Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Αυγουστος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 46k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

6365

• mikio

5355

• JimDin

4874

• honey

4571

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• female

female 6.365 δημοσιεύσεις

• mikio

mikio 5.355 δημοσιεύσεις

• JimDin

JimDin 4.874 δημοσιεύσεις

• honey

honey 4.571 δημοσιεύσεις

Posted Images

εχθές η καλή μας η ειρήνη κοιμήθηκε 11 και ξύπνησε 9 την τάισα γάλα και μετά δεκατιανο κόψαμε τις κρέμες ρυζάλευρο βανίλια της miloupa που είχαμε αρχίσει εδώ και 2 βδομάδες και φάγαμε ένα αχλάδι και μισό μήλο λιωμένο εννοείτε!μεσημέρι πάλι γάλα και μετά γκρινιάζε βαριόταν μάλλον και κοιμήθηκε μια ώρα ακόμα τώρα την τάισα και την πήγα κάτω στις γιαγιάδες της,μαγείρεψα συμμάζεψα λιγάκι πιάτα,ρούχα,σκουπίδια,παιχνίδια και άνοιξα παράθυρα έφτιαξα ένα καφέ και κάθισα πάει το κεφάλι μου να σπάσει λέμε όμως!!πάλι καλά που έχω ανθρώπους και βοήθεια δεν λέω!ο άντρας μου τα φτύσε και αυτός ξεράθηκε στον ύπνο εγώ με υπερένταση θα κοιμηθώ το βράδυ ότι ώρα.....μια και καλή!καλύτερα είμαστε από εχθές ήταν τελικά φούντωμα από την ζεστή άλλα σαν να κανουμε

νάζια και το χτυπάμε κάπως διότι εκεί που γκρινιάζουμε γελάμε όποτε καλομαθαινει η μικρή!πήγαμε μάρκετ και το πρωί γενικά νιώθω κούραση και ένα κεφάλι γεμάτο φουλ από άγχος άλλα ψυχραιμία υπομονή άντε και κανένα ντεπον και ένα ζεστό μπάνιο.ακούω κάποιες άρρωστες λιγάκι και κάποια μωράκια περαστικά να είναι μανούλες και μωράκια ψυχραιμία και υπομονή αντέχουμε αυτό είναι το μόνο σίγουρο τελικά!Η παιδίατρος εχθές μας ζύγισε κιόλας είμαστε 6750 και 69 πόντους καλές ειπε!θα αρχίσουμε φρούτα και κρέας σούπα από βδομάδα τις σούπες και κρεμά δεν ξερώ μάλλον όχι!θέλω να βγω με μια παρέα από μαμάδες να πιω ένα καφέ να μιλήσω από κοντά γι όλα αυτά και να χαλαρώσω κιόλας να περάσω λίγο καλά και διαφορετικά το έχω ανάγκη άντε να τα πούμε με κάποιες οποίες μπορούν!

catcatard20090802_-8_My+child+is.png

θα τα πούμε σύντομα μην ανησυχείς!!!

περαστικά σας κλοκλο μπορεί να χετε κι εσείς πονάκια με τα δόντια!

κι εμείς γκρίνια απίστευτη! ούτε 1 ώρα δε κοιμάται συνεχόμενη! μετάλλξη έπαθε αυτό το παιδί απ το 4ο και μετά!

Καλο απογευμα ,τι κάνετε???

Εμεις ξεραθηκαμε 3-6 το μεσημεράκι.Ποπο ελιωσα! Με αποζημίωσε για το χθεσινο το κορίτσι μου!

Που να αντεξει και αυτη ολη μερα.

Νεκταρία καλορίζικο το αμαξάκι!!!! Καλα εριξα πολυ γελιο με τον αγιασμό!χαχαχα!!!

Εκει που κλαίει θα τον βγαζεις.θα βαζεις στο χέρι σου και νταν-πάρτα στη μουρη μπέμπη για να μάθεις!χαχαχαχαχα

Κλοκλο βρε μπας και φυτρώνει κάνα δόντι? Τοσο γκρίνια δε μπορεί.

Κανε υπομονη βρε κοριτσι ,αχ μακαρι να γινετε καλα γρηγορα οικογενειακώς.

Μαρακι εισαι πολυ τυχερη που εχεις βοηθεια!

Και ξερεις τι αλλο σκεφτομουν τις προάλλες,τα κοριτσια που γεννησαν ευκολα εχουν κ ευκολα παιδιά (π.χ. εσυ ),τα κοριτσια που "ταλαιπωρηθηκαν" κάπως εχουν πιο απαιτητικά μωρα (πχ. η δασκάλα) μιλαώ πάντα για φυσιολογικο τοκετο,εμεις οι καισαρικές δε πιανομαστε αν κ μενα η ταλαιπωρία που τραβηξα με το περπάτημα και μετά με την προκληση δεν παιζεται αλλά τεσπα!

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Δε σας εχω πει το κορυφαιο ολη μερα ντε, πως το ξέχασα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τον Ιουνιο ο άντρας μου θα φυγει για 15 μερες!!!!!!!!!!

