Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

Kalimera se oles sas,

Ti kanete???? Ego eksafanistika toses meres logo forou ergasias 16-17 ores xoris stamatimo, nioto oti tha katareyso etsi opos to pao.

Tora katafera kai sas diabasa... Klo klo Perastika sas bre ti itan ayto na arostisete oloi mazi...

Anoula perastika sto Mano, min aniseixeis kai to gala ayto sto dikaiologi to tamio sou, eyxome bebea na min to xristite kai na einai kati perastiko.

Anstefaki ego den exo adeia tote pou tha eisai monaxoula sou alla aneta perno apo tin simaia :)

Filia polla mou lipete..

AAAAAAAAAAAa den pistebo na kanonisete kamia sinantisei kai na min enimerosete ???????

hP94p3.png

hoN6p3.png

tgY6p3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ!!!!

κι όμως κοιμηθήκαμε καλύτερα μόνο με θηλασμό το βράδυ και λίγο υποαλλεργικό. 10 με 5,30 μου κανε. και ξανά 9. τι αλλο θέλω κι αν δε φωνάζει το πρωί ο δημήτρης μπορεί να κοιμόταν και παραπάνω. δε θα κάνω πειραματισμούς. μόνο θηλασμός, δε νομίζω κι εγώ να ναι δυσανεκτικός μάλλον του πέφτει βαρύ το ξένο προς το παρόν. θα τον αφήσω να πάρει κανένα μήνα ακόμα.

δεν άλλαξα τίποτα στη διατροφή, τα ίδια. ούτε στο τρόπο πλυσίματος των ρούχων του και μπάνιο κάνει με ειδικά απ το φαρμακείο για τη ξηροδερμία. μόνο το σαπούνι για το πωπό του του άλλαξα, τελείωσε το κικο και του βάζω τζόνσον για νεογέννητα. μήπως να ναι αυτό, είναι τα ποδαράκια του μες τις κοκκινίλες! στα πόδια αποκλείεται να φταίνε τα μάλλινα. να μην είναι καλό το τζόνσον;

τεσπ δεν αγχώνομαι θα περάσει.

Καλημέρα!

Πως είναι σήμερα τα ζουζουνάκια σας?

Ελπίζω καλύτερα και πιο ήρεμα φυσικά όσα είχαν γκρίνια αυτές τις μέρες!

Άννα ίσως είναι και το από το σαπούνι που λες, δεν το έχω δοκιμάσει αλλά ίσως να τον πείραξε κι αυτό!

Πως απέχεις καλέ από τα γαλακτοκομικά., με τις λάκτα?:-P

RJbwp3.png

bAW5p3.png

Καλημέρα!

Μπήκα μια γρήγορη να πω γεια καθως πάω να παρω το μπεμπί μου από δίπλα, μου λείπειιιιιιιιιιιιιιι.

Κοιμηθήκαμε παιδιά, άλλο πράμα, εγώ είμαι καλύτερα, μιλάω κιόλας, ο άντρας μου ακόμα το χάλι του.

Αννούλα διάβασα τα περί δυσανεξίας σου, και κάτι μου θυμίζει....

Και μεις τότε θυμάσαι τι τραβήξαμε....

Σε 2 παιδιάτρους κ 2 παιδογαστρεντερολόγους πήγαμε. Και πληρώσαμε 1600 ευρώ σε 3 μέρες για να μας πουν ότι ΙΣΩΣ έχει αλλεργία στο αγελαδινό, και ότι ακόμα κ αυτές τις εξεάσεις που λες να κάνει, πριν την ηλικία των 3 ετών είναι αδύνατο να φανεί σε εξετάσεις αν έχει όντως αλλεργία. Και να πίνει στοιχειακό γάλα, Neocate η κάποιο αντίστοιχο, που ναι, κάνει 80 ευρώ το μικρό κουτί. Αν ανοίξεις το κουτί σοβαρά σου μιλάω θα κάνεις εμετό από τη βρώμα. Και μας είχαν πει ότι επειδή δύσκολο να δεχτεί το παιδί να το πιει, θα πρέπει να του βάζουμε ζάχαρη.

