Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Δε μας μαυρίζεις Μαρία, απλά είναι στενάχωρα όλα αυτά..

Κρίμα να συμβαίνουν, ειδικά σε μια περίοδο που υποτίθεται ότι θα πρεπε να είναι όλο ομορφιά, όσες δυσκολίες και να χουμε.

Πρέπει να κάνεις υπεράνθρωπη προσπαθεια, να μιλήσετε όμορφα....

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι ακρη να βγαλω με εναν ανθρωπο οταν σου λεει να το αφησουμε ετσι και οπου παει?? γι αυτο κι εγω λεω να μεινω μονη μου να μην μιλαμε καθολου...

τελικα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν υπαρχουν συνταγες...εμεις ημασταν παντρεμενοι 2 χρονια πριν γεννησω...περναγαμε καλα...ειχαμε βρει ισορροπιες...μόλις έμεινα έγκυος..όλα έγιναν αέρας...δεν μπορώ να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος...τι έφταιξα...ψάχνω ακόμα αλλά μηδέν στο αποτέλεσμα...τι να κάνω...

τι ακρη να βγαλω με εναν ανθρωπο οταν σου λεει να το αφησουμε ετσι και οπου παει?? γι αυτο κι εγω λεω να μεινω μονη μου να μην μιλαμε καθολου...

τελικα αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν υπαρχουν συνταγες...εμεις ημασταν παντρεμενοι 2 χρονια πριν γεννησω...περναγαμε καλα...ειχαμε βρει ισορροπιες...μόλις έμεινα έγκυος..όλα έγιναν αέρας...δεν μπορώ να καταλάβω τι έχω κάνει λάθος...τι έφταιξα...ψάχνω ακόμα αλλά μηδέν στο αποτέλεσμα...τι να κάνω...

Μωρέ αυτό όλο θα βγει στο παιδάκι σας όμως....μιλήστε όχι για σας στο τέλος, για εκείνο. Πρέπει να μεγαλώνει σε ήρεμη ατμόσφαιρα, ανεξάρτητα πως που κ με ποιον.

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

το χω ξανακούσει ότι κάτι παθαίνουν κάποιοι άντρες με τον ερχομό του παιδιού. γνώμη μου να μη το αφήσεις έτσι να το συζητήσεις.εσύ είσαι με εκπαιδευτική άδεια έτσι; που είναι η οργανική σου;

Καλησπέρα κορίτσια!

Αντριάννα και Βελουδένια χρόνια πολλά στα μπεμπάκια!!

Μαράκι εύχομαι να τα βρείτε γρήγορα, υπομονή χρειάζεται και συζήτηση, κάποιοι άντρες πράγματι νιώθουν πιεσμένοι με τον ερχομό του παιδιού, ίσως γι' αυτό να έχει φρικάρει ο δικός σου!

Κλεοπάτρα περαστικά στο σύζυγο τότε, αφού εσύ είσαι καλύτερα!

Καλέ εγώ πάντα στα χέρια τον κοιμίζω, 5 λεπτά τον κουνάω, μόνος του με τίποτα προς το παρόν τουλάχιστον!

Πωπω πρέπει να τα βάλουμε σε πρόγραμμα ε??

Άννα ο μικρός πως είναι, τα σπιθουράκια?

Μανταλένα να πάτε στη γιατρό να ηρεμήσεις κι εσύ με τη μικρή σου!

Σήμερα πήγαμε γιατρό για εμβόλιο, εκεί που μας έλεγε λοιπόν πόσο πολύ ηρεμήσαμε και γίναμε καλά παιδιά της βάζει κάτι κλάματα πριν από το εμβόλιο ακόμα! την κατάλαβε τη δουλειά ο μικρός! Πήραμε 600 γρ αυτό το μήνα, είμαστε 7.750, είχα συνηθίσει που έπαιρνε 1 κιλό, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να μειώσει το ρυθμό ανάπτυξης λογικά! μια χαρά είμαστε είπε, κρέμες από τον 6 ξεκινάμε, δόντα ακόμα κι ας τρώει όλη μέρα τα χέρια και γεμίζει τον κόσμο σάλια!!

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλησπέρα κορίτσια!

Αντριάννα και Βελουδένια χρόνια πολλά στα μπεμπάκια!!

Μαράκι εύχομαι να τα βρείτε γρήγορα, υπομονή χρειάζεται και συζήτηση, κάποιοι άντρες πράγματι νιώθουν πιεσμένοι με τον ερχομό του παιδιού, ίσως γι' αυτό να έχει φρικάρει ο δικός σου!

Κλεοπάτρα περαστικά στο σύζυγο τότε, αφού εσύ είσαι καλύτερα!

Καλέ εγώ πάντα στα χέρια τον κοιμίζω, 5 λεπτά τον κουνάω, μόνος του με τίποτα προς το παρόν τουλάχιστον!

Πωπω πρέπει να τα βάλουμε σε πρόγραμμα ε??

Άννα ο μικρός πως είναι, τα σπιθουράκια?

Μανταλένα να πάτε στη γιατρό να ηρεμήσεις κι εσύ με τη μικρή σου!

Σήμερα πήγαμε γιατρό για εμβόλιο, εκεί που μας έλεγε λοιπόν πόσο πολύ ηρεμήσαμε και γίναμε καλά παιδιά της βάζει κάτι κλάματα πριν από το εμβόλιο ακόμα! την κατάλαβε τη δουλειά ο μικρός! Πήραμε 600 γρ αυτό το μήνα, είμαστε 7.750, είχα συνηθίσει που έπαιρνε 1 κιλό, αλλά κάποια στιγμή έπρεπε να μειώσει το ρυθμό ανάπτυξης λογικά! μια χαρά είμαστε είπε, κρέμες από τον 6 ξεκινάμε, δόντα ακόμα κι ας τρώει όλη μέρα τα χέρια και γεμίζει τον κόσμο σάλια!!

τι κρεμες???σου ειπε????

Διαφημίσεις

44 είναι και το δικό μας κεφάλι και 66 εκατοστά. ακριβώς τα κιλά του δε τα ξέρω γιατί κάτι πήγαινε λάθος με τη ζυγαριά της γιατρού και μου τον έβγαζε 5900! η παιδίατρος μ έβαλε εμένα στη ζυγαριά τη δική μου και μετά πάνω μαζί του κι έτσι έγραψε στο βιβλιάριο γύρω στα 7 κιλά.

Αλο, τι κάνετε?

Βελουδένια τι διαβαζω? πολυ ζεστα τελικα το εχετε πάρει ε?

χμμμ...νομιζα οτι θα μένατε αρκετο καιρό στη ΄σκέψη...δε θελω να σας χάσω...

Θα σας κουβαλιέμαι εκει συχνα πυκνα,να ακουω κ να βλέπω το γκρουγκρου μας!

Μαριτάκι,που χαθηκες καλε??καλο ξεκινημα στη δουλειά!

Εμεις αυτη την εβδομάδα αποφασισαμε να κανουμε ολα τα πειράματα που εχουμε ακουσει-διαβασει με τη μικρή μπας κ κοιμηθεί.

Το προγραμμα σημερα εχει σκόνη οταν ξυπνησει μες το χαραμα κ οχι στηθος.

Αντε να δούμε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...