Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλε εχω κάμερα εννοειται!!!!!!!!

Αντε θελω ανταποκριση!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ μη το γελά μαρεσει η ιδέα ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!

Να βαλετε την καμερα κ γω να σας παρακολουθω,τωρα το κέικ πως θα δοκιμάσω δεν ξέρω ,,το αλμυρό κέικ εννοω!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

είδες για σένα δουλεύω!

θα σου στείλουμε και τη συνταγή του αλμυρού, κάτι θα κάνουμε, αν δε την έχεις ήδη.

εγώ εδώ έχω κάμερα, νομίζω όμως δε θα με βρεις στο δικό μου όνομα αλλά στου νίκου (Νίκος Αλμπέρτος)

Βρε κορίτσια, λυπάμαι πολύ αλλά ρε γαμώτο, ο Φ. πριν απο λίγο μου πρότεινε να πάμε στην Καλαμάτα αυτή την Πέμπτη και να μείνουμε εκεί μέχρι Κυριακή, είναι για την πιθανότητα μετακόμισης που σας έλεγα και δεν υπάρχει άλλο διάστημα για να πήγαινα παρά τώρα, πριν αρχίσω τις ενέργειες..φτου και πάλι φτου, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα μπορέσω να είμαι μαζί σας, στενοχωριέμαι πολύ, αλλά τι να κάνουμε , είναι και η δουλειά του Φ. που τώρα τον βολεύει καλύτερα ως διάστημα για να πηγαίναμε..δεν πειράζει, θα ήθελα να δω φωτό μετά, θα κάνω συντροφιά στην συμπεθέρα απο μακριά και θα σας σκεφτόμαστε και ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ ΚΕΙΚ..(Ανδριανούλα χρόνια τους πολλά κοριτσάκι, Κλεό ευχαριστώ πολύ και περαστικά)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

θα μας φύγεις αλήθεια; δε το χα καταλάβει ότι ήταν τόσο σίγουρο και άμεσο. σκέφτεστε να μετακομίσετε γρήγορα;

Καλά , δεν ξέρω τελικά αν θα τα καταφέρω και αν θα μου κάτσει γρηγορα, συνήθως αυτά τα πράγματα αργούν βασανιστικά ..αλλα θα ήθελα να πάρω μια ιδέα απο την πόλη, να πάω να δω λίγο και τα της δουλειάς , να με ξεναγήσουν , για να ξεκινήσω και τις διαδικασίες, αιτήσεις-παρααιτήσεις και τέτοια..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Πραγματικά δεν ξέρω αν και πότε θα γίνει τελικά κάτι...

Αν όλα πάνε καλά λοιπόν, θα έχουμε τελικά και πρόταση για Καλαμάτα ως προορισμό διακοπών ( όχι, που θα μας κουνάει το μαντήλι η Χίος μόνο, .:tongue:, και εμείς κυρία μου θα έχουμε παραλίες εκεί, αμ πως..!)

Καλά , καλύτερα ας μη λέω πολλά απο τώρα και το γκαντεμιάσω .

ge6sp2.png

bZcvp2.png

άντε ....

αχ θα μου κακοφανεί, αλλά αν το θες θα το εύχομαι να γίνει γρήγορα. θα ναι και κοντά στα μέρη σου.

δε πειράζει θα γνωρίσω και τη πελ/νησο...

Καλά τα ίδια σκεφτομαστε μου φαίνεται...αντε παιδί της Βορείου Ελλάδας, να δεις και κάτω απο τ' άυλάκι πως είναι τα πράγματα..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

αλο κοριτσια!!! Τι κάνετε???εμείς εδώ, σήμερα έχει πέσει πολύ γκρίνια....τώρα την έχω βάλει στο καρότσι και κάθεται και με κοιτάει...αλλά δεν μπορούσα άλλο...ο κύριος ήρθε κοιμήθηκε και ακόμα δεν έχουμε μιλήσει...το μεσημέρι με ρώτησε αν θέλω να χωρίσουμε...του είπα οτι δε θελω καθολου να του μιλησω...η μπέμπα με κοιτάει καλά καλά και αμολάει πριτσάκια....να ναι καλά το παιδί μου...αλλα βρε κορίτσια όλη μέρα μόνη ώρες ώρες με πιάνει μια κούραση, πονάει όλο μου το σώμα...ουφ!!! Σας έπρηξα, σόρυ αλλά δεν έχω και που να τα πω...μητερούλα αυτό το βραδινό φωτάκι για το διάβασμα από που μου είπες ότι το πήρες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...