Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα να χουμε, φεύγω μπας κ χαλαρώσω λίγο.

Περιττό να πω, αναρωτιέμαι πως θα κοιμηθώ με το παιδάκι μου αλλού (βασικά είναι στο διπλανό σπίτι).

Αλλά πρέπει ρε γμτ....δε τη παλεύω.

καλη ξεκουραση κλεοπατρα και παλι περαστικα και ολα καλα αυριο θα ειστε ολοι καλυτερα!!μακια!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

μόλις έφυγε η γιατρός, μάλλον μπαίνουμε κι εμείς στο κλαμπ των δυσανεκτικών!

μου πε ότι το πιο πιθανό είναι να τον ενοχλεί το γάλα! έχει γεμίσει εξανθήματα ο κακομοίρης. μου σύστησε υποαλλεργικό, ένα novalac HA. θα κάνουμε εξετάσεις στο παίδων, ραστ μου τις είπε κάτι τέτοιο. και θα παίρνουμε ένα ειδικό γάλα που κοστίζει 400 ευρώ το μήνα παρακαλώ! ελπίζω να βγουν αρνητικές οι εξετάσεις! και ή τα εξανθήματα θα ναι από την αλλεργία ή απλά εξέματα όπως έλεγα τόσο καιρό!

επιβεβαιώσαμε το ότι βγάζουμε και δόντια, γρατζουνάνε μου πε αρκετά και σε κανα μήνα θα τα χουμε σίγουρα! γύρω στις 25 μου πε για κρέμα αφού έχουν βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων μήπως πάρουμε υποαλλεργική. οπότε δε του ξαναδίνω αν και πιο πολύ για δοκιμή του δωσα σήμερα.

αυτά κατά τ άλλα καλά. μόνο που έκανε φασαρία το μητσάκι και μου σπασε τα νεύρα!

σε μπελά μπήκα καλά ήταν με τον αποκλειστικό θηλασμό είχα το κεφάλι μου ήσυχο! έτσι μου ρχετε να τις παρατήσω τις σκόνες! λιγότερο κοιμάμαι από τότε που τις ξεκίνησα! αι στο καλό!!!

Ελευθερία ούτε εμένα δεν έχει στάνταρ ωράριο στον ύπνο,πως πάτε με το τάισμα? σου ήρθε περίοδος κανονική? πονάς? εγώ είχα μια φορά μετά που σαράντισα 1-2 μέρες λίγο αίμα αλλά δεν πρέπει να ήτανε περίοδος!

Εμένα έχει συγκεκριμένη ώρα για ύπνο. Πριν κάμποσο καιρό κοιμόταν 11 και ξυπνούσε 8, με τα απαραίτητα τα διαλλέιματα εννοείται. Μετά το άλλαξε με την δική μου βοήθεια σε 10-6 ή 7 και τώρα το έκανε 9. Σήμερα κοιμήθηκε 08:20!!!

Περίοδος κανονική πρέπει να είναι. Θα σου πω αύριο που θα έχω κλείσει το 48άωρο.Όχι δεν πονάω καθόλου και η ροή μου φαίνεται νορμάλ... Καλά που δεν άκουσα τον άντρα μου να έχουμε ελεύθερες επαφές!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

μόλις έφυγε η γιατρός, μάλλον μπαίνουμε κι εμείς στο κλαμπ των δυσανεκτικών!

μου πε ότι το πιο πιθανό είναι να τον ενοχλεί το γάλα! έχει γεμίσει εξανθήματα ο κακομοίρης. μου σύστησε υποαλλεργικό, ένα novalac HA. θα κάνουμε εξετάσεις στο παίδων, ραστ μου τις είπε κάτι τέτοιο. και θα παίρνουμε ένα ειδικό γάλα που κοστίζει 400 ευρώ το μήνα παρακαλώ! ελπίζω να βγουν αρνητικές οι εξετάσεις! και ή τα εξανθήματα θα ναι από την αλλεργία ή απλά εξέματα όπως έλεγα τόσο καιρό!

