Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια και από εμάς.

Να το χαίρεσαι Ντίνα το στεράκι σου!

Κλεοπάτρα περαστικά σας...

εμείς είχαμε πολλές βόλτες αυτές τις μέρες και σήμερα θα φάμε την κρέμα μας,

θα δοκιμάσουμε δηλαδή...

αύριο θα σας γράψω αντιδράσεις!

pvGHp2.png9TDjp2.png

Είμαι μέσα για Κυριακή, είμαι μέσα για Χίο, είμαι μέσα στο σπίτι και μαγεροτσουκαλίζω και συγυρίζω και όλα στη μέση είναι, είμαι μέσα στον εκνευρισμό με το έτερον ήμισυ χωρίς προφανή λόγο, είμαι μέσα στην βαριεστημάρα, είμαι παραπάνω κιλά απο όσα μου αρέσει,είμαι τυχερή για αρκετούς λόγους( ανάμεσα σε αυτούς και η ύπαρξη του Καφέ Αυγουστος 2009-σε λίγο κορίτσια θα θεωρούμαστε προiστορία , πολλά 2010 βλέπω στο forum) και .....δεν είμαι κουνέλι....!!!

(Έριξα πολύ γέλιο με το κουνέλι ...που τα βρίσκεις βρε συμπεθέρα πάντως..)

ge6sp2.png

bZcvp2.png

alooooooo

πολυ κουραση το βραδυ ξυπνουσε καθε 2 ωρες η μπουρμπου μου!!!με τον αντρα δεν εχουμε μιλησει εδω και 2 μερες...κοιμαται στον καναπε...τι να πει κανεις...αντι να ζητησει συγνωμη...ελεος πια...λες και δοκιμαζει τα νευρα μου...

Διαφημίσεις

alooooooo

πολυ κουραση το βραδυ ξυπνουσε καθε 2 ωρες η μπουρμπου μου!!!με τον αντρα δεν εχουμε μιλησει εδω και 2 μερες...κοιμαται στον καναπε...τι να πει κανεις...αντι να ζητησει συγνωμη...ελεος πια...λες και δοκιμαζει τα νευρα μου...

Μπορεί και να δοκιμάζει όντως τα νεύρα σου..το κάνουν αυτό μερικές φορές τα πουλάκια μου..!!:confused:-Δε βαριέσαι, θα περάσουν και αυτά, προσπάθησε μόνο να μην τα βάζεις μέσα σου

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Είμαι μέσα για Κυριακή, είμαι μέσα για Χίο, είμαι μέσα στο σπίτι και μαγεροτσουκαλίζω και συγυρίζω και όλα στη μέση είναι, είμαι μέσα στον εκνευρισμό με το έτερον ήμισυ χωρίς προφανή λόγο, είμαι μέσα στην βαριεστημάρα, είμαι παραπάνω κιλά απο όσα μου αρέσει,είμαι τυχερή για αρκετούς λόγους( ανάμεσα σε αυτούς και η ύπαρξη του Καφέ Αυγουστος 2009-σε λίγο κορίτσια θα θεωρούμαστε προiστορία , πολλά 2010 βλέπω στο forum) και .....δεν είμαι κουνέλι....!!!

(Έριξα πολύ γέλιο με το κουνέλι ...που τα βρίσκεις βρε συμπεθέρα πάντως..)

Και εγώ μέσα είμαι σε όλα σαν το Βελουδάκι!!!:P(και σπίτι μέσα και εμείς αραγμένοι στο κρεβάτι και βλέπουμε ΤV!!!)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας!!!

Μαράκι η ζέστη μωρέ τα κοτοπουλιάζει τα καμένα!!!Εμείς έχουμε σχεδόν πάντα την μία μπαλκονόπορτα λίγο ανοιχτεί για να αλλάξει και ο αέρας!!!

Εμένα τα πόδια του δεν τα έχει ανακαλύψει ακόμα!!!Προσπαθεί όμως να βάλει τα πάντα στο στόμα!!!Και αν καταλάθος περάσει κανένα δάχτυλο απο μπροστά του έτοιμος είναι να το δαγκώσει!!!Είναι σε ετοιμότητα μιλάμε!!!

