Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

χτες είχαμε κρέμα, ψιλοέφαγε μερικές κουταλίτσες,

λίγο έφευγε απέξω, λίγο κατάπινε....μετά εκνευρίστηκε και της δώσαμε το γάλα.

χαμός πάντως... παρόλο που ήταν δεμένη στο καρεκλάκι έπιανε το κουταλάκι,

έκανε χάλια τα χέρια της, μετά έπιανε αλλού..

καλημέρα κοριτσάκι,

την έβαλες στο καρεκλάκι φαγητου?Λέω να τον βάλω και εγώ όταν ξεκινήσουμε τις στερεές τροφές!Την Τρίτη θα έρθει ο γιατρός για εμβόλιο και θα μιλήσω μαζί του γιατί η μαμά μου χτυπιέται πως το παιδί είναι πολύ μικρό ακόμα και για στράτα(επειδή είναι και αγοράκι)και για καρεκλάκι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

re sis ti na kano eimai + 20 kila pano apo ta kanonika moy 8a megalosei i mikri moy kai 8a me leei xontri mama!!!prepei na xaso 20 kila na eimai kapos kanoniki na fygei o popos!!den leei!!ayta ta glika me kapsane kai ta pagota stin egkimosini!!tespa 8a to prospa8iso siga siga bebaia alla prepei mexri stin baftisi na ta exo xasei den 8a mpaino poy 8ena ti 8a balo???bebaia mexri tote exo akoma 10 mines alla 20 kila einai ayta!!eseis eiste adinates kanonikes esto ego xontri!!

Όλες λίγο πολύ τα έχουμε τα κίλάκια μας Μαράκι μην στεναχωριέσαι δεν είσαι η μόνη!!!Και εχω τις κρέπες σοκολάτα-μπανάνα και τα παγωτάκια που μου έφερνε κάθε βράδυ ο Δημήτρης απο τον 8ο και μετά πληρώνω τώρα!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Αχχχ χάλι ύπνο κάναμε σήμερα.

Ο άντρας μου σήκωσε 39 πάλι, πάει τώρα να κάνει το τεστ για τη νέα γρίππη.

Φαίνεται να υποφέρει πολύ...

Τι να πω κ γω ρε γμτ έτσι ήμουν πριν λίγες μέρες.

Σήμερα μιλάω καλύτερα ευτυχώς. Λίγο βηχαλάκι έχω μόνο.

Και κούραση ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

Περαστικά στον μπαμπά σας Κλεό!!!Γρήγορα να συνέλθετε όλοι και να ξεκινήσετε τις τσάρκες σας πάλι!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Χρόνια πολλά και καλά στο Λεωνιδάκο μας τον κούκλο γαλανομάτη!!

Καλά κουράγια σε όλες μας με τα μπεμπάκια. Σήμερα συνάντησα έξω που τρώγαμε μια μανούλα με ένα μπέμπη 10 μηνών πολύ σωστή σε όλα της και φαινόταν και πολύ καλή κοπέλα. Με πόνο ψυχής άφησε το μπεμπίκο της να κλάψει αλλά έμαθε και κοιμάται μόνος του. 5 μέρες της πήρε όπου αυτή λέει έκλαιγε περισσότερο αλλά δε γινόταν... ήθελε κι αυτός αγκαλιά και κούνημα. Να δω πότε θα το κάνω εγώ αυτό....

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές και μιας και αναφερθήκατε να σας πω να γελάσετε τι έγινε μόλις πριν λίγο. Ακόμα γελάω εγώ!