επιβεβαιώσαμε το ότι βγάζουμε και δόντια, γρατζουνάνε μου πε αρκετά και σε κανα μήνα θα τα χουμε σίγουρα! γύρω στις 25 μου πε για κρέμα αφού έχουν βγει τα αποτελέσματα των εξετάσεων μήπως πάρουμε υποαλλεργική. οπότε δε του ξαναδίνω αν και πιο πολύ για δοκιμή του δωσα σήμερα.

αυτά κατά τ άλλα καλά. μόνο που έκανε φασαρία το μητσάκι και μου σπασε τα νεύρα!

novalac pinoume kai emeis to 1!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

Διαφημίσεις

α ωραία το χρησιμοποιείτε κι εσείς αυτό το γάλα; γιατί δε το ξερω καθόλου. ας το δοκιμάσουμε κι αυτό και βλέπουμε έτσι κι αλλιώς δε θέλω να σταματήσω να θηλάζω ακόμα, να πίνει 1 μπιμπερό το βράδυ για να τον κρατάω περισσότερο κοιμισμένο ήθελα.

Καλησπέρα κοριτσια,

Κλοκλο εσενα δεν ειναι ευκολο το παιδι σου καλε??!!! Που κοιμαται 9-7??!!!!

Τσ τσ τσ αχάριστη μάνα!!!!!!

Περαστικά μωρε πολλά περαστικά,μην αγχωνεσαι αφου δε ξυπνάει το βραδυ θα κοιμηθει μια χαρα,να ξεκουραστείς κ συ λιγο που το έχεις ανάγκη.

Αννουλα,ποιο γάλα σας ειπε καλε? το Neocate?

Παιδια αυτο το διανείμε η εταιρεία που δουλευα παλιά στα παραφάρμακα,ειναι της Νumil.Αχρείαστο θα ειναι.μια χαρα θα ειναι οι εξετασεις.Mηπως τον πειραξανε οι κρέμες???? Εγω θα σου ελεγα να παρεις και δευτερη γνώμη,δε ξερω,ειμαι παντα επιφυλακτική με τους γιατρους,συχώρα με,δε το παιζω εξυπνη ειλικρινά απλά μη ταλαιπωρηθει το μωράκι αδικα σκέφτομαι.

Μηπως εαν μπορουσες να τον θηλαζες αποκλειστικά για κάποιες μερες να ισιώσει?

Αν διαβασεις μια ιστορία ενος πατερα στο παλιο παρεντς εγω εφριξα!

Ο γιατρος ειπε οτι το παιδι "μαλλον" εχει αλλεργία στο αγελαδινο και τους εδωσε υποαλλεργικο γάλα,μετα τους το αλλαξε,ολο αυτη η δουλεια γινονατε, εγινε στο στομάχι του παιδιου σκατά (δεν ετρωγε τιποτα εκανε εμετους κτλ) και τελικά δεν ειχε τιποτα!

Τελικά ξαναξύπνησε το πουλάκι μου. Τώρα καλές 11 θα κοιμηθεί. Δεν πειράζει.

Κλεοπάτρα περαστικά σας. Κοίτα να φροντίζεις τον εαυτό σου όσο γίνεται για να αναρρώσεις σύντομα.Είναι δύσκολο να είσαι άρρωστος και να έχεις ένα μωρό να φροντίζεις, όταν μάλλον δεν έχεις βοήθεια από πουθενά. Υπομονή, θα περάσει.

Νεκταρίτσα καλορίζικο και καλοτάξιδο το τουτούνι σας!!!

KYvKp2.png

5NmIp3.png

κι εγώ δε νομίζω να είναι κάτι γιατί τα εξανθήματα τα βγάζει απ την ώρα που γεννήθηκε, αλλά μου κάνει αναγωγές γμτ τις τελευταίες μέρες κι όλο κλαίει και ρεύεται κι έχει πολλαπλασιάσει τις κενώσεις. μπορεί να ναι κι απλά απ τα δόντια. θα ναι σίγουρα ταλαιπωρία. κι αλλεργία να μην είναι μάλλον του κάθεται βαρύ. οπότε ή θα του δίνω τα υποαλλεργικά ή το κανονικό αραιωμένο. και πάλι μιλάμε για 2 μπιμπερό τη μέρα, μεσημέρι-βράδυ στους ύπνους δηλαδή.