Απανταχου συνκαφεδίτισσες ενωθείτε και βγάλτε εισιτήρια και ελατε να απολαυσουμε ήλιο και θάλασα avec μπεμπόνια!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Γεια κ πάλι...

Μιλάει το πτώμα μου.

Μετά από ρεσιτάλ ουρλιαχτού πάθαμε και μεις ένα κατιτίς, πήρε ο άντρας μου τη παιδίατρο (εγώ με νοήματα δε μπορώ!), τα ομοιοπαθητικά που μας είπε δε το χαμε, το φαρμακείο μακριά, ποιος να πάει τώρα εγώ η ημιπεθαμένη ή ο άλλος με το 39? Και της δώσαμε ντεπόν, Από τα 3,5 μλ που μας είπε ζήτημα να ήπιε τα 1-2μλ και μετά από καμιά ώρα έπεσε σε τρελό λήθαργο. Της έδωσα γάλα κ το ήπιε όλο. Και ξανά λήθαργο. Και συνεχίζει.

Καλά τι έχει μέσα το ντεπόν?? Παπαρουνόζουμο?

Και πήγε ο νονός και μας έφερε τα ομοιοπαθητικά κ αν ξαναγίνει τέτοια κρίση θα μιλήσουμε και θα δούμε αναλόγως ποιο θα της δώσουμε. ΠΩΠΩΠΩ!

Και ο νονός ήρθε, πήρε δυο τσάντες πράγματά της κ το παρκοκρέβατο, και σε καμιά ώρα θα έρθει να τη πάρει να κοιμηθεί εκεί. Μήπως κοιμηθούμε λίγο και συνέλθουμε γιατί δε μας βλέπω καλά.

Φέραμε γιατρό σπίτι για τον άντρα μου και μας είδε κ τους δυο κ είπε ίωση ή γρίππη ή Η γρίπη, δε μπορεί να ξέρει. Και συνέστησε αντιπυρετικά, υγρά, και ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. Εδώ γελάνε. Αλλά μας είπε αν είστε εξασθενημένοι θα σας θερίσει. Λέω εμένα με έχει ήδη θερίσει, περνάει το ένα, μου έρχεται το άλλο!

DWyVp1.png30b2p1.pngcekS.png

Τα thavmatakia μας και μεις!

Διαφημίσεις

μμμμμμμ καλή ιδέα ανστεφ να πάω να δω και την θεία του άντρα μου!!!!αν μπορέσω θα περάσω μια βολτούλα!!!αλλά μέχρι τότε μπορεί και να τα έχουμε πει κιόλας!πω πω σαν να νυστάζω και έχω και περίοδο και είμαι κομμάτια αυτή η πλάτη μου δεν λέει να περάσει εντελώς με ποναέι!!!!καλά τώρα ήρθα πάνω με την μικρή και ο άντρας τώρα ξύπνησε μια χαρά.θα πάω να κάνω ένα ντους τώρα από τον φόβο μου τα έκλεισα τα καλοριφέρ εντάξει κρύο δεν έχει άλλα έμενα δεν με χάλαγε να είχα πιο ζεστή επειδή θα κάνω μπάνιο τώρα άλλα άστο καλύτερα!Νεκταρια καλησπερα εσυ εισαι με το Mikio?ρε κορίτσια έχετε αλλάξει ονόματα και αργώ να πάρω μπρος γιατί ο μικρός είναι δύσκολος??τα δύσκολα παιδιά λένε βγαίνουν στην ζωή έπειτα πιο ώριμα πιο προσιτά και ήρεμα μετά δεν σε κουράζουν στην εφηβεία έτσι λένε άλλα εντάξει τώρα εγώ είπα ότι έχω ακούσει όποτε μια γνώμη μεταφέρω στην ουσία εύχομαι πάντως να είναι γερά και οι δυσκολίες θα περάσουν έτσι δεν είναι Αννα27?εσύ σίγουρα ξέρεις οτι οι δυσκολίες με τα παιδιά περνάνε αρκεί να έχουμε υπομονή!!

Και ξερεις τι αλλο σκεφτομουν τις προάλλες,τα κοριτσια που γεννησαν ευκολα εχουν κ ευκολα παιδιά (π.χ. εσυ ),τα κοριτσια που "ταλαιπωρηθηκαν" κάπως εχουν πιο απαιτητικά μωρα (πχ. η δασκάλα) μιλαώ πάντα για φυσιολογικο τοκετο,εμεις οι καισαρικές δε πιανομαστε αν κ μενα η ταλαιπωρία που τραβηξα με το περπάτημα και μετά με την προκληση δεν παιζεται αλλά τεσπα!

ΕΕΕΕΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΣΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΜΟΥ!! ΕΒΓΑΖΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΑ REMEMBER??? Η ΤΕΛΕΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΟΚΕΤΟΥ ΗΤΑΝ!! ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕ ΘΑ ΤΟ ΛΕΓΑ ΕΥΚΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!

Ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Δε σας εχω πει το κορυφαιο ολη μερα ντε, πως το ξέχασα!!!!!!!!!!!!!!!!

Τον Ιουνιο ο άντρας μου θα φυγει για 15 μερες!!!!!!!!!!

Απανταχου συνκαφεδίτισσες ενωθείτε και βγάλτε εισιτήρια και ελατε να απολαυσουμε ήλιο και θάλασα avec μπεμπόνια!!!!!!:lol: :lol: :lol:

Χμμμμμ not bad!

Ακόμα αδεια θα χω τότε!

Γεια κ πάλι...

Μιλάει το πτώμα μου.

Μετά από ρεσιτάλ ουρλιαχτού πάθαμε και μεις ένα κατιτίς, πήρε ο άντρας μου τη παιδίατρο (εγώ με νοήματα δε μπορώ!), τα ομοιοπαθητικά που μας είπε δε το χαμε, το φαρμακείο μακριά, ποιος να πάει τώρα εγώ η ημιπεθαμένη ή ο άλλος με το 39? Και της δώσαμε ντεπόν, Από τα 3,5 μλ που μας είπε ζήτημα να ήπιε τα 1-2μλ και μετά από καμιά ώρα έπεσε σε τρελό λήθαργο. Της έδωσα γάλα κ το ήπιε όλο. Και ξανά λήθαργο. Και συνεχίζει.

Καλά τι έχει μέσα το ντεπόν?? Παπαρουνόζουμο?

Και πήγε ο νονός και μας έφερε τα ομοιοπαθητικά κ αν ξαναγίνει τέτοια κρίση θα μιλήσουμε και θα δούμε αναλόγως ποιο θα της δώσουμε. ΠΩΠΩΠΩ!

Και ο νονός ήρθε, πήρε δυο τσάντες πράγματά της κ το παρκοκρέβατο, και σε καμιά ώρα θα έρθει να τη πάρει να κοιμηθεί εκεί. Μήπως κοιμηθούμε λίγο και συνέλθουμε γιατί δε μας βλέπω καλά.

Φέραμε γιατρό σπίτι για τον άντρα μου και μας είδε κ τους δυο κ είπε ίωση ή γρίππη ή Η γρίπη, δε μπορεί να ξέρει. Και συνέστησε αντιπυρετικά, υγρά, και ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ. Εδώ γελάνε. Αλλά μας είπε αν είστε εξασθενημένοι θα σας θερίσει. Λέω εμένα με έχει ήδη θερίσει, περνάει το ένα, μου έρχεται το άλλο!

περαστικα σας γρηγορα να ειστε καλα και δυνατοι μαζι με ο μωρακι σας!!!περαστικα και ξεκουραστειτε οσο μπορειτε και υγρα πολλα!περιμενουμε νεα σας!φιλια

Διαφημίσεις

περαστικα σας γρηγορα να ειστε καλα και δυνατοι μαζι με ο μωρακι σας!!!περαστικα και ξεκουραστειτε οσο μπορειτε και υγρα πολλα!περιμενουμε νεα σας!φιλια

Ευχαριστούμε πολύ.

Α εγώ είμαι η Κλεοπάτρα!

Το λέω γιατί δε θυμάμαι αν το χες προλάβει τότε! Πιο πολύ honey με λέγανε ακόμα.

λένε ότι παίζει ρόλο όχι τόσο ο τοκετος αν ηταν ευκολος η οχι αλλα ολη η εγκυμοσύνη 9 μήνες που το παιδί μεγάλωνε μέσα μας αν ήταν καλή 9 μηνες τότε το βρέφος είναι κάπως καλα και μετα πιο εύκολα τα πράγματα αν 9 μήνες είχες κούραση εμετους διαφορα αυπνιες νευρα κτλπ ειναι πιο δυσκολα-εγω είχα εύκολο τοκετό 9 μήνες όλα μια χαρά άλλα βγήκε σχετικά σταθερή και εύκολη η μικρή λιγακη παραπονιαρα γκρινιάρα όταν της καπνίσει---άλλα ενώ όλα πήγαν καλά έπαθα εγώ 4 μηνες κατάθλιψη!όποτε όλα σχετικα ειναι μαλλον!!

Επεξεργάστηκαν by maria_pa

Καλό βράδυ και καλό ξημέρωμα να χουμε, φεύγω μπας κ χαλαρώσω λίγο.

Περιττό να πω, αναρωτιέμαι πως θα κοιμηθώ με το παιδάκι μου αλλού (βασικά είναι στο διπλανό σπίτι).

Αλλά πρέπει ρε γμτ....δε τη παλεύω.

διόρθωσα ότι μπορούσα λοιπόν πάμε να κάνουμε μπάνιο με την μικρή!!σας φιλώ και σας αγαπώ γιατί βοηθήσατε και εσείς πολύ 9 μήνες που περίμενα να έρθει η μικρή μου στην αγκαλιά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...