Το απόγευμα που γυρίζαμε από έξω με το νέο τουτού πιάνει βροχή. Ο Άρης να ψάχνει να βρει πώς λειτουργεί ο πίσω υαλοκαθαριστήρας... τίποτα. Τελικά το παρατάει και ερχόμαστε σπίτι. Περνάει η ώρα και ενώ καθόμαστε στο σαλόνι προ 10 λεπτών λέει στο μπέμπη: "Για κάτσε ρε Γιώργη να δει ο μπαμπάς πώς παίρνει μπρος ο πίσω υαλοκαθαριστήρας...!" Ψάχνει στο βιβλιαράκι....καμία αναφορά... Κοιτάει στο διαφημιστικό φυλλάδιο... μια στιγμή βγαίνει και έξω στο μπαλκόνι και μπαίνοντας μου λέει: "Ρε συ! Δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα!!!" :lol: Πεθαίνω στο γέλιο και γυρίζω στο μπέμπη: "Γιώργη παιδί μου, ο μπαμπάς σου πήρε αυτοκίνητο χωρίς πίσω υαλοκαθαριστήρα και μάλιστα προσπαθούσε και μισή ώρα να τον βάλει μπρος!!" :lol:

"Ανέκδοτο θα σε κάνω" του λέω! Ακόμα ψάχνει εν τω μεταξύ στο βιβλιαράκι να δει τι γίνεται αν λερωθεί το πίσω τζάμι!!! :lol:

Ακόμα γελάω Νεκταρία!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα,ηλιολουστη καλημερα!!!!!!

Καλε φτου φτου τι καιρος ειναι αυτος?εντελως ανοιξιάτικος!

Πηγαμε καροτσάδα πρωινή και στην επιστροφή κοιμηθηκε,ετσι ειναι ακομη δεμενη στο καροτσι και κοιμάται..!

Μετα θα την παρω να παμε επισκεψη στη σπιτονοικοκυρα,η καημενη σχεδον 1 χρονο τωρα που μενουμε εδω οποτε μας βλεπει μας το λεει και την εχω στο φτυσιμο.Ε,ειπα σημερα να παω,της πηρα δωρο κ ενα ζευγαρι παντοφλες,νουμερο δε ξερω,στην τυχη πηρα το 38!χαχαχα.

Ντινάκι,εγω ετρωγα λάχανο (1 μπολ την ημερα) και η μικρή ξυπναγε μες τον υπνο της με ουρλιαχτά κ κλάματα.Αυτο γινοταν 1 εβδομάδα και γω δεν ειχα παρει χαμπαρι,ωσπου εκοψα το λάχανο και ηρεμησε το κοριτσάκι.

Οταν το ειπα στη παιδιατρο,ειχε γουρλώσει το μάτι,καλα μου λεει εισαι τρελή λαχανο?δε κανει καθολου,δε χωνευεται καθολου ευκολα,την ειχε πεθάνει το στομάχι!

Μετά το άλλαξα με μαρούλι και δε την επηρέασε καθολου, ακομη κ τωρα τρωω πολλά μαρουλια και κανενα προβλημα.Κοψτο 1-2 μερες κ θα δεις.

Μπορεις εναλλακτικά να παιρνεις iceberg που ειναι σα μαρουλι εμενα μαρεσει πολύ.

Mαράκι & Βελουδένια,θελετε να δωσω σε μια καλή κυρία τα τηλ σας?

Με τα λογια που θα σας πει θα σας κάνει να χασετε τα κιλά σε χρόνο dt!

Οπως εκανε κ μένα.

Οτι κ να λέμε,θελει υπομονη, οντως το γυμναστήριο για να κάνει καλή δουλειά πρέπει να μπει και σε ενα προγραμμα η διατροφή.

Βελουδένια ναι παμε αρκετα συχνά εξω τα Σ/Κ,στανταρ για καφε κ φαγητο την Κυριακή και το Σαββατο για ψωνια κ καφέ.

Το καλυτερο της πιστευω ειναι το σουπερμαρκετ!

Παθαινει πανικό απο τα χρωματα κ τα πράγματα κ τον κοσμο που βλεπει!

Εδω βαριέμαι εγω μεσα στο σπιτι,ποσο μάλλον το μικράκι που του αρεσει να βλέπει καινουρια πράγματα.