τεσπα σε 2 φαρμακεία πήγε ο νίκος δε το βρήκε το γάλα που μας είπε και πήρε τελικά το υποαλλεργικό το nan. μου πε η γιατρός όχι πάνω από 4 μεζούρες για αρχή και πιο συχνά. εννοείται όλη μέρα κι όλη νύχτα θα θηλάζει, εγώ απ τα γαλακτοκομικά απέχω οπότε από μένα δε θα χει πρόβλημα.

έχεις δίκιο Αγγελική αν δω κι άλλη αναστάτωση μόνο θηλασμός κι ας εξαντλούμαι!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια! Ο μικρός κοιμάται κι είπα να πω δυο κουβέντες και να σας καληνυχτίσω κιόλας. Καταρχάς Μαράκι μου ναι η Νεκταρία είμαι δεν άλλαξα εγώ το νικ μου αλλά οι υπεύθυνοι επειδή δήλωνε το επάγγελμά μου. Ένα χρόνο μετά το θυμήθηκαν κι αυτοί...

Και ναι ο μπέμπης μου δε λέγεται κι εύκολο παιδί. Έχει στρώσει πολύ βέβαια σε σύγκριση με τους πρώτους 3 μήνες που έκλαιγα κι έλεγα στον άντρα μου ότι δε μπορώ να το χαρώ το παιδί μας... :lol: Θα έλεγα ότι είναι μωρό με προσωπικότητα...τσαμπουκάς για την ακρίβεια. Αλλά δεν τον αλλάζω με τίποτα! Όταν θα μεγαλώσει βέβαια και θα μου κάνει χειρότερα μπορεί να αλλάξω γνώμη και να ζητάω να τον ανταλλάξω. :lol:

Eλευθερία μου ευχαριστώ για τις ευχές! Μακάρι να μας πηγαίνει και να μας γυρίζει γερούς! Μόνο αυτό λέω στον άντρα μου που σκέφτεται από τώρα την 1η γρατζουνιά! Λαμαρίνες είναι και το μόνο που μετράει πραγματικά είναι το "φορτίο" τους. Έχουν δει τα μάτια μου... Ατύχημα από κάμερα ασφαλείας να σου σηκωθεί η τρίχα όπου είχε εμπλακεί ο αδερφός μου (ένας βλάκας παραβίασε στοπ και τον τράκαρε) με το δικό μας αυτοκίνητο σμπαράλια και του υπαίτιου να παραδίδεται στις φλόγες. Ακόμα ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι από τι γλίτωσε το αδερφάκι μου...

Και να κλείσω ρωτώντας σας Άννα και Αγγελικούλα θα με περάσετε για τρελή αν σας πω ότι εγώ που έχω μπέμπη που κάνει μεικτή διατροφή... που τρώει και γεύμα μόνο ξένο από όταν γεννήθηκε... δίνω μόνο μητρικό το βράδυ πριν τον ύπνο? Είχα κι εγώ την ψευδαίσθηση ότι με το ξένο θα κοιμάται καλύτερα... (Κι εγώ το ΝΑΝ 1 δίνω Αγγελική) αλλά πλανιόμουν πλάνην οικτρά. Μέχρι που ανακάλυψα ότι κοιμάται καλύτερα και κάνει και σερί... μόνο με μητρικό. Οπότε κάθε βράδυ θηλάζουμε στην αρχή και μετά δίνω δικό μου αντλημένο να σιγουρευτούμε ότι χορτάσαμε. Ενίοτε πίνουμε εξαρχής αντλημένο. Αλλά το είχα ψιλοπαρατηρήσει από πιο παλιά όταν είχα περισσότερο γάλα και θήλαζε και τον έπαιρνε ο ύπνος πριν να του δώσω ξένο. Κι έκανα κακό χαμό που δεν είχε φάει ξένο και που θα ξυπνάει ανά μία ώρα... και...και...και... Και τελικά κοιμόταν του καλού καιρού... Μια, δυο πέντε και δεν έλεγα να το πιστέψω και συνέχιζα να δίνω ξένο ώσπου μια μέρα δοκίμασα μόνο δικό μου και πήγε καλά... Έ από τότε κάνω αγώνα δρόμου να μαζεύω οπωσδήποτε βραδινό γάλα! Μήπως έχει να κάνει με την ταυρίνη που έχει το ξένο? Μήπως είναι αλήθεια αυτό που έλεγε κάποια κοπέλα ότι αναφέρει η Πατσούρου ότι είναι ηρεμιστικό το μητρικό γάλα? Δεν ξέρω τι να πω...

