Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 59 λεπτά , dec-e είπε:

Κορίτσι μου πήγες για αυχενική?

Πήγα χθες ναι!Όλα σούπερ,αυχενική 2,2 και όλα φυσιολογικά,ούτε νιπτ δεν θα κάνω.Και τελικά αγοράκι 😊 Εύχομαι σε όλες να γίνουν σύντομα μανουλες και να γεμίσουν οι αγκαλιές τους με πολλά μωράκια❤️ 

• Μου αρέσει 2
      • Λουλούδια 3

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλε ο μικρος εχει τρελαθει σημερα!!! Τσιριζει δεν κλαιει απλα! Ειναι με τον Θοδ αγκαλια, αλλα δεν ηρεμει, τι ναι παλι αυτο??? τσιριδες!!!

Καλα ρε μαριανθη τον γιο μου περιγραφεις?Και εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω...

an1cF0ueg3D1210OTQ1NjZvfDg4OTk4M2RhfFRoZW8gaXM.gif

an1cJVi-O6k1210NzIzNjMxfDEzNDU1NTZsamF8TXkgc3dlZXQgQnV0dGVyZmx5IGlz.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Ξαναρθα!!!!!!!!

Ποπο η μικρη κοιμηθηκε πριν λιγο και τα παιδιά καλά-χρυσά αλλά δε λεγανε να φυγουνε απτις 8 παρα που ηρθανε! Ειπαμε!!!!!!!!!!

Αχ Ελευθερία πολυ χαρηκα με την πιπιλα!!! Εγω αφου ειχα παρει 2 μάρκες ειπα να πάρω και αυτη μπας και γινει το θαυμα και τελικα και μενα την επιασε με τη μια! Βλακεία που δε το είχα αναφέρει τόσο καιρό..ειδες καμια φορα!

Θα παρω και μπιμπερο nuk,δε μπορεσα σημερα να βγω,αυριο ειναι αργία εδω,την Πεμπτη θα ειμαι μονη μου, καλή Παρασκευή δηλαδη...

Και το γέλιο ειναι οτι στην προηγουμενη δουλειά μου, ειχαμε τα Nuk και εγω νομιζα οτι ειναι τα χειρότερα προϊόντα που κυκλοφορουν!!!!! Θεωρουσα οτι μονο τα chicco ειναι καλα!! Που να ξερα τοτε!!!!!!!

Παλι κανονιζετε συνάντηση ετσι?? καλά καλά..........

3,450 5/9???????????????????

ΚΑι μενα τοσο γεννηθηκε 3,500 αλλά 18/8! Δεν πρεπει να ειμαστε πάνω απο 6,300 τωρα!!

ποπο οντως φαγανουλα! Σαν τον Μάνο της Ελευθερίας!

Αααα εγω την κουνάω με το χέρι δε το βάζω στον αυτοματο γιατι μου φαίνεται οτι πάει πολυ γρηγορα και φοβάμαι μη την βρω τούμπα (δε την δένω) μολις μεγαλώσει λιγο θα τη βαζω να κουνιέται μονη της αλλά την αφηνω πολυ ωρα μεχρι να γκρινιάξει δηλαδη..να και τωρα εκει κοιμάται..τη βρισκει.. ειναι σα φωλίτσα.

Καλο αυτο με το ρευμα,εμας παιρνει μπαταρίες..πολλά λεφτά!

Αν είναι Μάνος εκκρεμεί ακόμη Αγγελικούλα αν και εγώ το ανακοίνωσα. Σήμερα κάναμε μια συζήτηση όχι και τόσο ευχάριστη πάλι αλλά δεν σφαχτήκαμε τουλάχιστον.

Ο δικός μου πλησιάζει τα 8 κιλά τώρα.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Sunny 6.800????

Ποσο γεννηθηκε ???

Αυτο το ρηλάξ εχουμε και μεις αλλά οχι σε ροζ..το πηραμε σε πιο unisex χρώμα!

Αγγελική μην ξεχνάς ό,τι εσένα θηλάζει της sunny αν θυμάμαι καλά όχι. Άλλη ανάπτυξη έχουν όσα θηλάζουν και εννοώ συνήθως παίρνουν πιο λίγο βάρος από όσα πίνουν ξένο γάλα. Μην σου φαίνεται παράξενο.

Δεν θέλω να ξέρω πόσο θα ήταν ο δικός μου αν έπινε ξένο.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Αν είναι Μάνος εκκρεμεί ακόμη Αγγελικούλα αν και εγώ το ανακοίνωσα. Σήμερα κάναμε μια συζήτηση όχι και τόσο ευχάριστη πάλι αλλά δεν σφαχτήκαμε τουλάχιστον.