Είχα φρικάρει τόσο πολύ τότε....έτσι πήγα στην ομοιοπαθητικό, από την απελπισία μου. Και το παιδί ίσιωσε σε 2 μέρες μέσα. Και πίνει καλού κακού γάλα υποαλλεργικό ΗΑ, αλλά όχι στοιχειακό, απλό γάλα φαρμακείου, Frisolac, NAN, Novalac, όλα αυτά τα ίδια είναι μωρέ. Η μάρκα αλλάζει.

Αντε τώρα μη πω τίποτα. Τα θυμήθηκα και τρελάθηκα.

Σας χαιρετώ, καλημέρα!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

Εγω θα σου ελεγα να παρεις και δευτερη γνώμη,δε ξερω,ειμαι παντα επιφυλακτική με τους γιατρους,συχώρα με,δε το παιζω εξυπνη ειλικρινά απλά μη ταλαιπωρηθει το μωράκι αδικα σκέφτομαι.

Μηπως εαν μπορουσες να τον θηλαζες αποκλειστικά για κάποιες μερες να ισιώσει?

Αν διαβασεις μια ιστορία ενος πατερα στο παλιο παρεντς εγω εφριξα!

Ο γιατρος ειπε οτι το παιδι "μαλλον" εχει αλλεργία στο αγελαδινο και τους εδωσε υποαλλεργικο γάλα,μετα τους το αλλαξε,ολο αυτη η δουλεια γινονατε, εγινε στο στομάχι του παιδιου σκατά (δεν ετρωγε τιποτα εκανε εμετους κτλ) και τελικά δεν ειχε τιποτα!

Συμφωνώ 100%

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Καλημέρα κοπέλες..πως πάει? εμάς η νύχτα μια απο τα ίδια, λίγα ξυπνήματα αλλά αντιμετωπίσιμα..ο μπαμπάς μας έχει πάει απο το πρωι στη Βραυβρώνα για να παρατηρήσει τα αγαπημένα του πουλιά και εμείς με το Λεόντη την παλεύουμε με εδώ..καλημέρες, να περάσετε όμορφ ακαι ξεκούραστα σήμερα..Ανδριάνα, δεκαεξάωρα διαβάζω, υπομονή προγραμματίστρια μας, θα έρθει και το Κιάτο, που θα πάει...!..

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Καλημέρα φιλενάδες!!!!

Εγώ εχθές πάλευα μέχρι τις 9 το βράδυ με την πέθερά μου το σπίτι,δηλαδή στις 9 πάλευε μόνη της η πεθερά μου γιατί εγώ είχα κάτι κρυάδες και πόναγε λίγο το σώμα μου(όλο με τιραντάκι είμαι καλά να πάθω).Πήρα λοιπόν το μπεμπικό μου βάλαμε πιτζάμες και την πέσαμε παρεούλα στο κρεβάτι της μαμάς!!!Ο άντρας μου ήθελε να βγούμε αλλά όταν είδε πως δεν είμαι και τόσο καλά άλλαξε γνώμη!!!

Περαστικά στην Κλο-Κλο και στο Μανούλι!!!

Νεκταρία καλορίζικο το καινούργιο τουτού!!!

Το αστέρι μου κοιμήθηκε κατα τις 9.30 ,ξύπνησε στις 4 και στις 6 για μαμ και στις 9 και οι δύο στο πόδι!!!Τώρα κοιμάται και η μαμά χαλαρώνει λίγο!!!

Ξεκίνησα και δίαιτα απο εχθές μπάς και χάσω κανένα κιλό γιατί παραπάει το κακό!!!Σήμερα το μενού έχει μπιφτέκια γαλοπούλας ,μαρούλι και βραστά λαχανικά!!!Πεινάω αλλά ελπίζω να αξίζει τον κόπο!!!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημερα!!!!

Εβρεχε απο το πρωι και τωρα εβγαλε εναν ήλιο αλλο πράμα!!!!!

Εχθες με ξέκανε η μικρή,κυριολεκτικά ομως!!!!!!

Διαβαζοντας ενα περιοδικο (εγραφε οτι το μητρικο γαλα περιεχει ρηλαξίνη που ηρεμει τα μωρα) με πιάνει η μακακία μου και 12.30 ωρα αντλώ για να της δωσω να πιει μπας κ κοιμηθει παραπάνω το γνωστό προβλημα...