Πρίν τον είχα αγκαλιά και του έλεγε ο Δημήτρης "έλα έλα"και σήκωσε τα χεράκια του να πάει!!!(να φύγει απο την αγκαλιά μου να πάει στον πατέρα του????ΓΙΑΤΙ????)

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

ντινα να χαιρεσαι το λεο σου!σωστο αμτρακι εγινε τωρα πια!κουκλος!

κλεοπατρα μου τι να πω πολυ ταλαιπωρια για το τπτ μ αυτα τα σκατογαλατα...αλλα τι να κανεις?απ τη στιγμη που δε θηλασεις ετσι ειναι κατι πρεπει να δωσεις στο μωρο...

νεκταρια καλοταξιδο το νεο σας αυτοκινητο!

τη καλησπερα μου σε ολα τα μωρακια και τις μανουλες τους!

uVBDp3.png MkMgp2.png

kJdJp2.png

Δεν είναι ευτυχία να κάνεις πάντα αυτό που θέλεις,

αλλά πάντα να θέλεις εκείνο που κάνεις.

-Τολστόι-

Διαφημίσεις

Καλησπέρα...

Ηρθα, μετά από μία άκρως πετυχημένη απόπειρα κρέμας θα έλεγα.

Το στόμα της ορθάνοιχτο να κουνάει σα παλαβή χέρια πόδια.

Κάτι κατάπιε νομίζω. Περίεργο είναι.

Μόλις της το πήρα έσκουζε πάλι, ήπιε λίγο γάλα συμπλήρωμα κ μετά μου το φτυσε στα μούτρα. Αυτάαααααα.

Για Κυριακή πρώτα ο Θεός να ξεαρρωστήσω εντελώς κ εννοείται μέσα είμαι.

Εχουμε άλλο θέμα τώρα.

Το βιολάκι με τα ακατάσχετα ουρλιαχτά της κυρίας που σας έλεγα.

Αφού τη παρακολουθήσαμε καλά αρκετές μέρες το πιάσαμε το νόημα.

Ξυπνάει ωραία ωραία, τρώμε, παίζουμε κλπ, και κάποια στιγμή μετά από κανα δύωρο αρχίζει να νυστάζει ως συνήθως και θέλει το μισάωρό της να χαλαρώσει ως συνήθως. Ε την έβαζα κ γω στο κρεβάτι της, με πιπίλα κ σε 5 λεπτά το πολύ κοιμόταν μια χαρά μόνη της.

Ε αυτό τωρα πάει, μας τελείωσε.

Πιπίλα ούτε να τη δει, και μόλις τη βάλεις κάτω στριγγλίζει της κόβεται η ανάσα κ βήχει απτο κλάμα. Τη σηκώνεις κ τα ίδια. Σταματάει μόνο αν πηγαινοέρχεσαι και τη κουνάς πάνω κάτω. Αν τυχόν σταματήσεις ωρύεται.

Καινούργιο βιολάκι. Και το θέλει αυτό μέχρι να κοιμηθεί.

Δεν είμαι διατεθημένη όμως, λυπάμαι, καλό δεν είναι για κανέναν αυτό.

Και το συζητήσαμε και με τη γιατρό και μας είπε το γνωστό, βάλτε τη στο κρεβάτι κ αφήστε τη να κλαίει, πηγαίνετε να τη καθυσηχάζετε και ξαναφήστε τη, όχι όμως αγκαλιά. Θα κλάψει κ θα καταλάβει ότι τώρα πάμε για ύπνο και μετά από μερικές φορές θα το κόψει. Της είπα ότι αυτό είναι πρωτόγνωρο, και μας είπε ότι τα μωρά κ τα παιδιά αλλάζουν χούγια πολλές φορές ξαφνικά. Και μπορεί να ξαναγίνει μπόλικες φορές. Αλλά εμείς πρέπει να είμαστε σταθεροί για το καλό της. Και μας είπε πως από άποψη υγείας δε παθαίνει σίγουρα τίποτα.

Τώρα πως το κάνεις αυτό να το ακούς να κλαίει κ να σαι από πάνω του να του χαιδεύεις το κεφαλάκι κ να του μιλάς μόνο δε ξέρω. Αλλά αφού ούτε αγκαλιά σταματάει, δεν έχω άλλη επιλογή. Τι να κάνω, να τη χορεύω πάνω μου μισή ώρα 5 φορές τη μέρα δε παίζει.