τι έγινε πάλι; :confused:

Διαφημίσεις

8?????????????? Φτου στο παιδάκι!!!!!!!!!!

Ο γιατρος τι λέει? Φανταζομαι οτι θα ειναι απο τα μεγαλυτερα παιδια!!!!!!!

Μαρή Ελευθερία τι τρως?? κατι έχει το γάλα σου δεν ειναι δυνατον!!!!!!!

Τι εννοεις? οτι τωρα δε θελει εκεινος να βγει το ονομα του πατέρα του??!!

Πες μας και αυτο να μας στειλεις!!!!!!!

εχμ ναι σε ποια καμπύλη είναι; μεις με 5800 σήμερα είμαστε στην 90η

Αρχιζω και ανησυχω.

5800?Και ειστε και 7-10 μερες πιο μικροι απο μας.

Εμεις ειμασταν πριν μια βδομαδα 5120 και 60 ποντους.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Στην σπονδυλικη στηλη ετσι?Και εγω και νομιζα οτι ηταν απο την ξαπλα που περασα ολη την εγκυμοσυνη!!!!!!!!![/quote

Δεξια και αριστερα απο την σπονδυλικη στηλη.Θα μας ποναει μπορει και ενα χρονο.Υπομονη.

eNortjKzUjI0MbQwMlKyBlwwFXMCzw,,34.png

eNortjKzUjI0Nzc1NFSyBlwwFZYC0w,,18.png

Διαφημίσεις

8?????????????? Φτου στο παιδάκι!!!!!!!!!!

Ο γιατρος τι λέει? Φανταζομαι οτι θα ειναι απο τα μεγαλυτερα παιδια!!!!!!!

Μαρή Ελευθερία τι τρως?? κατι έχει το γάλα σου δεν ειναι δυνατον!!!!!!!

Τι εννοεις? οτι τωρα δε θελει εκεινος να βγει το ονομα του πατέρα του??!!

Πες μας και αυτο να μας στειλεις!!!!!!!

Ναι είδες θρεφταράκι? Φτου στο παιδάκι μου!Αποσύραμε και το νούμερο 6-9, δεν μας παίρνουν στο ύψος πλέον!

Ο γιατρός λέει πως είναι παίδαρος αλλά φαντάζομαι και αυτός όπως και εγώ πίστευε ό,τι θα μειωθεί η ανάπτυξή του. Την Δευτέρα που θα κάνουμε το επόμενο εμβόλιο και θα τον ζυγίσει θα σου πω. 2 κιλά περίπου θα έχει πάρει σε 1 μήνα.

Τι τρώω??? Καλά χτύπησα πριν μια παστούλα ποντικάκι άλλο πράμααααα! Την ονειρευόμουν μέρες!

Τι λες????Πώς το θες? Όχι βέβαια, απλά για άλλη μια φορά του είπα πως δεν συμφωνώ και πως για να είμαστε δίκαιοι το παιδί θα πάρει το όνομα αυτουνού που θα το προσέχει. Αν αναλαμβάνει η μάνα του να το προσέχει οκ, Μάνος...αλλίως...???Πώς με βρίσκεις?

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Όχι βέβαια, απλά για άλλη μια φορά του είπα πως δεν συμφωνώ και πως για να είμαστε δίκαιοι το παιδί θα πάρει το όνομα αυτουνού που θα το προσέχει. Αν αναλαμβάνει η μάνα του να το προσέχει οκ, Μάνος...αλλίως...???Πώς με βρίσκεις?

Αχαχαχα και τι είπε; :P

Αχαχαχα και τι είπε; :P

Ό,τι θα της το πηγαίνει αυτός κάθε πρωί πριν πάει στην δουλειά και θα το παίρνει μετά που θα σχολάσει. Το καλό του παιδιού δεν το σκέφτεται πώς θα το μεταφέρει το χειμώνα μες το κρύο. Και φυσικά μιλάει θεωρητικά γιατί η πεθερά μου δεν νομίζω να έχει σκεφτεί να αναλάβει τέτοια ευθύνη! Πρώτον ήταν σίγουρη πως είναι δουλειά της μάνας μου αυτό και δεύτερον βλέπει ήδη το παιδί της κόρης της που είναι 1 έτους και δεν είναι σε θέση να βλέπει και δεύτερο παιδί!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...