Ε, της εδωσα 70μλ τα ρουφηξε,τρελαθηκα απο τη χαρα μου εγω γιατι οταν ειχα ξαναδοκιμάσει νατην ταισω στον υπνο δεν ανοιγε καν το στομα.

Μη τα πολυλογω...ξυπνησε μετα στη 1,3,4,6,8 τελειαααααααααα!!!!!!!!!????????

Σερνομαι λεμε!

Ουφ τωρα εκανα ενα μπανακι,πινω καφεδάκι κ εκεινη κοιμαται,θα ετοιμαστουμε να πάμε για φαγητο σε λιγο,θα παρω μαζι σκονη να της δωσω ελπιζω να το πιει.

Αννα καλα θα κανεις,θηλασε τον ακομη λιγο.εγω πσιτευω η κρεμα εφταιγε.

Κλοκλο χαιρομαι που αρχιζετε να συνερχεστε!!!

Συμπεθέρα σου απευθυνω ανοιχτη προσκληση να μας επισκεφτειτε και κανεις το κουνέλι ε????? καλα καλα!!!!!!

Αντριάνα κουράγιο..(το ξεσκίζεις πάντως και το bouncing balls χαχαχαχαχα!!!!!!!!!!)

Αντε σας αφηνω,πολλά φιλιά

Εχθές μου είπε η πεθερά μου πως θέλει να κάνουμε γλέντι στη βάπτιση του εγγονού της και αναλαμβάνει εκείνη τα έξοδα οπότε μάλλον θα κάνουμε!!!Όχι για πολύ κόσμο γύρω στα 100 άτομα.Α!και θέλω η βάπτιση να γίνει Σάββατο απόγευμα και όχι Κυριακή!Γίνετε αυτό?

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Διαφημίσεις

καλήμερα κορίτσια βλέπω σήμερα πιο καλύτερα μας πάει η κυριακη,εμείς ξυπνήσαμε στις 8.30 την τάισα μαζί με τον άντρα μου παρέα και την κατέβασα κάτω κατά της 11 και την πήγε η γιαγιά της μια βόλτα με το καρότσι επειδή δεν βγαίνουμε έξω και πολύ και τώρα θα κατεβούμε να φάμε κάτω όλοι μαζί σήμερα ευτυχώς δεν θα μαγειρέψω!πίνω και εγώ καφέ τώρα και μετά θέλω να κάνω κάτι δουλείες που έχω αφήσει την μικρή θα την πάρω απογευματάκι σήμερα από κάτω.έκανε το πρωί κακά της και κάλε ήταν πολύ σκούρα πρώτη φορά τι να έφταιξε?λέτε τα φρούτα?τι να πω!!!θα μάθω αύριο από την γιατρό..και έχει αρχίσει και μασάει το πόδι της το δάκτυλο τι είναι πάλι και αυτό!!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

βρε κοριτσάκια μου τα πιο σωστά μου λέτε! έτσι είναι συμφωνώ απόλυτα! γενικά ψύχραιμη είμαι επειδή έχω το θηλασμό δε μ έχει πτοήσει ιδιαίτερα. θα συνεχίσω να θηλάζω το χω πάρει απόφαση και θα πίνει όποτε χρειαστεί κι αν τα υποαλλεργικά, της nan που του πήραμε δε ξετρελάθηκε. είμαστε αντίθετοι απ τη χιώτισσα! είδατε γούστα ακόμα δε βγήκαν απ τ αυγό!!!

είχαμε πάει στους γονείς μου, εγώ με τ αγόρια φυσικά ο νίκος δουλεύει μέχρι τις 7! ήταν κ ιο αδερφός μου με τη νύφη μου εκεί και περάσαμε τέλεια!!! το μητσάκι δεν ήθελε να φύγει. γυρίσαμε όμως για να κοιμηθούν λίγο το απόγευμα θα πάμε επίσκεψη σε συμφορουμίτισσα οικογενειακώς.

λοιπόν ξαναλέω κυριακή θα βρεθούμε;θα μου απαντήσει καμιά; κι αν όχι προτείνετε μια μέρα, άντε θέλω παρέα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...