Εδώ θα σας καληνυχτίσω! Πάω να κάνω παρέα στο μπέμπη μου! :lol:

Άννα είσαι σίγουρη ό,τι δεν πειράζει τον Μάνο κάτι άλλο που τρως εσύ? Σαν ιδέα θα σου πω πως εμένα πειράζει τον μικρό το πορτοκάλι, το μανταρίνι, οι μπάμιες, οι μελιτζάνες και οι πιπεριές. Πάντως πορτοκάλι-μανταρίνι τον θερίζουν!

Επίσης πριν βάλεις τον μικρό σε αυτή την διαδικασία των εξετάσεων μήπως να έκοβες την κρέμα (έστω και αυτές τις μικρές δοκιμές) και να του έδινες μόνο φόρμουλα σαν τελευταίο γεύμα να δεις μήπως τον πείραξε η κρέμα? Μετά κάνε το ανάποδο και στην ανάγκη συνέχισε λίγο τον θηλασμό για να ισιώσει ο μικρός. Ο θηλασμός είναι ευκολία, εγώ αυτό πιστεύω. Μπορεί να έχει απαιτητικούς χρόνους αλλά αν σκεφτείς τον χρόνο της αποστείρωσης, ζέστανε-κρύωσε γάλα, πλύνε μπουκάλια, βράζε νερά κτλ πάει νυχτώσαμε!

Νεκταρία δεν το συζητώ πως οι ανθρώπινες ζωές αξίζουν πέρα από κάθε λαμαρίνα και τουτουνοκούτι.

Όσο για το γάλα, η Πατσούρου αναφέρει πως στο τέλος το γάλα έχει ηρεμιστική σύσταση για να αποκοιμίζει το μωρό. Ε καλά δεν ορκίζομαι ό,τι αποκοιμιέται πάντα αλλά ας είναι. Κάτι ξέρει παραπάνω αυτή.

KYvKp2.png

5NmIp3.png

Κοριτσόπουλα γεια σας...και εννοω το "γεια σας" Κλεοπατράκι ειδικά, καλή ανάρρωση, γερή και δυνατή γρήγορα κοριτσάκι..καλό κουράγιο, σε σκέφτομαι,έλεγα να σε πάρω τηλέφωνο, αλλά πως θα μιλούσαμε σκέφτηκα μετά , βιντεοκλήση??Υπομονή..

Σκέφτομαι και εγώ μετά με σκόνες και κρέμες τι θα μου σκάσει..ως τώρα καλά την έχουμε βγάλει καθαρή με το βυζόγαλα(ωραία λέξη..χιχιχι)-εγώ πιστεύω Αννούλι οτι δεν θα πάτε για δυσανεξία, εσύ είχες συνδέσει τις κοκκινίλες με τα μάλλινα, και αυτο νομίζω και εγώ οτι θα είναι...(Καλά , 400 ευρω, σοβαρολογούμε....?)

Εμεςι σήμερα πήγαμε ΠΡAKTIKER και μετά κατευθείαν βόλτα στην Αρεοπαγίτου και Μουσέιο Ακροπολης, ωραίο μου φάνηκε, άνετο, καθόλου κουραστικό, φάγαμε κιόλας, πολύ ευγενεια γενικά και value for money..θήλασα και στην τουαλέτα για άτομα με ειδικές ανάγκες(εκεί δεν είχε και πολλή κίνηση, για αυτό...)

Την κάνω κοριτσάκια, εύχομαι να είστε καλά, καληνυχτούδια

ge6sp2.png

bZcvp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...