Αντε αντε τον Ιουνιο σας περιμένουμε! Δεν ειναι μακρυά αν το σκεφτείς!

Διαφημίσεις

Πω πω πω, χίλια ευχαριστώ για τις ευχες σας καλές μου κυρίες, το ξέρω οτι τις λέτε απο την καρδιά σας και εύχομαι η καλή σας ενέργεια να είναι μαζί με το παιδάκι μου...

(Συμπεθέρα με τα "love you babe" σου μας καλομαθαίνεις ,στέλνουμε και εμείς στην σειρήνα του Αιγαίου-Τουλουμπίτσα , δυο ρουφηχτά φιλιά, Ντινάκι και εσύ επίσης να χαίρεσαι και να απολαμβάνεις τον δικό σου κούκλο για πάντα, Μαράκι ευχαριστώ πολύ και επειδή θα ήθελα πολύ να σας δώ, ψηφίζω να συναντηθούμε τελικά , όποτε εσύ μπορείς.. )

Καλημέρα σε όλες, καλή εβδομάδα, κοιμόμαστε τώρα, είχαμε μια δυσκολούτσικη νύχτα , ως συνήθως τώρα τελευταία με τουλάχιστον τρία ξυπνήματα..απο δίαιτα κορίτσια , έχω και εγώ αρχίσει ένα ψιλοσυγκρατημό , κάτι γίνεται, αλλά παλεύω με τα γραμμάρια μου φαίνεται..(ενώ αν κάπνιζα, να έβλεπες πως θα φεύγανε τα άτιμα κιλά, άκοπα και γρήγορα μαζί, το έχω δει το έργο να παίζεται δύο φορές ήδη,αλλά επείδή δεν λέει να το ξαναρχίσω, κλείνω ΕΔΩ την παρένθεση αυτή!)- η πρασινάδα που μου αρέσει εμένα είναι αυτή η σγουρή σκούρα(καλά τι γράφω?:oops:) κατσαρή νομιζω λέγεται τελοσπάντων..

Μας βλέπω κορίτσια πως λέγαμε για το πόσα κιλά παίρνουμε στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, να αρχίζουμε τώρα να ξαναμετράμε..δεν πειράζει , αγώνας είναι και αυτός, θα προσπαθήσουμε αι ότι καταφέρουμε , εδώ θα είμαστε να βρίζουμε όταν χαλάμε τη δίαιτα :lol::lol::lol:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Beloudaki ego den ksero na xrisimopoio akoma kala to site gia na soy valo stolidakia sorri 8a to ma8o omos poy 8a moy paei!!anstef an den baraei ayti i kiria kai an den tromazei fisika kai na moy to doseis mia episkipsi den einai kaki!!an kai exo diatrofologo alla den einai kako ayto poy les!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

oA7Lp2.png

Πω πω πω, πως φαίνεται αυτο το "..5 months old"-λιτό, σοβαρό, απέριττο και ..συγκινητικούλιιιιιι!! (Ντίνα με "κόλλησες" συναισθηματίτιδα λέμε- ή μήπως την είχα απο πάντα και απλώς κοιμόταν? ?

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Να βρεθουμε να βρεθουμε βεβαια αρκει η μικρη μου να μην αρχιζει τα σπαστικα της ,αμα δει κοσμο αναλογα τις φατσες και αναλαγα τον ηχο κλαιει μεχρι να συνηθησει καποιον εκτος αν απ την αρχει παρει καποιον με καλο ματι αμεσως και ειναι μεσα στην τρελλη χαρα, αλλα θα το φτιαξουμε αυτο αν μου τυχει κατι τετοιο!!!

Beloudaki ego den ksero na xrisimopoio akoma kala to site gia na soy valo stolidakia sorri 8a to ma8o omos poy 8a moy paei!!!!

