Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

τι κανετε γλυκες μου?

ολα καλά?

ειναι δυσκολο να διαβασω ολες τις σελιδες αλλα θα το προσπαθησω.

ολη μερα ειναι ο αντρας μου σπιτι αυτο τον καιρο και εχει κανει καταληψη στον υπολογιστη.

αν δηλαδη ειχα χρονο.

πνιγηκαμε στις υποχρεωσεις. και φιλοξενησα την αδερφη μου, την μητερα μου και μια φιλη.

φυσικα, ετρεχα για το μωρο, για το σπιτι και για τους φιλοξενουμενους διοτι απο βοηθεια μηδεν στο πηλικο.

μονο να παιρνουν αγκαλια το μωρο και να κανουν μιση ωρα να το αλλαξουν.

ε πως να μην εκνευριστει και να αρχισει να κλαιει???

αστε γιατι αμα τα γραψω θα τα ξανασκεφτω και θα γινω εξαλλη.

το μονο καλο πραγμα ολων των ημερων ειναι τα πρωινα που ξυπνουσα εφερνα την μικρη στο κρεββατι και την αφηνα για λιγο στον μπαμπα της.

απο σημερα ομως το εκοψα και αυτο να μην μας γινει συνηθεια.

παιδιατρο πηγαμε προχτες, λογω αποκλειστικου θηλασμου δεν δινουμε τιποτε αυτο το μηνα.

αρχες φλεβαρη, μολις κλεισει και τον 6ο. αν δω οτι πειναει πολυ λιγο ρυζαλευρο. σκευη μας ειπε του σπιτιου. σκεφτομαι να παρω ενα μηχανημα που ειναι ατμομαγειρας και μπλεντερ μαζι. διοτι για μια κουταλια φαι θα γινεται χαμος στην κουζινα και ειναι πολυ μικρη.

αλλα εχει μειωσει τα γευματα και οριστικοποιησει το προγραμμα της ως εξης:

8 ξυπνημα, πρωινο, αλλαγμα και παιχνιδι, κλπ

11 φαι και υπνος κανα μισαωρο.

οταν ξυπνησει παλι φαι και στις 2 υπνος με 3.

3 ξυπναει με κλαμματα μεσα στον υπνο της για φαι και παλι υπνος. (με κλειστα ματια τρωει)

5 ξυπναει, φαι και παιχνιδι!!!!

8,30 μπανιο και υπνος το πολυ στις 9,30. μονη της χωρις πιπιλα.

5 ισως ξυπνησει για καμια γουλια και επειτα στις 8.

χτυπιεται στο ριλαξ, προσπαθει να σηκωθει, κανει μπρμπρμπρ και τρεχουν τα σαλια!!!!!!

με παρκο τι κανετε? μπαινουν απο τωρα?

αν βρω ελευθερο τον υπολογιστη και εχω λιγες δυναμεις θα μπω και αυριο.

φιλια σε ολες και να ειστε καλα με τα υπεροχα μωρα!!!

Καλό προγραμματάκι Elizabeth, βατό δηλαδή για παιδί που θηλάζει..να είστε καλά

Χρόνια πολλά Λίο..αύριο παίρνουμε και εμείς σειρά και κλείνουμε τους 5 μήνες(ρε τι τρελαμένες μάνες είμαστε εμείς, μετράμε και γιορτάζουμε και τους μήνες των μπεμπονιών, καλά πάμε..!)Α, καλή επιτυχια και στη δίαιτα..να παίρνω σειρά και εγώ..όχι τίποτα άλλο, έχω και τη συμπεθέρα απο Χίο που είναι στιλάκι και πως θα παρουσιαστούμε, δεν ξέρω...!!

Αγγελικώ ελπίζω να περάσατε ωραία σήμερα έξω για φαγητο, έχω παρατηρήσει οτι τα Σ/Κ την βγάζετε αρκετά συχνά έξω για φαγητό, πολύ καλό αυτό, αυτό γίνεται μωρέ πολύ πιο εύκολα όταν ζεις σε ένα μικρότερο μέρος νομίζω..

Παιδιά καληνυχτίζω, ευχομαι ανέφελη νύχτα..Κλοκλο, περαστικά όλα, και εγώ μαζί σου, δεν έχω κατορθώσει ακόμα ύπνο εξ αποστάσεως..κοιμάται στο βυζί μόνο,να δω μόλις κοπεί και αυτό, δεν ξέρουμε και πιπίλα..τι θα κάνουμε τότε..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

kalimera se oles ego 8a sas po gia auti tin kiriaki epeidi paizei na figoyme gia xalkida na meinoyme sthn pe8era moy makari na min pame na eimai kai ego kiriaki mazi sas allios to kanoyme alli mera an ginete!prepi na arxiso diaita to gimnastirio den boi8aei apo mono toy an troo ax pos na arxiso diskoleyomai i ali8eia einai 8elo simparastasi!!kai 8elo na xaso 20 kila!!ante ta ksanaleme mesa sthn imera filia se oles kai sta koyklia mas!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!¨

Να σας κάνω μία ερώτηση που με καίει?Έφαγα αρκετό μαρούλι 2 μέρες και ο Λεωνίδας έκανε πολύ ανήσυχο ύπνο (μέχρι που χτυπιόταν μέσα στον ύπνο του!)υπάρχει περίπτωση να φταίει το μαρούλι???΄

Αγγελική όταν έκανες δίαιτα πως κατάλαβες πως ενοχλούσε την τουλουμπίτσα το λάχανο???