Εχω στεναχωρεθεί πολύ, κανένα άλλο μωρό δε τα κάνει αυτά.

Τι κάνω τόσο λάθος δε ξέρω.

Επεξεργάστηκαν by honey

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

κλεοπατρα μου τι να πω πολυ ταλαιπωρια για το τπτ μ αυτα τα σκατογαλατα...αλλα τι να κανεις?απ τη στιγμη που δε θηλασεις ετσι ειναι κατι πρεπει να δωσεις στο μωρο...

Α μη νομίζεις, με το φαγητό της ανέκαθεν είχαμε θέμα.

Τα προβλήματα άρχισαν όταν ακόμα θήλαζα και μάλιστα τη περίοδο που ήταν σχεδόν αποκλειστικά.

2,5 μήνες θήλασα, τους 2 ειχαμε θέμα.

Χρόνια πολλά και καλά στο Λεωνιδάκο μας τον κούκλο γαλανομάτη!!

Καλά κουράγια σε όλες μας με τα μπεμπάκια. Σήμερα συνάντησα έξω που τρώγαμε μια μανούλα με ένα μπέμπη 10 μηνών πολύ σωστή σε όλα της και φαινόταν και πολύ καλή κοπέλα. Με πόνο ψυχής άφησε το μπεμπίκο της να κλάψει αλλά έμαθε και κοιμάται μόνος του. 5 μέρες της πήρε όπου αυτή λέει έκλαιγε περισσότερο αλλά δε γινόταν... ήθελε κι αυτός αγκαλιά και κούνημα. Να δω πότε θα το κάνω εγώ αυτό....

Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές και μιας και αναφερθήκατε να σας πω να γελάσετε τι έγινε μόλις πριν λίγο. Ακόμα γελάω εγώ!

Το απόγευμα που γυρίζαμε από έξω με το νέο τουτού πιάνει βροχή. Ο Άρης να ψάχνει να βρει πώς λειτουργεί ο πίσω υαλοκαθαριστήρας... τίποτα. Τελικά το παρατάει και ερχόμαστε σπίτι. Περνάει η ώρα και ενώ καθόμαστε στο σαλόνι προ 10 λεπτών λέει στο μπέμπη: "Για κάτσε ρε Γιώργη να δει ο μπαμπάς πώς παίρνει μπρος ο πίσω υαλοκαθαριστήρας...!" Ψάχνει στο βιβλιαράκι....καμία αναφορά... Κοιτάει στο διαφημιστικό φυλλάδιο... μια στιγμή βγαίνει και έξω στο μπαλκόνι και μπαίνοντας μου λέει: "Ρε συ! Δεν έχει πίσω υαλοκαθαριστήρα!!!" :lol: Πεθαίνω στο γέλιο και γυρίζω στο μπέμπη: "Γιώργη παιδί μου, ο μπαμπάς σου πήρε αυτοκίνητο χωρίς πίσω υαλοκαθαριστήρα και μάλιστα προσπαθούσε και μισή ώρα να τον βάλει μπρος!!" :lol:

"Ανέκδοτο θα σε κάνω" του λέω! Ακόμα ψάχνει εν τω μεταξύ στο βιβλιαράκι να δει τι γίνεται αν λερωθεί το πίσω τζάμι!!! :lol:

Καλά κουράγια σε όλες μας με τα μπεμπάκια. Σήμερα συνάντησα έξω που τρώγαμε μια μανούλα με ένα μπέμπη 10 μηνών πολύ σωστή σε όλα της και φαινόταν και πολύ καλή κοπέλα. Με πόνο ψυχής άφησε το μπεμπίκο της να κλάψει αλλά έμαθε και κοιμάται μόνος του. 5 μέρες της πήρε όπου αυτή λέει έκλαιγε περισσότερο αλλά δε γινόταν... ήθελε κι αυτός αγκαλιά και κούνημα. Να δω πότε θα το κάνω εγώ αυτό....

Οποτε το κάνεις πες το και σε μένα....μπας κ το κάνω κ γω.

Αν βέβαια συνεχίσει αυτό το βιολάκι...

Εκτός και αν μας πεθάνει όλους ως τότε. Είναι εξουθενωτικό. Πάνω που είχα πει αμήν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...