Ούτε και εγώ κατέχω το συγκεκριμένο άθλημα Μαράκι , δεν πειράζει , ευτυχώς οι άλλες κοπέλες ξέρουν και έτσι " ανοίγει " λίγο το ματάκι μας..εμείς, λογάκια μόνο, χιχιχι:lol:

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Να βρεθουμε να βρεθουμε βεβαια αρκει η μικρη μου να μην αρχιζει τα σπαστικα της ,αμα δει κοσμο αναλογα τις φατσες και αναλαγα τον ηχο κλαιει μεχρι να συνηθησει καποιον εκτος αν απ την αρχει παρει καποιον με καλο ματι αμεσως και ειναι μεσα στην τρελλη χαρα, αλλα θα το φτιαξουμε αυτο αν μου τυχει κατι τετοιο!!!

Καλέ , μια απο τα ίδια και ο δικός μου, θα τους βάλουμε να κλαίνε μαζί, τι να κάνουμε μωρέ..εμένα ΠΟΤΕ δεν παίρνει με καλό μάτι και είναι μέσα στην τρελή χαρά όταν πρωτοσυναντήσει κάποιον(ΟΚ, ΟΚ, θα εξαιρέσουμε την τουλούμπα που ήταν love at first sight και η Μαριλίζα του πήρε τον αέρα του δικού μου, και δεν είχε να κλάψει τίποτα...)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

έμενα η μικρή έφαγε γάλα στις 8, 100μλ μετά από 11 ώρες ύπνο, άλλα έφαγε στις 11 όλη την φρουτοκρεμα και τώρα κοιμάται!!τελειώνω το καφέ και πάω να βάλω ηλεκτρική σκούπα επειδή ξεστολισα εχθές και το άφησα έτσι!μετά θα κάνω τα υπόλοιπα μέχρι να ξυπνήσει η ποντικινα μου να την πάω στην γιαγιά της και θα μείνει μέχρι της 6.30 εκεί για να πάμε μετά παιδίατρο.

Καλέ , μια απο τα ίδια και ο δικός μου, θα τους βάλουμε να κλαίνε μαζί, τι να κάνουμε μωρέ..εμένα ΠΟΤΕ δεν παίρνει με καλό μάτι και είναι μέσα στην τρελή χαρά όταν πρωτοσυναντήσει κάποιον(ΟΚ, ΟΚ, θα εξαιρέσουμε την τουλούμπα που ήταν love at first sight και η Μαριλίζα του πήρε τον αέρα του δικού μου, και δεν είχε να κλάψει τίποτα...)

με τα μωρά δεν πρέπει να το παθαίνει με τους μεγάλους το παθαίνει συγκεκριμένα το έχει πάθει με 4 γυναίκες που έτυχε να φορούσαν μαύρα να είναι μελαχρινές και να έχουν μεγάλη μύτη δεν ξέρω αν έφταιξε αυτό μπορεί και όχι επειδή και εγώ είμαι μελαχρινή και φοράω σκούρα χρώματα τι να πω μπορεί να ήταν και τυχαίο γενικά αν δει άνθρωπο μέσα στην τρελή χαρά όμως και της μιλήσει μέσα στην πάρλα και ζωηρά χαίρεται αμέσως δεν τον παίρνει στραβά! επίσης να πω σε κάποιες επειδή παίζει εγώ αυτό το σαββατοκύριακο να είμαι στην πεθερά μου και να μην είμαι στη συνάντηση πριν κάνουμε άλλη συνάντηση εγώ μπορώ και καθημερινές πρωί να έρθω να δω κάποια και το μωράκι της για καφέ επειδή τώρα δεν δουλεύω και άμα θέλω αφήνω την μικρή στην μάνα μου, όπως αν θέλει κάποια μπορούμε να μιλήσουμε στο τηλεφωνώ να έρθω να την πάρω με το αμάξι και να έρθουμε σπίτι μου να κάτσουμε με το μωράκι της γίνεται και αυτό αύριο μεθαύριο για πρωί μιλάω!!ε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...