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Να χαιρόμαστε το ΛΕΟΝΤΗ μας σήμερα!

Ναι βεβαίως γιοράζουμε τους μήνες των μπεμπονιών, αμέ! Οταν ήσουν έγκυος εσύ Βελ δε σου φαινόταν αιώνας να γινει ο μικρούλης 5 μηνών?

Ε λοιπόν έγινε!

Και πρέπει να το γιορτάσουμε!!!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!¨

Να σας κάνω μία ερώτηση που με καίει?Έφαγα αρκετό μαρούλι 2 μέρες και ο Λεωνίδας έκανε πολύ ανήσυχο ύπνο (μέχρι που χτυπιόταν μέσα στον ύπνο του!)υπάρχει περίπτωση να φταίει το μαρούλι???΄

Αγγελική όταν έκανες δίαιτα πως κατάλαβες πως ενοχλούσε την τουλουμπίτσα το λάχανο???

Αχ βρε ντινάκι δε ξέρω καθόλου.....

Καλημέρα!

Αχχχ χάλι ύπνο κάναμε σήμερα.

Ο άντρας μου σήκωσε 39 πάλι, πάει τώρα να κάνει το τεστ για τη νέα γρίππη.

Φαίνεται να υποφέρει πολύ...

Τι να πω κ γω ρε γμτ έτσι ήμουν πριν λίγες μέρες.

Σήμερα μιλάω καλύτερα ευτυχώς. Λίγο βηχαλάκι έχω μόνο.

Και κούραση ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!

na poume tragoudakia sto leonti ginete simera 5 minon???beloudaki na ta xiliasei na einai gero kai opos panta koyklos kai ta mallia karfakia opos ta exei stis eksodoys toy!!filia polla na ziseis leonti kai xronia polla megalos na gineis me aspra mallia pantoy na skorpizeis tis niotis to fos kai oloi kai oles na lene na enas sofos!!!!!!!!na ta xiliaseis koykle!!!

Διαφημίσεις

kalimera se oles ego 8a sas po gia auti tin kiriaki epeidi paizei na figoyme gia xalkida na meinoyme sthn pe8era moy makari na min pame na eimai kai ego kiriaki mazi sas allios to kanoyme alli mera an ginete!prepi na arxiso diaita to gimnastirio den boi8aei apo mono toy an troo ax pos na arxiso diskoleyomai i ali8eia einai 8elo simparastasi!!kai 8elo na xaso 20 kila!!ante ta ksanaleme mesa sthn imera filia se oles kai sta koyklia mas!

Γυμναστήριο ε??

Ούτε στον ύπνο μου.

Θα μείνω πάνω σε κανα διάδρομο!

Αναπολώ και γω τις μερες που βολτάραμε όλο το πρωί με τη μικρή....στάρμπακς, κούνιες, παραλία, γλυφάδα...

Και τα ΣΚ που πηγαίναμε για φαγητό με το μπαμπά.....

Και κοιμόταν τελείως μόνη της η μικρή....

Ελπίζω να ξανάρθουν γρήγορα αυτές οι μέρες!:-(

Εύχομαι να κάνουμε break λόγω αδιαθεσίας μόνο!

re sis ti na kano eimai + 20 kila pano apo ta kanonika moy 8a megalosei i mikri moy kai 8a me leei xontri mama!!!prepei na xaso 20 kila na eimai kapos kanoniki na fygei o popos!!den leei!!ayta ta glika me kapsane kai ta pagota stin egkimosini!!tespa 8a to prospa8iso siga siga bebaia alla prepei mexri stin baftisi na ta exo xasei den 8a mpaino poy 8ena ti 8a balo???bebaia mexri tote exo akoma 10 mines alla 20 kila einai ayta!!eseis eiste adinates kanonikes esto ego xontri!!

Επεξεργάστηκαν by maria_pa

Καλημέρα κορίτσια.

χτες είχαμε κρέμα, ψιλοέφαγε μερικές κουταλίτσες,

λίγο έφευγε απέξω, λίγο κατάπινε....μετά εκνευρίστηκε και της δώσαμε το γάλα.

χαμός πάντως... παρόλο που ήταν δεμένη στο καρεκλάκι έπιανε το κουταλάκι,

έκανε χάλια τα χέρια της, μετά έπιανε αλλού..

pvGHp2.png9TDjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...