζεις και αυτοι παιδιά είναι!!!

Επεξεργάστηκαν by JimDin

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

μάλλον φρούτα κρέμες τα τρώει ήδη, είναι σχεδόν 20 μέρες μεγαλύτερη. εμείς θα αρχίσουμε 25 επίσημα.

αγγελική δωσε της ένα μπουκάλι πριν κοιμηθεί για βράδυ γιατί μπορεί να της πέσει βαρύ μες τη νύχτα ή να της καλαρέσει και να σου ξυπνάει γι αυτό.

ego ema8a koutsompolia gia manou kai diafora omorfa pou bre8ikate!!!telika den mou apantise kapoia ektos apo tin beloudo pou milisame sto til an 8elei kapoia na bre8oume!tespa pao na peso kalinixta

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

καλέ τι δε σου απάντησε γιατί δε διαβάζεις αυτά που γράφουμε; για πήγαινε λίγο παραπάνω. τόση ώρα λέγαμε για τη συνάντηση, σου είπα και τι να φέρεις και τι όχι που ρώτησες... δες την απογευματινή κουβέντα

Kαλημέρα κοριτσάκια,

Σήμερα είναι μέρα εμβολίου για εμάς και έχω και ένα κάρο πράγματα να ρωτήσω τον γιατρό!!!Να κάνω μία ερώτησ?Κάνω μία αποστείρωση κάθε βράδυ σε πιπίλες και μπιμπερό ακόμα και αν δεν τα χρειαστώ μήπως είμαι υπερβολική?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

καλέ τι δε σου απάντησε γιατί δε διαβάζεις αυτά που γράφουμε; για πήγαινε λίγο παραπάνω. τόση ώρα λέγαμε για τη συνάντηση, σου είπα και τι να φέρεις και τι όχι που ρώτησες... δες την απογευματινή κουβέντα

kalimera sas,eixes dikio anna eixes grapsei ti na exo mazi mou alla epeidi leipame paidiatro ex8es to apogeuma den edosa basi poli oso sta pio sobara zitimata pou eixame ex8es me kleomak ktlp kai nomiza oti eixes grapsei to pote mono les na bre8oume.diladi karotsi na min fero?kai an 8elei na koimi8ei?tespa mpempila allaksia kai fagito 8a fero nai.tora kati allo poies 8a eimaste?kai ti na fero sta morakia sas?posa agoria kai posa koritsakia 8a einai?mporei na akiroso mallon tin pe8era moy gia xalkida na min katebasei moytra epeidi 8alo na sa do kai na do kai mpoympoykia sas!alla ntrepomai ligo epidi 8a eimai i pio xontri mama !!!kalimera

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

kalimera sas,eixes dikio anna eixes grapsei ti na exo mazi mou alla epeidi leipame paidiatro ex8es to apogeuma den edosa basi poli oso sta pio sobara zitimata pou eixame ex8es me kleomak ktlp kai nomiza oti eixes grapsei to pote mono les na bre8oume.diladi karotsi na min fero?kai an 8elei na koimi8ei?tespa mpempila allaksia kai fagito 8a fero nai.tora kati allo poies 8a eimaste?kai ti na fero sta morakia sas?posa agoria kai posa koritsakia 8a einai?mporei na akiroso mallon tin pe8era moy gia xalkida na min katebasei moytra epeidi 8alo na sa do kai na do kai mpoympoykia sas!alla ntrepomai ligo epidi 8a eimai i pio xontri mama !!!kalimera

Α θα σε μαλώσω!!!Δεν μετράμε καλέ τα κιλά μας στις συναντήσεις!!!Μιλάμε ,γελάμε,περνάμε υπέροχα και κάνουμε και προξενειά χιχιχιχι!(τσακίζουμε και τίποτα γλυκάκια αν και στα αλμυρά δεν λέμε όχι)!Γενικά κάνουμε καλή παρεούλα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Κάτι ξέχασα να σας πώ!Ο Λεό μου είναι πάρα πολύ ανήσυχος το βράδυ!Δεν κλαίει ,δεν γκρινιάζει αλλά κουνιέται και στριφογυρίζει απίστευτα στο ύπνο του,σαν κάτι να τον ενοχλεί!Πολύ έχουμς στεναχωρηθεί εγώ και ο μπαμπάς του γιατί φοβάμαι μην κάνω κάτι εγώ που τον ενοχλεί και το παιδάκι μου το παιδεύω!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

KALIMERA:)

loipon koritsia sas erxomai!!!!!!mallon erxomaste oikogeneiakos!!!!!

kleisame rantebou tin paraskeui kai gia ton dimitri ston of8almiatro kai stin mpoumpouka!8a trexw san tin palabi!!to sabbato prwi bolevei k mena pio polu giati tin kuriaki exw etoimasies gia to taksidi tou girismou! mono pou den 8a ka8isw polu giati apo twra mporw na fantastw ti 8a kanoun ta paidia mou, o megalos ataksies kai i mikri 8a skouzei giati den exei ma8ei me polu kosmo!na sas dw apo konta kai as einai gia ligo mono!!!

kleo 8elw boi8eia!!!steile mou pm pws na paw stin paidiatro gia na min xa8w

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/np42tHj.jpg[/IMG][IMG]http://lb5m.lilypie.com/np42p2.png[/IMG][/URL]

[URL="http://lilypie.com"][IMG]http://lb4m.lilypie.com/XVksp3.png[/IMG][/URL]

[URL="http://www.TickerFactory.com/"]

[/URL]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...